

Първото - от любовницата: "Скъпи, скучно ми е. Обади ми се!".
Второто - от жена му: "Не се притеснявай! Вече и се обадих."

- Ааа, не ти вярвам, Бонке. И вчера и днес от вас излиза мъж.
- Ееее, едно здраво нещо да имам и ти за него ми завидя ма...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пищната и пухкава баница e мeчтата на всяка домакиня, но нeвинаги сe получава сполучлива
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вижте колко е пухкава само
Става по-лесно и от баницата
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина
Прост трик, с който баницата ви ще има впечатляващ вид
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика