×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР


3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР
Главният секретар на МВР: Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за Габриела Иззет е и видеозапис, който не е лицеприятен, каза гл. комисар Живко Коцев
Тема в развитие
Велико Минков притеснен, че синът му ще е при Габриела, моли социалния министър за ДНК тест Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
25 Януари 2024, Четвъртък, 09:37 ч.
Автор: Флагман.Бг

Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за Габриела Славова, каза гл. комисар Живко Коцев

Убийството в "Драгалевци" на Пейо Пеев е изключително тежко престъпление. Иззет е видеозапис, който не е лицеприятен. Наистина е смущаващ в рамките на около 3 минути. Това каза в „Денят започва“ по БНТ главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев.

„Разследването е в начален етап и започва по сигнал на бащата на жертвата, тъй като е нямал връзка с него 24 часа. Колегите от столичното районно управление веднага са реагирали. Направили са анализ на данните, които е предоставил“, добави той.

„В резултат на бързите им действия е намерена колата и тялото със следи за палеж, за опит за заличаване на трупа, за унищожаване на автомобила. Насочили са се към близките и са събрани доказателства, които позволяват да бъдат привлечени двете жени като обвиняеми за убийството. По тази причина е задържана под стража майката на Габриела Славова, а самата тя е под домашен арест, за да може да си гледа детето“, заяви Коцев.

„Вече има заповед на директора на Дирекция "Социално подпомагане" в Красно село и на базата на доклад на отдел "Закрила на детето" спрямо децата са наложени спешни мерки за защита. Те са дадени за временно отглеждане на родителите на Пейо. Очаква се прокуратурата да поиска постоянно "задържане под стража" за Габриела“, добави той.

Има подозрения, че са замесени и други хора, като е образувано досъдебно производство за лично укривателство, заяви главният секретар на МВР.

"Търсим в максимална степен да изясним обективната истина за мотивите, за броя на участниците, за всички лица, които са замесени в това брутално престъпление", допълни той.

„Няма как да коментирам какви са доказателствата. Това могат да го знаят само разследващият екип и наблюдаващият прокурор по обясними причини“, заяви Коцев.

Убийството на Пейо Пеев е извършено в четвъртък на 18 януари вечерта, непосредствено след срещата на младия мъж с неговата съпруга и с майка й. Колата е открита в района на "Драгалевци" малко по-късно същата вечер, уточни главният секретар на МВР.

Относно убийството на Алексей Петров той поясни, че е добре подготвено, предварително планирано, жертвата е наблюдавана.

По думите му бързото намиране на 4-годишното дете, което се изгуби в гората край Радомир, е пример как трябва да действа МВР.


В категории: Крими


Флагман.БГ Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион 10/05/2024, Петък 09:41 1
15
Коментара по темата
15.
Епикур
26.01.2024 02:41:17
1
1
Тия две мастии ще ги издиря и ще ги пратя в лицево-черепната травматология и не само!! Ама така е като мъжете се изнежиха и не смеят един тупаник да хвърлят на такива мастии тъпи, тва ако бях аз тия двете кучки ежедневно щях да ги пребивам и еба!!
14.
Ди
25.01.2024 23:18:49
0
0
По физиономията и личи,че малоумна и проста,да лежат поне 20 години! Кой им дава право да убиват!Никва жал спасете децата от тези утрепки!Както майка й така и тя ще направи убийци от децата си! Приберете я веднага,направете добро на децата й!Тя е изверг!Е с каква съвест я пускате бе хора!Свършете си съвестно работата!
13.
Абе, каква е тази държава, бе?!?
25.01.2024 14:59:18
0
3
Убийцата е била съветник на президентите на Р. България!... Ай стига , бе! И какво ли може да ги е съветвала? През обедната почивка е ходела да души поредната жертва и после е отивала да дава съвети на президента как да управлява българския народ... Страхотна държава си имаме, направо сме върха!!!
12.
12
25.01.2024 14:01:27
1
1
12 има очи вижда прилика майка
11.
3 минути душен
25.01.2024 11:45:17
2
4
сещам се за филма ,,По дирята на безследно изчезналите,,....там агенти на Обществена Безопасност ликвидираха по същия начин,с примки и душене на политическите противници ( ,най-вече комуняги-терористи) на власта(режима) на проф. Александър Цанков....
10.
4p
25.01.2024 10:48:09
0
10
Тая тъща много проста, удушила го пред камерата, че да има запис! Холивуд пикчърс презентс "Глупавата тъща"
9.
дебора
25.01.2024 10:43:02
8
12
мъжете могат да стават жертва на насилие и даже да бъдат убивани и душени, тогава няма проблем, всичко е точно, но ние жените и леко да ни докоснат или малко да ни порежат само с бръснарско ножче и веднача се надигаме всички и правим от мухата слон,това е така защото ние жените сме мастиии и се мислим за нещо по специално и нещо повече от мъжете
8.
111
25.01.2024 10:27:38
1
26
Да сте чули някое НПО, което усвоява грантове , да се обезпокоило нещо от зверското домашно домашно насилие, извьршено от жени и завършило с убийството на мъжа. Къде са развьлнуваните НПО-актвисти из телевизионни студия, къде са драматичните кампании пред съдебната палата от типа на "Нито една повече"?
Оу, уейт - жени са убили мъж, това не се брои за домашно насилие според грантоусвоителите. А и някак не се връзва с неомарксистката доктрина на радикалния феминизъм за "мъжете-свине" и "патриархата".
7.
тъщи
25.01.2024 10:23:07
5
15
към всички зетьове,от време на време оправяйте и тъщите да са доволни,че иначе лошо ви се пише
6.
Дики
25.01.2024 10:17:04
2
36
До 1:

Ами че тя е ковра, естествено че като разпрана ще се шиба. И заедно с майка си и баба си са въртели открай време курвенски номера. От поне 3 поколения са тези психични отклонения.
5.
ужас
25.01.2024 10:14:48
3
32
95% от жените не стават, малко да им покажеш загриженост и ти ебават мамата, в повечето случаи после съжаляват, но е късно. Шибат се със смотаняци и после реват да се връщат назад, децата страдат за съжаление. Най обикновенни ку*ви, но иначе НЕЕЕ аз не съм такава, б*клуци
4.
До 3
25.01.2024 10:10:36
0
12
Явно това де вижда на записите от камерите наоколо.
3.
Стига бе
25.01.2024 09:53:38
5
15
Изроди! Не стига, че го душат, ами са го и заснели ли???
2.
Дебора
25.01.2024 09:50:49
3
35
Алоо протести нещо?

Заради това лицемерие , ще продължите да бъдете колени и бръснати драги ЖЕНОРЯ.
1.
Sss
25.01.2024 09:46:38
4
59
Ако бяха убили жена щеше да скочат НПОта фондации, за този баща не само убит но и запален нищо. Уж равноправие жените използват децата за защита самотна майка била тормозена а тя се шиба като разпрана...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ  Социологът Добромир Живков очаква хората на Слави Трифонов да се спънат в 4-процентната бариера Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Приспособлението обаче е подготвено за новата си функция – каишки го придържали за главата на мъжа Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Публикувано тази седмица предварително проучване на изследователи от Харвардския университет показва, че ефективността на ваксините срещу тези щамове намалява МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори Ще присъстват политическото и професионалното ръководство на министерството Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Предполага се, че Паскал е разпоредил на капитана да тръгне за Гърция, където първоначално се укри Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион Пътният инцидент е станал на пътя край село Куцина Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен
Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори