

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Изяжде с още докато е топъл
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Целият блок ухае невероятно, съседите идват вкъщи за рецептата
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Вижте рецептата
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Вижте какво ще се получи накрая
Вижте как се приготвя
Сигурно ще ви напомни на нашенския крем карамел, с тази разлика, че турският вариант е по-плътен на консистенция и по-богат на вкус