×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев


Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев
След изборите трябва да имаме политическо правителство с ярки фигури, а не такива, които да служат за параван, за да може Асен Василев да си върти далаверите, каза Тома Биков
26 Април 2024, Петък, 09:54 ч.
Автор: Флагман.Бг

След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията

Сглобката май ще се окаже невъзможна и след изборите. Това намекна депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза той в „Тази сутрин“ по бТВ, след като сравни свалянето на Росен Желязков като председател на парламента с удар с ядрено оръжие. 

„Убеден съм, че голяма част от хората, които гласуваха срещу Росен Желязков, съжаляваха докато натискат бутона, защото нямаше никакъв смисъл. Те направиха много груба грешка. Някой от десетките им пиари им е дал този акъл. В опит да отклонят вниманието от Митниците и от другите проблеми, които имат, те решиха да употребят „ядрено оръжие“ и то срещу нас“, коментира Биков. 

„Тези хора започнаха да свикват с мисълта, че им се полага всичко. Кирил Петков казва, че държавата не е на Борисов и на Пеевски. Аз пък ще ви кажа, че не е нито на Петков, нито на Василев. На тях им се полагат 8 млрд. лева оттук, както и Министерството на финансите плюс една-два контрабандни канала заедно с МВР. Те казват, че са с 63 депутата. Тогава защо са взели цялата изпълнителна власт?“, попита той.
 
„Не им ли идва на акъла, че е сбъркана тази работа. Не стига, че 10 месеца ги крепим и им подкрепяме глупостите, защото 2/3 от това, което правят в управлението са простотии, шуробаджинащина, корупция, контрабандни канали... Бойко Рашков се снимал с хора, които са обвинени за контрабанда, но те ходили и при Асен Василев и накрая „Дайте да свалим Росен Желязков, за да може да поговорим за нещо друго“, а Здравната каса им взела още 8 милиарда. Това трябва да спре!“, възкликна бургазлията. 

„Те не си дават сметка, но взривяват диалога в средносрочен и дългосрочен план. Желязков бе един от хората, с когото биха могли да водят разговори“, добави той.

„След изборите трябва да имаме политическо правителство с ярки фигури, а не такива, които да служат за параван, за да може Асен Василев да си върти далаверите. Това се случваше през последните 10 месеца“, коментира Биков. 

„През юни ще се явяваме при тях на кастинг? Няма да стане. Не са в тази позиция, в която бяха. Да се върнат на земята и да се опитат да не са четвърта политическа сила, защото и тази вероятност съществува!“, каза още той.


В категории: Политика


Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
15
Коментара по темата
15.
XX
26.04.2024 15:52:31
10
0
Кой му изцапа бельото на този "бургазлия"?
14.
Морална диария
26.04.2024 13:47:00
14
7
Бикоф, ти ся За или Против Боко си? Щото нали уж беше писал, че е пародия на диктатор?
13.
Тревор
26.04.2024 12:34:46
16
12
Възможно най-мазния педал е тоя
12.
Пусть всегда будет Солнце
26.04.2024 12:20:08
14
7
Веселин Дремджиев ТВ1 раказа статия 24 часа от 2015 година със заглавие 1 страница снимка БОЙКО:
МОЛЯ се на БОГ всеки ден ,да спрат санкциите с-у Русия и ПУТИН

Моле са чавека ,моле се щот с КГБ Вальо Златев и Шиши напраиха милиярди от КОНТРАБАНДА с руски горива през порт Росенец
11.
Тиква и Прасе
26.04.2024 11:36:20
17
12
За съжаление в ГЕРБ останаха най-мазните нагаждачи и некадърници. В началото имаше и свестни, но бавно и полека се разкараха от кочината на Борисов и Пеевски.
10.
ТБС
26.04.2024 11:06:55
21
14
Много е забавна тази врещяща пачавра. Ние помним как се ежеше срещу бай хуй, а сега квичи, че и други паразити правят същите номера. До гуша ни дойде от неадекватници, които се правят на Дева Мария.
9.
Флегми,
26.04.2024 10:25:08
30
17
За гейберастката болница дето ги хванаха да източват НЗОК няма ли да измънкате нещо? Или не е политкоректно и ще спрат мангизите към вас?
8.
До тройкаджията
26.04.2024 10:22:16
7
32
Рядко срещан коментиращ тъпунгер!
7.
3ff
26.04.2024 10:21:03
24
11
pomnia Borisov kato zatvori Burgas 2 godini podred zaradi Kovid i ubi businessa na grada.
6.
до 33
26.04.2024 10:20:30
9
21
Ти па си мноо убав, пудел вмирисан.
5.
333
26.04.2024 10:20:19
27
13
FRAPORT I VARNA NE ISKAT DA DAVAT POLETI NA BURGAS ZASTOTO ZNAYAT CHE SAMO V BURGAS E USTANOVENA MAFIATA NA GERB I TOVA ZNACHI DA UBIYAT BULGARIA AKO IM DADAT POLETI.
4.
Пудела на ПП-ДБ е и при татко Радев
26.04.2024 10:18:44
11
43
Появиха се снимки от коктейл, на който Румен Радев пие вино с контрабандиста с пудела Марин Димитров – Голямата Яра. Снимките са от парти във Военния клуб.
Връзката между президента и контрабандиста може да е Бойко Рашков, който е близък с двамата, а може да е и родното Хасково, защото и двамата са от областта. Там се намира и митницата в Свиленград и ГКПП Капитан Андреево. Точно от там започва и Пътят на Копринката стопанисван от вездесъщия президентски секретар Николай Копринков, който може да е домъкнал Ярата на коктейла.
Фотошопа с чИкмИджето се разкри, остана само ебането на Мата Хари Бобокова, но пък педалетките ПП-ДБ имат голямо желание да изпитат удоволствие от Бойковия член!
Яд ви е, че Бойко е нормален, хетеро и не иска да си цапа члена в задния ви двор!
Тъпи и долни педали сте, които дори една инсинуация с фотошоп не можахте да направите професионално, защото сте некадърници, деца на ДС,събирани от чергата и с лъжица набутвани ....
3.
Тома ибриков
26.04.2024 10:12:15
18
24
"Борисов е карикатура на диктатор"
госпожица Бикова 2012г.

Бикова чак па толкова ли е вкусен тоя банкянски шнур?
2.
Това Биков: Борисов трябва да лежи в затвораа
26.04.2024 10:10:56
18
16
Gospodari
СИГНАЛИЗИРАЙ
ГОСПОДАРИ НА УЕБА
РЕПОРТАЖИ
ЛАФОВЕ И ГАФОВЕ
НОВИНИ
СПОРТ
ТОП 10 ЗА ДЕНЯ
ЗА НАС
Влез в профил
Последвай ни

Въведи ключова дума...


Pause
Unmute
-5:44
Iframe
Fullscreen

Тома Биков през 2013: Борисов трябва да лежи в затвора
17.03.2022
30669
0
0
Тома Биков през 2013: Борисов трябва да лежи в затвора. Това се твърди, че е заявил настоящият основен защитник на бившия премиер пред ПИК тогава.

Тома Биков през 2013: Борисов трябва да лежи в затвора
Ето и пълният текст на материала:
В последната година на управлението на Бойко Борисов България се тресе от гладни бунтове и скандали. Така завършва мандатът на човека, който през 2009 г. дойде на власт с обещанието да приключи прехода, да накаже виновните за провала му и да направи така, че в края на управленския мандат доходите на българите да бъдат близки до средните за Европа. Последното обещание беше записано в управленската програма на ГЕРБ. Днес в България има гладни бунтове. Първите от 1997 година насам.

На улицата са излезли хора, които са изправени пред дилемата дали да си платят тока или да си купят храна. Покрай скандалите и престъпленията на сегашното правителство загубихме чувството си за нормалност. Приехме, че влошаването на икономическото положение в страната с всеки изминал ден е най-нормалното нещо на света. Че бедността е част от нас и никога няма да си отиде.

Заблуда е, че протестите от последните дни са срещу цените на тока.
Те са антиправителствени и са последната реакция срещу бедността и безпътицата, до която са доведени стотици хиляди българи. Протестите са резултат от една сбъркана политика, която в началото звучеше атрактивно, но последиците от нея са пагубни. Дойде време да платим сметката за цирка, който ни осигури Бойко Борисов през последните четири години. Да съберем плодовете от „гениалната” икономическа политика на Симеон Дянков, който в края на 2009 година обикаляше телевизионните студия и се хвалеше, че е спрял да се разплаща с фирмите. Тогава този измислен човек, който близките до властта медии наричаха „експерт” ни разказваше, колко много пари е спестил на държавата, като е прецакал фирмите на „тройната коалиция”.

Само, че фирмите, които пострадаха от Дянковата политика не бяха на „тройната коалиция”. Повечето от тях бяха на хора, които работят по 12 часа на ден в опит да спасят бизнеса си от кризата. По всяка вероятност повечето от тези фирми щяха да се справят и да запазят работните места на служителите си, но Дянков се оказа по-голямо бедствие от световната финансова криза. Така заради политиката на „експерта” и неговия премиер за последните четири години в България фалираха над 100 000 малки и средни фирми, а заради това над 300 000 души останаха без работа. Не фалира нито един монополист и олигарх и нито един обръч от фирми на БСП и ДПС.

С тях разплащането продължава и в момента при това на цени далеч над пазарните.
Именно масовите фалити са в основата на замразените пенсии и заплати и на бедственото положение, в което се намираме в момента. Днес Дянков вече не е министър и вицепремиер. Новината за оставката му беше разпратена до медиите със скромно съобщение, написано от пресцентъра на Министерски съвет. Вероятно скоро няма да чуем пискливия му глас, защото „финансовият гений”, който през последните четири години пет пъти ни лъга, че сме излезли от кризата, вече е в САЩ и повярвайте ми скоро няма да се върне в България. Новината за оставката му затъмни другата новина около него. Тази, че и последният му бюджет се е продънил и то още на втория месец на годината. Сега вече теглим поредния заем, за да запушваме дупките. Заемът е за 800 млн. лева. От няколко дни не съм чувал гласа на премиера Борисов.

Този, който от 12 години не е слязъл от телевизора се е изпокрил и никой не е в състояние да го намери.
Вече ми минава през ум, че може да е избрал съдбата на бившите си колеги братя Галеви и скоропостижно да се е преселил на някой екзотичен остров. По всичко изглежда, че управлението на Борисов ще влезе в графата „тежки обществени гафове”, в която вече го чакат управленията на Андрей Луканов и Жан Виденов. Борисов ще остави след себе си напълно унищожено здравеопазване, фалирала пенсионна система, държавна администрация напълнена с некадърници, чието единство качество е, че са партийни членове на ГЕРБ, разсипано земеделие и всемогъщи монополи. С него ще си отиде илюзията, че един човек с твърда ръка е способен да „оправи“ държавата.

Тази илюзия днес издъхва под тежестта на уличните протести и пред вида на изплашения министър-председател.
„Твърдата ръка” започва да трепери и да изглежда немощна. Все по-често ще се сещаме за „Буда” и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит, а не от изключителен талант, както се опитват да ни внушат някои медии и социолози. Все по-често ще ни хваща срам, че сме допуснали това, което живяхме през последните четири години. Борисов трябва да лежи в затвора. Не за да изкупи вината си за бедността и безпътицата, до която доведе страната, а защото всеки политик трябва да знае, че не е недосегаем, когато нарушава закона. Само за записите от „Мишо Бирата”, на Борисов се полагат 5 години затвор за търговия с влияние. България все някога ще стане нормална страна, но трябва да се започне от някъде. Защо не от един справедлив процес срещу премиер, който е извършил престъпления докато е бил във властта?
1.
Всички след Бойко разградиха държавата
26.04.2024 10:07:23
10
24
Пришълците превърнаха окончателно българската политика в кално тресавище. Всичко е позволено в тази кал – дори не се опитват да придадат някаква мизерна приемливост на действията си. Държат се като разбойници, упълномощени от някакъв побъркан Бог. България се превръща в нещо алогично, в някаква загадка, в която нахлуват и върлуват все по-налудни типове. Приемайки лъжите на властниците, телевизиите се превръщат във фабрики за ласкателства. И изобщо не чуват жалния вой на обикновените хора.
Да се надлъгват, дори да се на-парапетват – по примера на Кирчо. Но да не се подиграват толкова настървено на Народеца. Той пък сякаш е склонен да се съгласи Глупостта да надзирава живота му. Неусетно го лишиха от способността му да различава мъдростта от натрапчивата дуращина – и така го оставиха без имунитета, който му се полага. „Старата душа“ се оказа безсилна пред новите варвари.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Пари и вълшебни мигове за Овена, а Стрелецът да носи дрехи в светли цветове! Хороскоп за деня – 6 май 2024, понеделник Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника!
Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г.
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори