

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Домашен с шоколад и ядки
Ето как да блеснете с кулинарен шедьовър
Не попиват грам мазнина при пържене
Лентата стана първият, преминал границата от 500 000 билета за кино в България
Наистина си струва да опитате, ще получите перфектното ястие
Със сигурност ще искате да го правите всеки ден
Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп
Вижте какви са цените на продуктите тази седмица
Има страхотен вкус, не е много мека, а бисквитите омекват приятно от крема и се топят в устата