Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Според експертите, основната причина за по-високите цени на българското свинско са по-високите разходи за производство
За декември инфлацията е 0.4%
Ако ги сложите на масата, то ще успокоите Зелената дървена змия и така ще привлечете просперитет в дома си
Голям 200-грамов дубайски шоколад се продава за 12.99 лв., а охладената френска пуйка струва 8.99 лв. кг
На свети Стефан се молят не само кръстените на него около 246 000 българи
Важно е да се поднесат ястия с месо, защото Коледа е първият ден, в който на трапезата могат да се поднесат блажни ястия
На трапезата се слага пита, баница, пача, печен дроб, пастърма със зеле, свинско с праз, печена кокошка
Има няколко неща, които е добре да сложите на масата и обичаи, които е добре да спазите и на 26 декември
Всеки знае рецептата
Българинът е категоричен, че няма да се лиши от него, дори и да има поскъпване на месото