Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусните и традиционни баници трябва да бъдат приготвени с по-малко мазнина и извара, вместо сирене, а тиквеникът – да е с минимално количество захар
Сочен сладкиш за Коледа
Поднесете с чаша червено вино
Някои хора си мислят, че мазнината се трансформира в енергия, което е нарушение на закона за запазване на масата, докато други считат, че мазнината става на мускули или просто се изхвърля
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни
Ако се опитате да експериментирате с постни гозби, ще видите какво разнообразие и вкусова наслада могат да ви донесат те
Когато се разтресе с щипката, хубавото кебапче не трябва да се прекършва
В следващите редове ще ви разкрием лесна рецепта, която може да поставите и на Коледната трапеза
Ето този шаран пригответе за Никулден - буквално се топи в устата