

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Организаторите обявиха пълната програма на събитието, което ще се превърне в истински спортен празник
Най-хубавото в нея е уникалното съчетание на вкусове, което именно я прави любима и на малки, и на големи
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Ако плодовете имат етикет, на който са обозначени 3 или 4 цифри, това означава, че те са отглеждани с помощта на торове и технологии от последните 50-ина години
Клиентите на „Жанет“ знаят, че всеки ден месните витрини се зареждат с продукти от месокомбинат „Свищов“
Преди да решите да заживеете с някого, добре е да сте наясно какво ви очаква
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите