Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Tайната му е в специалната заливка, която именно го кара да се топи в устата, щом отхапеш
Преди години се наричаха просто бисквити с фъстъчен крем
Слагаш всичко във форма за кекс и получаваш уникален десерт
Можете да приготвите този уникален десерт изключително бързо, но знайте, че ще бъде изяден светкавично
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
В Барса
В Испания
Всички на трапезата ще останат доволни
Прибавянето на няколко лъжици майонеза превръщало баницата в истински кулинарен шедьовър