×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бус с храна и вода пристигна в Ново Паничарево за бедстващите


Бус с храна и вода пристигна в Ново Паничарево за бедстващите
Прясно приготвена храна, сухи пакети и стекове с хранителни продукти и с минерална вода бяха осигурени за бедстващите в Ново Паничарево
Тема в развитие
След потопа в Бургаско! Стотици елени и муфлони на мушката на бракониери заради рухнала ограда Михаил Константинов: Изродите от дървената мафия правят наводненията Екипи установяват щетите от наводнението в Бургас, кметът Димитър Николов пристигна в рибарското селище Шокиращи кадри от водния ад в Бургаско: Потопът помита пътища, мостове пропадат, язовири преливат (ВИДЕО) Версия: незаконни постройки довели до потопа в Бургаско Морето на юг пожълтя след пороя Бус с храна и вода пристигна в Ново Паничарево за бедстващите Община Бургас търси двама анонимни смелчаци, спасили бедстващите във водния ад Ден на траур за жертвите от потопа в Бургас Вижте красивата Камелия Желязкова, загинала във водната стихия край хижа Странджа Кметът на Приморско отмени бедственото положение Трета жертва на потопа по Южното Черноморие: 27-годишен мъж се удави край Ясна поляна Потопът заля подлеза на ул. Янко Андонов! Пострадали: звъняхме на 112 за бедстващи, не ни обърнаха внимание (СНИМКИ) Пострадали от потопа в Росенец: Беше тъмно като в рог, преброявахме се на всеки час Ето бедствието в Ново Паничарево, Веселие е откъснато (снимки) Апокалиптични кадри след водния ад в Отманли, десетки останаха без домовете си (СНИМКИ) Вижте водния ад в община Приморско, селата са под вода (снимки) Официално: Две жертви и 80 отнесени къщи в Ченгене скеле, в кв. Победа целели спасителните екипи с камъни (СНИМКИ) Двуметрова вълна заля десетки къщи в Ново Паничарево Младо момиче и възрастна жена са удавените в Отманли (СНИМКИ) Бедстващо положение в Отманли! Има изчезнали и удавени хора Бедствие в Приморско, рухнали са мостове, хора са блокирани в к-г Китен Куриози в дъжда: Шофьор разпъна чадър над Мерцедеса си, за да кара по бургаските улици Вижте водния ад пред магазини "Кауфланд" и "Практикер" в ж.к. "Славейков" Квартал "Комлука" е под вода, има паднали дървета! (снимки) Затворен е пътят от Крайморие до Созопол, задръстването е километрично Уникално видео! Старец с шнорхел се гмурна и заплува в „реката” до гарата на Бургас Корабът „Анастасия“ прибира туристите от Острова към Бургас Паниката от пороя продължава! Мъж заряза потъналата си във вода колата на пътя (ВИДЕО) Метър вода заля улици в Поморие, наводнени са къщи на ул. Солна Порой в Бургас, 50 души са блокирани на Острова! (обновена и снимки)
виж още
скрий
06 Септември 2014, Събота, 20:57 ч.
Автор: Флагман.бг

Продуктите от първа необходимост са осигурени от ГЕРБ
Семействата от наводнените къщи в с. Ново Паничарево получиха прясно приготвена храна, сухи пакети с хранителни продукти и стекове с минерална вода. Бусът с провизиите пристигна в населеното място в 19.00 ч. днес, след като цял ден пострадалите жители отводняваха къщите си.

Продуктите от първа необходимост са осигурени от ГЕРБ и в момента все още се разнасят по домовете е от кмета на селището Яна Жекова и общинския съветник от Приморско Захарина Неделчева.

Припомняме, че след проливните дъждове през изминалата нощ над 50 къщи в Ново Паничарево са силно засегнати от водната стихия. Голяма част от наводнените имоти се обитават от възрастни хора.

Все още в някои части на селото няма ток, голяма част от мобилните връзки са прекъснати.
Обитателите на най-пострадалите сгради нямат суха покъщина, повредени са им домакинските уреди.
Ситуацията постепенно се нормализира, но на този етап има много хора, които се нуждаят от помощ“, коментира Захарина Неделчева.

В категории: Политика


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
потърпевш
08.09.2014 10:20:35
2
0
Мила ми Даниела когато има трагедия не се говори за пиар.Къде бяха другите партии и къде е техния пиар.Знаеш ли че ако не беше кметицата на селото Яна Жекова , съпругът и и брат и хората живеещи покрай реката щяха да са удавени.Тя газеше до кръста във водата и спасяваше хората.А на следващия ден когато тези уплашени хора се молеха някой да се сети за тях знаеш ли кой го направи-ГЕРБ донесе топла храна и вода за хората.Това пиар ли е , а ? Също и момчетата от офроуда участваха в акцията в Приморско .Пише и за тях , ние го прочетохме.Затова когато пишете за трагедията на хората не спекулирайте с това.Няма пиар има грижа за хората.
12.
Даниела
07.09.2014 23:21:52
0
1
Бяхме на оффроуд-събора в Приморско. Момчетата с джиповете веднага тръгнаха към къмпинг Китен, където извадиха от водата десетки коли и каравани, ама нали не са от ГЕРБ или общински съветници никой не споменава това. Жалко. Имам и снимки, ако желаете ще ви ги дам.
11.
Бръмбарче
07.09.2014 11:52:00
0
3
С чужда пита помен правят гербаджиите. Нали от нашите данъци отиват парите за субсидията на партията им . Тогава кой се бърка в действителност в джоба и помага на нуждаещите се ?
10.
до 9
07.09.2014 09:08:40
4
1
Ти си гнусен
9.
фенчо
07.09.2014 00:17:04
3
8
Не е нужно да се популяризират даренията. Дарението направено от сърце не се пуска като съобщение за медиите. Гнусно е.
8.
:(
06.09.2014 23:42:11
0
2
milite hora
7.
до 6
06.09.2014 21:55:02
5
5
А ти тапунгер такъв какво направи за тези хора?
6.
коментар
06.09.2014 21:24:46
4
10
Омръзна ми вече да гледам тази Захарина да си прави пиар с пострадалите хора сетиха се да раздават помощи защото идват избори .Като сте щедри дайте на хората пари защото в момента им са нужни не ги залъгвайте с един сандвич и една минерална вода който струват не повече от 3 лева .
5.
!
06.09.2014 20:52:01
3
11
Дано и други партии и организации се включат. Срамота е да плюете
4.
избирател
06.09.2014 20:44:54
9
7
Само съветниците от НФСБ и СЕК дариха по една заплата за Варна и Добрич без да ходят и да се снимат.А съветниците от Герб се снишиха като мишки.
3.
Приморец
06.09.2014 20:44:16
4
8
Вярно че е пиар , но поне някой нещо прави , в такъв момент всичко е от нужда .
2.
коментар
06.09.2014 20:18:02
8
13
Долни популисти,правещи ПР с трагедията на хората.Също като в Мизия идваме с три стека вода и торба сандвичи,общо за 50 лева и вече помагали.
1.
az
06.09.2014 20:11:33
5
10
Браво!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори