

- Господине, объркали сте номера! Ние сме фабриката за ракия...
- Знам...!

- Да!
- Какво означава 7 days?
- Курасан...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бърза и лесна за приготвяне рецепта, идеална за всеки, който иска да се наслади на вкусен домашен десерт, но няма време или желание да се занимава със сложни рецепти
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Не изисква никакъв майсторлък
Адам Сандлър се беше облякъл в суитчър, къси панталонки и маратонки за най-важната нощ на Холивуд
Вместо да печете кори или да купувате бутер тесто, ви предлагаме да направите феноменален кремообразен десерт с бисквити и пухкав крем
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
Видът й буквално онемява
Слагате гореща вода и имате невероятен резултат