Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Направо пръстите да си оближеш
Защо се казват така ли? Защото всяка мекица е с големината на тигана, в който ги пържа и стига за обилна закуска на един човек
Трябва ви газирана вода и майонеза
Традиционните родни гозби са любими и за чужденците
Кой не обожава мекици?
Когато турските жени пекат питки или хлебчета, ароматът витае по всички улици е просто несравним
Тези бабини пирожки ще си оближете пръстите
Ще ви трябва много по-малко време, за да изпържите чебуреки
Досега не бях попадала на толкова интересна рецепта за мекици