×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветанов: Делата срещу мен бяха поръчкови, а съдията, който потвърди присъдата ми, бе повишен


Цветанов: Делата срещу мен бяха поръчкови, а съдията, който потвърди присъдата ми, бе повишен
Станишев ме набеди, но след като се установи, че кечърите не могат да подслушват, не ми се извини, каза Цветан Цветанов
18 Септември 2015, Петък, 13:16 ч.

На местните избори искаме да пречупим монополите в Хасково, Монтана и Кърджали, заяви заместник-председателят на ГЕРБ

Съдията от Апелативния съд, който потвърдил ефективната присъдата по едно от делата срещу Цветан Цветанов, е бил повишен. Имаше скандална заповед на външно министерство, с която бе удължен мандатът на неговата съпруга, заяви бившият вътрешен министър, който бе оправдан по обвиненията, че е осигурил чадър на престъпници, отказвайки разрешение за подслушване.
Единственото, което съм искал, е да имам справедлив съдебен процес, подчерта той в „Здравей, България“ по Нова телевизия и сподели, че делата са били поръчкови. На въпроса обаче дали смята, че Сергей Станишев е повлиял на съдиите да го осъдят, Цветанов отговори: „Разбира се, че не мога да го твърдя, но има много ситуации и обстоятелства, които са се развили“.
"През 2013 г. преди стартирането на предизборната кампания, Сергей Станишев ме набеди пред надлежен орган. Беше направена пресконференция, беше внесен сигнал. Вие знаете ли, че се установи, че кечърите не могат да подслушват. Никой не ми се извини тогава", каза още заместник-председателят на ПП ГЕРБ. 
Той подчерта, че на местните избори партията ще се стреми да пречупи монополите в Хасково, Монтана и Кърджали.

В категории: Политика


5
Коментара по темата
5.
Cvyki , neshto za tazi informaciq da kajesh ?
19.09.2015 11:13:06
0
1
Възродената от Бойко Борисов партия на родата му Иван Славков-Батето "Напред България" е поверена на бившата кметица на ГЕРБ(2 мандата) в община Нови Искър - Зорница Тодорова. Същата беше главен юристконсулт на Йорданка Фандъкова в столична община до преди две години.
А малък Тошко, колкото и да не му се занимава с политика (Батето също не е бил политически обвързан, освен това че е бил с ранг на генерал в 1 и 2 главно на ДС и НСС до кончината си) е активиран точно от Бойко Борисов да се включи в битката за София дърпайки гласовете на БСП електората.

Що се касае за представителството в Бургас на партия "Напред България", от 2005г. тя се идентифицира с един от първите лидер на СДС-Бургас (1991-1995) и краен в антикомунистическите си възгледи бивш общ.съветник, който 2005г. водеше листата за депутати партия "Напред България"(и взе 3850 гл.) , Милчо Добрев. Лош или добър до м.юли 2014г. Добрев е трети зам.председател на "Напред България".

С идването обаче на ГЕРБЕРИТЕ в партията и новото и ръководство, той е извън ръководството но пък остава председател на Контролната комисия т.е. пак има тежест да блокира решения. Така и се случва, преди около две седмици, когато Константин Луков с подкрепата на кмета Д.Николов СЕ ОПИТВАТ да направят преврат и отстранят Добрев от представителството в Бургас.
От достоверен източник изтече инфо, че К.Луков е провел среща в Бургас с генерал Кирил Войнов зам.председател 2-ри в партия "Напред България" и съветник в МС на Бойко Борисов, като са му предоставили СПИСЪК С ИМЕНАТА и ДАННИТЕ на 33-ма членове (явно от активисти на ГЕРБ), които да ПОДМЕНЯТ ИЗЦЯЛО общинската структура на М.Добрев и него самия. Изпратен е в София за представяне и запознаване с предизборният щаб партията и "новия" лидер избран от К.Луков и Д.Николов, за да получи пълномощия за област Бургас ...... но там се издънва заверата на Кирил Войнов и К.Луков след като шефката новата и стара на партията в него момент са заедно с М.Добрев и назидателно изритват протежето на ген.Кирил Войнов и Константин Луков.

Преврата на ГЕРБ-Бургас за ПОДМЯНА БУРГАСКАТА СТРУКТУРА на партия "Напред България" и елиминирането на НЕУДОБНИЯТ за кмета и К.Луков - Милчо Добрев, удря на камък. Съветника на Б.Борисов ген.Кирил Войнов се покрива и не отговаря на искането от КК и председателят и М.Добрев, да даде писмени обяснения с какви правомощия е водил преговори с гербера К.Луков в Бургас, като се с добива и с забрана от КК да се идентифицира с председателството на партията до краят изборите (а след тях най вероятно лобито на Добрев ще го отстрани от партията).

Инфото за този мерзък ченгесарски опит на герберите да елиминират М.Добрев и овладеят Бургаската структура, чрез свой подставени лица не успява и случката се покрива максимално бързо, за да не изтече инфо към медиите. Не я коментира към момента и М.Добрев, макар на последната общинска сесия да ни подсказа на мен и още двама колеги журналисти, че ще изчака К.Луков, да му предаде списъка с "герберите" да ги включи в листата съветници, щом кмета Д.Николов е гарантирал 3-ма да станат съветници, а той самият ще е на 13-то място да не им пречи. Изненада в пасианса обаче е факта, че междувременно М.Добрев се регистрира и кандидатира за КМЕТ на Бургас .... при взето решение и то с неговият глас на национален съвет м.юли , да се ПОДКРЕПИ кмета Димитър Николов за трети мандат !

Явно осуетеният "преврат" е изял доверието в кмета Николов, след като личният му юрист К.Луков се издъни със свалянето на М.Добрев и елиминирането му от общинското и областно представителство партия "Напред България" в Бургас !

Ето сега скритото инфо изтече, вие сте на ход да потърсите още доказателсва от инициаторите и осуетилите преврата в Бургас.
4.
филхармонията
18.09.2015 22:49:43
0
3
незабравим речеви статус от партийните конгреси... дебили и безродници и продажници...
3.
Физкултурник
18.09.2015 13:36:50
1
8
Тиквеник учител по физическо!
Ръкопляскайте му бургаски гербаджийски малоумници!
2.
Юрист
18.09.2015 10:44:02
1
16
А ти, колко поръча, мръснико? Колко хора осъди, просто ей така от нивото на министерската си трибуна? А сега ще има повишение за съдиите, които те оправдаха, нали? Отврат...
1.
Фют
18.09.2015 10:38:40
1
17
Горкият, да го оплачем само апартаменти успя да вземе или само тях успяха да покажат, няма държава, няма възмездие тук.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма успехи нито в любовта, нито в тв ефира Няма успехи нито в любовта, нито в тв ефира Ако бих участвал в нещо, то би било свързано с артистичното, но и с елементи на непознатото, призна Евгени Генчев Ужас във влака! Якето на жена е цялото в кръв заради дървеници, а приятелката й ще си изхвърли мебелите Ужас във влака! Якето на жена е цялото в кръв заради дървеници, а приятелката й ще си изхвърли мебелите  Катя Атанасова с алергична реакция след кошмарното пътуване от Варна до Казанлък, макар че си взела билет за първа класа Може ли МВР да ограничи купения вот? Цветлин Йовчев посочи кой може да фалшифицира изборите Може ли МВР да ограничи купения вот? Цветлин Йовчев посочи кой може да фалшифицира изборите Бившият председател на ДАНС и ексминистър обясни и защо фокуса на шпионският скандал с пейджърите бомби се измества към България Кой ще поеме отговорността за смъртта на колоездач, паднал в шахта в Пловдив Кой ще поеме отговорността за смъртта на колоездач, паднал в шахта в Пловдив Екип от ВИК, който се явява и управляващ този проект, в момента извършва разследване Явор Божанков повежда бургаската листа на ПП-ДБ Явор Божанков повежда бургаската листа на ПП-ДБ Юристът изненадващо се озовава във Втори МИР Бургас  Изтича срокът за подаване на партийните листи в РИК за изборите Изтича срокът за подаване на партийните листи в РИК за изборите В 0:00 часа на 27 септември започва предизборната кампания за вота на 27 октомври Телецът да си охлади емоциите, а Стрелецът да си обуздае апетита! Телецът да си охлади емоциите, а Стрелецът да си обуздае апетита! Хороскоп за деня – 24 септември 2024, вторник  ПП остана без водач в Бургас, акад. Николай Денков отива в 25 МИР ПП остана без водач в Бургас, акад. Николай Денков отива в 25 МИР Националният съвет обсъжда възможен заместник, някои предложения са екзотични Консумацията на броколи може да реши този проблем Консумацията на броколи може да реши този проблем Повече от един милиард възрастни по света имат високо кръвно налягане, което го прави изключително важен обект на изследвания и здравни интервенции Националният ни отбор по състезателни дронове заминава за Световното в Китай, но се нуждае се от вашата подкрепа Националният ни отбор по състезателни дронове заминава за Световното в Китай, но се нуждае се от вашата подкрепа Какво представляват състезанията с дронове, вижте в следващите редове
492 са вече жертвите на израелските удари в Ливан 492 са вече жертвите на израелските удари в Ливан Атакувани са 1300 цели на Хизбула, а групировката обяви, че е изстреляла 200 ракети по Северен Израел Ще донесе ли мир „мирната формула“ на Зеленски? Шолц му попари надеждите Ще донесе ли мир „мирната формула“ на Зеленски? Шолц му попари надеждите Петер Сиярто пък говори за Трета световна война Харис поведе пред Тръмп с 5%, твърди проучване Харис поведе пред Тръмп с 5%, твърди проучване Данните са от национално проучване на NBC, като според публикацията отразяват растящия ентусиазъм сред демократите преди вота Загуби човека, на когото посвети последната си титла Загуби човека, на когото посвети последната си титла 56-годишната Меги Раучеге е починала тази събота, губейки своята продължителна битка с рака Искате ли го в Биг Брадър Искате ли го в Биг Брадър Бо е първият седмичен финалист, който ще участва във финалното гласуване и е на крачка от това да влезе в Big Brother Почина дипломатът Милен Люцканов Почина дипломатът Милен Люцканов Той бе голям патриот и приятел на общността ни, на църквата и на училищата ни Фенове на гробарите направиха тази глупост Фенове на гробарите направиха тази глупост Погромът е станал часове преди голямото дерби с Цървена звезда, което е тази вечер от 20:00 часа Ако Русия спечели войната, вие ще загубите всичко, каза Зеленски в САЩ Ако Русия спечели войната, вие ще загубите всичко, каза Зеленски в САЩ Ако Украйна не беше дала отпор, Путин щеше да стигне по-далеч, каза той Рекордни загуби на вода в три области Рекордни загуби на вода в три области Общо за страната до потребителите не стигат около 2/3 от количествата Какво се случва? Сняг покри Южна Африка Какво се случва? Сняг покри Южна Африка Заради снега бе затворена магистралата, свързваща Йоханесбург с крайбрежния Дърбан
Д-р Мирослав НЕНКОВ Д-р Мирослав НЕНКОВ На 27 октомври искам да видя как лъвовете излизат да гласуват и не се оставят на мишките Виц на деня Виц на деня - Как си Пешо?
- Няма живот, ей. Навън ковид, у дома - чума
Виц на деня Виц на деня - Г-н полицай, пред вас играят хазарт а вие нищо не правите!
- Ха, търсете си други глупаци! Вчера заложих пет бона и ги изгубих всичките.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женската логика е създадена единствено за да съсипе мъжката психика
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори