×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата


Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата
Ние от ГЕРБ сме в опозиция, а ПП-ДБ, БСП и „Възраждане“ се координират и си подвикват обидни неща, каза Бойко Борисов
26 Април 2024, Петък, 10:22 ч.
Автор: Флагман.Бг

Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 

Следващият парламент може да бъде много по-различен. Това заяви в кулоарите на парламента Бойко Борисов. Според лидера на ГЕРБ заявката на Ваня Григорова да влезе в политиката може да преобърне резултата. 

По думите му тя е реалният победител на кметския вот за София.

„ДПС е системна партия, която много ни е помогнала с ПП-ДБ. Понеже ги оценихме като такава, приехме важните регулатори със 160 гласа”, каза Борисов пред Нова телевизия.

„Възраждане“, ПП-ДБ и БСП могат да си поделят регулаторите. Имат всичко и могат да го направят. Ние от ГЕРБ сме опозиция. Хайде да спрем да има слушаме лъжите! Те се координират. Те гласуват, за да свалят човека на ГЕРБ – Росен Желязков, а си подвикват такива обидни неща, които майка ми Бог да я прости, ако ги чуе, ще си сложи пипер на езика“, добави той.
 


В категории: Политика


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
17
Коментара по темата
17.
До 14
26.04.2024 18:10:24
3
6
Ако позволите, да допълня - и прасчо!
16.
До Мими
26.04.2024 18:10:09
10
7
Хич не е изтрещял и знае какво прави, заедно с дружката си Гергов ще вкарат тая плиткоумна кокошка в парламента, за да има с кой да направи коалиция Буда. Всеки народ си заслужава управниците, и бедността е най-справедливото наказание за простотията - това последното са думи на Рейгън.
15.
Гарантирано от ГЕРБ
26.04.2024 17:05:03
13
12
Дано напролет слепите прогледнат. И глухите да чуят изведнъж. Един Тулуп държи народа в бедност. И прави се цял ден на всемогъщ. Лакей на Тодор Живков и на царя И огнеборец с титла – генерал И каратист, с един шамар събаря под масата, щом кеш не си му дал! От срутища, заводи, магистрали, от де що свари, с две ръце Краде А пък Народа – кучета го яли щом няма хлебец, пасти да яде! В мен диша си надеждата последна, че сме Народ, а не случаен кюп Дано напролет слепите прогледнат, и да Изритаме тъпия Тулуп!
14.
ФлЕгман,
26.04.2024 17:01:44
17
8
Може ли поне Един ден да не показвате Тъпата физиономия на борисоФ!
Предварително Ви Благодаря!!!
13.
Мими
26.04.2024 16:44:31
11
7
Бойко пак изтрещя, време е за пенсия, от кога рекламираме конкуренцията
12.
мда
26.04.2024 16:19:08
13
8
Щеше ли да си тури пипер на езика ако чуе за простата кърджалийска путка?
11.
Горски Морски
26.04.2024 14:54:09
13
5
Каква Ваня Григорова.....никой.....ама никой не говори за
Радостин Василев МЕЧ........ЗАЩО ЛИ?
10.
БУДА и КОЙ
26.04.2024 13:21:31
16
9
Са Мафията в България.
9.
Баце,
26.04.2024 12:36:29
15
23
Освен твоите придворни калинки, никой не е забравил как се криеше в помашките махали преди три, четири години като ти лъснаха ключета и пачки в чекмеджетата.
Бог забавя,но не забравя!!!
8.
*********
26.04.2024 12:12:08
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Рогача
26.04.2024 11:40:54
24
6
Потърсете в нета....не агитирам никого...ако желаете....полк.Николай Марков......и https://velichie.bg/ ....няма незаменими.....толупа и Co. са пътници....
6.
Ko40
26.04.2024 11:34:01
16
23
Ей,толуп мазен защо се прайш на ненормален бе да иба вашата мамица крадлива да иба фостата... играете заедно с педалите от ПП/ДБ и Президента (който излъга хората-"мутри вън")....сега следващия "парлиамент"педитата ще са уж опозиция....Скоро обаче сериала ще приключи,само гледайте и слушайте....гаранция.
5.
Тиквата и Прасето
26.04.2024 11:17:27
21
32
Борисов е голям артист. На тоя селяндур Майка му щяла да си тури пипер на езика ако чуела пепедебетата, пък ако чуе сина си дето нарича жените си П**ки и псува по-гнусно от мангал с какво трябва да си маже езика? ЕЕеее, Ганьо Ганьо...
4.
Коджакафалията.
26.04.2024 11:15:17
18
17
КАКВО НОВО ЩЕ МИ ПРЕДЛОЖИТЕ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ СЪС ВЕЧЕ ДОСТА ОСТАРЕЛИ ЛИЦА???АКО МИ ПРЕДЛОЖИТЕ ТОВА КОЕТО АЗ ИСКАМ МОЖЕ И ДА СЕ ЗАМИСЛЯ ДА ГЛАСУВАМ МАКАР СЪС ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ ЧЕ ОБЕЩАНОТО НЕ Е КАТО ДАДЕНОТО КОЕТО ВИЕ ПРАКТИКУВАТЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ.КОГАТО ДОКАЖЕТЕ С ФАКТИ А НЕ НА ГОЛИ ПРИКАЗКИ ЧЕ ИМАМЕ АДЕКВАТНО ОБРАЗОВАНИЕ МЕДИЦИНА ИНФРАСТРУКТУРА И ВЛЯЗАТ ДОБРИ ИНВЕСТИТОРИ Е ТОГАВА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМ А И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО НАБЛЕГНЕТЕ НА КУЛТУРАТА АМА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА НЕ С ТАЗИ С КОЯТО ОПРОСТАЧИХТЕ НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ КОИТО ГЛАСУВАТ СЕГА ЗА ВАС!!!
3.
до 1
26.04.2024 11:12:18
6
12
С удоволствие бих ти дал плюсче, защото си прав, но за жалост си неграмотен. Не можеш да пишеш на български, а аз не приемам неграмотници да дават оценки на другите.
2.
ТБС
26.04.2024 11:11:34
13
15
Напротив, ще е абсолютно същата клоака, ако същите смърдели са вътре. Позволете ни да ви избираме с пистолет, тогава може да има нещо по-различно.
1.
*********
26.04.2024 10:44:48
20
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори