

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Той ръководи мястото в Казанлък, където бяха прибрани двете агресивни кучета от порода Дого Аржентино, нападнали жени
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
Разследващите до момента са установили, че жертвите му са поне четири
Една от версиите за смъртта му е задушаване от газов отоплителен уред
Францикс е в болница "Джемели" от 14 февруари
Инцидентът се размина без жертви
ЕЦБ ще може, когато си поиска, да заключи парите на хората, казва той
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар