×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екипи установяват щетите от наводнението в Бургас, кметът Димитър Николов пристигна в рибарското селище


Екипи установяват щетите от наводнението в Бургас, кметът Димитър Николов пристигна в рибарското селище
Кметът на Бургас Димитър Николов участва в отстраняването на последиците след потопа в рибарското селище „Ченгене скеле”
Тема в развитие
След потопа в Бургаско! Стотици елени и муфлони на мушката на бракониери заради рухнала ограда Михаил Константинов: Изродите от дървената мафия правят наводненията Екипи установяват щетите от наводнението в Бургас, кметът Димитър Николов пристигна в рибарското селище Шокиращи кадри от водния ад в Бургаско: Потопът помита пътища, мостове пропадат, язовири преливат (ВИДЕО) Версия: незаконни постройки довели до потопа в Бургаско Морето на юг пожълтя след пороя Бус с храна и вода пристигна в Ново Паничарево за бедстващите Община Бургас търси двама анонимни смелчаци, спасили бедстващите във водния ад Ден на траур за жертвите от потопа в Бургас Вижте красивата Камелия Желязкова, загинала във водната стихия край хижа Странджа Кметът на Приморско отмени бедственото положение Трета жертва на потопа по Южното Черноморие: 27-годишен мъж се удави край Ясна поляна Потопът заля подлеза на ул. Янко Андонов! Пострадали: звъняхме на 112 за бедстващи, не ни обърнаха внимание (СНИМКИ) Пострадали от потопа в Росенец: Беше тъмно като в рог, преброявахме се на всеки час Ето бедствието в Ново Паничарево, Веселие е откъснато (снимки) Апокалиптични кадри след водния ад в Отманли, десетки останаха без домовете си (СНИМКИ) Вижте водния ад в община Приморско, селата са под вода (снимки) Официално: Две жертви и 80 отнесени къщи в Ченгене скеле, в кв. Победа целели спасителните екипи с камъни (СНИМКИ) Двуметрова вълна заля десетки къщи в Ново Паничарево Младо момиче и възрастна жена са удавените в Отманли (СНИМКИ) Бедстващо положение в Отманли! Има изчезнали и удавени хора Бедствие в Приморско, рухнали са мостове, хора са блокирани в к-г Китен Куриози в дъжда: Шофьор разпъна чадър над Мерцедеса си, за да кара по бургаските улици Вижте водния ад пред магазини "Кауфланд" и "Практикер" в ж.к. "Славейков" Квартал "Комлука" е под вода, има паднали дървета! (снимки) Затворен е пътят от Крайморие до Созопол, задръстването е километрично Уникално видео! Старец с шнорхел се гмурна и заплува в „реката” до гарата на Бургас Корабът „Анастасия“ прибира туристите от Острова към Бургас Паниката от пороя продължава! Мъж заряза потъналата си във вода колата на пътя (ВИДЕО) Метър вода заля улици в Поморие, наводнени са къщи на ул. Солна Порой в Бургас, 50 души са блокирани на Острова! (обновена и снимки)
виж още
скрий
07 Септември 2014, Неделя, 11:30 ч.
Автор: Флагман.Бг снимки Евгения ДЖАМБАЗОВА

Градоначалникът е внесе искане за подкрепа от Междуведомствената комисия по бедствия и аварии

Кметът на Бургас Димитър Николов пристигна на място в рибарското селище „Ченгене скеле”. Градоначалникът участва в отстраняването на последиците след потопа. Повече от 50 лодки бяха отнесени от огромна приливна вълна, десетки къщи са наводнени, предаде репортер на Флагман.Бг.

5 екипа от Община Бургас в момента работят по установяване на щетите в центъра на Бургас и в кв. Победа. „Тежка е ситуацията с моста на с. Извор и в южната част на с. Маринка, най-тежко пострадала е зоната на Ченгене скеле”, каза градоначалникът. „Утре следобед тук започва да влиза едрата техника. Ще бъде извозен всичкият боклук, който собствениците на имоти събират”, добави Николов.

Кметът на Бургас е внесъл преписка в Междуведомствената комисия по бедствия и аварии за оценка на щетите. Очаквам в следващите 10 дни искането на Община Бургас да бъде разгледано и да се отпуснат средства за възстановителните дейности, каза Димитър Николов.

Очаквайте подробности.


На място е и директорът на УКОРС Веселин Василев

Водолази участват в акцията

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 1
12
Коментара по темата
12.
8998
07.09.2014 23:24:43
0
0
s pr za 500 lv tolkva bate.
11.
Пенчо ти луд ли си?
07.09.2014 18:34:08
0
1
Кой е луд предизборно да изрива, сега е време да обещават. Ако българите не гласуваме циганите с платените гласове ще ги пратят пак в парламента.Обаче с обещания че няма да ги изриват.
10.
ПЕНЧО
07.09.2014 15:32:01
3
4
Сега е момента незаконното Рибарско селище да бъде изринато.Заедно с циганските катуни и всички незаконни бараки.
9.
трябва
07.09.2014 14:45:11
0
6
Комисар Василев, шеф на пожарната в Бургас, да обясни действията на служителите си от първата кола и ако не може да опровергае свидетелите, да подава оставка или да го освободят. А близките могат да заведат и дело.
8.
трябва
07.09.2014 14:45:11
0
3
Комисар Василев, шеф на пожарната в Бургас, да обясни действията на служителите си от първата кола и ако не може да опровергае свидетелите, да подава оставка или да го освободят. А близките могат да заведат и дело.
7.
бургазлия
07.09.2014 14:05:19
5
3
Не може да не гласуваме и да сме пасивни граждани както при комунизма. Едва тогава ще излъчим лидери, чиято цел ще е да направят България по-добро място за живеене. В противен случай-се вижда, сбирщина крадци и лицемери си купуват гласове и дерибеистват без да им пука за гласоподавателя. И как да им пука след като са си купили гласа и съответно не са отговорни към избирателите с нищо. |
p.s. да добавя, че симпатизирам на кмета Николов, но общинския ни съвет е жалък. А знаете, че работата на кметът е само да подписва или не предложенията на общинския съвет, както и да дава предложения които те могат да блокират или одобрят
6.
Донев
07.09.2014 14:03:55
2
10
И как точно кметът е участвал в отстраняването на последиците? С ризка и панталонче?
5.
цветан
07.09.2014 13:59:20
1
2
А къде е Бойко!
4.
Petyr Tonchev
07.09.2014 13:49:53
1
10
A zzashto kmetyt ne poseti drugote zasegnato zle selishte koeto se namira na 1 km ot ribarskoto selishte? Tam pone vsi4koe zakonno i si plashtame taksite. Tam vodata beshe 1.5 m. moqta vila e totalno porazena. Nqmam ogradi, nqmam zidove, nqmam kyshta, nqmam dvor. Vsi4ko e pometeno!!! Ima edno rusko selishte koeto si ima vodoem. Tqhnite ribi bqha v nasheto selo na pytq. Sladkovodni ribi!!! Nezakonni vodoemi na prodajni politici!!!
3.
ww
07.09.2014 13:43:23
3
8
Kmeta se pravi na lud. Lukoil ne plashta nikakvi taksi na grada samo go zamursiava.
Kolko zapadni businessa e dokaral kmeta?
Samo pravi edni vizualni promeni, a nikakuv zapaden business ne moge da dokara v Burgas.
2.
КЕРА
07.09.2014 13:39:21
1
9
ВЪРНЕТЕ ИМ БЕДСТВИЕТО НА ,,ПОЛИТИЦИТЕ ,, НА 5 .10. 2014 ДА ГЛЕДАТ ПАРЛАМЕНТА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ОТ ТРОТОАРА ОТСРЕЩА ,ПОКАЖЕТЕ КОЛКО КОФТИ МАТРИАЛ СТЕ
1.
к
07.09.2014 13:23:32
0
7
Снощи по новините и днес в някои медии стои следната информация за действията на първите служители на пожарната:"Потресаваща екипировка! Те не разполагаха с никакъв вид осветително тяло, което да насочим в тъмното и да видим тези хора точно къде са”, разказа един от свидетелите на случилото се. В крайна сметка един от местните, който спасил няколко души заедно с огнеборците и двама чужденци се спуснали да търсят Камелия. Около 5 минути по-рано, виковете спрели.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори