

- Дънките ти падат, а сутиена ти стиска.

- Ако знаети колко ме е страаааах! Предпочитам да родя, вместо да ми вадят зъб.
Зъболекарят:
- Ама хайде решавайте по-бързо, че да знам кой инструмент да използвам.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да се включите и в традиционната томбола посветена на 8 март с десетки награди от луксозната парфюмерия на „Жанет“
Вижте рецептата
Много сочен и вкусен, подходящ и за празнична трапеза
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Без конкуренция са цените на испанските хамони, фует и пушената панчета с червен пипер
Получава се кралско ястие!
Ето как да ги приготвите
Един килограм замразени пилешки бутчета, които се предлагат само веднъж или два пъти седмично, скочи до 20 долара, над 10 пъти повече от предвоенната му цена
Ето я тайната рецепта
Те се приготвят бързо, но знайте, че се изяждат още по-бързo