×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зверски пребитата на спирка в Бургас Виолета: Живко ме осакати, не мога да му простя (ВИДЕО)


Зверски пребитата на спирка в Бургас Виолета: Живко ме осакати, не мога да му простя (ВИДЕО)
Как можа Живко да ми види погледа, за да твърди, че съм го гледала лошо, като нося 8 диоптъра очила и стъклата им вън стават черни, пита Виолета
Тема в развитие
Помните ли арогантния Живко, който преби възрастна жена на спирка? Грозят го 6 години затвор (ВИДЕО) Зверски пребитата на спирка в Бургас Виолета: Живко ме осакати, не мога да му простя (ВИДЕО) Пребилият възрастна жена на спирка Живко се оказа вменяем, нападението било напълно съзнателно Шизофреникът-бияч Живко се дрогирал постоянно с пико Как най-скъпият адвокат в Бургас се оказа служебен защитник на Живко „Изрода” Сериозна охрана в съда за бруталния Живко, бранят го от граждански патрули Съдия Яна Атанасова направи на пух и прах бруталния хулиган Живко, остави го зад решетките Биячът на пенсионерката изплака: Малко се обидих на жената, притесняваше ме! Адвокатът на Живко разкри шокиращия му мотив за нападението: Бабата го гледала лошо! Извънредно! Арестуваха бургазлията Живко - циничният и агресивен хулиган, пребил пенсонерка Ритнатата зверски Виолета проплака пред Флагман.бг: Ако е на свобода, този човек ще ме убие! Шокираща статистика: 18 000 са психичноболните в Бургас, за 8 000 не се знае дали не са опасни (ВИДЕО) Мартин Карбовски избухна срещу Живко "Изрода": Ако бях на спирката, щях да го изям (ВИДЕО) Напрежението в Бургас расте! Група от десетина младежи дежури пред блока на побойника Живко Ексклузивно: Очевидец на зверското нападение на автобусната спирка проговори пред Флагман.бг Извънредно! Пуснаха на свобода агресивния шизофреник, който изрита възрастна жена на спирка в Бургас и й счупи крака Прокуратурата в Бургас се събуди: Започна досъдебно производство за зверски ританата жена след видеото на Флагман Ето го батката Живко, нападнал със зверски ритник непозната баба на автобусна спирка в Бургас Ексклузивно за Флагман.бг! Брутално ВИДЕО от зверския ритник на автобусната спирка в Бургас ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО! Пребитата на автобусна спирка Виолета: Непознатият искаше да ме убие с ритници и камъни Брутално! Бургаска батка преби възрастна жена на спирка в ж.к. „Изгрев”, никой не посмя да й се притече на помощ
виж още
скрий
09 Октомври 2017, Понеделник, 08:13 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Страх ме е от него, споделя възрастната дама

Мъжът, който ме ритна на спирката, ме осакати. Страх ме е от него. Това каза пред камерата на бТВ 73-годишната Виолета Караджова.

В същото време стана ясно, че е готова е тройната съдебно-психиатрична експертиза на младият мъж, който през май изрита пенсионерката на автобусна спирка в Бургас и счупи таза й. Заключението на експертите от психиатричната болница в Ловеч е, че Живко Кючуков е бил адекватен по време на нападението.

Пет месеца след зверския удар, пратил възрастната жена в болницата, разследването е към своя финал.
Възрастната жена обаче още се възстановява от случилото се и няма обяснение за агресията на 25-годишния мъж.

Припомняме, че в началото на май Виолета Караджова чака автобус на спирката. Тя отивала до болницата за рецепта на съпруга си.

Кадрите от охранителната камера шокираха хората с бруталността си. Пет месеца по-късно жената още живее с ужаса на случилото се.

„Това, което се случи, не може да ми излезе от ума. Не мога да спя вечер. Събуждам се непрекъснато. Не мога и да се храня!“, споделя Виолета.

25-годишният Живко пиел кафе на седалката зад нея.

„Още като седнах, си търкули чашката в краката ми. Не го видях добре и той се изхрачи върху мен и се развика да ставам. Изплаших се и скочих, а в това време той стана и ме изрита в кръста. Нямаше разправия. Хората започнаха да му викат „Недей бе, момче“. Обърнах се и го видях на два метра от мен с голям камък. Искаше да ме доубие“, разказва Караджова.

Две жени ме вдигнаха и ме сложиха на седалката. Тогава усетих как кракът ми се откачи и се изкриви. Не съм го гледала лошо. Как можа да ми види погледа, като нося 8 диоптъра очила и стъклата им вън стават черни?“, пита възрастната дама.

„Да ми бе поискал пари, щях да му дам. Да ми беше взел чантата, щях да го прежаля, но това, което направи, не мога да му простя“, добавя Виолета.

Трудно се възстановявам. Грижа се и за съпруга ми, защото е болен, а бях много жизнена. Имах ранчо. Сам ходех там, сеех, копаех. Той ме осакати. Страх ме е от него. Навън излизам само с придружител“, каза още Виолета Караджова.


В категории: Бургас


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
6
Коментара по темата
6.
П
09.10.2017 14:40:39
1
6
Склонен съм към канибализъм,т.е. гълтам малки бели безработни човечета!
5.
ДО 2-3
09.10.2017 13:25:41
0
9
МАНЯК СМЕНИ СИ ДИЛЪРА!!!
4.
До 2 и 3
09.10.2017 13:25:06
2
10
Още 200 години комунистите ще са ви виновни! Друго си е някой друг да е виновен за всичко,дори за собствената ни глупост и некадърност.
3.
П
09.10.2017 10:53:19
10
4
комунизма и Сталиниската окупация не прощават на никоя държава. Простотията е тяхна рожба.
Това стана като убиха интелигенцията по заповеди на Сталин и Живков.
2.
Васил Левски говори
09.10.2017 10:50:31
10
6
Това са последиците от окуоацията на България
от комунистите. Доволни ли сте сега Нинова?
Доволни ли сте че още скитат момчета в България без работа без перспектива след като осакатихте цели 3 генерации преди тях като ги лишихте от отговорност имущество и свобода!!!!
Видяхте ли сега пост-комунистическото общество.
Още няма управия от осакатяването причинено на Българския народ от Москва и София.
Най големите некадърници са във Москва.
Злобни депресирани животни.
Къде е полицията да гръмне тоя Живко преди да в убил друг човек?????? Къде са българските четници???
1.
!!!
09.10.2017 09:08:34
0
22
Иххх,защо ги закриха лагерите...Да го пратят там и многото други дебили.Да чукат камъни до вечерта,пък после бой,бой за десерт!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори