×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шизофреникът-бияч Живко се дрогирал постоянно с пико


Шизофреникът-бияч Живко се дрогирал постоянно с пико
Собствената му майка прекъснала контакта с него заради агресията му
Тема в развитие
Помните ли арогантния Живко, който преби възрастна жена на спирка? Грозят го 6 години затвор (ВИДЕО) Зверски пребитата на спирка в Бургас Виолета: Живко ме осакати, не мога да му простя (ВИДЕО) Пребилият възрастна жена на спирка Живко се оказа вменяем, нападението било напълно съзнателно Шизофреникът-бияч Живко се дрогирал постоянно с пико Как най-скъпият адвокат в Бургас се оказа служебен защитник на Живко „Изрода” Сериозна охрана в съда за бруталния Живко, бранят го от граждански патрули Съдия Яна Атанасова направи на пух и прах бруталния хулиган Живко, остави го зад решетките Биячът на пенсионерката изплака: Малко се обидих на жената, притесняваше ме! Адвокатът на Живко разкри шокиращия му мотив за нападението: Бабата го гледала лошо! Извънредно! Арестуваха бургазлията Живко - циничният и агресивен хулиган, пребил пенсонерка Ритнатата зверски Виолета проплака пред Флагман.бг: Ако е на свобода, този човек ще ме убие! Шокираща статистика: 18 000 са психичноболните в Бургас, за 8 000 не се знае дали не са опасни (ВИДЕО) Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО) Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко Ексклузивно: Очевидец на зверското нападение на автобусната спирка проговори пред Флагман.бг Извънредно! Пуснаха на свобода агресивния шизофреник, който изрита възрастна жена на спирка в Бургас и й счупи крака Прокуратурата в Бургас се събуди: Започна досъдебно производство за зверски ританата жена след видеото на Флагман Ето го батката Живко, нападнал със зверски ритник непозната баба на автобусна спирка в Бургас Ексклузивно за Флагман.бг! Брутално ВИДЕО от зверския ритник на автобусната спирка в Бургас ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Пребитата на автобусна спирка Виолета: Непознатият искаше да ме убие с ритници и камъни Брутално! Бургаска батка преби възрастна жена на спирка в ж.к. „Изгрев”, никой не посмя да й се притече на помощ
виж още
скрий
26 Май 2017, Събота, 00:31 ч.
Източник: 168 часа

Синтетичният наркотик му давал прилив на сили и еуфория, както и чувство за величие


25-годишният Живко Кючуков, който на 9 май събори с ритник възрастна жена на автобусна спирка в Бургас, е разказвал, че е бил на наркотика пико в последните месеци, твърди "168 часа". Младежът споделял пред свои познати, че взема амфетамина, въпреки че всички знаели, че преди години бил освидетелстван като шизофреник. 

Синтетичният наркотик му давал прилив на сили и еуфория, както и чувство за величие, твърдят близки до него. Сърцето работело на тройни обороти и можел да не спи по 2-3 денонощия. Според познати на Живко той употребявал и други наркотици, а именно смесването им довело до трите пъти, в които той бил вкарван в психиатрично заведение, за да лекуват шизофренията му.

"Живееше с майка си, малката си сестра и доведения си баща, но те го оставиха преди години заради неговото поведение, често беше агресивен - разказаха близки на семейството. - Още в осми клас започна да пуши трева, а когато майка му разбра, му беше забранила категорично да го прави. Явно след това преоткри и твърдите наркотици. Почти не посещаваше училището "Димчо Дебелянов". Няколко пъти дори е бил с предупреждение за изключване. Накрая беше започнал да бяга и от вкъщи и не се прибираше по няколко дни. Майка му беше вдигнала ръце от него и реши да спре изобщо да му говори и да го превъзпитава."

Според запознати друга причина, поради която майката на Живко прекъснала контакт с него, била именно агресията му. От една година младежът живеел на квартира, а не с роднините си, каквато беше първоначалната информация. Въпреки това те го следели дали редовно си взима предписаните от психиатричното заведение медикаменти.

Живко не можел да се похвали и с много приятели, а на малкото, които имал, дължал пари. Негови познати твърдят, че към момента той работел като хамалин в магазин в родния му квартал. Преди време биячът бил и общ работник във фирма, но не се задържал там дълго и напуснал.

За висше образование 25-годишният дори и не помислял. Още със завършването на средното си образование категорично заявил, че няма да продължи да учи.

25-годишният Живко не за първи път проявява агресия. В квартал „Изгрев“, където той живее, никой от хората не е разговарял с него, защото винаги гледал лошо и ядосано. Много често съседите му го виждали в това състояние. Според запознати младежът участвал и в улични сбивания с други на неговата възраст, но те били главно след пиянски запои и след тях нямало сериозни последствия.

Както Флагман.бг пръв съобщи, агресията, която Живко прояви на 9 май, бе записана от охранителни камери в жилищния комплекс "Изгрев". На видеото ясно се вижда как той напада непозната за него пенсионерка на автобусна спирка в Бургас. Без причина и с всичка сила 25-годишният бияч рита брутално беззащитната възрастна жена, която от удара се строполява на земята, докато той крещи над нея - "Изчезвай". В първите минути никой от стоящите на спирката хора не се притичва на помощ на жертвата, а напротив - стоят и безучастно гледат. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

В категории: Крими


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
do 12
29.05.2017 13:56:40
0
0
Prez komunizma nqmalo takiva hora? 79 godin v restorant Cherno more v Sozopol mojeshe da vidish i takiva kyde chertaeha po masite. Amfetamina se e proizvejdal v Bylgariq ot komunistite napylno oficialno i mnogo hora v minaloto dori ne sa znaeli, che e narkotik i vodi do zavisimost. Drugo za grabejite i prestypnostta, shtom e nqmalo takiva banditi, zashto zatvorite sa bili pretypkani? Komunizym= da nakarash PROSTOTO I TYPO PROLITARIARSKO OBSHTESTVO LISHENO OT SOBSTVENA MISYL I RAZMISHLENIQ DA MISLI, CHE JIVEE V RAQ, A VSYSHTNOST VSICHKO OKOLO NEGO DA E V LAINA DO KOLENE!!! Komentar 12, ti si perfektniqt primer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14.
до 8
29.05.2017 04:08:14
0
0
Да падне бомба в Бургас, че да може вие селяните от София да дойде в най-добрия град ли? И се казва въъъъъъййй, тва малее на село :)
13.
.....
27.05.2017 21:23:40
0
1
тоз "бияч" като го гледам та снимката май вече е нацапал гащите
12.
Samo v Bulgaria ama ne!
27.05.2017 18:15:20
2
2
Zashto samo v Burgas da e pulno s bokluci i narkomani? V evropa i amerika preliva ot takiva bokluci... Po cql svqt ima takiva narkomani i kloshari, sabirat pari za narkotici, prebivat, kradut ot apartamenti i kushti. Prez komunizma nqmashe takiva hora!!! Moje da blagodarite na politicite ni za polojenieto sega.
11.
,,,
27.05.2017 17:52:00
0
3
malkiq
10.
do 6
27.05.2017 17:02:23
1
1
koi kirqz malkiq ili golemiq
9.
....
27.05.2017 16:03:32
3
2
Определихте ли му килията ?
А вътре ще го оправят порядъчно.
8.
Бомба
27.05.2017 15:54:17
3
10
Малеее, бомба да падне над Бургас, да изчисти всички отвратителни същества...
7.
Адидас
27.05.2017 15:53:27
3
8
Аве Живко ква е тая KAPPA дето изкара ве жена ......маниак бил ,батка бил,от изгрев бил ..шматка убита ,къде са трите ленти та еба в нясрания сигурно и пресата още не си изкарал за лятоска
6.
....
27.05.2017 15:34:57
1
15
Глупости...Киряза и неговата пикла вафли ли продават?
Ама не ги закачат,щото снасят на куките.
5.
Димитрин
27.05.2017 15:22:17
10
11
Пак лъжливи статии, в Бургас не се продава пико.
4.
Емил Маринов
27.05.2017 15:21:13
1
9
Прокурор Ангел Георгиев да се самосезира и да изкара някой лев от Живко. Ще пише че бабата сама се е ритнала. В сравнение с делото Гранити, това е нищо
3.
Бургас
27.05.2017 15:11:41
3
8
Гад мръсна!
Всички наркози ще стигнат до там.
2.
Ďaaaa
27.05.2017 15:11:32
1
26
Бургаската прокуратура е с двойни стандарти. Болният Живко - в ареста без да му е осигурено лечение /и може да свърши като Горан/, а наглата циганка която преби служителка на работното и място /което е не по малко скандално от деянието на Живко/ е на свобода!?
1.
ZapoznAt
27.05.2017 14:20:19
1
13
Всички знаем че тоя случай нямаше такова пресилване...
Къде са големите мъже ,търсещи саморазправа с хората убиващи бабите и дядовците ни по селата ? Защо не се изправят срещу милионерите в общината ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори