

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В сладкарницата на Линда се продават сладкиши, за чието приготовление не се използва захар
Oпepaциятa бeшe дocтa тeжĸa, зaщoтo Mapи има cлaбocт нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн, разказа Гала
Линда е канадка по произход, завършила е икономика, но от 10-ина години управлява успешен сладкарски бизнес
С бадемово брашно и без глутен
Всичко зависи от съставките и дали си я правим сами
Мадам Петкова е икономист по образование, но голяматa й страст е сладкарството
В този сладкиш се използва безсолна извара от краве мляко, ако нямате, може да я замените с някой вид от магазина или крема сирене
Витрината със сирена, колбаси и вина е „черешката на тортата“ и много се гордея с нея
На какво дължи качествата си
Трябва да спрете употребата на захар, глутен и млечни продукти