

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Опитът на чиновниците да съборят влязло в сила съдебно решение пропадна
Не попиват грам мазнина при пържене
Зарадвайте семейството си на закуска
Чудни са и с плънка, и без
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Уникални картофени мекици - вкусни и засищащи
Освен това в тестото се добавя ситно нарязания пресен лук, а по желание може да се добави и магданоз
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Направо пръстите да си оближеш
Защо се казват така ли? Защото всяка мекица е с големината на тигана, в който ги пържа и стига за обилна закуска на един човек