×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъж от Сливенско простреля с арбалет свой съгражданин
  • На всеки 10 минути един българин получава инсулт
  • Новият ковид води до гадене и диария
  • Първата детска онкологична болница в Румъния ще приема и българчета
  • Социалният министър предлага актуализацията на пенсиите от 1 юли да бъде с 11 процента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица


28 Април 2024, Неделя, 19:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Двамата баджанаци и до днес били близки приятели 

Малко са хората, които признават любовните си афери, но поп певицата Елвира Георгиева го направи и то в студиото на „Събуди се“. Тя призна за любовния триъгълник между нея, първия и втория й съпруг, които накрая стават и приятели.

Първият й мъж Владимир Наумов тя среща в началото на кариерата си. Той бързо става автор на песните й и неин мениджър. Тя го определя като неин ментор, баща, близък човек, сродна душа, учител, изобщо човек, който винаги ще обича. Той дори я запознава с втория й съпруг. Певицата иска да си постави имплатни на гърдите си, той е съгласен и двамата с него обикалят клиники. Накрая решават да се оперира при д-р Николай Георгиев.След операцията последвали консултации и в един момент певицата разбира, че е хлътнала по хирурга.

„След 17 години брак усетих, че душата ми има нужда от нещо ново, вълнуващо, разтърсващо. Като разбрах, че към влюбена отново седнах да поговоря искрено с Владимир.Той реагира така, както малко мъже биха го направили. Каза ми да изживея това чувство, да се отдам на любовта, а той винаги ще е до мен“, връща назад лентата изпълнителката.

Елвира запознава двамата мъже в живота си и понякога те пътуват тримата по участия. Накрая, след шест години, съпругът й казва да уреди нещата юридически и тя сключва брак с втория си мъж. След което спира участията си. Елвира Георгиева твърди, че е щастлива, но според упоритата клюка новия й мъж не спира да й слага рога.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Никой не може да устои на тези бабини сиренки Никой не може да устои на тези бабини сиренки 13/05/2024, Понеделник 11:59 1
10
Коментара по темата
10.
*********
29.04.2024 08:47:58
1
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
бре...бре....бре....???
29.04.2024 02:02:10
7
9
Големите моралисти...??? Текат ви лигите като видите готина мадама и все окото ви в чуждото,ма тук се правите на много почтени и морални,псувате урвите,ма все такива търсите ,нещастници......
Ама при семейните е най-големия разврат,щото се еват като невидели и като за последно така,че дайте го по-кротко щото и вашите жени си го слагат тайничко, рогачи......
8.
*********
28.04.2024 22:46:27
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
АнадолскиМанафин
28.04.2024 22:38:44
4
13
Бих шибал на драго сърце канадското п...растче без да се замислям, защото после ще ме включи в схемите си за парички
6.
Пача
28.04.2024 22:34:33
1
20
Бас държа, че е ку...трошачка и двамата са я пердашили в тройка.Има много разюздани жени, на които един чеп не им стига.Все търсят нещо ново да изживеят, а после, като им лепнат някой прякор, като Лена Парапета , цял живот не могат да се откачат от него.
5.
..
28.04.2024 22:26:52
1
23
Искала нещо ново да изживее. Ами ето ти го новото, ще чистиш и готвиш вкъщи, а хирурга ще си ходи при младите и ще ти слага рога до тавана. Тъпачка.
4.
Rgn
28.04.2024 22:10:54
2
23
Такава и аз бих я подарил без да се замисля!Отървал се човека.
3.
A
28.04.2024 21:15:23
9
23
А ми те к*рвите и по нашите ширини са много. Кажи й к*рва и не се занимавай повече б*клуци. Хей това ни донеси Хамерика. К*рви, п*дераси и пр*сто ид*оти. Вече и по медиите не ги е срам да си заявят какви к*рви са и к*рвенската си мисъл. А п*дерастията и тя да не остане по-назад и те по телевизията.
2.
Чичо
28.04.2024 20:44:39
2
26
Дърт миндил !
1.
Kelner
28.04.2024 20:24:59
5
34
Другата с психично заболяване,на стари години си сложила силикон в пазвата и цепката и се отворила за всякакви посещения.Забрави да си сложи тутка на ръцете,за да може по бързо да върши работата.Какво изобщо ги пишете тези,с американските ценности,с изкривените мисли и чувства и движения.Тези които си сменят жените и мъжете за една вечер и се гледат от съседното легло.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бившите на Рачков и Красьо Черния са като две капки вода Бившите на Рачков и Красьо Черния са като две капки вода Русите фурии са си лика-прилика Кметът на Бургас награждава 140 ученици, отличени в състезанието по английски "Lets have fun" Кметът на Бургас награждава 140 ученици, отличени в състезанието по английски "Lets have fun" Церемонията ще бъде днес от 16.30 ч., в експозиционен център „Флора“ Местят детето, простреляно в Арбанаси, в София Местят детето, простреляно в Арбанаси, в София То е оперирано успешно, следва възстановяване Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Винаги можете да разчитате на мен, обърна се към завършващите Марин Киров Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Има счупване на таза Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените В рамките на акцията ще бъдат разположени допълнителни полицейски екипи в районите на конфликтни участъци с концентрация на ПТП Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Рейндж Ровърът, който се превърна в ковчег за двама млади пловдивчани, се е движел с близо 200 км/час Чудовищно:  Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Чудовищно: Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Те са обявени като леки и телефонните им номера са разпространени сред десетки хиляди души Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Специалистката ще преглежда на 19 май, неделя, в ДКЦ „Бургасмед” Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал Оказва се, че разходите за момичетата са почти два пъти по-големи от тези за момчетата
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори