

- Опиши се как изглеждаш.
- Виждал ли си Анджелина Джоли?
- Да.
- Е, немаме нищо общо!

- Какво има в тая баничка?
- Как какво, яйца...
- Бръснете ги тези яйца бе хора...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Недостигът на персонал се задълбочава и е най-сериозното предизвикателство пред хотелския бизнес
Мирослав Боршош откри най-мащабния български щанд досега в Берлин
Тенденциите се обръщат – най-голямо увеличение се наблюдава в сектори с относително ниски равнище на заплащане
Ето къде е отчетен сериозен ръст на доходите...
За да стартира по-сериозно обучение, нужна е среща между кмета на Несебър, хотелиерите и ректора на Бургаския държавен университет, в който има и Факултет по туризъм. Министърът на туризма от своя страна също трябва да одобри идеята
Глобата е структурирана на етапи, започвайки от 750 евро за домашни потребители и се увеличава до 1500 евро в случаи на публично показване на места като кафенета и хотели
Българският щанд на изложението TTR Румъния бе посетен от министъра на икономиката, дигитализацията, предприемачеството и туризма на Румъния
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Несигурността на пазара за храни със сигурност ще окаже влияние на крайната цена