Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Не падната ли поне 50 см, сме загубени, споделят хората в Марчино
Може да се съхранява с месеци в хладилника
Вътре са с близо 7 бона, но поне не са потопени
Продължават до 24 декември
Защото мотиката си стои, именно за да се спъва някой всеки път в нея
Това твърдят източници от шоуто
Вижте рецептата
Ще се следи и за недобросъвестни рибари, т.е. - такива без билет
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели"