×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг


Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг
Кадърът вляво е от почитането на 1 ноември - българският Ден на народните будители, в Тайланд, през 2008 г., а вдясно - покритото с маска лице на Красимира, която удуши зет си
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
23 Януари 2024, Вторник, 10:37 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

В убийството по първоначални данни са замесени майката Красимира и дъщерята Габриела

Дипломатът с десетки години трудов стаж Красимира Трифонова, която посрами страната ни, превръщайки се в екзекутор на собствения си зет Пейо Пеев, вчера скри лицето си в съдебната зала по време на гледането на мярката за неотклонение за убийството. 

Заедно с дъщеря си - бургаската кандидат-депутатка от листата на Кирил Петков и Асен Василев - Габриела Славова-Пеева, ексконсулът ни в Тайланд влезе в съда с вдигната глава, която обаче бе покрита дори над очите с медицинска маска.

Двете жени, които са имали очевидно стремеж за високи постове, извършиха една от най-жестоките екзекуции в днешно време - убийството на съпруга на Габриела и баща на едното ѝ дете - Пейо Пеев.

Младият мъж първо бе удушен, след което запален в колата си в опит да бъдат прикрити следите от престъплението. В убийството по първоначални данни са замесени майката Красимира и дъщерята Габриела, както и двама мъже, които впоследствие са останали в качеството на свидетели.

Спорът бил заради родителски права по време на развода между младото семейство Пееви. 

Красимира Трифонова е дипломат от кариерата, с над 30-годишен стаж, но и тежък характер

Но въпреки опита да се скрие от камерите Флагман.бг ви показва лицето на дипломата Красимира Трифонова, за която се твърди, че е удушила зет си с голи ръце. Кадърът е от почитането на 1 ноември - българският Ден на народните будители, в Тайланд, през 2008 г. Тогавашният ни консул Красимира Трифонова посреща делегация от руската православна църква и позира пред българския флаг. Руската група отправя почести и поздрави по случай 1 ноември, както и за 3 март - Деня на Освобождението на България от османско владичество. 

Пейо стана жертва на тъща си и жена си

Дъщерята на Красимира обаче се оказа не по-малко амбициозна млада дама. На парламентарния вот през 2021 г. тя изведнъж се появи в Бургас като номер 12 в листата на новоизлюпената "Продължаваме промяната" и бе шумно представяна като експерт и млад и перспективен кадър от Харвардската школа.

Запознати с продължението на политическия път на кандидат-депутатката от Бургас обаче не се изказаха особено ласкаво по неин адрес пред Флагман.бг. По техните твърдения Габриела не била особено общителна с колегите си във важните моменти, но за сметка на това отлично умеела да създава напрежение и постоянно всявала раздор в редиците на новосформираната партия на Кирил Петков и Асен Василев.

Габриела е със солидно образование, владее няколко езика и имаше добро бъдеще. Едва ли някой в Бургас е подозирал за злия й характер

Очаквайте подробности във Флагман.бг.

 


В категории: Крими


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
64
Коментара по темата
64.
*********
26.01.2024 18:04:29
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
Сделка или не
25.01.2024 02:09:24
0
6
Ако я пуснем в парламента дали няма да разчисти редиците там ?
62.
Бивш шофьор на шайкаджиите от СДС
24.01.2024 21:05:55
0
10
Познавам много СДС-гювендии, поназнайваши езици, но публична тайна е, че много от тях са се издигнаха в кариерата и натрупаха състояние благодарение и единствено на перфектното владеене езика на фелациото. Надка Минета например.
Да не ги изброявам, че някои ще подскачат от яд, че ги познавам, но не ги споменавам.
61.
Обществена личност
23.01.2024 22:00:40
0
29
Съдът щял да заседава на закрито, защото били обществени личности. Пълни глупости. Тези боклуци трябва да гният до живот в сливенския затвор
60.
СтС
23.01.2024 21:48:55
0
13
Още веднъж нагледно виждаме какви ни коват законите и управляват ! По низши и от махленски продънени пръскачки ... тровят душат,палят ... Замислете се какво пише в СV-то им и служебните им характеристики !!!
59.
Дедовия с оцет
23.01.2024 18:53:59
3
14
Бил съм няколко пъти с Габриела Славова и мога да кажа че е огън жена в леглото но действително е страшно манипулативна личност и не се учудвам че се е стигнало до тук. Майка и знаеше за забежките на дъщеря си и я прикриваше. Дори когато сме правили секс майка и беше в съседната стая и съм я чувал как лъже зет си че Габриела е на заседание.
58.
seahorse
23.01.2024 18:38:11
1
20
Модераторите,тук има много коментари ,които трябва да бъдат изтрити,ако си гледате работата. Но вие триете само тези уличаващи кмета Николов и администрацията му . Жалко, много жалко !
57.
Е
23.01.2024 16:47:37
0
29
Тежък характер била,просто си е повярвала овцата че е голяма работа но накрая Батак хахахахахахаха
56.
Капитана
23.01.2024 16:10:31
8
15
Избирателите на ППДБ са фини и нежнички путювци с нежни тънки ръчички, които лесно може да удуши дори и сама жена.Да дойдат двете да се пробват да ме удушат мене и ще завършат закопани в канавката!Но, аз лично смятам , че тук има замесен мъж, който двете прикриват, защото знаят че на жени не се дават тежки присъди.Следете внимателно разследването, или ще държат инкяр до край и ще има смешна присъда или ще се пропукат в даден момент и ще си признаят, че извършителя е мъж, заедно с тях!
55.
Петков
23.01.2024 15:51:11
1
28
Какъв домашен арест за тези грозотии, затвор доживот!
54.
Доста
23.01.2024 15:26:42
0
22
Палави изглеждат и двете
53.
Вярно ли е?
23.01.2024 15:15:54
1
26
Че тея са под домашен арест? За умишлено? Т'ва някаква гаргара ли е? Ако е вярно, каква е обосновката за това решение?
52.
@@@
23.01.2024 15:09:38
2
37
Такова хубаво момче,как им даде сърце да го убият!Ах,че го няма старото време,след три месеца щеше да има присъда и тя да е изпълнена.Нямаше и гроб да имат.Сега ще ги хранят до живот в затвора.
51.
ФБР
23.01.2024 14:59:03
11
35
Няма съмнение че тъщата е вербувана и обучавана от руските служби. Това една жена над петдесет да удуши здрав и прав младеж е по силите само на обучавани агенти в убийства и атентати. Освен това убийство, нашите служби трябва внимателно да проследят целия жизнен и професионален път на тая зловеща жена. Могат да излязат неочаквани връзки с неизяснени досега събития.
50.
посланичка
23.01.2024 14:55:02
0
38
Поспестили сте доста от снимката.
По протокол е недопустимо длъжностните лица да ходят или снимат с отворени чехли или сандали в посолството или на други официални мероприятия. А тя обула розови чехлички с отворени пръсти, където ѝ се вижда розовия лак.
Селска пръчка и парашутистка е тая и си личи отдалеч.
49.
Мхм
23.01.2024 14:29:13
0
37
Курви долни, такива са повечето, най-вече във властта са такива! Иде времето за прочистване от тях!
48.
*********
23.01.2024 14:12:45
1
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
47.
Мари
23.01.2024 13:58:45
2
43
Какво се случва с държавата ,управниците и дипломатите ни !? Първо Елена Поптодоров краде крем сега тая убива мъжът си !? Сега е наред Деса общата !Но докато изборите се зачитат с 33 % гласоподаватели ще е така !!@
46.
колега
23.01.2024 13:56:56
0
43
Дойде време дъртия вампир да си плати за всички грехове!
45.
до 41
23.01.2024 13:15:13
4
37
АБПФК сиреч партизанинска ДС внука (майката от ГЕРБ дъщерята от ПП живеят в кофийския кв.Изгрев/Изток -обитавян единствено ДС,ВКРта,соц дипломати,АБПФК,комунисти,пенсионирани генерали ат БНА
44.
Коко
23.01.2024 13:08:08
4
53
О не флагман не е това лицето на убийцата тя има много лица.Иван Костов Кунева Борисов Доган Нинова и да не пропусна нашия чичо кмет-ще кажете ама защо защото корупцията и кариаризма-Убива
43.
41
23.01.2024 13:04:30
13
14
29 30 не бе капут 80% дебили русофили
42.
ХМ
23.01.2024 13:00:11
0
86
И нищо не се споменава кой назначи дъщерята в Община Бургас?
41.
Маги Стралка
23.01.2024 12:58:55
1
71
Тази тъща, за да я пратят на 22 години за консул в Тайланд, бая свирки е извъртяла и яка дащна шунда е имала...
40.
буцката
23.01.2024 12:56:06
37
31
Ако беше от някоя друга партия, даже нямаше да я споменавате.
Ама нали трябва пропагандата и акциите срещу ППДБ да върви... Всички журналя, на това наблягат. Накрая, ще излезе не битова престъпност, а поръчково. Ви евем и професионалистите!
39.
ТБС
23.01.2024 12:55:00
2
32
Това, че си е признала, не означава, че е тя. По-вероятно е да се опитва да намали присъдата на урода, който е създала.
38.
с.Труд
23.01.2024 12:42:47
2
47
Дявалска раота чуеек
Бургаш града на психопатите,убийци,самоубийци скачащи от високо и пико наркомани
Сливенска митрполия да наемат 1 селска стопански самолет да напръскат Бургас ат въздуха със светена богоявленска вода да изтонят злато от тоя пропаднал град
37.
Давид Маркович
23.01.2024 12:39:49
18
32
Призовавам за физическа Ликвидация на ПеПегите, техните производни, близки, наследници. Неолиберализмът е рак, който макар в напреднал стадий е лечим.
36.
Отчайващо
23.01.2024 12:33:51
7
40
Пак случай на домашно насилие, този път от страна на жена. Пак труп. И пак държавата я няма никаква, въпреки че за закон за защита от домашно насилие се говори вече с години. Но в празната ганьовска кратуна му се привиждат джендър, сорос и беилгейс.
35.
до 26
23.01.2024 12:26:00
4
21
Очевидно не си се консултирал по темата, но пишеш глупости. Дори лишените от родителски права имат право на свиждане с децата си.
34.
до 9
23.01.2024 12:19:15
8
8
Много си "грамотен", до кой клас успя да изкласиш?! А този под Нр 8 е толкова тъп, че чак объл...
33.
Sss
23.01.2024 12:18:15
1
40
Нали ги трепеха жените и скачаха нито една повече.... Аз жена ми е наркоманка, и има психически проблеми но без родителите и които я прикриват не мога да взема детето а тя е детска учителка.... А мен ме изкарва насилник като ми скочи с нож я ударих и сега официално пред хората е самотна майка сама бореща се да си отгледа детето а истината е пропаднала жена употребяваща системно алкохол и наркотици живееща подобен на нея индивид... Жалко за детето
32.
До 33 от Блек Рок
23.01.2024 12:15:06
1
14
Прав си колега и ние спомогнахме бая това да се случи.
31.
Те ако бяха стока
23.01.2024 12:14:11
24
11
Тези от ПП, нямаше да ги върнат и разкарват по медиите и Радка юмручето да им е татенце. Нали изметоха мафията хахсхаха.
Чехлю взел Общата ГАЗка за жена и отропетата му от ПП същите пиндели и рогоносци.
Най-русифилската членка на ЕС, най-болна и най-бедна, какви съвпадения!
Кремълските Патриарх Кирил, Волидин, Сечин и оше 80% от руспийския елит същото пеееерааааско сборище. После защо великата роспийска кочина пъшка под кадировци и бг русофилистиите искали да ги ломбуркат-освобиждават кадиркозоебите, амииии.....
Мое ли да са роцофил комънъзи или техни чеда и да не са пиндели?
30.
Рокефелер
23.01.2024 12:12:21
3
40
Ние въведохме феминизмът, защото само едната половина от населението плащаха данъци, а сега всички плащат данъци. Измислихме тъй наречената кариера за жената, марките, красотата за да може по лесно да се разбие едно семейство. На нас сплотени семейства не ни трябват, децата трябва да растат в разделение и скарани семейства, за да може социалните мрежи по лесно да ги узурпират и да им наложим нашите идеали за да станат така както техните майки, едно консуматорско и комерсиално общество. Всичко е пари, наздраве от Рокенфелер.
29.
Мм333
23.01.2024 11:55:44
8
38
Сега защо кажете кои са били родителите на тъщата и картинката ще се изсветли нацяло.Няма да се учудя ако са били в Белене затворени престъпници.
28.
XX
23.01.2024 11:53:27
8
29
До 5

"Кой ги нарежда тия безобразия По властта?!?" - 85 те % про'с'таци дет гласуват за ЕС и НАТО.
27.
XX
23.01.2024 11:52:33
10
26
До 5

"Има ли останали умни и разумни хора в тая територия. Превръщат ни в сметище!" - 85% са гарантирано про'с'таци - процентът гласуващу за ЕС и НАТО.
26.
XX
23.01.2024 11:50:56
8
20
До 10

"Затова няма шенген и евро." - егати про'с'тия психопат!
25.
И аз да кажа
23.01.2024 11:41:02
20
37
Най глупавото нещо което може да направи един мъж е да се ожени
Ще роди пачата едно или две деца и вечно ще си подложен на тормоз
24.
:)
23.01.2024 11:39:25
14
40
повечето жени са такива изроди, трябва да им се отнемат човешните права и да се третират като неодушивен предмет който няма стойност
23.
БГ
23.01.2024 11:24:28
7
47
То и аз , като поисках да се разведа , жена ми ми каза , че няма да видя никога повече детето си. И законите го позволяват това.
22.
От ПП-ДБ всички са за бесилото
23.01.2024 11:23:34
29
46
КАТО НЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И ЕНИЧЕРИ.


СМЪРТ ЗА ФРАКЦИЯТА ПП-ДБ
СМЪРТ ЗА ХАРВАРДСКИТЕ НЕДУРАЗУМЕНИЯ НАЧЕЛО С КИРО-ТЪПОТО И АСЕН -ПРОСТИТУИРАЩИЯ НАГЪЛ МОШЕННИК.

Харвард е фракция на Израелския капиталист и агитатор Рокфелер.
Фракцията представлява затворено общество( тип секта) агитиращо ей такива екземпляри като Киро-Тъпото и Асен-проститутката подаващи се на внушение(БЪДЕЩИ ИЗМЕННИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ) ,престъпната харвардска общонст е като октопода .Във всяка държава чрез престъпната си структура (посолството)и фондации печелят избори а точно тези подготвени изроди като парашутисти ги спускат в удобните кресла в парламента за предаване на националния сувернитет
Тези майкипродавци са за смърт чрез обесване пред парламента или пред паметника на цар Освободител

Най-тъплто е че 800 000хил.прости и тъпи проституиращи граждани
на гласуват за тези мошенници ,наркомани,проститутки,батали и боклуци
21.
Бай....
23.01.2024 11:22:28
8
36
През средните векове са се провеждали дебати на тема: " Има ли жената душа или не " !
20.
Бургазлия
23.01.2024 11:16:12
2
51
ПсихоПатки!
19.
Бай Димо
23.01.2024 11:14:25
12
54
Женорята са отвратителни същества. Колко мъже вкараха в гроба тия вагини??? КОЛКО??? Тормоз след тормоз - психически. Вече почнаха и физически да ликвидират мъжете.
18.
Стилистика
23.01.2024 11:12:54
5
42
Тая май прилича на Десислава Атанасова в прическата
17.
АаааХа
23.01.2024 11:02:15
9
38
Aко Моника Люински и майка и бяха удушили Клинтън, много войни щяха да спрат.
16.
Той е
23.01.2024 11:00:28
24
3
Браво Краси спряхте тормоза
15.
kalinka
23.01.2024 11:00:07
2
41
Калинките на Г устремени за постове за власт, прадали герб отишли да дирят в ПП но не намерили, а сег и до убийство стигнали от самозабравяне. в таз община само за с.. се говри , далавери и кой ка да го назначим.
14.
Ааааааа
23.01.2024 10:58:46
21
47
Какво се учудвате от разврата във властта като много добре ги знаете. Киро и Лена, Киро и Бойко, Бойко и валери симеонов,каракачанов, волен, цветанов, ВСИЧКИ се въртяха и въртят заедно. По заповед на американското посолство.
13.
Тайландска вратовръзка
23.01.2024 10:58:19
5
24
Пак като само го е удушила, а не му е направила тайландска вратовръзка
12.
Бум шакалака
23.01.2024 10:58:07
15
5
Да дойдат да им преподам урок по креватно джудо с щастлив край двечките ще се редуват с мен хехехе
11.
Pfff
23.01.2024 10:56:08
4
68
Тази е от смесен брак. Люто малцинство с типична овална, голяма глава и различни по големина очи… ород отвсякъде, нормално да даде и ментални отклонения в даден момент… Бог да прости момчето!
10.
И мамчето май има тайни истории?
23.01.2024 10:55:44
6
53
Май майката и дъщерята не си приличат много.Щерката по-тъмничка ми се види. Я да видим бащата! Дали биологичният и баща е съпругът на намчето?
9.
Абе
23.01.2024 10:52:53
3
94
Ами ето такива хора са консули общински съветници и не знам какво още.Затова няма шенген и евро.Само психопати
8.
Да
23.01.2024 10:51:19
12
81
Тука има намесен мъж за който не се знае и го пазят във тайна. Колкото и да е слабичак жертвата все пак е мъж освен ако не е болен и да няма такава сила двете жени са крехки и без помоща на мъж немогат да го удошът със голи ръце. Тука има намесен мъж
7.
!!!!!!!!!!!!
23.01.2024 10:51:02
23
54
И на запад е така. Даже по голям разврат и пивече престъпност е. Това е западната демокрация , капитализма. Власт, пари ,проституция, убийства, престъпност от върха още
6.
до 5
23.01.2024 10:50:14
0
58
и в Айтос има 2-такива майка и дъщеря -заплашват жени по къщите им.Дай на простия власт и му ггледай сейра.....
5.
Дааааа
23.01.2024 10:48:33
5
76
Стара СДСарска пачавра, от времето на Желю Желев е тази
4.
Кой ги нарежда тия безобразия
23.01.2024 10:47:06
2
77
По властта?!?
Каква е тази свинщина?
Психопати с власт. Не проумявам!
Има ли останали умни и разумни хора в тая територия. Превръщат ни в сметище!
3.
Омбре
23.01.2024 10:42:53
6
91
Ето за това бургаската кочина вече опустява. А постоянните жители в града са предимно от Ямбол и Сливен
2.
повръщам
23.01.2024 10:42:38
1
70
има много такива психопатки и в други общини.Как им правят деца?
1.
*********
23.01.2024 10:42:05
43
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори