Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бъркаме се 20-25 лева
Минимума за 150 грама е 4 лв. в кръчмите край плажа
Някои готвачи обичат да отстраняват храносмилателния тракт преди готвене, като отрязват корема или като прерязват гърлото и го изстискват през отвора
От рибните специалитети там най- евтини са пържен сафрид и пържени попчета
Пърженият сафрид е 13-15 лева, лавракът се предлага за около 25
Ресторантьори не искат да губят клиенти, но и бизнеса си
Шараните от Дунава идват от развъдници
Община Бургас отправя предизвикателство към всеки любител или професионалист, вижте как да се включите