Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко


Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко
Побойникът Живко Кючуков е настанен в дома на майка си в жк „Изгрев” след излизането му от психоболницата
17 Май 2017, Сряда
Автор: Емел МАХМУД

Става въпрос за подготвяно отмъщение заради ударената беззащитна стара жена, казват наши източнициГрупа от около десетина младежи обикаля жилищния блок, където към момента е настанен в дома на майка си побойникът Живко Кючуков. Момчетата са на възраст между 18-30 години и изглеждат организирани, заканват се, че ще дежурят, докато той излезе, за да отмъстят за случката от 9-ти май с ударената жестоко беззащитна възрастна жена на автобусната спирка. Припомняме, че 72-годишната жертва - Виолета С. е бивша учителка.

Подготвящите се да нанесат удар над побойника са засечени от намираща се в близост видеокамера, както и от патрулираща полицейска кола. Напрежението се създаде, след като станаха известни подробностите от инцидента на оживената спирка, за които пръв съобщи Флагман.бг (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

В категории: Крими


118
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
118.
Славчо Жеков Ярето
20.05.2017 10:32:51
2
0
щом е така не искам да раждам от перата ще родя дете на динко той и да ме бие ще ме обича и ще ми купува обуща да съм натокан и облякън за него
117.
Еето го къде е перата
19.05.2017 00:50:09
2
1
НАЙ ПОСЛЕ БУРГАСКИЯТ СЪД ИЗКАРА НАЯВЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ЛЪЖЕЦА А НЕ ЛОВЕЦА НА МИГРАНТИ РАЗПРОСТРАНЯВАШ ДЕНОНОЩНО САМО ОПАШАТИ ЛЪЖИ ЧЕ Е ЛОВЕЦ НА БЕЖАНЦИ СЪС СВИНСКИ ОПАШИ. А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА, ДОНОСНИК , АГЕНТ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ЧУЖДИ ВИДЕО КЛИПОВЕ ПЛАЩАН ЩЕДРО ОТ ИСЛЯМСКИ И ГЕЙ ФОНДАЦИИ.
След като приятел от ОЗБГ Бургас разпространи окончателните мотиви на Бургаският съд за оправдателната присъда на Петър Низамов на цяла България и стана ясно че тази мижитурка е един долен лъжец, самохвалко, самозванец, фалшив „герой“ доносник и внедрен агент на една арабска /катарска/ фондация за защита на ислямските мигранти в Европа и на едно холандска фондация за подпомагане на гей общностите.
Четем в мотивите че лицето Петър Низамов няма нищо общо с гражданският ареста на каквито и да е било мигранти нито с тяхното обезвреждане с помоща на свински опашки. Освен това от следствените материали по делото се разбира че неговите цели са били съвсем други а именно да разпространи клипа които е придобил от други лица в социалните мрежи за да може да си заработи агентурно прикритие като уж патриот. Като както се разбира от неговите обяснения в същото това време с клипа да предизвика широк отзвук в медиите и да компрометира изпреваращо усилията на всички български граждани стараещи се да не допуснат чужди граждани и радикални ислмисти да им окупират родината. От материалите по следствието става ясно че Низамов се е опитал да сътрудничи на следствието като е посочил един от бившите членове на ОЗБГ от град Поморие като извършител на тези гнусни – според Низамов деяния.
След като прочетох задълбочено мотивите на съда и допълнителните материали които ми изпрати приятел от ОЗБГ разбрах защо тази гнусна и жалка персона – Петърчо Низамов вече месеци наред плюе и храчи денонощно разпространявайки лъжите и клеветите на БХК, кръга Капитал и Протестна мрежа срещу всички истински родолюбиви и партиотични организации и личности в България. Ако си мислите че е сама за това, че всички те като организации и личонсти го превъзхождат интелектуално и разбира се организационно /защото неговите митични отряди съществуват само в дрогираната му тиква/ докато всички други имат стотици достойни българи в своите редици жестоко се лъжете.
Не е само заради това уважаеми български патриоти. Низамов е получил щедри дарения от арабската и холандската фондации /а сигурно и от кръга Капитал на Иво Прокопиев и БХК/ за да може използвайки фалшивият си образ на патриот изграден с помоща на клипа и домашното си протягане уредено му от службите и прикрито като домашен арест да започне активно контра пропаганда и маниплативно война. Война срешу всички български патриоти и родолюбци включително и срещу жени. Низамов е бил използван от службите та с помоща на зависим от тях българин живущ в момента в Чехия да бъде внедрен в средите на други европейски патриотични организации за да ги разрушава и съсипва от вътре. Това е причината и службите да ходатайстват пред съда да не го осъжда за откритите в дома му наркотици за които всеки друг обикновен наркоман отказващ да им сътрдничи щеше да бъде изпратен веднага в затвора. За тяхно съжаление чешките партии и най вече парламентарната Усвит ръководена от бивш чешки военен полицай бързо са ги разкрили и изритали с обвинения, че разпространяват постоянно манипулативни лъжи и и всяват интриги. Всеки които желае може да напише писмо на партията Удвит и да попита нейното ръководство като какъв е известен сред тях партньора в Чехия осигурен на Низамов от българските служби и БХК. Да не говорим че именно арабската ислямска и холандската гей фондации са тези които са осигури на Низамов парите с които да шета из Европа и че именно те са платили и плащат стотици хиляди евро ежемесечно на пиар агента му живеещ в момента в Холандия. СЕГА ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НИ Е ЯСНО ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ ЗА ЛУКСОЗНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ, ХОТЕЛИ, ДИСКОТЕКИ, НАРКОТИЦИ, ПЪТЕШЕСТВИЯТА ТИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА И ЗА АВТОПАРКА НА БЪЛГАРИНА КОИТО ТЕ РЪКОВОДИ И ДИРИЖИРА ОТ ЧЕХИЯ
ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО! Ясно е и защо двете фондации са му регистрирали десетина профили и страници и сайтове в социалните мрежи и нета с помощта на които той И НЕГОВИТЕ ЩЕДРО ПЛАТЕНИ ПИАРИ ОТ Холандия спокойно могат да плюят по всеки българин които го превъзхожда като предварително го блокират за да не може да реагира. И за да ги използва да всява раздори, лъжи и интриги сред патриотичната общност и групи в страната опитвайки се да ги разрушава по заповед на службите. Още по подлото е че Низамов по време на следствието и пред съда се опитва непрекъснато да натопи член на ОЗБГ от Поморие като извършител на тези уж анти хуманни деяния и арест на мигранти, след като именно ОЗБГ са тези които ме дадоха шанс да се изяви и да съществува. Явно това долно лекенце и самозванце не може да се успокой и да преживее, че член на рководството на ОЗБГ беше избран за Почетен гражданин на Бургас докато той не става дори за боклука. Сега вече всички си обясняваме защо толкова яростно и денонощно този прекръстен плазмодии Петърчо плюеше и разпространяваше купища долни лъжи , клевети и интриги - изготвяни му от писарушките на соросоидният кръг Капитал и Икономедия. Просто службите са знаели че истината рано или късно ще излезе наяве и са го карали да бърза докато все още може да използва легендата че уж е ловец на мигранти. Та да може по лесно да измамят заедно с него народа и да унищожат още в зародиш всякаква Национална съпротива Преди истината да излезе наяве. За това са го и пращали на митингите организирани от всички други отдавна съществуващи патриотични и национално отговорни организации. За да може използвайки фалшивата си легенда както стана ясно на делото да ги измами и действайки от вътре да ги съсипва. Но явно Бургаският съд не координира добре дейността си с местните служби и взе че публикува мотивите за оправдателната си присъда. И от нея стана ясно че Петърчо Низамов никога не е бил ловец на мигранти нито е слагал свински опашки. А е само разпространител на един чужд видеокпип и то съвсем целенасочено. За да може да предизвика ареста си и да си изгради алиби и имидж уж като борец срещу мигрантите. И докато се е протягал няколко дена в ареста е бил обгрижван от службите с които после редовно се е срещал и в къщи- докато са го подготвяли за тази отвратителна роля. Но съда публикува мотивите и балона най после се спука. Станаха ясни и щедрите му ислямски и гей спонсори като арабската фондация от Катар която финансира неговите пиари и гейфондацията от Холандия. ОЗБГ както и още няколко други български организации /по всяка вероятност и Национална съпротива/ вече разполагат с техните пълни названия, адреси, предмет на дейност и данни.
СРАМ, СРАМ, СРАМ! Срам и позор за поредният предател и слуга на ислямистите и на педалите от Западна Европа! Петърчо защо ти трябваше да се правиш на ловец и да говориш за някакви си съществуващи само в болното ти наркоманско и шизофренично въображение свински опашки. Защо не си гледаше бизнесчето с турските фирми и с трафикантите от Турция с който работиш отдавна а стана за смях и позор в цяла Европа. Срам и позор за това измекярче и самозванче присвоило си -
както сам си признава в съда, чужди заслуги. Така както нагло си присвоява заслугите и и труда и на двамата си юристи, като представя всичко което те правят в полза на някои страдащи българи пак като своя лична заслуга! Позор и вечно презрение за това продажно, нещастно и жалко боклуче, доносник и слуга на БХК!
А това са мотивите на съда разпространени и в БЛИЦ. Те са си ги взели самостоятелно а не са им предоставяни от ОЗБГ
116.
Смях
19.05.2017 00:47:58
3
0
Хайде отговорете си сами. Ако искате да биете някой ще го обявите ли във фейсбук? Нали ще предопредите така жертвата и МВР а планът ви ще бъде осуетен. Няма логика нещо. Или Перата го е страх и търси подкрепа или прави ПР за пред курвите.
115.
сисо
18.05.2017 19:33:29
4
0
Към № 110 В психото този изрод е бил затова, че е наркоман! Той трябва да си получи заслуженото иначе става още по-страшно!
114.
Mephisto
18.05.2017 16:35:51
3
2
Къде е онзи кавал Перата дето се дуеше как ще защитава жените?
113.
Костик
18.05.2017 15:24:58
1
1
Само подобни изчадия ли останаха в 19-ти блок?Добре направиха/хме тези,които отдавна се махнахме от там.
112.
do 100
18.05.2017 15:09:32
0
1
Колко пари му искаш? :)))))))))))
111.
Petq
18.05.2017 11:36:57
5
0
Bravo malko mu e
110.
ГОСТ
18.05.2017 11:28:41
10
1
Преди години психично болните всеки месец ходиха в психото на контролен преглед, изписваха лекарства, инжекции и общо взето имаше контрол на ситуацията. Сега е една разпасана команда, без отговорности, дори психично болните са с много правомощия. Това е истината. Болните са защитени, здравите-да се спасяват както намерят. Накъде е тръгнал този свят????????
109.
ba4kator
18.05.2017 11:09:21
10
0
И ко, спрели ги от полицията за проверка и ги питали "ко прайте тука е момчета?" И те отговорили " Ми нищо чакаме живко да го бием", а полицайте казали "Аа ми хубу лека вечер" ???
108.
Sten
18.05.2017 10:30:02
10
1
Абе в кой блок живее точно тоя Живко и на кой етаж? Искам и аз да го поеба малко. Ако го засечете някъде дришльото пишете вече му видяхме фейса и няма къде да се скрие. трябва спешно да го пратим в ортопедията на контролен преглед.
107.
ViP
18.05.2017 08:49:27
19
1
Бургас....град на закъснелите психясали и наркоманизирани мутри !!!
106.
БУНАК В БУРКАН
18.05.2017 07:40:31
5
2
МАДЯТА МИ БУКФАЛНО ЦАФТЯТ УТ ИУФОРИЪ
105.
До 104
18.05.2017 04:17:31
1
1
Над 2000 мигранти са били възпрепятствани да преминат от България в Сърбия, а 24 трафиканти на хора са били заловени за по-малко от месец в опит да се ограничи притока на мигранти, опитващи се да достигнат богатите страни в Европейския съюз през Балканите, съобщават сръбските граничари, цитирани от „Асошиейтед прес”.

Кое не ти е ясно?
104.
До 103
18.05.2017 03:41:55
10
6
Стига пиши глупости бе човек. Пуснахме 3000 мигранти от които 35% са жени и деца, а 80% от тези 3000 имат документи за самоличност и вече тук едва ли не да се готвим за война с/у Ал Кайда, ИДИЛ и Османската империя! Пак си чел небивалици от пропагандата за свалянето на мутрата Бойко Главата!
103.
POKAZATELEN SLU4AI
18.05.2017 02:05:47
6
5
KAKVO NI 4AKA KATO NI NALAZQT MIGRANTITE.STQGAITE SE I DUPE DA VI E QKO.
102.
Пълни тапаци !
18.05.2017 01:43:16
18
2
Направете го жертва сега тоя плужек !!! Тея дето го чакалят са същите калъфи като него !!!
101.
ДО 82.Куку
18.05.2017 01:39:36
8
1
След всичко ,което изброи ние сме най-добрия град за живеене , представи си в другите градове какво е. хахаха
100.
Random
18.05.2017 00:36:07
5
5
Prodawam tablet asus vivotab
99.
Славчо Жеков Ярето
18.05.2017 00:35:46
4
3
kam jinata det pische otmoe ime:ei gaz neobarsan shi ida predt twoq blok shta debna dokat nemise doibe,shti nachopq jenskite rachichki rasmer 25sm rachichka jenska pedalska,shi naema Edin awyobus chavdar,shimu sloja perdeta shigo parkiram pred ofiza na marshata kasabova,ishta isnasilvam vatrre kat mangal uchenichka,mauaktu pytkata daiba palqk
98.
Случаен
17.05.2017 23:59:41
7
2
96-ти,само потвърди това,което написах,че се възползват от ситуацията да си правят реклама и че са отишли пред блока заедно с медиите,което от своя страна изключва възможността за саморазправа,а само стойки,чупки и лоши погледи.Естествено това се прави,защото са наясно,че въпросния е обикновен квартален дришльо и знаят,че няма как да им се противостави и да организира някой в негова подкрепа.
97.
Жалко
17.05.2017 23:42:33
3
1
От 100 коментара да има 80 човека реални. От тях 49 да бяха организирали протест с познатите си щеше да има по-голям отзвук. Даже и по национални телевизии. Такива причакванки дето няма да стане са без смисъл сега. А жоя не му мърда на този упадък...
96.
Do 95
17.05.2017 23:20:39
30
2
Случаен, много плосък начин на мислене имаш. Перата да го бил издебнел тайно :)
Перата го прави по този начин:
1. За да се усетят всички останали патриоти
2. За да покаже на полицията че не си вършат работата
3. За да се разчуе случая още повече
4. За да покаже и на други хулигани, че при подобен случай той ще е там
5. И най-вече старицата да разбере че има подкрепа и се търси сметка на помияра, който я нападна.
За това го прави по този начин, публично, сега разбра ли?
95.
Случаен
17.05.2017 23:13:04
14
8
Някакъв си прави реклама,а странджанските овчари седнали да се превъзбуждат,че някой друг ще им свърши работата.Този,ако смяташе да свърши някаква работа щеше да го издебне сам и да го спука от бой,както спомена някой,а не да събира 10 човека и да звъни в редакциите,за да ги отразят какви радетели за справедливост са.
94.
Данчо Лаифа (мангала)
17.05.2017 23:08:54
10
1
искам да се оплача Митьо ме изнасили
93.
Rukula
17.05.2017 23:05:47
6
0
Еба мъжки задници, за предпочитане депутатски
92.
Stoio
17.05.2017 23:04:29
5
1
Продавам крушова ракия
91.
Добри Груев - чикиджията
17.05.2017 23:03:43
3
0
Искам да еба Диян Тончев камбаната
90.
Перата президент и премиер.
17.05.2017 22:48:47
19
1
Къде е смешната бургаска полиция пълна със страхливци и клоуни? А къде е комичната прокуратура, която е фрашкана с магистрати олигофрени? Измекяра който преби възрастната жена като куче, сега си пафка цигарата на топло у дома, а старицата бере душа в ортопедията и не се знае дали ще може да ходи до края на живота си.
89.
do^60
17.05.2017 22:43:58
1
1
Pedal !
88.
do^60
17.05.2017 22:43:14
0
0
Pedal !
87.
Do dalakmana
17.05.2017 22:36:17
7
0
Ako znae6 kak 4ukax natalia dokato be6e vatre razbih q 6to sperma izqde ina4e mnogo tqsna I tova tratlesto dupe v neiniq golf pone 10 pati sam I palnil usti4kata I zanapred 6te e taka sladuran4o
86.
Парламент
17.05.2017 22:32:25
3
1
Добре че глупаците не дежурят тука
85.
Вилин Стаматов
17.05.2017 22:28:51
6
7
Браво на Низамов,. Присъединявам се към написаното по-долу ... Ех ако имаше по 20-30 Низамовци във всеки град .... щяхме да живеем в един по-чист Свят.
84.
Славчо Жеков Ярето
17.05.2017 22:26:37
10
4
Пера ако му разбиете главата на тоя ще ви духам на цялата банда и ще ти родя дете специално съм си наврял отзад аналната огърлица с големите топчета и чакам новината с треперещ и леко разширен анус
83.
78
17.05.2017 22:03:26
20
4
СЮнет ли ще му направищ май минет
82.
Куку
17.05.2017 21:53:15
25
4
Убийства, грабежи побоища, саморазправи, наркотици в училищата, всекидневни катастрофи по бургаските разбити и тесни улици, презастрояване. Съдът и полицията са в кома. В същото време Бургас е най- добрия град за живеене! Вие майтап ли си правите!?! Остана само племенникът на някой ояден общинар да кацне на Слънцето, ама вечерта, че през деня ще се изпоти от жегата!
81.
И.В.
17.05.2017 21:40:34
13
0
Хем да го бият хем да го еб.т
80.
До 72
17.05.2017 21:35:24
7
6
Кви рижи бе тъпак? Ония Рижата го умря преди 10 години а Перата с брат му не се имат даже Симеон е ял на няколко пъти як бой от Низсмов заради подобни изтъпления.
79.
Браво
17.05.2017 21:33:02
3
8
Като няма държава има Пера :)
Някой може ли да му каже коментара си в лицето му? Май не! Щото сте смешници страхливи.
78.
Иво Борисов
17.05.2017 21:31:25
7
3
Ако го хвана този Дет се пише Динко, далакмана, дето плюе по Низамов, ще му направя СОНЕТ .
77.
Koi e trola
17.05.2017 21:30:09
2
4
Abe koi e toq trol deto Samo si amend Nikovete? Dinko bil, Majka si bil.
Perata da ne the hvane I teb?
76.
Do 71
17.05.2017 21:27:57
6
3
Перата не беше ли внук на Поп Георги дето има паметкик в центъра на църквата Кирил и Методий? От село е майка ти дето сте му духали и двамата.
75.
Динко от ямбол
17.05.2017 21:27:09
30
4
Пера ще доидете ли с твоита банда наркомани да издоим козите че не мога да се справя сам? Ще ви взема пико и 2 циганки.оставете тая работа на топ ченгето калоянов. Тои като се вьрне от рибарника ще се заеме.
74.
Някъде трол е нападнал форума
17.05.2017 21:25:58
7
8
Кой е този педал дето пише коментари с 19 в секунда против перата? Да не е някой ебан от него като тоя дето сега ще яде хуя?
73.
Истината
17.05.2017 21:23:59
8
11
Петата дето залови нелегалните мигранти със двинските опашки е единствения смел мъж в Бургас. И някои мишоци го плюят ли? Ако бях на него не бих си мръднсл пръста за такива п.тки като вас. Срам ме е от вас . Не бих се върнал в тъпата комплексирана България ... мишки.

Евала Низамов, Евала Пера,
ебете си майката бургаски мишки.
72.
Бандата на рижите геюве
17.05.2017 21:23:51
13
3
Вие ли ще правите правосьдие бе геитаци хаха никои не ви има за хора бепаразити, скоро пак щевиизприберат да ви гният кокалите.паляци вие сте наи големите отрепки
71.
Гугъл Аналитик
17.05.2017 21:23:08
15
3
До Пловдивчанин: Майнааа,той Перата не е от Бургас а от Странджанските села..... Ама вие от Пловдив сте същите дрисъци,та затова го възхваляваш ;)!
70.
Смях в залата
17.05.2017 21:20:06
28
6
Кои кои перата и бандата му от наркомани дето тормози града от години.мале мале до каде я докарахме.вие сте по долни и от това куче бе изроди скоро видях как пак са праите на вьрвежни гладни мишки.
69.
Валери Симеонов феса
17.05.2017 21:18:19
5
4
Валери Симеонов и сайта му флагман защитават побойника НС бабата... патриоти Ама на най си. Истинския патриот е този пред блока му.
68.
Данчо лаифа ( мангала)
17.05.2017 21:17:17
7
8
И аз бия бабите.кои ще ми каже нещо?? А кои
67.
Истината боли
17.05.2017 21:16:21
5
9
Браво На Петър Низамов Перата.
Ей ако имаше повече Низамовци.
А коментарите срещу него се срещат само във форумите на Флегман :)
Защото Флегман е собственост на Феса Далавери Симеонов
66.
Flagman
17.05.2017 21:15:41
6
11
Flagman tapi podligi , Zashtitavate tozi bokluk I razvalwte rabotata NA momcheta deto go chakat dolu.
65.
Иван
17.05.2017 21:13:30
8
13
Пера убий го !
После плюете Низамов, а човека ви пази и се забърква в неприятности заради вас а плащаме данъци за полиция.
64.
До Перата
17.05.2017 21:12:36
27
7
А геят Перата защо не го издебне и да го набие сам а цял отряд сформира,отряд от наркомани същите като пребилият жената.... Издебне го,свърши работа и тогава се хвали бе мишкоооо!
63.
Илко
17.05.2017 21:11:47
10
1
Дано му избие зъбите и счупи таза .
62.
Петър Низамов е
17.05.2017 21:10:52
5
9
Единственият смел бургазлия . Къде сте другите?
61.
Stoyan
17.05.2017 21:09:59
3
6
Bravo Pera , da go duhat strahlivcite.
60.
Пловдивчанин
17.05.2017 21:09:06
5
16
Бургазлии са най-големите мишоци. Не знам как Петър Низамов Перата се е родил сред толкова смешни мишкуващи злобарчета , пишещи от завист коментарчета
59.
Дьлакмана
17.05.2017 21:08:26
2
6
И аз ще доида ама нямам очи щото и аз бия бабите.а и сьм мн насран пак ще ме приберат.и ще лапам на мангалите вьтре
58.
Ilian
17.05.2017 21:06:47
6
8
Dj toq Perata e golqmo lice . Brat Za brata .
Da jivee Balgaria
Nqmam Kirilica izvinete. V chujbina sam. I Tuk Nizamov ima mnogo poddrajnici.
57.
Динко от ямбол
17.05.2017 21:05:40
21
2
Пера няма да идвам братко.взе да се агне едно от животните ще го израждам.пьк и мн пари бензина до бургас
56.
Браво Пера
17.05.2017 21:03:49
5
12
Има значение, защото всички сте малодушни смешници и само Петър Низамов има смешостта сам да си създаде проблеми на себе си като реши един ваш.
Респект Пера !
55.
Оффф
17.05.2017 20:59:15
14
1
Абе какво значение има кой ще го пребие този боклук? Някой бутнал пари под масата на "неподкупните" бургаски съдии и тоя се отърва. Въпроса е само, няма ли кой да пребие и свинята дето го е оневинила!!!
54.
Браво!
17.05.2017 20:56:01
13
3
Горката жена в момента се страхува за живота си и едва ли някога ще преудолее тази травма. Нека тези момчета я посетят и й вдъхнат и малко кураж, че не е съвсем сама и беззащитна!
53.
Браво!
17.05.2017 20:52:08
23
3
След потресаващото бездействие на хората на спирката, това е някаква надежда, че не сме толкова смазани, жалки отрепки, а все още има живец и самосъзнание в нас. Винаги съм била срещу агресията, но в този случай за назидание този се надявам да го спука от бой момчетата, дето го чакат! Било му второ нападение на възрастна жена, ми затворете го някъде или го дайте на тези младежи да го превъзпитат!
52.
Петя Георгиева
17.05.2017 20:51:46
5
2
Извинявам се за печатните грешки имах предвид брадва, и нашата.
51.
e
17.05.2017 20:51:16
18
2
Потреен съм. Някои дори си хапваха баничка по време на този позорен акт!
Няма гражданско общество! Квото и да стане в БГ се приема за нещо нормално! Автобуса изобщо не трябваше да потегля ,а да изчака полиция и линейка!!!
50.
Д-Р по право Перата
17.05.2017 20:50:52
13
6
Аз съм гей.
49.
Дьлакмана
17.05.2017 20:48:28
5
4
Аз щеше да доида ма сьм много насран, да не ме приберат а и нямам очи и аз бия бабите, ма мен кои ще ме бие а?
48.
Петя Георгиева
17.05.2017 20:47:48
15
3
Да браво на тия момчета, че ще натупат един побойник който уж е с психични отклонения. То всеки убиец или побойник в нашат държава е луд. Щото има кой да бута под масата. Преди много години едни мургави братя насякоха дядо ми с прадва. Не ги осъдиха защото били непълнолетни и не асемилирали какво правят. А истина беше че бащите им бутнаха телета и пари на власт имащите прокурори.
47.
Перата
17.05.2017 20:46:31
16
2
Динко идваи ще колим прасето, взимаи гумени ботуши, горелката и повече капрон.сега маноел ще прави греена ракия, и почваме.а калоянов да ходи на джомбиш пак.
46.
Динко от ямбол
17.05.2017 20:42:40
20
3
Пера еи сега идвам и аз братко, само да издоя козите и да налея бензинче на мерцедеса и идвам.много са бия
45.
eee bravo
17.05.2017 20:34:40
15
2
САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ.

В психото БУРГАС има една деж.кола за цял Бургас с един санитар и шофьор работищи до обяд, и един човек охрана на около 60г. дядка на входа !!!! ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО 24ч. на ден викат МВР то за помощ..полйцаите от 05 РУ са като дежурни санитари там и звероукротители нон стоп.!!
44.
Оня
17.05.2017 20:27:37
11
17
Големите смелчаци тръгнали десет чобанина на един луд да скачат.
43.
До 39
17.05.2017 20:25:39
15
1
Казах, че не го защитавам!Като видях видеото си представих, ако беше майка ми. ..Пази боже! Но Низмов да подпука дилърите, не да дрожи с тях.Ами ако е синът ви и .. Какво правим.
42.
Пер Фавор
17.05.2017 20:24:50
20
2
Живко отваряй, мариячи са ти дошли, серенада да ти правят.
41.
Дано направи клип
17.05.2017 20:17:35
17
5
Петър Низамов ще го хване , гарантирам . Дали ще е днес, утре , вдруги ден, след седмица. Ония ще го прекара и само се моля да има клип да гледаме !
40.
БГ резил
17.05.2017 20:13:47
16
2
Aaaa ше дойдете и вие на моята - саморазправата е изхода! Следващия доста ще си помисли дали да понечи да прави нещо подобно, като знае какво го чака!
Обаче бързате. Млади сте още и не траете..... Тоя педал поне един месец няма да си покаже черната мусура навън. Малко по-търпеливи трябва да сте. Аз ще поизчакам, търпението винаги се възнаграждава! Но и така е добре - да усеща присъствие!
39.
До човек
17.05.2017 20:06:44
22
3
Ами като няма институции, има Пера :)
Ако беше майка ти? Пребитата от това "болно момче"
38.
Nano
17.05.2017 20:04:49
6
7
Pak Perata , pak vsichkii Chakat na nego .
Kade ste drugite , kade ste?
Bravo Pera
37.
Човек
17.05.2017 20:03:43
21
8
Не защитавам постъпката на момчето. Но според мен, трябва да се пребиват дилърите, който пробутват на децата всякакви лайна.Това момче е син на някоя женица, която най -много страда.Той е бил нормален тинейджър, преди да му дадат дрогатта убиец.Мисля, че вина имат долните дилъри.
36.
Стойчо
17.05.2017 20:02:22
15
8
Ловът на мигранти върви с лов на лоши хора. Това ми харесва. Започвам да му симпатизирам на този Низамов.
35.
spas
17.05.2017 20:01:54
32
3
А не бе - вестник ще му четат .....

И аз ако го видя и аз ще му набия 3-4 юмрука на гадината мръсна ...
Като видях жената все едно е моята баба .. толкова немощна и безпомощна е ... този човек буквално я е осъдил на смърт причинявайки и такава тежка травма ...
Не трябва да остане кост здрава по него ..
34.
Евала на низамовците
17.05.2017 19:59:57
11
11
Браво На Петър Низамов Перата.
Ей ако имаше повече Низамовци.
А коментарите срещу него се срещат само във форумите на Флегман :)
Защото Флегман е собственост на Феса Далавери Симеонов
33.
Цонев
17.05.2017 19:57:10
11
1
Да Ви питам Флагман вие за медал ли го чакате пред блока???
Бил болен ми да го лекува държавата а не да покрива сметките на бай мангал
.боя ще му е малко
32.
батка
17.05.2017 19:56:10
23
3
Полицайте само знаят да реват за превилегии и ниски заплати . Щом Перата наркомана ще ви оправя да ви е.. и държавата и града скапан.Тука всички са наркомани . В 98бл. В МЕДЕН РУДНИК на 4- или 5 ляв беше наркомана който продава стоката си,преди 2 часа му доставиха .ченгета що седят ,или май тяхни неща продава? КАК МОЖЕ СЕ ЧУДЯ ДА ПРОДАВАШ НАРКОТИЦИ И ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НЕ ЗНАЕ !!!
31.
Убий го
17.05.2017 19:54:42
11
9
Давай Пера смачкай мишока .
30.
Живко
17.05.2017 19:53:56
14
3
Махайте се уееей ще ви замеря с компоти и мушмули
29.
Flagman pedali
17.05.2017 19:53:05
8
3
Flagman, zashto glasuvam s minus a se vdigaa reitinga NA komentar 21 . Maj naistina mrazite tozi perata.
28.
Браво!
17.05.2017 19:51:25
16
2
Съблечето го гол и го пуснете по центъра! Е, и два шамара преди това :) успех!
27.
Случаен
17.05.2017 19:50:50
20
5
Ако тая гад има шизофрения. той животът го е набил вече,това е много коварна болест, по-добре не пипайте там,където господ е барнал вече.Ако се окаже,че симулира викам да му наложим системен тормоз по бургаски...
26.
Мирко
17.05.2017 19:50:26
12
6
Задължение на всички е да отидем и да го пребием, но тук като всички сме страхливци, Петър Низамов ще ни върши работата
25.
Петър Христов
17.05.2017 19:48:47
15
2
Браво,трябва да има възмездие,след като държавата не предприема адекватни мерки,хората трябва да реагират.
24.
Иван Стоянов
17.05.2017 19:48:29
17
4
Браво на този дето е долу.Не го знам какъв е пера ли е Ама Евала ...
23.
Perata I Kukite
17.05.2017 19:46:56
6
4
Perata pak li ste varshi rabotata na Juliet?
22.
Флагман духате ли?
17.05.2017 19:45:28
17
6
Колко са жалки от флагман сами да си пишат коментари, при положение , перата ги осъди и им взе 30 Хил. Сега го портят на полицията , че е отишъл да накаже този боклук. Флагман педали.
21.
do 15
17.05.2017 19:44:09
23
11
Перата- този помияр колко поразии направи в града а сега се прави на патриот. Това момче трябва да си понесе наказанието за стореното но не е Перата човека,който да го наказва и той колко пребити момчета има с групичката си без да има причина.
20.
Чичо Минко
17.05.2017 19:43:26
7
1
В кой блок е тоя мъжкарррр
19.
Petkan
17.05.2017 19:42:02
33
8
Тоя боклук Перата какво сега се праи на защитник на беззащитните лично сме го виждали как неговата компания скачат и пребиват по 2-3 души един човек и той стои беззучястно, и него сме го виждали как пребива хора! Сега на праведен тръгнал да се прави! На него и останалите отрепки от бандата му кой ще въздаде справедливост?!
18.
do 15
17.05.2017 19:41:34
30
10
Перата- този помияр колко поразии направи в града а сега се прави на патриот. Това момче трябва да си понесе наказанието за стореното но е Перата човека,който да го наказва и той колко пребити момчета има пребити с групичката си без да има причина,
17.
Иван
17.05.2017 19:37:20
15
29
Пера убий го !
После плюете Низамов, а човека ви пази и се забърква в неприятности заради вас а плащаме данъци за полиция.
16.
Гражданинът Кейн.
17.05.2017 19:27:44
21
3
Момчета, по миризмата ще разберете къде живее - по миризмата на мърша и насрано от страх.
15.
Перата е долу
17.05.2017 19:27:00
24
7
ПЕТЪР НИЗАМОВ - ПЕРАТА и компания СА ДОЛУ ПРЕД БЛОКА МУ
14.
Ха
17.05.2017 19:22:37
42
3
Браво на момчетата!!! Мир на праха на съдебната ни система!
13.
13
17.05.2017 19:18:23
43
2
Еми браво! Какво друго може да се каже! Като няма правосъдие- създаваме си го. Ама да вземе една група да се прехвърли и към този, който го е оневинил този изрод. Щом Динко може да лови мигранти, защо да не може тези момчета да ловят психопати?!?
12.
Малък Петко
17.05.2017 19:14:21
25
4
Малък Петко към войводата, когато чорбаджията ги предаде:

"Войводо, от сега давам заявка, много моля, ако на тоя му се издаде смъртна присъда, да ми разрешите лично да му прережа гърлото."

Перифразирам:

"Много моля, да ми разрешите да убия с камъни или да прережа гърлото на изрода Живко Кючуков".

Ами утре ако пребие баба ви или майка ви?!
11.
дядо
17.05.2017 19:13:41
20
2
Скопяване!
10.
..,,,
17.05.2017 19:09:58
44
3
Браво момчета , да си знае боклука
9.
KKkkk
17.05.2017 19:07:29
43
1
След като живеем в дивия запад, да му нацепят камбаната по дивозападски. А да го видим, какъв мъж е с други мъже. МАзут долен!
8.
Taka se pravi
17.05.2017 19:06:40
54
2
Но проблема е по голям. Както всеки вижда хората са принудени сами да се справят, защото държава няма. А би трябвало да има институции.
7.
123
17.05.2017 19:03:57
54
0
олелеее, тоа ще го дерат като заклано яре... наслука момчета, само гледайте да не пребиете някой невинен
6.
!!!
17.05.2017 19:03:40
61
2
Браво на момчетата !
5.
Народен съд
17.05.2017 19:01:20
63
4
Отрепете го тоя изрод! Да последва съдбата на психопата Горан дето хвърляше кръстове по улицата! Да го заравяме и да го забравяме! Народни наказателни отряди. И саморазправа! Това е спасението. Където няма правосъдие, има саморазправа.
4.
DW
17.05.2017 18:59:02
83
3
След като полицията не може да се справи, ние гражданите взимаме нещата в свои ръце.
3.
Гражданинът Кейн.
17.05.2017 18:57:27
58
1
Да му натрошат кофата и пак му е малко. А оная която го е раждала да го праща в затворническата психиатрия. Тоя преди време нападна и още една възрастна жена на пазара на Велека.
2.
флегми
17.05.2017 18:56:34
18
23
ами говорете още и няма да се събират големи филмари сте, само филми прайте, аре оставете го да си живее живота - ЖИВОТА САМ ЩЕ МУ ОТМЪСТИ! Господ също си знае работата
1.
Ю
17.05.2017 18:56:24
64
1
Маняк излизай да ни риташ! Или виж измисли нещо да сложиш край на жалкото си съществуванв. Така няма да те унижаваме а и ще си от полза и за себе си.... Скачайййй мършооо
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Тема в развитие
» Адвокатът на Живко разкри шокиращия му мотив за нападението: Бабата го гледала лошо! » Извънредно! Арестуваха бургазлията Живко - циничният и агресивен хулиган, пребил пенсонерка » Ритнатата зверски Виолета проплака пред Флагман.бг: Ако е на свобода, този човек ще ме убие! » Шокираща статистика: 18 000 са психичноболните в Бургас, за 8 000 не се знае дали не са опасни (ВИДЕО) » Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО) » Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко » Ексклузивно: Очевидец на зверското нападение на автобусната спирка проговори пред Флагман.бг » Извънредно! Пуснаха на свобода агресивния шизофреник, който изрита възрастна жена на спирка в Бургас и й счупи крака » Прокуратурата в Бургас се събуди: Започна досъдебно производство за зверски ританата жена след видеото на Флагман » Ето го батката Живко, нападнал със зверски ритник непозната баба на автобусна спирка в Бургас » Ексклузивно за Флагман.бг! Брутално ВИДЕО от зверския ритник на автобусната спирка в Бургас » ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Пребитата на автобусна спирка Виолета: Непознатият искаше да ме убие с ритници и камъни » Брутално! Бургаска батка преби възрастна жена на спирка в ж.к. „Изгрев”, никой не посмя да й се притече на помощ
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там
Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Децата в дома са системно пребивани и дрогирани, а директорката нехае, разказва Мирела
Всичко в категорията
Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават Сигнал до Флагман.бг! Луд съсед вдигна на крак десетки на ул."Ивайло" в Бургас Читатели на Флагман.бг: Благодарим на Несебър Мото за невероятния празник Зареждащ банкомати джип едва не прегази клиенти на банка в бургаския ж.к „Зорница” Пожарен кран аварира в центъра на Бургас, вода се лее по ул."Цар Петър" от час Сигнал до Флагман.бг! Бургазлия се жалва, не го пуснали с автомобил на плажа в Крайморие Ето така се паркира БМВ в Бургас Безобразие! Вижте на какво заприлича велоалеята на околовръстния път за "Меден рудник" Шофьор изби рибата в Бургас, вижте какъв регистрационен номер постави на колата си
Бургаските народни представители от „БСП за България” и ГЕРБ посетиха Военноморска база Атия
Бургаските народни представители от „БСП за България” и ГЕРБ посетиха Военноморска база Атия На срещата се обсъдиха актуални проблеми относно условията на работа и заплащането във военноморските сили


Всичко в категорията
Жесток любовник обезобрази бившата си, разряза лицето й като усмивка на Жокера (СНИМКА 18+)
Жесток любовник обезобрази бившата си, разряза лицето й като усмивка на Жокера (СНИМКА 18+) Просто се свих до мивката и си помислих, че скоро ще умра, разказва красавицата


Всичко в категорията
Обрат!Банковите обирджии от жк "Славейков" останали с празни ръце, не успели да разбият метална каса Кървава драма в Плевенско, простреляни мъж и жена лежат един до друг! Разбиха фабриката за фалшив алкохол на Миро от Карнобат, захранвал ол инклузива на хотели по Черноморието (СНИМКИ) Пациент наби лекар заради татуировки Шок! Работници в морга давали трупове на екстрасенси Пернишки винкел: Мъж с бейзболна шапка се оказа най-големият кошмар на инспектор от ДАИ - настигна го на улицата и... Истинско страшилище! Шокиращи подробности за наркомана, който уби баща си в Пловдив Вижте дрогирания бургаски циганин, който едва не уби брат си (СНИМКА) Съседи на Мартин: Преди заложническата драма вдигаше много шум, пиеше с приятели (ВИДЕО) Жителите на кв. Победа проплакаха от циганския терор: Ако видите какво става, ще ви призлее (ВИДЕО) Взривиха клона на банка ДСК в ж.к."Славейков", задигната е огромна сума(ОБНОВЕНА)
Дрогираният Марин, опитал да убие брат си: Какво да направя, г-н съдия? Хванах ги да правят секс с жена ми (ОБНОВЕНА) Руският сексгуру Свами поиска свобода, заради хлебарки, пречещи му на йогата и храна със захар, която можела да го убие 6-има лекари на съд за смъртта на родилката Деяна Местят всички дела за корупция в спецсъда „Антикорупция“ погна бившия шеф на АПИ! Лазар Лазаров причинил щети за 41 млн. лева! Бургаските медии се обединиха в битка за свободата на словото Нямало данни колата на Лозан Панов да е умишлено повредена (ВИДЕО) Бургазлийката Красимира, обвинена за убийство ала "Анита Мейзер": Трима българи ме натопиха, нямам нищо общо! БСП обяви кандидатите си за членове на ВСС Няма прошка за свирепия убиец на дядо Хаккъ от с. Люляково, БАС увеличи присъдата му Осъдиха 43-годишен мъж, изнасилвал малолетно дете в продължение на месец
Бизнесдамата Диана Иванова си върна плажа в Отманли, измъкна го от Ахмед Доган
Бизнесдамата Диана Иванова си върна плажа в Отманли, измъкна го от Ахмед Доган Контролираната от Иванова "Виста маре бийч" ЕООД ще стопанисва ивицата в следващите пет години

Всичко в категорията
Боршош прави незаконни преустройства в НДК
Боршош прави незаконни преустройства в НДК ДНСК приключи проверката със заключения за нарушения по ЗУТ

Всичко в категорията
Първата дама блесна в бял тоалет на рождения ден на Царя (СНИМКА) И началникът на митническия пункт „Лесово” е получавал подкупи, твърди прокуратурата Методът „Монтесори” в Бургас - родителски амбиции в машина за пари? Прокуратура, НАП и Община Бургас дали знаят какво става в детска градина „Монтесори”? Възможно ли е? Бъдещият български консул във Франкфурт крие баба си Бургаският ж.к."Славейков" завря заради отсечени дървета до Поморина. Инвеститорът: Всичко ни е законно Възмутени контрольори: От сутринта се води кампания против новата система за градски транспорт! Зловещи разкрития от нощта, в която мъжът на Анита Мейзер издъхна Нешка за скандала в Бургас: И аз съм удряла, но... Нови разкрития! Убиецът на Георги въртял ножа като Рамбо Айтоският бизнесмен Стоян Колев: Бях в САЩ. Лъжат, че не са взели заплати в хлебозавода!
Наказват десетокласника, който ритна учителката си
Наказват десетокласника, който ритна учителката си Възможно е, ако съветът реши, от следващата година 17-годишният Мартин да бъде преместен в друго училище
Всичко в категорията
Учители умуват да изключат ли ученика, ударил тяхна колежка (ВИДЕО) Бъдещите студенти: По-малко икономисти, повече инженери Стартира приемът на документи за безплатно обучение по "Софтуерно инженерство" в БСУ, вижте как да кандидатствате Как неграмотните получават дипломи и какво се случва с учителската професия Деца на гурбетчии аут от системата за гимназия Приемат детето ви в първи клас, но... само след дарение НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров” се включва в шестото издание на фестивала „Включи града“ Проф. Докова подаде оставка след скандален изпит, наказват студент за уронване престижа на УНСС Пет бургаски училища са в класацията на най-добрите в България Излязоха резултатите от матурите за 12-и клас, вижте как да ги проверите Университет „Проф. д-р Асен Златаров” присъди „Доктор хонорис кауза” на учен от топ 10 в света
Търсите лекарство? Онлайн регистър ще ви помогне
Търсите лекарство? Онлайн регистър ще ви помогне Търсенето става с въвеждане на наименованието и натискане на бутон „филтър“

Всичко в категорията
Лекари от университетска болница „Дева Мария“ намериха място в престижен специализиран алманах В никакъв случай не хапвайте тези продукти, ако ще плувате след малко Психолог: Родители, купувайте играчки на децата си, но не им подарявайте нов бюст! (ВИДЕО) Слънчевите изгаряния в детска възраст могат да доведат до рак на кожата 45 млади лекари се обучават в УМБАЛ Бургас, половината ще останат в болницата До две години ще имаме електронно здравеопазване (ВИДЕО) Специалист: Бъбречните камъни може да са симптом за ендокринен проблем Учени разкриха: Изневярата e опасна за здравето Важно за пациенти с три артритни диагнози – УМБАЛ Бургас има договор със Здравна каса за амбулаторна процедура 42 Бум на кърлежите! По 100 души търсят лекарска помощ Проф. Христова: Кърлежите носят зарази, при ухапване търсете медицинска помощ (ВИДЕО)
Жестока трагедия! Синът на починалата в Крайморие ридае над безжизненото тяло на майка си (СНИМКИ) Момче с тумори в мозъка издава книги и зове болните да се борят като него за живота си (ВИДЕО) Ето каква огромна сума пари отказа журналистът Васил Иванов, за да влезе във "ВИП Брадър" Връщат количката на Илиян, майка му дава дарени пари за парализиран младеж (ВИДЕО) Млади певци помагат на Светко от Бургас да проходи отново Малките Митко и Лили от Бургас се грижат за болните си родители, да им помогнем! Драматичен обрат: Трагична развръзка с малкия Илиян, чиято история трогна цяла България Погребаха в бял ковчег красавицата Магда, приятелят й се срина на гроба (СНИМКИ/ВИДЕО) Абсурд: Лишават парализирано дете от помощ, защото е гледано от баба и дяд Ужасяващо: Бивша звезда на Левски се самоуби! Покъртително след ужаса в Ню Йорк: Тук е страхотно, написала красавицата Алиша във Фейсбук, секунди по-късно се случи най-страшното (ВИДЕО)
Луната и Сатурн в опозиция, стойте далеч от партньора!
Луната и Сатурн в опозиция, стойте далеч от партньора! Времето от 14:00 до 17:00 часа е доста труден период за личните отношения, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Свиреп екшън с джип "Мерцедес" на магистрала "Тракия"!
Свиреп екшън с джип "Мерцедес" на магистрала "Тракия"! Немското возило се вряза като снаряд в предпазната мантинела, има ранени


Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато черната техника беше кафява
Спомени от соца: Когато черната техника беше кафява Ако телевизорът упорстваше – следваха шамари отстрани, но с видимо наказателна цел

Всичко в категорията
„Нефтохимик“ стартира във Втора лига
„Нефтохимик“ стартира във Втора лига "Шейховете" ще се възползват от правото си да играят в професионалния футбол, но със силно ограничен бюджет


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Главен експерт на НАП и топ спортист пали олимпийския огън в Бургас (СНИМКА)
Главен експерт на НАП и топ спортист пали олимпийския огън в Бургас (СНИМКА) Олимпийският огън ще се предава от атлет на атлет, между представителите на различни спортове, известни спортни деятели, ученици, студенти и доброволци

Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг! Труп на млад мъж вцепени от ужас бургаския ж.к."Меден рудник" Пияна шофьорка предизвика катастрофа в ж.к. "Меден рудник", рани приятелка Ученикът Георги след юмручния удар към учителя: Какъв мъж си ти, че ще ме ковеш пред директорката си?! Огромен проблем за жителите на два блока в ж.к."Меден рудник". Има ли свлачище под терасите им? (СНИМКИ) Отмъщение по меденруднишки! Пияна леля прати 3-ма биячи на съсед, направил й забележка Контрабандни цигари издадоха Велин, отглеждал дрога в „Меден рудник” Лек автомобил горя тази нощ в бургаския ж.к. "Меден Рудник" Нагъл крадец напълни джоба в магазин в ж.к. „Меден Рудник”, познавате ли го? (СНИМКИ/ВИДЕО) 17-годишен ревнивец преби приятелката си в бургаския ж.к. "Меден Рудник", заплаши да я убие Тази сграда на Унихоум ще се превърне в „перлата“ на най-големия жилищен комплекс в Бургас Роми превърнаха местността Боровата гора в ж.к. "Меден рудник" в бунище (СНИМКИ)
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет
Сериозни промени в ОбС-Айтос, ето кой става шеф на най-важната комисия - по финанси и бюджет Новият общински съветник Рашид Куру ще положи клетва на следващото заседание в края на месеца

Всичко в категорията
Над 20 кандидати подадоха оферти за пречиствателната станция в Айтос Айтос е столица на българския фолклор! Най-добрите ансамбли у нас участват в „Славееви нощи” (СНИМКИ/ВИДЕО) Находка! Сгащиха 36-годишната Надя с над 3 кг. безбандеролен тютюн, носила го със себе си на работа Красива айтозлийка потъна вдън земя, издирват я! (СНИМКА) Повдигнаха две обвинения на айтозлията, прострелял шумно дете Дългогодишната мечта на Айтос се сбъдна: Откриха новото детско отделение в Деня на детето Новият общински съветник в Айтос не се появи и на тази сесия, къде му е мястото – при ДОСТ или ДПС? Вижте колко ще струват уличните ремонти в Айтос Строят нов цех край Айтос, дава работа на 15 души Рашид Куру: Не съм политическа калинка, ще бъда съветник на ДОСТ в Айтос Човек на Лютви Местан влиза в Общинския съвет на Айтос от листата на ДПС
160 души в карнобатското село Смолник бедстват, дъждовете отнесоха моста им
160 души в карнобатското село Смолник бедстват, дъждовете отнесоха моста им Това е единственият път към населеното място, търсят се средства за спешен ремонт

Всичко в категорията
Карнобатлията Данчо седна зад волана на Корсата си кьоркютук пиян, арестуваха го Байчев защити премахването на знаците за камери на пътя: Нима има табели „Убийството забранено”? Добрата новина! Ремонт за близо 900 хил. лв. ще промени облика на Селскостопанската гимназия в Карнобат 31-годишният Аспарух Иванов замени депутата Тодор Байчев като лидер на БСП-Карнобат Новият лидер на БСП-Карнобат е (почти) ясен И депутатът Тодор Байчев дебютира от трибуната: Връщаме се към Африка от средата на миналия век Изритаха екскмета на Карнобат Атанас Атанасов от шефското място в ловно-рибарското дружество Системен тормоз: Циганска музика и шумни купони тероризират жителите на кв. Галата в Карнобат Кой ще е новият председател на БСП в Карнобат – заформя се битка между младежки водач и опитен ветеран Победа и изненади за феновете на „Карнобат“ Вярвам, че след местните избори БСП ще се завърне в управлението на Бургас
Гард изгони журналисти от Военния санаториум в Поморие: Махайте се – тук се разпорежда Крантев!
Гард изгони журналисти от Военния санаториум в Поморие: Махайте се – тук се разпорежда Крантев! Крантев е директорът на "Вита", но военния санаториум нито е частна собственост, нито е минал към велинградското дружество

Всичко в категорията
Опаричихме се и хукнахме да дирим имоти по морето
Опаричихме се и хукнахме да дирим имоти по морето В Созопол българските граждани, купили апартамент през тази година, са близо 40% от всички нови собственици
Всичко в категорията
Частен имот блокира достъпа до плажа Силистар (ВИДЕО)
Частен имот блокира достъпа до плажа Силистар (ВИДЕО) От РИОСВ - Бургас ми казаха, че трябва да си охранявам имота и да не допускам автомобили, оправдава се наемателят на частните терени
Всичко в категорията
Галерия на открито: Ахтопол с цветни фасади Испанец рисува върху стената на триетажен блок в Ахтопол (ВИДЕО) Нудисти и еколози протестират срещу дървена пътека на плаща "Делфин" Художникът Венцислав Йосифов: Ще превърнем Ахтопол в град- галерия (ВИДЕО) И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Бразилска туристка към президента Румен Радев в Странджа: Кой сте Вие и защо сте важен? (УНИКАЛНО ВИДЕО) Президентът Румен Радев изненадващо се появи в царевското село Българи, генерал Деси го държи за ръка (ВИДЕО) Работи се по финализиране на Общия устройствен план на Община Царево Няма да се строи заведение на скалите над морски плаж „с. Лозенец“ Бетон на плажа в Лозенец няма да се лее, чадърите остават безплатни за нудистите (ВИДЕО) Жителите на Лозенец излизат на протест заради строеж на заведение край плажа (ВИДЕО)
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа
Предлагат рестарт на проекта за жп линия в Странджа Идеята обаче едва ли ще се одобри от еколозите

Всичко в категорията
Средец развива туризма в Странджа с канализация за „Божура“ Средец в крак с новите технологии, развива туризъм с 3D музеи Продават старата сграда на болницата в Средец, за да направят модерно вътрешно отделение Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Общинските съветници не трябва да превръщат всичко в личностна война, от това губят само хората в Средец Разнобой! Вотът на недоверие към председателя на ОбС разцепи опозиция и управляващи в Средец Председателят на ОбС-Средец пред Флагман: Вотът на недоверие е лична вендета на Барсалата срещу ГЕРБ! Задкулисни игри в Средец! Бизнесмен клати стола на председателя на ОбС, гласи майка си за поста Полицията в Бургас наема 110 граждански ловци на мигранти, Перата е без право да работи Център за развитие на общността отвори врати в Средец Фирма, свързана с руски бизнесмен, изкупи огромни военни имоти край Средец
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева
Цветанов: Велизар Енчев можем да го присъединим към журналистическия нюх за разследвания на Елена Йончева Прокуратурата проверява документи при областните управители на Бургас, Хасково и Ямбол, свързани с оградата по границата
Всичко в категорията
И в опозиция ще работим по ангажиментите ни за Бургас - така се разбрахме с колегите от БСП Конкурсът за шеф на парк „Странджа” приключи с категоричен победител Малко Търново ще е домакин на втория национален фоклорен фестивал в Малко Търново Само 198 кандидати за 332 места в конкурсите за граждански „ловци на мигранти” в Бургаско Кое е мястото, близо до Бургас, където се сбъдват всички желания Над 6 хил.души посетиха фестивала "Зелениката", огромни опашки по екопътеките в Странджа Четирима са кандидатите за шеф на парк „Странджа” – битката може да е епична Фермери оградиха с ток село в Странджа, кметът заплашил да ги изсели? (ВИДЕО) Младеж нападна съседа си с дъска, счупи му лакътя Бивш шеф на СДС в Бургас стана областен лидер на нова националистическа партия Какво е разследвал Слави Трифонов за Валери Симеонов – в мотел на „Скат” спели войници (допълнена)
Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ)
Децата от Камено пеят заедно „Спасение” на БТР с бургаския деветокласник Тодор Тодоров (СНИМКИ) Кметът Жельо Вардунски приветства учениците и им пожела весело и ползотворно лято

Всичко в категорията
Бургас е неузнаваем в последните 10 години благодарение на Димитър Николов и ГЕРБ Детски хепънинг „Наше Лято 2017 година“ с много изненади този петък в Камено Превръщат крепостта Русокастро в най-атрактивната туристическа дестинация в Бургаска област Ето го Илко - единият от задържаните при спецакцията в Бургас Опасността от пожари расте! Растителност обхвана тези важни електрически стълбове в Бургаско (СНИМКА) Торнадо се завихри край Камено, вижте уникалното видео Детски хепънинг „Да върнем старите детски игри” в Камено за 1-ви юни Инвеститори хвърлиха око на изоставените училища в Каменско Добрата новина: Община Камено спонсорира фолклорния си ансамбъл, прочул града в България и света Кметът на Камено Жельо Вардунски: Няма да позволя 70% от хората да плащат данъци, а 30 % да се крият Камено посрещна Деня на българската писменост с рев на мотори и литературно четене
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат
Какво реши ръководството на БСП за ефекта 10/10 и ще стане ли Димитър Стоянов депутат Няма как да не уважим този демократичен глас, обясни Корнелия Нинова
Всичко в категорията
Извънредно! Хванаха убиеца от Снягово, крил се в гората като партизанин, но изгладнял Срам и позор! Вижте как тези роми "уважиха" химна на България ДПС показа мускули, изсипа цялото си ръководство в Руен (СНИМКИ) Това ли е убиецът от Снягово? Ако го видите, обадете се в полицията! (СНИМКА) Ето кои пътища ще ремонтират в Руен за 83 хил. лв. Ангел Исаев пред „Флагман”: Ще гласувам "за" кабинета, това ще е най-успешното правителство на Борисов Извънредно: Дурхан Мустафа се отказа от депутатското си място (допълнена) Младежкият лидер на ДПС в Бургас: Подкрепяме Ангел Исаев и Камен Костадинов, но сме с вързани ръце И лидерът на ДПС в Рудник подаде оставка: Напускам партията, случват се недопустими неща! Дурхан Мустафа разедини Руен, предизвика жестоки сблъсъци в ДПС Брутален скандал в ДПС-Бургас – Дурхан Мустафа заплют в лицето, притискат го да не става депутат
Освободихме служителите, които подозирахме в корупционни практики, за да изчистим името на Агенцията Интервю Всички интервюта Д-р Георги МИТЕВ, директор на БАБХ-Бургас: Освободихме служителите, които подозирахме в корупционни практики, за да изчистим името на Агенцията
Надявам се трайно да сме разрешили този проблем, разделихме се с над 15 души

Глас отвътре Всички webcafe.bg, webcafe.bg Дали Деси Радева няма да се окаже блестящ PR, събирайки цялото внимание към себе си Докато всички погледи са насочени към сутиена на съпругата му, президентът трябва да направи чутовен гаф, за да бъде забелязан

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Пиене, наркотици и бой?! Сестра на 13-годишна от Дом за деца разкри пред Флагман.бг за ужаса там Помогнете! Лилия изчезна преди 10 дни и оттогава няма никаква следа от нея, виждали ли сте я? Хората от бургаското село Равнец: Децата ни се разхождат сред змии, колите ни пропадат в огромни кратери (СНИМКИ) Съседските войни в Стария Несебър загрубяха, ето как си отмъщават Сигнал до Флагман.бг! Луд съсед вдигна на крак десетки на ул."Ивайло" в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 23.06.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ползотворния делови разговор, проведен следобед ще ви ободри и зареди със сили и с нови надежди за реализация. Съдбата ви подлага на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни да рискувате необмислено и да се провалите. Семейството ви иска да посрещнете гости, които не са ви особено приятни. Примирете се и ги изтърпете няколко часа, защото вечерта ще закъснеете заради неотложни срещи. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена. На работното място се предпазвайте от конфликти. Искате да смените част от хората от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати. Не се хвалете и не създавайте повод за проява на завист от страна на вашите колеги. За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого. Бъдете умерени в думите и действията си. Имате сили да се справите с всички трудности в днешния ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня. Стабилизирайте постигнатото. Изяснете с търпение проблемите в семейните и приятелските си отношения, които са нажежени заради финансов спор. Не позволявайте да ви използват, за да избегнете бъдещи проблеми. Не давайте заеми. Занимаващите се с научна дейност могат да предприемат полезни промени, които ще им донесат успех. Завършете задачите си на работното място. Не ви препоръчвам да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. Запазете самообладание, въпреки че спорите с ваши роднини и доказвате правата си върху наследство, което сте получили преди години. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Силното желание да промените нещо в напрегнатото ежедневие може да ви принуди да предприемете пътуване. Сторете го ако няма да навредите на служебните си задължения. Срещнете се с делови партньори, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Промените ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване, ако няма кой да ви замести. Бъдете предпазливи при запознанства, за да избегнете разочарованията заради присъствието на злонамерени хора, които искат да се възползват от вас и от които трудно ще се освободите.  Не е изключено да ви принудят да премълчите мнението си по важен  въпрос, заради нечие недоволство. На работното си място не се преуморявайте. Вашите морални принципи ще се окажат в противоречие с финансовите предложения на деловите ви партньори. Не предприемайте действия във вреда на вашия авторитет. Общуването с вашите близки никак не ви е приятно. Претенциите им към вас са безпричинни. За съжаление Съдбата няма да ви донесе спокойствие, защото сте орисани да се справяте с проблеми, породени от нечии капризи и неизпълними желания. Нищо чудно да ви споходят финансови и битови проблеми, които ще ви натоварят допълнително. Уговорете провеждането на делови разговори.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип