

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте как да ги приготвите за нула време
Вижте как да ги приготвите
Рецептата е много лесна
Препоръчително е да се правят сутрин на гладно, след 12-часова хранителна пауза, за да се осигури точност на резултатите
Годишната инфлация е 4%, съобщиха от Института
Eвтина, бърза, а се получават наистина пухкави и сочни мекички
Тази невероятна еклерова торта е първокласен сладкиш, за който дори не ви трябва фурна
От друга страна, обаче са доста по-калорични заради повишеното съдържание на захари
Подобно лакомство ще се хареса и на децата, и на възрастните, а липсата на захар прави десерта напълно диетичен
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален