×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Руски експерт: Силов отговор срещу Турция може да провокира брутална война


Руски експерт: Силов отговор срещу Турция може да провокира брутална война
Преди пряката намеса на Русия в конфликта, Турция се чувстваше стопанин на ситуацията, смята военният експерт Давид Артюнов
24 Ноември 2015, Вторник, 12:20 ч.
Източник: EADaily

Ситуацията е взривоопасна и всичко зависи от отговора на Русия, смята той



Ответно силово действие срещу Турция може да провокира брутална война. Инцидентът със сваления над Сирия руски бомбардировач СУ-24 е крайно неприятно събитие, което може да стане изходна точка за продължително руско-турско противопоставяне, заяви военният експерт Давид Артюнов. Според него ситуацията се усложнява от членството на Турция в НАТО, което създава допълнителни рискове. Обстановката като цяло е взривоопасна и в зависимост от ответните действия на руската страна може да приеме най-различни форми, смята той.

„Да се прогнозира по-нататъшно развитие на събитията сега не е възможно, всичко зависи от Русия. Москва трябва екстремно да съхрани образа си и всичко ще зависи от това какъв вариант тя ще предпочете. Ответното силово действие може чисто и просто да провокира война и тогава последствията ще бъдат брутални”, смята експертът.

Сваленият бомбардировач е елемент от руско-турското противопоставяне на сирийска територия. Преди пряката намеса на Русия в конфликта, Турция се чувстваше стопанин на ситуацията и практически напълно контролираше сирийските земи край общата им граница, използваше я като канал за комуникации, доставка на оръжие и транспорт на хора. Тя контролираше и въздушното пространство. С намесата на Русия Анкара започна да проявява нервност, която се изрази в днешния инцидент, отбелязва експертът. Според Артюнов е много вероятно изтребителят да е бил свален напълно съзнателно. „Ако не беше така, Анкара незабавно щеше да заяви, че е възникнало трагично недоразумение. Но такова заявление не беше направено. Не е възможно и да бъде сбъркан руски със сирийски изтребител.”, продължава с изводите си експертът. Крайната картина Давид Артюнов обрисува така: Анкара умишлено е свалила СУ-24 с цел да демонстрира своята сила и да заяви статуса си на сериозен играч на тази територия. „Това е нещо като ултиматум – тук аз съм стопанин, трябва да се съобразявате”.

Какъв ще бъде руският отговор? Москва трябва да избере решение, което от една страна да се окаже достатъчно съразмерно, но от друга да не повлече ескалация на напрежението. А това е архисложна задача. Може да се предположи, че Русия няма да предприеме директен силов отговор, но ще увеличи числото на изтребителите си, летящи близко до турско-сирийската граница, които ще имат защитни функции. Това е един от вариантите, но не се знае дали той ще бъде приет за достатъчно съразмерен. Сега може да се случи всичко, заключава експертът.



37
Коментара
Пристрастена е към морфина
Пристрастена е към морфина 22/09/2024, Неделя 20:42 0
Чукна 27
Чукна 27 22/09/2024, Неделя 19:00 1
37
Коментара по темата
37.
интересно ми е
25.11.2015 13:48:28
1
3
1.Турция е много смела и затова смело стреля по самолет,който се връща от акция и няма ракети да се защити.
2.Турция е много смела и затова се крие зад НАТО и свиква извънредно заседание на пакта.
3.Ердоган е много смел и затова заявява ,че не знаел че сваленият самолет е руски и го научил след това.
Гордеем се,че имаме толкова смел съсед.
Но ми е интересно как Турция ще стреля по самолети които се охраняват вече от изтребители и система за противовъздушна отбрана.
36.
aytoski huligan
25.11.2015 12:45:38
2
0
Ако Русия и Турция още малко развалят дослука и Турция спре да купува Руски газ.Тогава Руснаците вместо да продават газ за 250-330 $ на Eвропейският и Турският пазар (а ние купуваме от Русия газ за 380 $) и ще продава газ на Китайският пазар за 80-100$ и тогава Русия икономически ще загази.Русия е в безизходица , не може да реагира и няма да реагира.Путин имаше само 3-ма приятели държавни глави ,а те са Уго Чавес,Ким Ир Чен и Реджеб Тайб Ердоган , и сега вече ще има само двама.Единият ат тях вече не е приятел.
35.
до трола педал
25.11.2015 00:43:21
3
0
На майка ти в устата педал. Като си толкова отрорен кажи кой си, аз нямам проблеми да кажа кой съм. Ще дойда лично да се запознаем Жена. Ще ти избия семейството докато гледаш мърша.
34.
до 33
25.11.2015 00:33:10
1
1
До 33 типичан червен комунист, идиот, лапай пишката на Ленин.
33.
do 32 и всичките ти никове
24.11.2015 23:36:32
2
5
Да го духаш ти гаден трол. Русия няма как да ебутнат. Санкций, заплахи или каквото и да е друго. Смърт за ислямистите и за долните турци, които искат да откаснат Странджата от България. Никога нямат да влязат в ЕС като пълноправни членки, защпто са резаци. Само ще получат икономически и търговски облекчения от които ще се възползва Европа и после ще ги зареже мръсните джагали. А специално до теб кажи кой си, дай фейсбук или адрес да те бия по руски и да те еба по български. Рано или късно ще ти намеря IP адреса и тогава горко ти.
32.
Fuck Lenin!
24.11.2015 23:25:08
3
2
Da go duha Moskva. Tova e Evropa.
31.
Торето
24.11.2015 22:20:31
1
6
Има доста слепи хора по отношение на сащ и нато , лакоми боклуци . Определени страни от нато се усещат за за " великата америка " и търсят помощ от русия . До 1-2 години нато и ес няма да има
30.
d8tz7rzprziiyd0hdphd0hxlhclj
24.11.2015 22:09:41
1
6
ЕРДОГАН Е ЕВРЕЙСКИ ПИДАЛ
29.
Груйчо
24.11.2015 21:48:39
0
6
безродните соросоидчета и тука налазили ....
28.
ахахах
24.11.2015 21:20:04
5
7
много сте отворени когато нищо не зависи от вас, типична Българска черта - разбирачи по-всичко и затова работите за по 500лв роби такива.
27.
друга тема
24.11.2015 21:17:01
9
2
Путин е болен лъжец който ако не беше такъв нямаше да оцелее.
Излъга за родителите си. За жена си.за всичко. Това е един изрод. Типичен бляд арабин.
26.
A
24.11.2015 20:56:11
15
4
Абе този си го търси. Голямата им империя на лайна и царе се разпада. Първо 20те страни от Източна Европа излязохме. След това почна да бие Грузия и Украйна и те излязоха. Взе им Крим. Правеше се на голяма работа зад нашия гръб от Турция голям го вадеше като ни заплашваше. Същевременно ядоса партньорите САЩ и Европа най накрая те му биха санкции. След това Канада и Австралия му казаха да спре да атакува Украйна и Крим, защото те не искат при разпадаща се монголска паплач а искат Европа. Дори Сърбия иска в Европа вече, тяхната приятелка която често атакуваше България от тяхно име. И сега най накрая дори почна да неуважава Турция, която за разлика от Русия има демокрация. Най накрая тоя скрипя и фашист си го търси. Че говореше че Българската азбука не била Българска а че те си имали тяхна оригинална азбука. След това ни тровеше със цени на петрола на тройни размери. Заплашваше ни че ако спрем да си поправяме самолетите във Русия щяло да бъде много лошо за последиците. Същевременно валутаъа рубла което на Английски се превежда "боклук", падна 100% срещу долара, и руснаците почнаха да бягат навън. Гари Каспаров атакува Путин. Всякакви защитници на демокрацията се опитват да го бутнат. Но монголския главатар който си крие родителите и се разведе със жената която му роди същата продължава да мачка хората. От 2 годино Русия и Сирия бомбардират опозицията и причиняват миграция на бедни хора към Европа. Пропагандата на Путя работи. Той щял да мъсти "за Париж", разбираш ли. Снимки само на военни самолети и бомби. Да не забравяме как 50 години ни държяха като роби да не припарим в Париж че да разберем колко е хубава Европа. Най накрая се насра. Няколко пъти не уважи Турция и дори нашето пространство си влизаше както си искаше, както навремето по времето на русо-турската война постоянно саботираше Турция и я насъскваше срещу нас траките които със някой от турските племена и гърците сме основата на Стара Европа. Империята му има 18 държави и 50 езика и никоя не иска да е при Путя, затова той им подържа петролни диктатори само да мълчат, а той щял да ги "защитава". Най накрая преля когато взе дори да критикува нашия Президент, който като глава на Свободна Нация във Европа, каза на света че чрез БСП и чрез петеолната мафия Русия постоянно се опитва да ни свали демокрацията. Ами да го духа тоя тъпак. Горките хора там, те никога не са имали демокрация, ръгат се автобуса без да се извинят, препиват като дойдат тук, не говорят Български ами само годят на клили които само говорят Руски във България(!), най древната Европейска нация. Е време му беше да яде търкала. Биг искал сега да го разкъса света и да го остави, като разкъсан от лъвове защото неговата омраза към хората край нямаше!!!! Русия произвежда колкото Италия. Това е една илюзия, едни северни араби които само произвеждат петрол, лъжа, насилие и военна апаратура. Да умрат както са се родили --- със омраза към Европа.
25.
йзщюмдючдоючдщюзгъ
24.11.2015 20:45:04
3
7
ЕРДОГАН Е ЕВРЕЙСКИ ПЕДАЛ
24.
дежавю
24.11.2015 20:43:57
8
5
Нищо няма да се случи. Свалиха им самолета в египет и нищо, наложиха им санкции и нищо, сега ще спорят с години нарушил ли е самолета въздушното пространство на Турция или не. Путин само се пени ама е страхлив
23.
кцадщабджюбджйцгъцгъчнЕРДОГАН
24.11.2015 20:24:57
2
5
ЕРДОГАН Е ЕВРЕЙСКИ ПЕДАЛ
22.
Васил Левски е убит с одобрението на Русия, а Граф
24.11.2015 20:19:11
9
7
Имаме много повече рабиране и търговия със турците отколкото със скрипята. Бургазлии са византийци и траки, ние не уважаваме бледи алкохолни тъпаци от север. Обаче уважаваме бизнеса и търговията. УважВаме добрата храна и уважението между различните племена. Със турците може да си стиснем ръцете вече, ама на руснаците само гаджетата им искаме, мъжете са боклуци.
21.
oxgxgozogz8tzoyfuЕРДОГАН
24.11.2015 20:16:36
5
5
ЕРДОГАН Е ЕВРЕЙСКИ ПЕДАЛ
20.
Пада им се
24.11.2015 20:14:48
6
4
Рус не рус, ще духаш кашата в студа и ще мечтаеш за Инстабул.
19.
Важно!!!
24.11.2015 20:13:08
12
3
Чакам скоро Украйна да се подготви да си вземе най нито. Че нейния лидер този път ще смачка Путя без да се замисли. Че и ние ще отидем да ги подкрепим и румънците. Да умира Москва, тази арабска змия.
18.
George Washington
24.11.2015 20:11:05
9
4
Русия произвежда колкото Италия. Почти нищо. Това е една изцъкана илюзия, едни северни русо-араби които само произвеждат петрол, лъжа, насилие и военна апаратура. Да умрат както са се родили --- със омраза към Европа.
17.
aytoski huligan
24.11.2015 20:08:47
4
7
"Силов отговор срещу Турция може да провокира брутална война" - тази фраза означава ,че Русия няма да отговори на звучният шамар който изяде от Турция.Турция никога нямаше и не можеше да постъпи така както постъпи , ако нямаше разрешение от господаря на света (САЩ).Сега за Русия остава да подвие опашката си и да си трае и да се опита да заглуши събитието с многобройни изказвания и декларации и да изчака всичко това да отшуми.
16.
rsultslitslitsurzitz7rzoyxogsoy
24.11.2015 20:08:04
3
9
МИРИЗЛИВИЯ ЕРДОГАН И МЪНИКА ДОВАТУГЛУ СА ЕВРЕЙСКИ УБИТАЦИ МАСОНИ СОЛТАШАЦИ НА РОТШИЛД
15.
Истината
24.11.2015 20:05:49
11
5
Абе този си го търси. Голямата им империя на лайна и царе се разпада. Първо 20те страни от Източна Европа излязохме. След това почна да бие Грузия и Украйна и те излязоха. Взе им Крим. Правеше се на голяма работа зад нашия гръб от Турция голям го вадеше като ни заплашваше. Същевременно ядоса партньорите САЩ и Европа най накрая те му биха санкции. След това Канада и Австралия му казаха да спре да атакува Украйна и Крим, защото те не искат при разпадаща се монголска паплач а искат Европа. Дори Сърбия иска в Европа вече, тяхната приятелка която често атакуваше България от тяхно име. И сега най накрая дори почна да неуважава Турция, която за разлика от Русия има демокрация. Най накрая тоя скрипя и фашист си го търси. Че говореше че Българската азбука не била Българска а че те си имали тяхна оригинална азбука. След това ни тровеше със цени на петрола на тройни размери. Заплашваше ни че ако спрем да си поправяме самолетите във Русия щяло да бъде много лошо за последиците. Същевременно валутаъа рубла което на Английски се превежда "боклук", падна 100% срещу долара, и руснаците почнаха да бягат навън. Гари Каспаров атакува Путин. Всякакви защитници на демокрацията се опитват да го бутнат. Но монголския главатар който си крие родителите и се разведе със жената която му роди същата продължава да мачка хората. От 2 годино Русия и Сирия бомбардират опозицията и причиняват миграция на бедни хора към Европа. Пропагандата на Путя работи. Той щял да мъсти "за Париж", разбираш ли. Снимки само на военни самолети и бомби. Да не забравяме как 50 години ни държяха като роби да не припарим в Париж че да разберем колко е хубава Европа. Най накрая се насра. Няколко пъти не уважи Турция и дори нашето пространство си влизаше както си искаше, както навремето по времето на русо-турската война постоянно саботираше Турция и я насъскваше срещу нас траките които със някой от турските племена и гърците сме основата на Стара Европа. Империята му има 18 държави и 50 езика и никоя не иска да е при Путя, затова той им подържа петролни диктатори само да мълчат, а той щял да ги "защитава". Най накрая преля когато взе дори да критикува нашия Президент, който като глава на Свободна Нация във Европа, каза на света че чрез БСП и чрез петеолната мафия Русия постоянно се опитва да ни свали демокрацията. Ами да го духа тоя тъпак. Горките хора там, те никога не са имали демокрация, ръгат се автобуса без да се извинят, препиват като дойдат тук, не говорят Български ами само годят на клили които само говорят Руски във България(!), най древната Европейска нация. Е време му беше да яде търкала. Биг искал сега да го разкъса света и да го остави, като разкъсан от лъвове защото неговата омраза към хората край нямаше!!!! Русия произвежда колкото Италия. Това е една илюзия, едни северни араби които само произвеждат петрол, лъжа, насилие и военна апаратура. Да умрат както са се родили --- със омраза към Европа.
14.
Важно!!!
24.11.2015 20:01:47
16
9
Трепете руските убитаци. Те са срещу Европа.
13.
Който подкрепя ИД - СМЪРТ
24.11.2015 19:51:55
4
13
Турците май се помислиха за много силни , че си позволиха лукса да свалят руски самолет . Щом подкрепят ИД , трябва да се изтрепят и те .
12.
до 10/
24.11.2015 19:21:17
3
13
до 10. Ало ИСТОРИКА -ПОМНИШ ЧЕ РУСНАЦИТЕ СТРЕЛЯЛИ ПО ВАРНА А НЕ ПОМНИШ ЧЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР през 2СВ и на ТУРЦИТЕ през 1СВ
11.
Coko
24.11.2015 19:06:58
4
13
Турците заслужават брутален отговор. България на Бяло море.
10.
The founder of Burgas
24.11.2015 18:54:37
6
6
Точно 100 години се навършват този месец от бомбардировките на руската флотилия над Варна и Балчик. От Балчик тогава остават само две неразрушени къщи.
9.
Do Anna
24.11.2015 18:50:56
4
8
Rusiq nikoga nqma da se razpadne no ti si tolkova prosta che chak se uchudvam na prostotata ti kakvi smetki sa razchisteni ma ovca kade sa priqtelskite vzaimootnosheniq q se skarai s edin turchin da vidish kakav otg shte poluchish znaesh li kakav shte se obarne i shte ti kaje za tova vi e**hme 500g ne ti li e poznato az sam go chuvala zashtoto ostanalite deto mislqt kato tebe shte im kaja da go d*hat
8.
бррр
24.11.2015 18:38:52
3
15
Рязаните бургии ясно дадоха да се разбере, че обичат да прекарват "приятелите" си изотзад. Национална черта! За жалост сме им съседи и можем всичко да очакваме от тях.
7.
rispurz07rs8tx9yx96d6x9dycohx
24.11.2015 18:36:56
4
12
НАПРАВЕТЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ НА МИРИЗЛИВИТЕ ЧАРШАФИ 9 ПО РИХТЕР В ИСТАНБУЛ И АНКАРА ХЕМ НЯМА ВОЙНА ХЕМ ИЗБИТИ МИЛИОНИ ФЕСА ПОСЛЕ ИЗРАЕЛ
6.
Руско гето
24.11.2015 18:24:53
11
9
Руски "експерт" това звучи като мит, експерт като онези дето промиваха мозъците и пренаписаха историята колко бил герой Ленин и Сталин, хаха, смешни чучела.
5.
гошо
24.11.2015 18:23:05
15
7
Тоя мръсна свиня комунист кой го пита какво мисли. Тук е Европа! Ходи да духаш супата в Кремъл че идва зима.
4.
Анна
24.11.2015 18:20:02
17
7
До 3: защо съм протестирал срещу взимането на Бяло Море и Македония? Ти ли ме питаш защо? Нима не ти е ясно. Не намесвай турските племена. Отоманската империя отдавна се е разпаднала. Ние сме си разчистили сметките. Сега сме в приятелски отношения. Нищо подобно със Русия, която тепърва ще се разпада защото няма генетичен материал и защото е изкуствена империя която държи диктатори - хора които нямат обши езици и принадлежности.
България ще ги надживее всичките тези империи защото ние сме ядрото траки и българи, което винаги е било тук, от времето на Египет.
3.
123
24.11.2015 18:13:42
4
15
Ami turcite 500g kakvo praveha s balgarskiq narod da te pitam az zashto ne komentirash tova a laesh sreshtu rusnacite smeshen si dokato ima bokluci kato tebe Bg shte e pod tursko robstvo
2.
Жорж Български
24.11.2015 18:04:46
18
7
A кой оряза Бяло Море от България, смешни чучела на Монголия в Кремъл? Кой отряза Бяло Море от родината? Кой отряза Маледония от родината? Кой. Мръсните свини комунисти във Москва.
1.
Жорж Български
24.11.2015 18:02:21
20
14
Сега ще използват нашите туроператори. Използвайте кризата за да печелите и да вземете парите и на Руснаците и на Турците. Сега те са в много лоша ситуация на мразене и ограничения. Нека да бъдем неутрални. Русия ни пороби и 3 пъти ни атакува за да ни унищожи, при Самуил, при Стачбулов, и при цар Борис. Последния път фатално!!!!!! Ботев е казал че Русия е най големия враг на България. Захари Стоянов също описва как Русия отказва да спаси Васил Левски и после пречи да си възвърнем териториите. Напротив, Русия ни взима териториите в Крим и Волга.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Треньорите от "Гласът на България" се блокираха един друг заради 15-годишен супер талант от Бургас Треньорите от "Гласът на България" се блокираха един друг заради 15-годишен супер талант от Бургас 15-годишната Жаклин Костадинова пя зад завеса, а когато тя падна, менторите ахнаха Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Драмата е неописуема: Созополският архитект взел фаталното решение заради тежко заболяване Искал да спре мъките си Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Около 300 декара са изгорели от пожара край Русе Все още има тлеещи огнища България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията България е страната в ЕС, която отделя най-много пари за полицията При средна стойност от 1,7% от брутния вътрешен продукт за ЕС, разходите за вътрешен ред и сигурност варират от 0,7% в Ирландия до безпрецедентните 2,5% в България Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Голяма опасност за язовир, който е на час разстояние от Бургас Обемът на язовира, който през юли беше около 122 млн. м3, вече е спаднал на под 109 млн. м3, или около 33,15% от капацитета си ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) ДПС-Ново начало регистрира листата си за изборите във Втори МИР-Бургас (СНИМКИ) Вижте списъка с кандидатите за народни представители от партията На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки
Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Университетските дипломи – все по-маловажни за работодателите в Европа Напоследък обаче се увеличи броят на работните места, за които не се изискват дипломи Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години Арестуваха мъж, извършил две убийства преди 47 години 65-годишният мъж е бил на 18 години, когато е извършил престъпленията Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Две деца загинаха при срутване на сграда край Неапол Причината за срутването вероятно е газова експлозия Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Изгубена котка измина 1500 км и се завърна в дома си след 2 месеца Как точно котаракът на име Рейн Боу се е прибрал у дома два месеца след като се е изгубил в националния парк „Йелоустоун“ по време на летен къмпинг, остава загадка Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори