

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте тайните му съставки
Ако искате да разнообразите менюто за Коледа и Нова година, непременно опитайте да си приготвите домашната баклава с бисквити – много по-вкусна и сочна е от традиционната
Немската сауна академия в лицето на д-р Карстен Грьонинг извърши обучението на сауна специалистите в комплекса
Опитайте бадемовите сладки от Сиена
Замърсяванията нямат никакъв шанс благодарение на цитросовия плод
Пъстървата е постна риба, което означава, че съдържа минимално количество мазнини
В православната вяра на българите светецът Николай, чието име означава "Побеждаващ", се почита и като патрон на рибарите
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка