Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко


Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко
Побойникът Живко Кючуков е настанен в дома на майка си в жк „Изгрев” след излизането му от психоболницата
17 Май 2017, Сряда
Автор: Емел МАХМУД

Става въпрос за подготвяно отмъщение заради ударената беззащитна стара жена, казват наши източнициГрупа от около десетина младежи обикаля жилищния блок, където към момента е настанен в дома на майка си побойникът Живко Кючуков. Момчетата са на възраст между 18-30 години и изглеждат организирани, заканват се, че ще дежурят, докато той излезе, за да отмъстят за случката от 9-ти май с ударената жестоко беззащитна възрастна жена на автобусната спирка. Припомняме, че 72-годишната жертва - Виолета С. е бивша учителка.

Подготвящите се да нанесат удар над побойника са засечени от намираща се в близост видеокамера, както и от патрулираща полицейска кола. Напрежението се създаде, след като станаха известни подробностите от инцидента на оживената спирка, за които пръв съобщи Флагман.бг (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

В категории: Крими


118
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
118.
Славчо Жеков Ярето
20.05.2017 10:32:51
2
0
щом е така не искам да раждам от перата ще родя дете на динко той и да ме бие ще ме обича и ще ми купува обуща да съм натокан и облякън за него
117.
Еето го къде е перата
19.05.2017 00:50:09
2
1
НАЙ ПОСЛЕ БУРГАСКИЯТ СЪД ИЗКАРА НАЯВЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ЛЪЖЕЦА А НЕ ЛОВЕЦА НА МИГРАНТИ РАЗПРОСТРАНЯВАШ ДЕНОНОЩНО САМО ОПАШАТИ ЛЪЖИ ЧЕ Е ЛОВЕЦ НА БЕЖАНЦИ СЪС СВИНСКИ ОПАШИ. А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА, ДОНОСНИК , АГЕНТ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ЧУЖДИ ВИДЕО КЛИПОВЕ ПЛАЩАН ЩЕДРО ОТ ИСЛЯМСКИ И ГЕЙ ФОНДАЦИИ.
След като приятел от ОЗБГ Бургас разпространи окончателните мотиви на Бургаският съд за оправдателната присъда на Петър Низамов на цяла България и стана ясно че тази мижитурка е един долен лъжец, самохвалко, самозванец, фалшив „герой“ доносник и внедрен агент на една арабска /катарска/ фондация за защита на ислямските мигранти в Европа и на едно холандска фондация за подпомагане на гей общностите.
Четем в мотивите че лицето Петър Низамов няма нищо общо с гражданският ареста на каквито и да е било мигранти нито с тяхното обезвреждане с помоща на свински опашки. Освен това от следствените материали по делото се разбира че неговите цели са били съвсем други а именно да разпространи клипа които е придобил от други лица в социалните мрежи за да може да си заработи агентурно прикритие като уж патриот. Като както се разбира от неговите обяснения в същото това време с клипа да предизвика широк отзвук в медиите и да компрометира изпреваращо усилията на всички български граждани стараещи се да не допуснат чужди граждани и радикални ислмисти да им окупират родината. От материалите по следствието става ясно че Низамов се е опитал да сътрудничи на следствието като е посочил един от бившите членове на ОЗБГ от град Поморие като извършител на тези гнусни – според Низамов деяния.
След като прочетох задълбочено мотивите на съда и допълнителните материали които ми изпрати приятел от ОЗБГ разбрах защо тази гнусна и жалка персона – Петърчо Низамов вече месеци наред плюе и храчи денонощно разпространявайки лъжите и клеветите на БХК, кръга Капитал и Протестна мрежа срещу всички истински родолюбиви и партиотични организации и личности в България. Ако си мислите че е сама за това, че всички те като организации и личонсти го превъзхождат интелектуално и разбира се организационно /защото неговите митични отряди съществуват само в дрогираната му тиква/ докато всички други имат стотици достойни българи в своите редици жестоко се лъжете.
Не е само заради това уважаеми български патриоти. Низамов е получил щедри дарения от арабската и холандската фондации /а сигурно и от кръга Капитал на Иво Прокопиев и БХК/ за да може използвайки фалшивият си образ на патриот изграден с помоща на клипа и домашното си протягане уредено му от службите и прикрито като домашен арест да започне активно контра пропаганда и маниплативно война. Война срешу всички български патриоти и родолюбци включително и срещу жени. Низамов е бил използван от службите та с помоща на зависим от тях българин живущ в момента в Чехия да бъде внедрен в средите на други европейски патриотични организации за да ги разрушава и съсипва от вътре. Това е причината и службите да ходатайстват пред съда да не го осъжда за откритите в дома му наркотици за които всеки друг обикновен наркоман отказващ да им сътрдничи щеше да бъде изпратен веднага в затвора. За тяхно съжаление чешките партии и най вече парламентарната Усвит ръководена от бивш чешки военен полицай бързо са ги разкрили и изритали с обвинения, че разпространяват постоянно манипулативни лъжи и и всяват интриги. Всеки които желае може да напише писмо на партията Удвит и да попита нейното ръководство като какъв е известен сред тях партньора в Чехия осигурен на Низамов от българските служби и БХК. Да не говорим че именно арабската ислямска и холандската гей фондации са тези които са осигури на Низамов парите с които да шета из Европа и че именно те са платили и плащат стотици хиляди евро ежемесечно на пиар агента му живеещ в момента в Холандия. СЕГА ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НИ Е ЯСНО ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ ЗА ЛУКСОЗНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ, ХОТЕЛИ, ДИСКОТЕКИ, НАРКОТИЦИ, ПЪТЕШЕСТВИЯТА ТИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА И ЗА АВТОПАРКА НА БЪЛГАРИНА КОИТО ТЕ РЪКОВОДИ И ДИРИЖИРА ОТ ЧЕХИЯ
ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО! Ясно е и защо двете фондации са му регистрирали десетина профили и страници и сайтове в социалните мрежи и нета с помощта на които той И НЕГОВИТЕ ЩЕДРО ПЛАТЕНИ ПИАРИ ОТ Холандия спокойно могат да плюят по всеки българин които го превъзхожда като предварително го блокират за да не може да реагира. И за да ги използва да всява раздори, лъжи и интриги сред патриотичната общност и групи в страната опитвайки се да ги разрушава по заповед на службите. Още по подлото е че Низамов по време на следствието и пред съда се опитва непрекъснато да натопи член на ОЗБГ от Поморие като извършител на тези уж анти хуманни деяния и арест на мигранти, след като именно ОЗБГ са тези които ме дадоха шанс да се изяви и да съществува. Явно това долно лекенце и самозванце не може да се успокой и да преживее, че член на рководството на ОЗБГ беше избран за Почетен гражданин на Бургас докато той не става дори за боклука. Сега вече всички си обясняваме защо толкова яростно и денонощно този прекръстен плазмодии Петърчо плюеше и разпространяваше купища долни лъжи , клевети и интриги - изготвяни му от писарушките на соросоидният кръг Капитал и Икономедия. Просто службите са знаели че истината рано или късно ще излезе наяве и са го карали да бърза докато все още може да използва легендата че уж е ловец на мигранти. Та да може по лесно да измамят заедно с него народа и да унищожат още в зародиш всякаква Национална съпротива Преди истината да излезе наяве. За това са го и пращали на митингите организирани от всички други отдавна съществуващи патриотични и национално отговорни организации. За да може използвайки фалшивата си легенда както стана ясно на делото да ги измами и действайки от вътре да ги съсипва. Но явно Бургаският съд не координира добре дейността си с местните служби и взе че публикува мотивите за оправдателната си присъда. И от нея стана ясно че Петърчо Низамов никога не е бил ловец на мигранти нито е слагал свински опашки. А е само разпространител на един чужд видеокпип и то съвсем целенасочено. За да може да предизвика ареста си и да си изгради алиби и имидж уж като борец срещу мигрантите. И докато се е протягал няколко дена в ареста е бил обгрижван от службите с които после редовно се е срещал и в къщи- докато са го подготвяли за тази отвратителна роля. Но съда публикува мотивите и балона най после се спука. Станаха ясни и щедрите му ислямски и гей спонсори като арабската фондация от Катар която финансира неговите пиари и гейфондацията от Холандия. ОЗБГ както и още няколко други български организации /по всяка вероятност и Национална съпротива/ вече разполагат с техните пълни названия, адреси, предмет на дейност и данни.
СРАМ, СРАМ, СРАМ! Срам и позор за поредният предател и слуга на ислямистите и на педалите от Западна Европа! Петърчо защо ти трябваше да се правиш на ловец и да говориш за някакви си съществуващи само в болното ти наркоманско и шизофренично въображение свински опашки. Защо не си гледаше бизнесчето с турските фирми и с трафикантите от Турция с който работиш отдавна а стана за смях и позор в цяла Европа. Срам и позор за това измекярче и самозванче присвоило си -
както сам си признава в съда, чужди заслуги. Така както нагло си присвоява заслугите и и труда и на двамата си юристи, като представя всичко което те правят в полза на някои страдащи българи пак като своя лична заслуга! Позор и вечно презрение за това продажно, нещастно и жалко боклуче, доносник и слуга на БХК!
А това са мотивите на съда разпространени и в БЛИЦ. Те са си ги взели самостоятелно а не са им предоставяни от ОЗБГ
116.
Смях
19.05.2017 00:47:58
3
0
Хайде отговорете си сами. Ако искате да биете някой ще го обявите ли във фейсбук? Нали ще предопредите така жертвата и МВР а планът ви ще бъде осуетен. Няма логика нещо. Или Перата го е страх и търси подкрепа или прави ПР за пред курвите.
115.
сисо
18.05.2017 19:33:29
4
0
Към № 110 В психото този изрод е бил затова, че е наркоман! Той трябва да си получи заслуженото иначе става още по-страшно!
114.
Mephisto
18.05.2017 16:35:51
3
2
Къде е онзи кавал Перата дето се дуеше как ще защитава жените?
113.
Костик
18.05.2017 15:24:58
1
1
Само подобни изчадия ли останаха в 19-ти блок?Добре направиха/хме тези,които отдавна се махнахме от там.
112.
do 100
18.05.2017 15:09:32
0
1
Колко пари му искаш? :)))))))))))
111.
Petq
18.05.2017 11:36:57
5
0
Bravo malko mu e
110.
ГОСТ
18.05.2017 11:28:41
10
1
Преди години психично болните всеки месец ходиха в психото на контролен преглед, изписваха лекарства, инжекции и общо взето имаше контрол на ситуацията. Сега е една разпасана команда, без отговорности, дори психично болните са с много правомощия. Това е истината. Болните са защитени, здравите-да се спасяват както намерят. Накъде е тръгнал този свят????????
109.
ba4kator
18.05.2017 11:09:21
10
0
И ко, спрели ги от полицията за проверка и ги питали "ко прайте тука е момчета?" И те отговорили " Ми нищо чакаме живко да го бием", а полицайте казали "Аа ми хубу лека вечер" ???
108.
Sten
18.05.2017 10:30:02
10
1
Абе в кой блок живее точно тоя Живко и на кой етаж? Искам и аз да го поеба малко. Ако го засечете някъде дришльото пишете вече му видяхме фейса и няма къде да се скрие. трябва спешно да го пратим в ортопедията на контролен преглед.
107.
ViP
18.05.2017 08:49:27
19
1
Бургас....град на закъснелите психясали и наркоманизирани мутри !!!
106.
БУНАК В БУРКАН
18.05.2017 07:40:31
5
2
МАДЯТА МИ БУКФАЛНО ЦАФТЯТ УТ ИУФОРИЪ
105.
До 104
18.05.2017 04:17:31
1
1
Над 2000 мигранти са били възпрепятствани да преминат от България в Сърбия, а 24 трафиканти на хора са били заловени за по-малко от месец в опит да се ограничи притока на мигранти, опитващи се да достигнат богатите страни в Европейския съюз през Балканите, съобщават сръбските граничари, цитирани от „Асошиейтед прес”.

Кое не ти е ясно?
104.
До 103
18.05.2017 03:41:55
10
6
Стига пиши глупости бе човек. Пуснахме 3000 мигранти от които 35% са жени и деца, а 80% от тези 3000 имат документи за самоличност и вече тук едва ли не да се готвим за война с/у Ал Кайда, ИДИЛ и Османската империя! Пак си чел небивалици от пропагандата за свалянето на мутрата Бойко Главата!
103.
POKAZATELEN SLU4AI
18.05.2017 02:05:47
6
5
KAKVO NI 4AKA KATO NI NALAZQT MIGRANTITE.STQGAITE SE I DUPE DA VI E QKO.
102.
Пълни тапаци !
18.05.2017 01:43:16
18
2
Направете го жертва сега тоя плужек !!! Тея дето го чакалят са същите калъфи като него !!!
101.
ДО 82.Куку
18.05.2017 01:39:36
8
1
След всичко ,което изброи ние сме най-добрия град за живеене , представи си в другите градове какво е. хахаха
100.
Random
18.05.2017 00:36:07
5
5
Prodawam tablet asus vivotab
99.
Славчо Жеков Ярето
18.05.2017 00:35:46
4
3
kam jinata det pische otmoe ime:ei gaz neobarsan shi ida predt twoq blok shta debna dokat nemise doibe,shti nachopq jenskite rachichki rasmer 25sm rachichka jenska pedalska,shi naema Edin awyobus chavdar,shimu sloja perdeta shigo parkiram pred ofiza na marshata kasabova,ishta isnasilvam vatrre kat mangal uchenichka,mauaktu pytkata daiba palqk
98.
Случаен
17.05.2017 23:59:41
7
2
96-ти,само потвърди това,което написах,че се възползват от ситуацията да си правят реклама и че са отишли пред блока заедно с медиите,което от своя страна изключва възможността за саморазправа,а само стойки,чупки и лоши погледи.Естествено това се прави,защото са наясно,че въпросния е обикновен квартален дришльо и знаят,че няма как да им се противостави и да организира някой в негова подкрепа.
97.
Жалко
17.05.2017 23:42:33
3
1
От 100 коментара да има 80 човека реални. От тях 49 да бяха организирали протест с познатите си щеше да има по-голям отзвук. Даже и по национални телевизии. Такива причакванки дето няма да стане са без смисъл сега. А жоя не му мърда на този упадък...
96.
Do 95
17.05.2017 23:20:39
30
2
Случаен, много плосък начин на мислене имаш. Перата да го бил издебнел тайно :)
Перата го прави по този начин:
1. За да се усетят всички останали патриоти
2. За да покаже на полицията че не си вършат работата
3. За да се разчуе случая още повече
4. За да покаже и на други хулигани, че при подобен случай той ще е там
5. И най-вече старицата да разбере че има подкрепа и се търси сметка на помияра, който я нападна.
За това го прави по този начин, публично, сега разбра ли?
95.
Случаен
17.05.2017 23:13:04
14
8
Някакъв си прави реклама,а странджанските овчари седнали да се превъзбуждат,че някой друг ще им свърши работата.Този,ако смяташе да свърши някаква работа щеше да го издебне сам и да го спука от бой,както спомена някой,а не да събира 10 човека и да звъни в редакциите,за да ги отразят какви радетели за справедливост са.
94.
Данчо Лаифа (мангала)
17.05.2017 23:08:54
10
1
искам да се оплача Митьо ме изнасили
93.
Rukula
17.05.2017 23:05:47
6
0
Еба мъжки задници, за предпочитане депутатски
92.
Stoio
17.05.2017 23:04:29
5
1
Продавам крушова ракия
91.
Добри Груев - чикиджията
17.05.2017 23:03:43
3
0
Искам да еба Диян Тончев камбаната
90.
Перата президент и премиер.
17.05.2017 22:48:47
19
1
Къде е смешната бургаска полиция пълна със страхливци и клоуни? А къде е комичната прокуратура, която е фрашкана с магистрати олигофрени? Измекяра който преби възрастната жена като куче, сега си пафка цигарата на топло у дома, а старицата бере душа в ортопедията и не се знае дали ще може да ходи до края на живота си.
89.
do^60
17.05.2017 22:43:58
1
1
Pedal !
88.
do^60
17.05.2017 22:43:14
0
0
Pedal !
87.
Do dalakmana
17.05.2017 22:36:17
7
0
Ako znae6 kak 4ukax natalia dokato be6e vatre razbih q 6to sperma izqde ina4e mnogo tqsna I tova tratlesto dupe v neiniq golf pone 10 pati sam I palnil usti4kata I zanapred 6te e taka sladuran4o
86.
Парламент
17.05.2017 22:32:25
3
1
Добре че глупаците не дежурят тука
85.
Вилин Стаматов
17.05.2017 22:28:51
6
8
Браво на Низамов,. Присъединявам се към написаното по-долу ... Ех ако имаше по 20-30 Низамовци във всеки град .... щяхме да живеем в един по-чист Свят.
84.
Славчо Жеков Ярето
17.05.2017 22:26:37
10
4
Пера ако му разбиете главата на тоя ще ви духам на цялата банда и ще ти родя дете специално съм си наврял отзад аналната огърлица с големите топчета и чакам новината с треперещ и леко разширен анус
83.
78
17.05.2017 22:03:26
20
4
СЮнет ли ще му направищ май минет
82.
Куку
17.05.2017 21:53:15
25
4
Убийства, грабежи побоища, саморазправи, наркотици в училищата, всекидневни катастрофи по бургаските разбити и тесни улици, презастрояване. Съдът и полицията са в кома. В същото време Бургас е най- добрия град за живеене! Вие майтап ли си правите!?! Остана само племенникът на някой ояден общинар да кацне на Слънцето, ама вечерта, че през деня ще се изпоти от жегата!
81.
И.В.
17.05.2017 21:40:34
13
0
Хем да го бият хем да го еб.т
80.
До 72
17.05.2017 21:35:24
7
6
Кви рижи бе тъпак? Ония Рижата го умря преди 10 години а Перата с брат му не се имат даже Симеон е ял на няколко пъти як бой от Низсмов заради подобни изтъпления.
79.
Браво
17.05.2017 21:33:02
3
8
Като няма държава има Пера :)
Някой може ли да му каже коментара си в лицето му? Май не! Щото сте смешници страхливи.
78.
Иво Борисов
17.05.2017 21:31:25
7
3
Ако го хвана този Дет се пише Динко, далакмана, дето плюе по Низамов, ще му направя СОНЕТ .
77.
Koi e trola
17.05.2017 21:30:09
2
4
Abe koi e toq trol deto Samo si amend Nikovete? Dinko bil, Majka si bil.
Perata da ne the hvane I teb?
76.
Do 71
17.05.2017 21:27:57
6
3
Перата не беше ли внук на Поп Георги дето има паметкик в центъра на църквата Кирил и Методий? От село е майка ти дето сте му духали и двамата.
75.
Динко от ямбол
17.05.2017 21:27:09
30
4
Пера ще доидете ли с твоита банда наркомани да издоим козите че не мога да се справя сам? Ще ви взема пико и 2 циганки.оставете тая работа на топ ченгето калоянов. Тои като се вьрне от рибарника ще се заеме.
74.
Някъде трол е нападнал форума
17.05.2017 21:25:58
7
8
Кой е този педал дето пише коментари с 19 в секунда против перата? Да не е някой ебан от него като тоя дето сега ще яде хуя?
73.
Истината
17.05.2017 21:23:59
8
11
Петата дето залови нелегалните мигранти със двинските опашки е единствения смел мъж в Бургас. И някои мишоци го плюят ли? Ако бях на него не бих си мръднсл пръста за такива п.тки като вас. Срам ме е от вас . Не бих се върнал в тъпата комплексирана България ... мишки.

Евала Низамов, Евала Пера,
ебете си майката бургаски мишки.
72.
Бандата на рижите геюве
17.05.2017 21:23:51
13
3
Вие ли ще правите правосьдие бе геитаци хаха никои не ви има за хора бепаразити, скоро пак щевиизприберат да ви гният кокалите.паляци вие сте наи големите отрепки
71.
Гугъл Аналитик
17.05.2017 21:23:08
16
3
До Пловдивчанин: Майнааа,той Перата не е от Бургас а от Странджанските села..... Ама вие от Пловдив сте същите дрисъци,та затова го възхваляваш ;)!
70.
Смях в залата
17.05.2017 21:20:06
28
6
Кои кои перата и бандата му от наркомани дето тормози града от години.мале мале до каде я докарахме.вие сте по долни и от това куче бе изроди скоро видях как пак са праите на вьрвежни гладни мишки.
69.
Валери Симеонов феса
17.05.2017 21:18:19
5
4
Валери Симеонов и сайта му флагман защитават побойника НС бабата... патриоти Ама на най си. Истинския патриот е този пред блока му.
68.
Данчо лаифа ( мангала)
17.05.2017 21:17:17
7
8
И аз бия бабите.кои ще ми каже нещо?? А кои
67.
Истината боли
17.05.2017 21:16:21
5
9
Браво На Петър Низамов Перата.
Ей ако имаше повече Низамовци.
А коментарите срещу него се срещат само във форумите на Флегман :)
Защото Флегман е собственост на Феса Далавери Симеонов
66.
Flagman
17.05.2017 21:15:41
6
11
Flagman tapi podligi , Zashtitavate tozi bokluk I razvalwte rabotata NA momcheta deto go chakat dolu.
65.
Иван
17.05.2017 21:13:30
8
13
Пера убий го !
После плюете Низамов, а човека ви пази и се забърква в неприятности заради вас а плащаме данъци за полиция.
64.
До Перата
17.05.2017 21:12:36
27
7
А геят Перата защо не го издебне и да го набие сам а цял отряд сформира,отряд от наркомани същите като пребилият жената.... Издебне го,свърши работа и тогава се хвали бе мишкоооо!
63.
Илко
17.05.2017 21:11:47
10
1
Дано му избие зъбите и счупи таза .
62.
Петър Низамов е
17.05.2017 21:10:52
5
9
Единственият смел бургазлия . Къде сте другите?
61.
Stoyan
17.05.2017 21:09:59
3
6
Bravo Pera , da go duhat strahlivcite.
60.
Пловдивчанин
17.05.2017 21:09:06
5
16
Бургазлии са най-големите мишоци. Не знам как Петър Низамов Перата се е родил сред толкова смешни мишкуващи злобарчета , пишещи от завист коментарчета
59.
Дьлакмана
17.05.2017 21:08:26
2
6
И аз ще доида ама нямам очи щото и аз бия бабите.а и сьм мн насран пак ще ме приберат.и ще лапам на мангалите вьтре
58.
Ilian
17.05.2017 21:06:47
6
8
Dj toq Perata e golqmo lice . Brat Za brata .
Da jivee Balgaria
Nqmam Kirilica izvinete. V chujbina sam. I Tuk Nizamov ima mnogo poddrajnici.
57.
Динко от ямбол
17.05.2017 21:05:40
21
2
Пера няма да идвам братко.взе да се агне едно от животните ще го израждам.пьк и мн пари бензина до бургас
56.
Браво Пера
17.05.2017 21:03:49
5
12
Има значение, защото всички сте малодушни смешници и само Петър Низамов има смешостта сам да си създаде проблеми на себе си като реши един ваш.
Респект Пера !
55.
Оффф
17.05.2017 20:59:15
14
1
Абе какво значение има кой ще го пребие този боклук? Някой бутнал пари под масата на "неподкупните" бургаски съдии и тоя се отърва. Въпроса е само, няма ли кой да пребие и свинята дето го е оневинила!!!
54.
Браво!
17.05.2017 20:56:01
13
3
Горката жена в момента се страхува за живота си и едва ли някога ще преудолее тази травма. Нека тези момчета я посетят и й вдъхнат и малко кураж, че не е съвсем сама и беззащитна!
53.
Браво!
17.05.2017 20:52:08
23
3
След потресаващото бездействие на хората на спирката, това е някаква надежда, че не сме толкова смазани, жалки отрепки, а все още има живец и самосъзнание в нас. Винаги съм била срещу агресията, но в този случай за назидание този се надявам да го спука от бой момчетата, дето го чакат! Било му второ нападение на възрастна жена, ми затворете го някъде или го дайте на тези младежи да го превъзпитат!
52.
Петя Георгиева
17.05.2017 20:51:46
5
2
Извинявам се за печатните грешки имах предвид брадва, и нашата.
51.
e
17.05.2017 20:51:16
18
2
Потреен съм. Някои дори си хапваха баничка по време на този позорен акт!
Няма гражданско общество! Квото и да стане в БГ се приема за нещо нормално! Автобуса изобщо не трябваше да потегля ,а да изчака полиция и линейка!!!
50.
Д-Р по право Перата
17.05.2017 20:50:52
13
6
Аз съм гей.
49.
Дьлакмана
17.05.2017 20:48:28
5
4
Аз щеше да доида ма сьм много насран, да не ме приберат а и нямам очи и аз бия бабите, ма мен кои ще ме бие а?
48.
Петя Георгиева
17.05.2017 20:47:48
15
3
Да браво на тия момчета, че ще натупат един побойник който уж е с психични отклонения. То всеки убиец или побойник в нашат държава е луд. Щото има кой да бута под масата. Преди много години едни мургави братя насякоха дядо ми с прадва. Не ги осъдиха защото били непълнолетни и не асемилирали какво правят. А истина беше че бащите им бутнаха телета и пари на власт имащите прокурори.
47.
Перата
17.05.2017 20:46:31
16
2
Динко идваи ще колим прасето, взимаи гумени ботуши, горелката и повече капрон.сега маноел ще прави греена ракия, и почваме.а калоянов да ходи на джомбиш пак.
46.
Динко от ямбол
17.05.2017 20:42:40
20
3
Пера еи сега идвам и аз братко, само да издоя козите и да налея бензинче на мерцедеса и идвам.много са бия
45.
eee bravo
17.05.2017 20:34:40
15
2
САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ.

В психото БУРГАС има една деж.кола за цял Бургас с един санитар и шофьор работищи до обяд, и един човек охрана на около 60г. дядка на входа !!!! ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО 24ч. на ден викат МВР то за помощ..полйцаите от 05 РУ са като дежурни санитари там и звероукротители нон стоп.!!
44.
Оня
17.05.2017 20:27:37
11
17
Големите смелчаци тръгнали десет чобанина на един луд да скачат.
43.
До 39
17.05.2017 20:25:39
15
1
Казах, че не го защитавам!Като видях видеото си представих, ако беше майка ми. ..Пази боже! Но Низмов да подпука дилърите, не да дрожи с тях.Ами ако е синът ви и .. Какво правим.
42.
Пер Фавор
17.05.2017 20:24:50
20
2
Живко отваряй, мариячи са ти дошли, серенада да ти правят.
41.
Дано направи клип
17.05.2017 20:17:35
17
5
Петър Низамов ще го хване , гарантирам . Дали ще е днес, утре , вдруги ден, след седмица. Ония ще го прекара и само се моля да има клип да гледаме !
40.
БГ резил
17.05.2017 20:13:47
16
2
Aaaa ше дойдете и вие на моята - саморазправата е изхода! Следващия доста ще си помисли дали да понечи да прави нещо подобно, като знае какво го чака!
Обаче бързате. Млади сте още и не траете..... Тоя педал поне един месец няма да си покаже черната мусура навън. Малко по-търпеливи трябва да сте. Аз ще поизчакам, търпението винаги се възнаграждава! Но и така е добре - да усеща присъствие!
39.
До човек
17.05.2017 20:06:44
22
3
Ами като няма институции, има Пера :)
Ако беше майка ти? Пребитата от това "болно момче"
38.
Nano
17.05.2017 20:04:49
6
7
Pak Perata , pak vsichkii Chakat na nego .
Kade ste drugite , kade ste?
Bravo Pera
37.
Човек
17.05.2017 20:03:43
21
8
Не защитавам постъпката на момчето. Но според мен, трябва да се пребиват дилърите, който пробутват на децата всякакви лайна.Това момче е син на някоя женица, която най -много страда.Той е бил нормален тинейджър, преди да му дадат дрогатта убиец.Мисля, че вина имат долните дилъри.
36.
Стойчо
17.05.2017 20:02:22
15
8
Ловът на мигранти върви с лов на лоши хора. Това ми харесва. Започвам да му симпатизирам на този Низамов.
35.
spas
17.05.2017 20:01:54
32
3
А не бе - вестник ще му четат .....

И аз ако го видя и аз ще му набия 3-4 юмрука на гадината мръсна ...
Като видях жената все едно е моята баба .. толкова немощна и безпомощна е ... този човек буквално я е осъдил на смърт причинявайки и такава тежка травма ...
Не трябва да остане кост здрава по него ..
34.
Евала на низамовците
17.05.2017 19:59:57
11
11
Браво На Петър Низамов Перата.
Ей ако имаше повече Низамовци.
А коментарите срещу него се срещат само във форумите на Флегман :)
Защото Флегман е собственост на Феса Далавери Симеонов
33.
Цонев
17.05.2017 19:57:10
11
1
Да Ви питам Флагман вие за медал ли го чакате пред блока???
Бил болен ми да го лекува държавата а не да покрива сметките на бай мангал
.боя ще му е малко
32.
батка
17.05.2017 19:56:10
23
3
Полицайте само знаят да реват за превилегии и ниски заплати . Щом Перата наркомана ще ви оправя да ви е.. и държавата и града скапан.Тука всички са наркомани . В 98бл. В МЕДЕН РУДНИК на 4- или 5 ляв беше наркомана който продава стоката си,преди 2 часа му доставиха .ченгета що седят ,или май тяхни неща продава? КАК МОЖЕ СЕ ЧУДЯ ДА ПРОДАВАШ НАРКОТИЦИ И ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НЕ ЗНАЕ !!!
31.
Убий го
17.05.2017 19:54:42
11
9
Давай Пера смачкай мишока .
30.
Живко
17.05.2017 19:53:56
14
3
Махайте се уееей ще ви замеря с компоти и мушмули
29.
Flagman pedali
17.05.2017 19:53:05
8
3
Flagman, zashto glasuvam s minus a se vdigaa reitinga NA komentar 21 . Maj naistina mrazite tozi perata.
28.
Браво!
17.05.2017 19:51:25
16
2
Съблечето го гол и го пуснете по центъра! Е, и два шамара преди това :) успех!
27.
Случаен
17.05.2017 19:50:50
20
5
Ако тая гад има шизофрения. той животът го е набил вече,това е много коварна болест, по-добре не пипайте там,където господ е барнал вече.Ако се окаже,че симулира викам да му наложим системен тормоз по бургаски...
26.
Мирко
17.05.2017 19:50:26
12
6
Задължение на всички е да отидем и да го пребием, но тук като всички сме страхливци, Петър Низамов ще ни върши работата
25.
Петър Христов
17.05.2017 19:48:47
15
2
Браво,трябва да има възмездие,след като държавата не предприема адекватни мерки,хората трябва да реагират.
24.
Иван Стоянов
17.05.2017 19:48:29
17
4
Браво на този дето е долу.Не го знам какъв е пера ли е Ама Евала ...
23.
Perata I Kukite
17.05.2017 19:46:56
6
4
Perata pak li ste varshi rabotata na Juliet?
22.
Флагман духате ли?
17.05.2017 19:45:28
17
6
Колко са жалки от флагман сами да си пишат коментари, при положение , перата ги осъди и им взе 30 Хил. Сега го портят на полицията , че е отишъл да накаже този боклук. Флагман педали.
21.
do 15
17.05.2017 19:44:09
23
11
Перата- този помияр колко поразии направи в града а сега се прави на патриот. Това момче трябва да си понесе наказанието за стореното но не е Перата човека,който да го наказва и той колко пребити момчета има с групичката си без да има причина.
20.
Чичо Минко
17.05.2017 19:43:26
7
1
В кой блок е тоя мъжкарррр
19.
Petkan
17.05.2017 19:42:02
33
8
Тоя боклук Перата какво сега се праи на защитник на беззащитните лично сме го виждали как неговата компания скачат и пребиват по 2-3 души един човек и той стои беззучястно, и него сме го виждали как пребива хора! Сега на праведен тръгнал да се прави! На него и останалите отрепки от бандата му кой ще въздаде справедливост?!
18.
do 15
17.05.2017 19:41:34
30
10
Перата- този помияр колко поразии направи в града а сега се прави на патриот. Това момче трябва да си понесе наказанието за стореното но е Перата човека,който да го наказва и той колко пребити момчета има пребити с групичката си без да има причина,
17.
Иван
17.05.2017 19:37:20
15
29
Пера убий го !
После плюете Низамов, а човека ви пази и се забърква в неприятности заради вас а плащаме данъци за полиция.
16.
Гражданинът Кейн.
17.05.2017 19:27:44
21
3
Момчета, по миризмата ще разберете къде живее - по миризмата на мърша и насрано от страх.
15.
Перата е долу
17.05.2017 19:27:00
24
7
ПЕТЪР НИЗАМОВ - ПЕРАТА и компания СА ДОЛУ ПРЕД БЛОКА МУ
14.
Ха
17.05.2017 19:22:37
42
3
Браво на момчетата!!! Мир на праха на съдебната ни система!
13.
13
17.05.2017 19:18:23
43
2
Еми браво! Какво друго може да се каже! Като няма правосъдие- създаваме си го. Ама да вземе една група да се прехвърли и към този, който го е оневинил този изрод. Щом Динко може да лови мигранти, защо да не може тези момчета да ловят психопати?!?
12.
Малък Петко
17.05.2017 19:14:21
25
4
Малък Петко към войводата, когато чорбаджията ги предаде:

"Войводо, от сега давам заявка, много моля, ако на тоя му се издаде смъртна присъда, да ми разрешите лично да му прережа гърлото."

Перифразирам:

"Много моля, да ми разрешите да убия с камъни или да прережа гърлото на изрода Живко Кючуков".

Ами утре ако пребие баба ви или майка ви?!
11.
дядо
17.05.2017 19:13:41
20
2
Скопяване!
10.
..,,,
17.05.2017 19:09:58
44
3
Браво момчета , да си знае боклука
9.
KKkkk
17.05.2017 19:07:29
43
1
След като живеем в дивия запад, да му нацепят камбаната по дивозападски. А да го видим, какъв мъж е с други мъже. МАзут долен!
8.
Taka se pravi
17.05.2017 19:06:40
54
2
Но проблема е по голям. Както всеки вижда хората са принудени сами да се справят, защото държава няма. А би трябвало да има институции.
7.
123
17.05.2017 19:03:57
54
0
олелеее, тоа ще го дерат като заклано яре... наслука момчета, само гледайте да не пребиете някой невинен
6.
!!!
17.05.2017 19:03:40
61
2
Браво на момчетата !
5.
Народен съд
17.05.2017 19:01:20
63
4
Отрепете го тоя изрод! Да последва съдбата на психопата Горан дето хвърляше кръстове по улицата! Да го заравяме и да го забравяме! Народни наказателни отряди. И саморазправа! Това е спасението. Където няма правосъдие, има саморазправа.
4.
DW
17.05.2017 18:59:02
83
3
След като полицията не може да се справи, ние гражданите взимаме нещата в свои ръце.
3.
Гражданинът Кейн.
17.05.2017 18:57:27
58
1
Да му натрошат кофата и пак му е малко. А оная която го е раждала да го праща в затворническата психиатрия. Тоя преди време нападна и още една възрастна жена на пазара на Велека.
2.
флегми
17.05.2017 18:56:34
18
23
ами говорете още и няма да се събират големи филмари сте, само филми прайте, аре оставете го да си живее живота - ЖИВОТА САМ ЩЕ МУ ОТМЪСТИ! Господ също си знае работата
1.
Ю
17.05.2017 18:56:24
64
1
Маняк излизай да ни риташ! Или виж измисли нещо да сложиш край на жалкото си съществуванв. Така няма да те унижаваме а и ще си от полза и за себе си.... Скачайййй мършооо
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Тема в развитие
» Адвокатът на Живко разкри шокиращия му мотив за нападението: Бабата го гледала лошо! » Извънредно! Арестуваха бургазлията Живко - циничният и агресивен хулиган, пребил пенсонерка » Ритнатата зверски Виолета проплака пред Флагман.бг: Ако е на свобода, този човек ще ме убие! » Шокираща статистика: 18 000 са психичноболните в Бургас, за 8 000 не се знае дали не са опасни (ВИДЕО) » Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО) » Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко » Ексклузивно: Очевидец на зверското нападение на автобусната спирка проговори пред Флагман.бг » Извънредно! Пуснаха на свобода агресивния шизофреник, който изрита възрастна жена на спирка в Бургас и й счупи крака » Прокуратурата в Бургас се събуди: Започна досъдебно производство за зверски ританата жена след видеото на Флагман » Ето го батката Живко, нападнал със зверски ритник непозната баба на автобусна спирка в Бургас » Ексклузивно за Флагман.бг! Брутално ВИДЕО от зверския ритник на автобусната спирка в Бургас » ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Пребитата на автобусна спирка Виолета: Непознатият искаше да ме убие с ритници и камъни » Брутално! Бургаска батка преби възрастна жена на спирка в ж.к. „Изгрев”, никой не посмя да й се притече на помощ
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая" Хотелиер си върза отпадните води към дъждовната канализация, фекалии се изсипаха на плажа в Каваците Жителите на Банево внесоха подписка в Общината, настояват за спешно асфалтиране на квартала На вниманието на Община Бургас! Нужни са две паркоместа за инвалиди пред блок 295 в ж.к.”Меден рудник” Бургазлия алармира: Източват ни с подла SMS схема, пазете се! Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават
Все повече българи искат да станат селяни, но не за постоянно
Все повече българи искат да станат селяни, но не за постоянно С близо 20% са се увеличили почиващите на село от началото на лятото


Всичко в категорията
Тежки поражения в "сърцето" на талибаните
Тежки поражения в "сърцето" на талибаните Инцидентът се е случил в петък при операция на афганистанските сили за сигурност срещу бунтовниците


Всичко в категорията
ЗD принтер ще изработва сувенири на туристическото изложение WTM 2017 в Лондон Берлин със страшно разкритие: Режимът в Дамаск убива с химическо оръжие! Виктор Орбан: Оградите по границите спират мигрантите мюсюлмани Депутат след мегаподкуп: Който не може да си купи два iPhone-а наведнъж, е голо*ъзец Тарзан от Орлова могила движел "тъмните сделки" на депутата със суджуците (СНИМКИ) Георги Марков: Съдии, прокурори и следователи нямат право да получават други пари освен от бюджета Супер финансова новина: Родените преди 1978 година българи може внезапно да забогатеят! Фирмата, вбесила премиера Бойко Борисов заради пътя Бургас-Слънчев бряг клекна, оттегля жалбата си Борисов скръцна със зъби: Взе главата на началника Пешко от АЕЦ Козлодуй след скандалното видео Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Милиардният холдинг на Делян Пеевски
Моторист се надбягва с вятъра, но направи най-голямата беля
Моторист се надбягва с вятъра, но направи най-голямата беля 30-годишният мъж пострадал сериозно, пробата за алкохол и наркотици е отрицателна


Всичко в категорията
Тежки поражения в "сърцето" на талибаните Спипаха българин в Холандия с оръжия и 132 кила хероин! Агенцията по храните в Бургас подгони нелегалните търговци на риба, Калин Орела и брат му изгоряха (ВИДЕО) Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Ужасни подробности за майката, която зверски удуши детето си, ето какво разказа тя Биячът на бременно момиче и приятеля ѝ на АМ "Тракия" с невероятна история пред съда Обирът на века! Не 5, а 50 милиона свили крадците от къщата на братя Илиеви в Бистрица! Зверски побой! Четирима непълнолетни счупиха черепа на 23-годишен заради обиди във фейсбук Алоизмамник, отмъкнал 40 хил. лв. от старица, твърди, че е беден като църковна мишка Брутално! Майка уби по жесток начин бебето си, натъпка чорап в устата му Съдът глоби 3000 лв. циганката от Кумлука, която преби заради 250 лв. служителка на социалните
Опитният магистрат Веселин Енчев поема "горещия картоф" - Административен съд Бургас Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Адвокатът на шведа Ралф, който преби зверски камериерка в Слънчев бряг, се оказа измамник Алоизмамник, отмъкнал 40 хил. лв. от старица, твърди, че е беден като църковна мишка Вижте как Съдебната палата в Бургас свети за красота и сигурност Съдът глоби 3000 лв. циганката от Кумлука, която преби заради 250 лв. служителка на социалните След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Депутат от ГЕРБ рекетирал търговец от името на Бойко Борисов (допълнена) Разпитват Деница Златева и Вежди Рашидов за НДК Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност Издирват очевидци на побоя над бременна бургазлийка на "Тракия" (ВИДЕО)
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС
„Борисов 2“ и „Борисов 3“ от година готвят закон за спиране на скандалните „бонуси" за облекло в КРС Въпросът е поставен отново пред началника на политическия кабинет на министър-председателя и работата по него ще продължи, твърдят от Министерския съвет
Всичко в категорията
Шеф на регулатор е получил над 61 хиляди лева „бонус“ - представително облекло за 9 години (факсимилета) Перата уж беден, а кара скъп Мерцедес. 72-годишната му майка е бизнесдама 6 явни признака, че на жената й липсва секс Боршош прави незаконни преустройства в НДК Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт!
За втора поредна година почитателите на седмото изкуство в Бургас ще се насладят на отбрани кино заглавия
За втора поредна година почитателите на седмото изкуство в Бургас ще се насладят на отбрани кино заглавия В програмата са включени над 30 филма от България, Румъния, Молдова, Украйна, Русия, Грузия, Армения, Турция и Гърция
Всичко в категорията
Бургаска гордост! Най-популярната абитуриентка на Флагман за 2014 г. завърши с отличие в Дания Добрата новина! Търговската гимназия в Бургас сбъдва мечтата си (СНИМКИ) Хаос с приема след 7-ми клас в Бургас! Закриват 6 паралелки, ученици търсят пожарни варианти Български математици обраха медалите в Сингапур НАП напомня: Бъдещите студенти внасят сами здравните си вноски през лятото Кандидат-студентски бисери, от които свят ще ви се завие! Пишат с грешки, но пък "майсторят" нови думи Въпреки протестите на родители и ученици: Уволняват учителка от Математическа гимназия Вдигат с 50 лв. стипендиите на македонските студенти у нас Строителният е в топ 6 на най-желаните училища в Бургас, на второ място е сред професионалните гимназии Несебър събра математици от различни краища на света 7klas.mon.bg – първото класиране за гимназиите е факт
В Спешното отделение на УМБАЛ Бургас помагат на 140 души на денонощие, отчитат ръст на пациентите с алергични реакции
В Спешното отделение на УМБАЛ Бургас помагат на 140 души на денонощие, отчитат ръст на пациентите с алергични реакции При децата пък се наблюдават предимно летни вируси, а жегите обострят хронични сърдечни и неврологични заболявания при възрастнитеВсичко в категорията
Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Счупена ръка на дете в Бургас показа парадокса на здравната система в България Рак на пикочния мехур мори стотици българи всяка година Доц. Николаева: Морето не ни е виновно за заразите, спрете вирусите с драконовска хигиена! (ВИДЕО) Д-р Каспарян към родителите: Прегряването може да отключи главоболие и гърчове, не водете децата на плажа в най-топлите часове Детският ортопед проф. д-р Владимиров от УМБАЛ "Дева Мария": Повиването води до тежки увреждания при бебето! Чували ли сте за Хепатит А и Хепатит Е? Те са сред вирусните стомашно-чревни инфекции, с които може да се заразите и през лятото Нови наркотици заливат пазара Анестезиолог: „Райският газ“ в Слънчев бряг може да ви разсмее, но уврежда мозъка (ВИДЕО) Трагедия! Военен почина след преглед от стажант в болница След 35 години във Военно-медицинска академия д-р Дичо Калоянов се върна в Бургас
Нана: Ракът ми ще умре преди мен  (ВИДЕО)
Нана: Ракът ми ще умре преди мен (ВИДЕО) Ще мина през болестта красива и радвайки се на живота, сподели водещата на „Съдебен спор”
Всичко в категорията
Феновете на Linkin Park скърбят! Страшна драма застигна вокалиста на метъл групата Почернени родители вече 8 години чакат справедливост за смъртта на 16-годишната Петя Нова жертва на морето навръх Илинден! Вълните погълнаха 18-годишно момче (СНИМКА) Зов за помощ! Поразена от тежка болест бургазлийка се бори живот, необходими са й 15 000 лв. на година Млада вдовица зове: Не карайте пияни или дрогирани, не се превръщайте в убийци! (ВИДЕО) Млад мъж се нуждае от 50 000 лева за операция в Турция (ВИДЕО) 24-годишен загина при нелеп инцидент в Германия, потопи в траур бургаското село Маринка Скръбна вест: Почина един от най-уважаваните специалисти по право в България Трагедията е огромна! Колегите на загиналия бургазлия Милен не могат да повярват, че вече го няма Драма! Млада жена си наряза вените с бръснач след скандал с приятеля си Кметът Димитър Николов: Токов удар е причината за трагедията в жк „Изгрев“
Астролог: Грешника го чака възмездие, а праведника ще го настигне благото
Астролог: Грешника го чака възмездие, а праведника ще го настигне благото Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно днес ще постигнете милостта на нощната богиня
Всичко в категорията
Как таралежите прогониха змиите и „малката несебърска пустиня“ стана Слънчев бряг
Как таралежите прогониха змиите и „малката несебърска пустиня“ стана Слънчев бряг Първият турист  пристига тук в 16 часа на 8 юни 1959 г. и се регистрира в хотел „Калина“


Всичко в категорията
Сребро за България от Световното в Лондон
Сребро за България от Световното в Лондон Радослав Златанов остана втори в скока на дължина


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Проверяват сигнал за злоупотреби срещу директора на бургаското спортно училище Мисията успешна: Юристите на ул. „Хан Аспарух” успяха да се отърват от пречещата им бреза (СНИМКИ) Ускориха делото за дълга-наследство към ДСК на Здравко Донев-Капона, процесът може да продължи в Бургас Бургазлии полудяха по "Жена ми се казва Борис", комедията гостува отново в града Тодор Байчев иска от министър ремонт на път, за да спре обезлюдяването в Карнобат и Средец Само във Флагман.бг: Намереното тяло в центъра на Бургас е на Иван Руснака от ж.к. "Меден рудник" (СНИМКА) Жестока битка кой да ремонтира "Богориди" за над 2,6 милиона лева Вижте как Съдебната палата в Бургас свети за красота и сигурност Профилактика спира тролеите на "Бургасбус", вижте кога Закон за 10-годишна давност на необслужваните дългове, предлагат „Обединени патриоти” Ето го бияча на бременната бургазлийка и приятеля ѝ на АМ "Тракия"
Пламна общинско жилище в бургаския ж.к. „Меден рудник”, дете е откарано в болница (СНИМКИ) Част от ж.к. "Меден рудник" остава без вода, вижте къде и кога Станаха ясни имената на загиналите при жестоката катастрофа край Джъмбо, погребват ги днес Трупът в бургаския ж.к.”Меден рудник” е на 42-годишен мъж, получил масивен инфаркт Първо във Флагман.бг! Труп на млад мъж вцепени от ужас бургаския ж.к."Меден рудник" Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник"
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос
Цистерна се запали след удар с бус на пътя Провадия – Айтос Шест противопожарни екипа гасиха огъня, движението се отклонява
Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг: Стана ясно кой ще преобрази айтоския рай - парк "Славеева река" Районният съд в Айтос поиска бившето Детско отделение, ще го превърне в модерна Съдебна палата Осъдените за изнудване, побой и загуба на око Тихомир Петров и Златко Кънев обжалваха, но не се появиха на делото Съмнителни фургони в Айтос разпалиха страстите: Спокойно, не са за бежанци! На летището в Брюксел ни казаха, че не сме българи - в Европа сме разпознаваеми с циганите си Слуховете за смъртта ми са силно преувеличени, злобата и завистта диктуват живота на много хора Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА)
Извънредно! ТИР размаза жена в Карнобат
Извънредно! ТИР размаза жена в Карнобат Катастрофата стана на бул.”Москва” тази сутрин

Всичко в категорията
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Разврат на Слънчака! Ето как израелски турист иска да оправи посред бял ден мъртво пияна холандка (УНИКАЛНО ВИДЕО) Несебърското с. Баня отбеляза празника си с откриване на библиотека и богата музикална програма Тита чукна 18 с Криско на Слънчака (СНИМКИ) Кметът на Несебър Николай Димитров влезе в руския парламент (СНИМКИ) Изверг преби 13-годишно момиче в Несебър, психопатът набил и възрастна жена на спирка Екшън! Шофьор простреля англичанин след конфликт на пътя край Слънчев бряг ИАРА се поставя над закона – отговорен е директорът Галин Николов, който не си върши работата Разголена и пияна като кирка шотландка втрещи Слънчака! Спретна зрелищна каскада, след като разтресе телеса (ВИДЕО) Намериха мъртво 11-годишното момиченце, което изчезна в морето край Слънчев бряг Футболните отбори на Созопол и Несебър отново завършиха с равенство Двама пострадаха при тежката катастрофа край Слънчев бряг, водят ги към Бургас
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Военният санаториум ще отваря врати, но не за пациенти, а за клиенти Ако не предприемем мерки, до една година ще загубим Военния санаториум Само във Флагман.бг! Ето я схемата за кражбата на Военния санаториум в Поморие Историческа сесия! Поморие си връща Военния санаториум, за да го дари отново на държавата Поморие развали дарението за Военния санаториум Хибридна война в Поморие преди ключовата сесия за Военния санаториум утре Първа филмова прожекция в обновеното лятно кино „Яворов“ в Поморие! Входът е свободен Пиян евреин вдигна на крак полицията в Поморие, твърди, че видял терорист Поморие почита 180-годишнината от Апостоловото рождение Ася Пеева с интригуващ дебют в парламента – пита Валентин Радев за тероризма, имигрантите и Шенген
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи
Министър Ангелкова: България е на първо място като предпочитана дестинация за немските туристи Само до месец май общият брой посещения на чуждестранни туристи в България е близо 2,2 млн - ръст с близо 13.5% в сравнение с предходната година


Всичко в категорията
Семейство Баневи: Хората на Митко Каратиста ни казаха, че и да се оплакваме, по-високо от Бойко Борисов в България няма (ВИДЕО) Фатална грешка или хитър маркетингов ход! 2000 бутилки бутиково вино в търговската мрежа на символична цена Зелена светлина за остров „Свети Кирик” в Созопол – превръщат го в Черноморски културен център (ВИДЕО) Превръщат остров Свети Кирик в музей (ВИДЕО) Конкурсът Мис Созопол: Високи токчета, много грим и декламиране на наизустени въпроси (СНИМКИ) Шпалир от луксозни джипове посрещна гостите на Audi Summer Drive в Созопол Морското училище в Созопол е пред срутване, кейовата стена – напукана, чакат премиера Първо във Флагман.бг: Ето я красавицата, която грабна титлата Мис Созопол! (СНИМКИ) Кметът Панайот Рейзи с амбициозна задача: Созопол да има конгресен център до две години Футболните отбори на Созопол и Несебър отново завършиха с равенство Созопол празнува в чест на покровителката си Света Марина (СНИМКИ)
Гол мъж тормози спасителка на плажа (ВИДЕО)
Гол мъж тормози спасителка на плажа (ВИДЕО) Беше до колене във водата и каза „ела да ме хванеш“, споделя Яна
Всичко в категорията
Агенцията по храните в Бургас подгони нелегалните търговци на риба, Калин Орела и брат му изгоряха (ВИДЕО)
Агенцията по храните в Бургас подгони нелегалните търговци на риба, Калин Орела и брат му изгоряха (ВИДЕО) Още в понеделник започват сериозни проверки по Южното Черноморие, ще конфискуват стока при нарушения


Всичко в категорията
Кметът на Средец: Подменихме подземната инфраструктура в града, търсим около 15 млн. лв. за ремонт на улиците Поликлиниката в Средец пред фалит, лекарите без заплати от година Високо напрежение в Средец! Майката на Барсалата обвини кмета Жабов в корупция, той обмисля дали да я съди Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена) И пенсионираният временен началник на парк „Странджа“ има право да участва в конкурса за поста, колебае се
Златна монета е открита при разкопките на крепостта Русокастро (СНИМКИ) Мъж от Хасково подхвърли 20 лв. на полицаи, помолил да му се размине Помогнете! Отстраниха тумора на 7-годишния Боби, но са нужни още 47 хил. евро за лъчетерапия Бъдещи първокласници от Камено с невероятен концерт, подготвени за училище по проект „Ранно детско развитие” Кметът Жельо Вардунски разреши дългогодишен проблем, Камено има Спешна помощ и линейки "Лятно кино с БНТ1" идва в гр. Камено на 19 юли с филма „Каръци” Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата”
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Бившият депутат може да получи задача да укрепи структурите в региона след конфликтите около парламентарните избори
Всичко в категорията
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско
Тъжна вест: Почина най-дълго управлявалият кмет в Бургаско Осман Мехмед бе управник на руенското село Скалак цели 5 мандата

Всичко в категорията
Спрягат Камен Костадинов за областен лидер на ДПС в Бургас - „за да оправи нещата” Руенско пред екокатастрофа: Мандра замърсява река Шиваровска Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща!
Бургас трябва да постави фокус върху културно-историческия туризъм, той ще е хит през 2020 г. Интервю Всички интервюта Живко ТАБАКОВ, председател на Комисията по туризъм към ОбС Бургас: Бургас трябва да постави фокус върху културно-историческия туризъм, той ще е хит през 2020 г.
Важно за Бургас като дестинация на четири сезона ще бъде и отварянето на целогодишните връзки на летището

Глас отвътре Всички webcafe.bg, webcafe.bg Кой изяде суджука на премиера или как се роди най-колоритната история в българската политика Дали не е търсил винпром, за да го изнудва за съответното пиене

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Морето пълно с деца, а спасителите на Северния плаж в Бургас спят и цъкат на телефоните си Поморийското село Каменар: Защо превърнаха този тротоар в паркинг? Вместо дом-мечта на българското Черноморие, руско семейство премина през 9-те кръга на Ада На вниманието на ИАРА! Цигани-бракониери влачат с мрежи рибата от "Вая" Хотелиер си върза отпадните води към дъждовната канализация, фекалии се изсипаха на плажа в Каваците
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 23.07.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ще се справите със задачите си с лекота до обед, ако сте търпеливи и най-вече отговорни. Не допускайте провал в начинанията, които може да започнете следобед. Планирайте за следващата седмица деловите разговорите с ръководството, ако трябва да получите писмено разрешение за стартиране на нов проект. Новите запознанства в този ден са източник на приятни емоции, които ще ви заредят с добро настроение. Радват ви приходи от търговия. Нетърпението в поведението към близките ви е ваш враг. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени от колегите ви, ако ги поднесете спокойно и без опит да наложите мнението си. Променливото ви настроение продиктувано от емоцията може да ви обвърже с неподходящи хора. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални успехи няма да се осъществят, защото сте допуснали грешки, които трябва да поправите. Не пропускайте възможността за нови полезни срещи, обещаващи ви успех в материално отношение.  Бъдете отговорни към обещанието, което сте дали на ваш колега и му помогнете. Задълбочаването върху вашите задачите на работното място и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех и в този ден. Помислете върху случилото се през изминалите дни от началото на месеца. Говорете откровено с колегите и близките си и изяснете причините за тяхното отдалечаване. Не се съгласявайте на допълнителна, натоварваща ви работа, дори и ако е доходна. Рискувате да се провалите и да съсипете настроението си. Проявете предпазливост в общуването с непознати. Пазете се от конфликт заради отказът ви да проявите разбиране към близките си. Тактът е задължителен. Не е добре да обмисляте смяна на професията си или на вашето работно място, защото ви липсва професионална квалификация. Не е изключено заради непланирани покупки за дома да претърпите загуби. Запазете доброто си настроение. Трудностите на работното ви място са преодолими и не заслужават вниманието ви. Ако искате успехът да бъде с вас, не пропускайте добрите възможности за доходна работа. Не сте склонни да се срещате с непознати хора, които са обсебили съзнанието на ваши приятели и виждате променени в негативна посока. Откажете тази среща. Не пътувайте. Бъдете търпеливи с колегите си. Заемете се със задачите си и успехът ще ви следва по петите. Приходите няма да закъснеят. На работното място успехът е с вас. Разговорите с деловите ви партньори са затруднени. Няма да донесат очакваните резултати. Бъдете толерантни към колегите си.  Трудно ще допуснете финансови загуби, защото няма как да ви изнудят да харчите пари за ненужни покупки за дома или за капризите на децата си. На работното място отхвърлете до обед задачите си и завършете започната преди време работа. Решили сте вечерта да посетите ваши приятели, но без семейството си, а това ще ги изнерви и притесни. Обещайте им, че няма да закъснявате много и за вечеря ще сте си у дома. Обърнете внимание на препятствията по пътя си, защото те са предупреждение. Всеки опит да блеснете и да надскочите себе си ви вреди и срива авторитета ви заради допуснатите непоправими грешки.  Не пътувайте, за да не обидите вашите близки че не сте се прибрали у дома, за да посрещнете роднини, които сте поканили. Очаквайте делови предложения чрез които ще се доберете до бъдещи финансови успехи. Стабилизирайте материалното си състояние. Започнете работа по ваши стари проекти, като след ден-два може да ги прегледате отново и да планирате времето си.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип