×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опасност! Задушливата миризма от горящия цех в Равда се обърна към Бургас


Опасност! Задушливата миризма от горящия цех в Равда се обърна към Бургас
Пласмасовите гранули горят бързо в складовете на някогашния цех по роботика. Те трудно могат да бъдат загасени, а миризмата носеща се от тях най-вероятно е опасна
18 Ноември 2014, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимки: Георги ДИМИТРОВ

Пушеците са над 20-25 метра, пожарникари не могат да се справят с огъня
Задушливата миризма от изгорелите пластмасови гранули се обърна към Бургас в 21:20 часа, предава репортер на Флагман.бг, който е пред горящия цех в Равда (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Пушеците са над 20-25 метра, за Несебър и Равда вече няма опасност, но не така стои положението с Ахелой и Поморие, където миризмата може да се усети след около час. Все още не се знае дали тя не е опасна. Мобилен екип на РИОСВ-Бургас пътува към мястото, за да измери показателите.

Пожарникари разкриха пред Флагман.бг., че откритите в цеховете на бившия технологичен завод пластмасови гранули се използват за изработка на тръби. Те са лесно запалими. Всеки момент предстои да падне покривът на един от складовете, цялата конструкция едва се държи. Почти сигурно ще изгорят и съседните цехове. Добрата новина е, че няма опасност за другите имоти.

Местните са категорични, че пожарът е умишлен. Някогашният цех по роботика се простира на десетки декари апетитна земя между Несебър и Равда. Справка в агенциите за недвижими имоти показва, че цената на кв/м там е 50-75 евро.

 


В категории: Несебър


14
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
14
Коментара по темата
14.
Служител от РИОСВ-Бургас
19.11.2014 12:59:57
1
5
Колеги, престанете да се оплювате, едни други, гледайте си работата и не съдете другите. Гледайте малко по-позитивно на живота :)
13.
ceco
19.11.2014 10:27:09
0
2
men poveche me pritesnqva ostrata i ZADU6LIVA mirizma na gas no6tno vreme de stanciite na rios nemogat da zasekat interesen e i fakta che kato izkaram na terasata datchika mi za gas pi6ti no za po polovin chas ne poveche tolkova che kato doidat grajdanska za6tita da kajat eto vijte nqma ni6to
12.
градски
19.11.2014 09:26:05
0
6
Много глупави хора има обаче в бургаския РИОСВ. Ритат си и здравните книжки и трудовите книжки. Защо си мислят, че не се разбира, че и те работят там. Всичката тази информация, която дават го показва това. Смешни сте бе хора. Плюете си местоработата и се излагате. 80 % от работещите там сте протежета на някоя партия и вместо да си стоите кротко, вие си вадите кирливите ризи, без да си давате сметка, че това ще се отрази и на вас.
11.
Флагман
19.11.2014 07:42:27
1
3
Този шеф на лабораторията Тодор Михалев го гледаме редовно да излиза ту от централата на ДПС, ту от централата на ГЕРБ! Това момче няма ли най-накрая да се определи от коя партия е или може би страда от раздвоение на личността, както повечето продали се на ДПС за да запазят постовете си.
10.
Последния останал Българин в МОСВ
19.11.2014 07:17:20
2
2
Махнета освен шефа на РИОСВ, Антоний-Тъпото и шефа на лабораторията Тодор-Ибрика! Тези двамата се продадоха на турците и превърнаха сградата на МОСВ в Бургас в Джамия! Тези двамата се крият по обед на едно кафе в Лазур да учат турски, че да могат да се разбират с новоназначените от тях цигани! Повръща ми се от тези двамата продажници! За да си запази поста Тодор Михалев-Ибрика редовно посещава централата на ДПС, този продажен еничер предаде колегите и вярата си !
9.
поправка
19.11.2014 07:05:39
0
5
там ще се налеят като бетон-хотели-това,което остана от 4те милиарда
8.
Дурхан Мустафа
19.11.2014 07:04:06
4
3
МОСВ е на ДПС никой неможе да махне директора на РИОСВ, Антоний Иванов и шефа на лабораторията Тодор Михалев защото ние правоверните мюсюлмани от община Руен и от квартал Акациите на община Бургас стоим зад тях!
7.
Патриотичен фронт
19.11.2014 06:55:47
2
4
Скоро еничарите Антоний Иванов и Тидор Михалев, ще бъдат изстъргани от властта! Тези турски мекерета сътвориха куп поразии и скоро ще си получат заслуженото! Патриотичния фронт ще настоява за тяхното отстраняване в най-кратки срокове!
6.
До МОСВ и ДПС
19.11.2014 06:03:02
3
10
Вярно е, че въпросния държавен чиновник само имитира дейност. Назначаването му за пробовземач (главно по комините на Лукойл и Кроношпан) в лабораторията на РИОС-а обаче се дължи на съпругата му (служител в РИОСВ по това време) и на бившия дългогодишен тамошен шеф - дедо Мони Сухия бадем. После, виждайки, че момчето е много "читаво", сговорчиво и "прецизно" замерва замърсяванията на въздуха започва да се издига професионално. Прави и известна политическа кариера заедно с другия си колега пробовземач (Миро Цаков), с който заедно "измерват" какво дишат бургазлии. В Лукойл се сдушват с герберасткото гаулайтерче разБойчо Георгиев, чиято политическа кариера също тръгва от професионалните му "успехи" в прикриване на обгазяванията, дължащи се на Лукойл. Не е трудно да се досети човек, че точно тези успехи се дължат на продажните чиновници от отдела по въздух в РИОСВ и Лабораторията към ИАОС (Тошо и Миро). Идвайки на власт в РИОСВ разБойчо Георгоев (разбирай задкулисието около Лукойл и Правешкия авер на Тиквоня) веднага уреждат сговорчивите двама бивши лабораторни пробовземачи на постове (задължително без конкурс): Тошето за шеф на Лабораторията, а Миро - шеф на отдела по ОВОС в РИОСВ (ключова рушветчийска позиция за мошеничества и далавери, свързана със заобикаляне на законови процедури). Никакво ДПС няма тука, а само герберастия и задкулисие - това е истината! За бургазлии остава да дишат мъзгочите на Лукойл и да боледуват!
5.
ДПС
18.11.2014 22:47:10
4
6
Шефа на лабораторията Тодор Михалев беше внедрен лично от Ахмед Доган в редиците на ГЕРБ! Задачата му беше да руши отвътре организацията им по сигнал от сараите! Сега вече като е разкрит ще си го приберем обратно! Много сте прости щом Тодор Ибрика успя да Ви заблуди!
4.
МОСВ
18.11.2014 22:41:02
3
5
Какво ще мерят от РИОСВ немога да разбера та те нямат апаратура! ДПС подлогата Тодор Михалев по известен сред турците като ибрика само имитира дейност и се подмазва на резака Антоний Иванов!
3.
Касабова
18.11.2014 22:35:27
4
7
Миризмата е от мангалите от ДПС изтържете ги от властта и вонята ще спре!
2.
PAKO
18.11.2014 22:02:18
2
12
Има една друга миризма от нея го е страх българина ,пък тя вони ли вони че не се диша вече,,240 посерковци -парламент се казва --Абе да ви кажа там горят 4-рите милиарда -.
1.
ds
18.11.2014 21:34:40
3
5
Опастност, нааках се.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори