×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас


Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас
Габриела е била на 12-то място в първата листа на ПП във Втори МИР Бургас, попаднала от харвардската квота и по покана на Кирил Петков
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
22 Януари 2024, Понеделник, 21:50 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя е бивш кандидат за депутат от Продължаваме промяната

33-годишната Габриела Славова-Пеева, която бе арестувана заради бруталното убийство на мъжа си Пейо Пеев, извършено на 18 януари в София, е добре позната в Бургас, показа проверка на Флагман.бг.

Тя е била кандидат за депутат от листата на „Продължаваме промяната“ през 2021 година, разбра дежурният ни редактор.

Габриела е от София, но имала баба в Черноморец. Преместила се край морето през 2017 година. Представила се за самотна майка. Явила се на конкурс за работа в Община Бургас и го спечелила.

Нейни колеги от отдел „Превенции и младежки политики“ я описват като много интелигентна млада дама, владееща свободно няколко езика, завършила престижни университети в Европа.

Жена уби и запали мъжа си

Тя била курсист и на т.нар. „Харвардска школа“, която настоящият лидер на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков води преди да влезе в политиката. По тази линия Габриела е попаднала в бургаската листа на Промяната през 2021 година, но никога не е била член на партията, показа нашата проверка. 

Впоследствие Габриела забременяла, първо излязла в дълъг болничен, а след това и в майчинство и се върнала в София при семейството си. Майка й се оказа дипломат от кариерата – Красимира Трифонова, която е бивш консул на България в Тайланд.

По първоначални данни Габриела и Пейо били в развод и имали неразбирателство относно попечителството над двете им деца. Предполага се, че това е основната причина за бруталното убийство в покрайнините на столицата.

Историята има и друг нюанс. Според неофициална информация за бащинство на второто й дете претендирал и бивш депутат от ПП.

Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа

Разследващи са установили, че бруталното убийство е извършено на 18 януари, около 21:20 часа на ул.“Елемаг“ в столичния квартал „Изгрев“. Пейо Пеев бил извикан на среща от Габриела и майка й. Срещата се състояла в колата му. Той бил шофьорското място в лекия автомобил.

На задната седалка била 54-годишната му тъща Красимира, която изведнъж стиснала шията му, докато 33-годишната му съпруга то притискала към седалката и при опита да излезе е затворяла шофьорската врата. Според предварителното заключение на патоанатомите смъртта на 44-годишния мъж настъпила вследствие на удушаване.

По-късно автомобилът с трупа на убития е откаран по пътя за хижа „Алеко“ на Витоша и запален, за да бъдат заличени следите. Според неофициална информация двама мъже са помогнали на тъщата и съпругата да прикрият следите от престъплението. Те са привлечени като свидетели.

Късно тази вечер се гледа мярката за неотклонение на Габриела и майка й Красимира. Заради двете си деца Габриела бе пусната под домашен арест, а Красимира Трифонова остана зад решетките. 


В категории: Крими


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
97
Коментара по темата
97.
Дику от БургасБус
25.01.2024 23:02:32
1
1
По време на господин генерал господ Бог Бойко Методиев Борисов нямаше такива убийства. Убиваха се само мутрите съм които беше и генерала който не е бил генерал нито пожарникар. Само дъртото чукало
96.
Аре
25.01.2024 22:13:57
0
3
Само не разбрахме кой е баща и или този който ги бута цял живот напред. Учила тук там,ходила незнам къде, но така и не разбрахме кой плаща за всичко,от къде идват парите.
95.
Опс
25.01.2024 17:45:22
0
1
Мама Ви и кочури!!!
94.
§§§
25.01.2024 14:42:01
0
7
Защо има толкова изтрити коментари?
На кого помагате?
93.
Бургазлия
25.01.2024 11:46:33
0
6
ПП това, ПП онова... Ама кой я е назначил в общината на висок пост по времето, когато не е имало ПП? Не че ги защитавам, ама изказванията, че видиш ли листите им, бла бла, са меко казано неадекватни. Ами то по тая логика можем да кажем -> всички жени са такива, всички в общината са такива, всички българи са такива... Никой не си слага значка с надпис -> бъдещ убиец...
92.
Кирчо ухото
24.01.2024 19:45:56
1
1
https://www.flagman.bg/article/311749
https://www.flagman.bg/article/311761
91.
*********
24.01.2024 19:20:01
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
90.
*********
24.01.2024 15:57:46
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
89.
Дедо
24.01.2024 12:41:30
2
15
Пълно е ненормални психо кучки. Пълно.
90% от жените в днешно време. Тестостернона е повече от естрогена.
А жената по своето същество е емоционално нестабилно, неадекватно и психически неравномерно същество.
Всичко това облечено в закон и резултата е на лице!

И в двата случая, както и в Бургас, къде е бащата на детето (на Габриела, на Георги)?!?
88.
*********
24.01.2024 12:27:56
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
87.
Епикур
24.01.2024 11:40:28
6
12
До Ети: Типичен отговор на магистрална проста мастия. Мястото на жените в кухнята както човека е казал под коментар 71 иска ли ти се или не ку*во такава. На 50г ще си сама с котките щото никой нормален мъж няма да те иска за семейство уруспиьо.
86.
Епикур
24.01.2024 11:34:39
7
14
Майко тия двете мастии какъв бой ще ядат ако ги видя, ще им натроша ръцете от бой скапани минетаджийки, първо ще ги пречукам от бой, а после ще им се изпикая в устите. Тия две курви трябва да лежат до живот в затвора и затворниците да ги изнасилват всекидневно. Ей затова постоянно говоря на мекушавите мъже, че трябва да се държат по-строго с една жена и да я бият профилактично, особено ако е такава змия като тая мастия красимира трифонова и тъпата й дърта ку*ва майка й.
85.
Разследващо НПО
23.01.2024 21:36:49
0
42
През 2022 г. раздаде незаконно 25 хил. общински пари, в това число и софийски. Беше нагла и неграмотна, а администрацията на кмета Николов я пазеше ревностно като премълча факти за компетентността и назначаването на тази особа. В тази връзка Общината на два пъти отказа достъп до обществена информация и отговор на питане на общински съветник. Момичето беше арогантно, а в отдела нямаха добро мнение за нея. Нейните подчинени, хора с много опит, говореха, че готвят за заместник-кмет в Общината. Медиите усложливо мълчаха.
84.
Капитана
23.01.2024 16:31:34
15
20
Избирателите на ППДБ са фини и нежнички путювци, които лесно може да удуши дори и сама жена.Да дойдат двете да се пробват да ме удушат мене и ще завършат закопани в канавката!
83.
*********
23.01.2024 13:43:28
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
82.
Мда
23.01.2024 13:12:53
8
7
Общински доброволчески корпус
Общински доброволчески корпус към Община Бургас е неформална структура, изградена от младежите, преминали през Младежка академия за доброТворци. Те биват основния източник, двигател и мотиватор за реализирането на иновативни и предизвикателни младежки дейности през годината. Доброволците биват координирани и подпомагани от отдел „Превенции и младежки политики“, в частност от началник отдел.
81.
Бургас харесва младите
23.01.2024 13:11:08
2
20
"... Късометражен документален филм създадоха добротворци от „Бургас харесва младите“. Автори на "Първите стъпки" са Русана Тончева от Математическата гимназия и Катина Сталева от Немската гимназия. Сценарият му представлява съпоставка на два свята – на загрижената и информирана личност, готова да подобри средата, в която живее и света на непукиста, водещ всичко около него към разруха.

Актьорите и фотографът са младежи от местната общност, които са участвали доброволно в проекта, разказа началникът на отдел „Превенция и младежки политики“ Габриела Славова"...

Водил я е слънцето и още как. Ама преди това в Психото е трябвало да я заведе, преди да й повери децата на Бургас!
80.
Ад
23.01.2024 13:04:23
0
25
Как ще я пускат под домашен арест,да и отнемат децата и смърт за смърт.
79.
Продалжаваме Промянъта
23.01.2024 12:33:07
13
15
Пак за вас ще гласуваме!
78.
Попов
23.01.2024 11:21:38
1
42
Да си съсипеш живота и кариерата заради това,че не искаш бащата на децата ти да ги вижда....това може да се случи само в Бг.....в цивилизования свят хората се разбират с адвокат и всички о ок.....
77.
До 66
23.01.2024 10:46:42
2
48
Мацката живее и вършее в Бургас цял живот. Работи в Община Бургас. Учи бургаските деца как да боядисват пешеходни пътеки. Как така няма нищо общо с Бургас?
На кой си давате децата в Бургас? Замислете се?!
76.
до бургазлия
23.01.2024 10:40:59
0
49
Няма нищо общо с Бургас , казваш? А къде е назначена на работа? Бургазлиите - кучета ги яли! Вярно ли е че лично слънцето я е водел по кабинетите преди назначението?
75.
Галя
23.01.2024 09:48:07
0
62
Ето как става: не ти изнася - убиваш и палиш. После те пускат, защото имаш дете... Мама с паричките НИf9b29, те е пратила в Харвард и ти с миловидна усмивчица влизаш в политиката. И с цялата си объркана ценностна система.
74.
сдсфс
23.01.2024 09:41:58
3
26
бих я кълцал със затъпен нож,бих я драл жива в адски мъки
73.
6matarok
23.01.2024 09:32:14
6
28
V tazi istoriq presastvat vsi4ki vazmojni kli6eta produkti na tozi stroi:
-bolni ambicii,
-lipsa na moral,
-vaginalno-socialno-profesionalen lift ,
-korupciq,
-vrazkarstvo,
-izpolzvane na deca za iznudvane na maje,
-planirano ubiistvo,
-silni i samodostatu4ni jeni,
-slabi i naivni maje,
-zlatotursa4estvo,
- evroatlantizam,
- izbiratelno pravorazdavane
- razvra6tava6ta vlast
- izvanbra4na bremennost
- lubovnik tarse6t prava
- razvod
- maika izrod,
-ta6ta izrod
-deca bez roditeli

Ne znam kakvo ne sam se setil, no ne6tata sa total 6teta v tazi glutnica, az ne moga da si s4upq ezika za da go nareka ob6testvo, tova e po skoro sbori6te ot divaci naselqva6ti nqkakva teritoriq
72.
Ети
23.01.2024 09:20:12
17
13
До zapoznat.... сигурно нямаш жена, но имаш шкембе като на Ганьо балкански. Не знаех, че има чак такива изродени същества.
71.
zapoznat
23.01.2024 09:12:14
38
35
на една жена мястото и е в кухнята , да готво да чисти апартамента и да ходи на работа, всички жени които ги мързи или не изпълняват гореописаните си ангажименти са изроди като тая Габриела
70.
костов
23.01.2024 08:16:14
2
46
ако е била от ДПС кадето и да кандидатства за работа със предимство е без конкурс и изисквания
69.
82
23.01.2024 08:05:52
3
44
Защо под статия за Петър Кънев няма възможност за коментар, а под статията за Габриела има?
Касабова и ти нещо май…?
68.
81
23.01.2024 07:47:49
0
129
Мести се от София в Бургас, подава молба за работа в общината и веднага я назначават.
След това болничен, майчинство и заплатката си върви. Бунаците данъкоплатци блеят и те така.
67.
Парапет на промяната
23.01.2024 07:20:49
18
52
Най-трагикомична по своята удивителна глупост е подновената розова опорка, тиражирана от либералната секта тамагочита по света, че България била "една развиваща се страна с много инвестиции , блясъка на богатството". Това е вулгаризираната версия на вехтата американска глупост за " американската мечта и богатството на народите", която отдавна отиде на бунището на историята. Чуйте още какви ги е натворил английския "аналитичен гений" - сигурен белег за предстоящ възход на България било, че не трябва да се изучават български поети за да не дразним бежанците . Това, естествено няма никакво значение за "аналитиците" от Оралния кабинет и Американската академия на науките. Но било сигурен белег за възхода на нравите на промяната. Това е нивото на Харвардската школа трагикомедията на американския мир.
66.
Бургазлия
23.01.2024 07:09:33
22
38
Няма нищо общо с Бургас , тази софиянка!
65.
Koko
23.01.2024 07:05:04
1
13
До 54 Ето един адекватен коментар.
64.
Боклуци
23.01.2024 06:46:56
14
68
Те от ПП само Боклуци за това в Белене с правата лопата в главата и за храна на прасетата.Траябвс да се започне от анално податливите Кирчо и Асенчо и Ицо хазарта да еба тяхната майка
63.
Ко ?
23.01.2024 06:35:07
3
104
Убийство последвано от опит за заличаване на следите, преместване на трупа и палеж и за всичко това .... ДОМАШЕН АРЕСТ ?!?

Тази фамилия, убийци не ща да са със случаен произход !
62.
Пржическа
23.01.2024 05:56:11
2
18
3aTBopяла вратата
61.
Тито
23.01.2024 05:55:13
4
80
Нищо няма да им направят на тези змии. Ще излезе накрая "самоудушил се". Дъно, дъно е правосъдната ни система.
60.
Диана
23.01.2024 05:44:34
2
70
И майката, и дъщерята нямат достатъчно сиво вещество! Това е!
59.
скромен
23.01.2024 04:30:24
12
56
Не смесвайте социализма, който трябваше да бъде власт на работническата класа с партийните номенклатурчици и техните изчадия които го провалиха.
58.
Да не е от
23.01.2024 04:08:48
5
29
Наследниците на филантропа от Странджа Атанас Стойков Премяната
57.
Кандидат
23.01.2024 03:03:57
12
52
Ега си Бургас е много готино градче!
Е*т се, душат се, па се запалват и т.н.
56.
До 53
23.01.2024 01:53:13
2
71
Явно за дипломати и общински нагласени вземат само готови да откраднат паднали пари или да убият при нужда.Всички места са така нагласени.Без съвест и морал същества
55.
Пияници
23.01.2024 01:41:24
1
12
Ядете много букви.
54.
До 53 и 52 наследниците на ДС
23.01.2024 01:14:00
13
127
Общото между всички е ДС!
Майката е кадър на ДС издигната за консул от БСП, децата на ДС не са по-различни от корените си, Васко Ухото излезе в отпуска, защото паднал малко сняг, мис Бони неистово се бори за началник на СОС, всички от ПП-ДБ са с престъпно минало и са наследници на най-долната и кръвожадна клика, ариегарда на БКП, лично предани на Т.Ж. като бащата на Иво Мирчев и този на Прокопи...
Миналото на социализЪма се връща в най-уродливата си кръвожадна форма от децата на чекистите от ДС!
Комунизмът си отивал, спете спокойно деца, да ама не, завръща се с най-долната, корумпирана и жестока пасмина, събирана от най-кръвожадния генетичен материал на АБПКФ, които окрадоха НРБ през червените фирми и с червените куфарчета!
53.
*********
23.01.2024 00:54:57
24
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
И после
23.01.2024 00:50:00
58
93
По сициализЪма било лошо.Сега като гледам е много хубаво .Единия бил наркоман ,и възприел майка си като враг,та по тоя повод я убил,и то с цели 40 намушквания .Другата,влязла в политиката,в корупционни схеми,приближена на разни лобита,на тоя и оня...пари има колкото щеш,обаче с майка си решили да убият мъжО!Е....това ли е демокрацията?Това ли е по-добрият модел?Кажете бе,това ли????Не разбирате ли ,че това е деградация,няма връщане на зад ,няма вече нищо нормално.Птевърнахме всички заедно България в клоака ,пълна с уроди.Защо заедно ли?Ами щото гласуваме и търпим,даже и очите си затваряме."Ами нищо не зависи от мен","Ами какво да направя","ама той е кмет,има много пари,а пък онзи е министър,не можеш да допреш там"....Българите имат разсъдък ,колкото една цаца!Даже и овце не сме,овцата е същество,което е лоялно към колектива А ние българите сме лоялни само към извращенията и уродливостта!Много хубаво си беше някога,ТВУ-та,лагери...Белене,20 годишни присъди....хората бяха кротки и спокойни .Караха си Жигулките и Москветата ,консумираха истинска храна ,празнуваха с удоволствие 1 май ,9 септември,и 3 март,децата им получаваха истинско образование,и никой не си заключваше вечер вратата на апартамента.И ако някой само гъкнеше ,камоли да надуе някоя люта гнусна чалга,Народната милиция незабавно го извеждаше,удостояваше го със солидна порция як бой ,а той след това се връщаше бързо към нормалните човешки устои и корегираше скоро глупавото си поведение!
51.
Опорките на Промяната
23.01.2024 00:28:44
17
84
Излязоха "опорните точки" на Продължаваме промяната за скандалите #Винеткагейт, има опорки за парапетгейт, дори пари за паметник на парапета се събраха, ще има опорки и за тази Бургаска "Лена", по подобие на детето на Киро и Миро...
Тези променливите се чивтосват като зайци, отпред и отзад, надяват се да се народят гласоподаватели на ПП-ДБ дори СС правят опити за продължаване, надявайки се да заченат в задния двор....
ПП-ДБ са Содом и Гомор !
50.
Какви политици и дипломати имаме...
23.01.2024 00:26:01
32
78
2017г спечелила конкурс за работно място в община Бургас? И какво се опитвате да я пришиете към ПП. Знаем как се печели кинкурс в гербаджийската ни община. 2017 всичко беле само Герб и ДПС, ПП още не бяха замислени.
Майка и дипломат от кариерата удишила мъжа на щерката с голи ръце, ама и тя не е стояла със скръстени ръце
49.
A
23.01.2024 00:21:48
16
91
Горко ни с такива управляващи , явно такива са харвардските ценности.
48.
Гражданин
23.01.2024 00:05:52
6
78
Какво стана с предната дето краде 800лв. ? Още работи сигурно там…
47.
Ппдебили
23.01.2024 00:02:30
13
76
Бягайте далеч от жени с тирета в имената, това са мъжемразки заменящите фамиилите за да покажат че не само са по важни, но и че тирето е остатък и е под чехъл длъжен до живот и много вероятно и да бъде и труп,ако не е тъщата ще е някоя мутра. Всякакви крайни феминистки соростутки отървават панделата, а дори и да влязат като Иванчева даже се женят и забременяват и излизат за рожденни дни и какво ли не, а данъкоплатеца им плаща масрафа.
46.
Леле леле
22.01.2024 23:54:59
38
14
Пак сте били пияни докато сте писали статията...!
45.
*********
22.01.2024 23:53:48
6
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
Пепи
22.01.2024 23:50:22
1
105
Горкият човечец, наивно да отиде да го убият. Като ги гледам, не са някакви яки и мощни, че да го удушат ей така с голи ръце. Щом са го извикали, значи предварително са го планирали и са се подготвили, иначе ако е било случайно избухване, той е щял да се справи с тях. А щерката не е трябвало да я пускат, такива случаи децата се поемат от социалните, но пак някой на някого се е обадил.
43.
Харвардската школа
22.01.2024 23:47:08
13
58
Мошеника и Лъжеца събрали такива като тях
42.
*********
22.01.2024 23:38:46
27
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
41.
Харвардска школа
22.01.2024 23:38:04
26
77
Атестат за престъпност!
Киро дебила събира в ПП-ДБ дебили, престъпници, педали и всякаква измет!
То в малка България, свестните са в ГЕРБ, остатъците Киро ги събира от чергата и с лъжица ги набутваше в пърдухела на Кокорчо....
Един свестен, местен и известен няма в ПП-ДБ!
40.
Бг правосъдие
22.01.2024 23:34:15
52
8
Съда е бил доблестен според мен
39.
*********
22.01.2024 23:29:46
12
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
38.
Киро
22.01.2024 23:26:09
1
128
Пуснали е домашен арест заради децата …Хм значи ако имаш деца можеш да си убиваш спокойно наред и си имунизиран от закона ли ???!! Егати правосъдието ….
37.
Бай Ставри
22.01.2024 23:25:57
12
94
На другите избори Кирил Петков направо да идва в Бургаския затвор и оттук да си прави кандидат депутатска листа на продължаваме промяната
36.
*********
22.01.2024 23:25:20
14
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
Партиец
22.01.2024 23:24:49
16
87
Кажете ми един свестен от Продължаваме промяната, че и тази да е свястна
34.
Възмутен гражданин
22.01.2024 23:24:26
2
74
Едната скоро крадеше 800лв.
Тази убива
33.
Кирил
22.01.2024 23:19:06
13
90
Продължаваме промяната напълниха листитите си с такива хора. Отначало мислех че са само некадърници, сега се разбра че сред тях има и убийци. Жалко за младите,които повярваха на Кирчэ и Кокорчо.
32.
*********
22.01.2024 23:18:00
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
31.
Месар
22.01.2024 23:17:38
1
73
Тая има нещо римско в джинса и.. Ако се усмихне бас държа че венците и са лилави като патладжан. С туй овално лице като Меденка Любимка и с тея безизразни черни кравешки очи много ми е съмнителна. Човек вече на сянката си да няма доверие... До 27: Евала за коментара брат :) Кефиш :)
30.
Личност на Годината
22.01.2024 23:15:49
1
28
Ето я и нея ...
29.
*********
22.01.2024 23:15:20
19
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
28.
Капитан Морган
22.01.2024 23:07:42
6
62
Е, че тая Габриела е доста грозно момиче; очевидно със сериозни възпитателни пропуски, нулев морал и нисък интелект. Както с еказва: ниска класа! Какъв е бил този Пейо /егати и името/ да се занимава с тази ниско разрядна женица?
27.
Изглежда
22.01.2024 23:02:44
2
78
кротко и свястно момиче...с кеф да и играеш един чук в къртуната ,да е -б- а и урода да е,,,б,,,,а
26.
*********
22.01.2024 23:01:46
9
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
*********
22.01.2024 22:56:35
3
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
24.
До 17 4p
22.01.2024 22:55:34
14
68
Работата с нейните "умения" е ясна. В Таиланд май само с руски попове си има работа, а като знаем кой е шеф на руската църква, значи е вербувана и обучавана от най -големите майстори удушвачи и отровители.
23.
То тя
22.01.2024 22:51:47
3
69
Тя милата толкова пръчки строши в няколко отдела на общината ама те все меки … търсели си твърда пръчка мамчето в Тайланд само дето не си смени пола иначе евала много добре свиреха на флейти и двете от вътре им идваше капка не пада вънка майсторки пробваш ли повтаряш и потретваш всичко е вътре
22.
Михаил
22.01.2024 22:50:10
20
81
Същата отрепка като лидера си Кирчо.
21.
до 18
22.01.2024 22:50:01
9
39
А,бе, дебил! Убийството е в София, какъв бургаски съд бълнуваш!
20.
854
22.01.2024 22:48:36
2
62
И двете са нищо особено визуално, но явно са папали правилните ч*рки.
19.
*********
22.01.2024 22:42:42
0
36
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
Бугарския съд!
22.01.2024 22:36:00
21
85
Бугарския съд я пуснал "домашен арест". Няма лошо, тя не е направила кой знае, какво, само е убила човек.
Тези съдии са най-големите утрепки, как не са утрепали някой съдия, направо чудо?
17.
4p
22.01.2024 22:34:32
1
28
http://www.orthodox.or.th/index.php?content=news&news_start=451&lang=en
Ей тука изглежда има снимка на майката, нейното име пише под едната снимка!
16.
Журналист
22.01.2024 22:25:54
0
93
Питайте я какво прави 4 години в Холандия в Де Вален. Може да стане доста интересно
15.
Сикиша
22.01.2024 22:23:56
0
46
Тая по Тайланд бая се е извратила!?
14.
До 3
22.01.2024 22:19:46
19
126
Как кой ще я назначи на работа, естествено, че Общината, събрала всякакви отрепки в състава си, че и на ръководни позиции. Тази дама няма никакви умения, камо ли да владее няколко езика, назначена, без да представи дори диплома, на длъжност Началник на отдел. Ето така се демотивират стойностните служители - като се поставят незнаещи и нищо не умеещи марионетки на висок пост!
13.
До 10
22.01.2024 22:16:56
3
76
Ми не. не са я уволнили и до момента. В майчинство е. Влезе в листите на Промяната, като работеща в общината. И досега си работи там.
12.
4p
22.01.2024 22:16:35
4
72
А Истанбулската конвенция кво дума по въпроса! Или насилника по презумпция е само мъж, по възможност бял и хетеросексуален!?
11.
Фенерите
22.01.2024 22:12:26
9
38
Знам я от фенерите. Първо работеше на 20лв пълна, после и порасна работата
10.
До 1
22.01.2024 22:12:14
15
78
Какво по голямо доказателство, че тоя олигофрен Кирил Петров и Сие взимат лудите да си пълнят листата. Кой знае дали не са я уволнили от общината. Жалко, че не подозираме какви откачалки има сред нас.
9.
Клиент
22.01.2024 22:11:06
6
25
Коректна!
8.
T.Жив.
22.01.2024 22:10:59
9
97
А сега да видя ,колко ще протестират? После жените били малтретирани.Къде сте "Деборки"?
7.
4p
22.01.2024 22:09:04
14
84
Тука мъж е помагал ми се струва, тая тъща ще е голям катил така да души зета! Нещо ме съмнява, че е тя! някак си нереалистично звучи!
6.
Таз ли е
22.01.2024 22:05:52
4
53
Брулих я известно време преди няколко години, но разбрах че е от боята... не мога да кажа лошо за нея... сега си мисля, че съм изкарал късмет! :)
5.
Тея от промяната са психопати
22.01.2024 22:04:32
15
84
Внимавайте! Курчо, Кокорчо и компания. Бачийски бягай от тея. Бягай с 200.
4.
Добре де
22.01.2024 22:04:04
1
142
Тези хора не си ли мислят, че ще ги хванат, рано или късно? Струва ли си сега - години да търкат арести и затвори, сума ти пари по адвокати, стрес и нерви ужасни, децата ти - деца на убийца? Тотално низвергната от обществото ще бъде тази жена, кой ще я вземе на работа?
Толкова ли не можаха да се разберат цивилизовано?
За майката пък и дума не отварям. Дипломат! Боже, Боже ...
3.
Боже
22.01.2024 21:56:44
3
144
Боже какви отрепки се разказват сред нас...
Мъжете това, мъжете онова, но има и много жени тотални отрепки
Горките деца имали лошия късмет да се родят сред такива
2.
*********
22.01.2024 21:56:12
3
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Мда
22.01.2024 21:53:23
40
114
Хубаво лице за младежките политики си е назначила община Бургас. Браво на нея. От промяната бяхме твърдо против присъствието й в листите, защото за всички беше ясно, че е подставено лице на общината. Ама не - наложиха я.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори