

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От чушкопека до чугунените радиатори, вижте кои вещи в домовете ни са съхранили духа на отминалото време
Някои от тях използваме и днес
Според опитни рибари рапанът тотално е завзел българското Черноморие
Да си припомним какво от онова време все още използваме
Победителят ще представи страната ни във финала на European Street Food Awards в Швеция
Ресторант "Нептун" кани всички страстни почитатели на италианските кулинарни изкушения на прясна паста и ризото, приготвени в голяма пита сирене Пармезан
Дестинациите включват 55 общини, близо 120 туристически забележителности и характерните за всеки регион вино и кулинария, над 80 характерни храни и 12 традиционни вина