Шеф Петров в шок, кренвиршите не губят тегло при термична обработка
25 Март 2015, Сряда, 10:45 ч.
Нормално е кебапчетата и месото да загубят до 40% от теглото си, но кренвиршите не губят, почти нищо, ядем пластмаса, коментира кулинарят
Ядем пластмасови кренвирши, каза кулинарят Шеф Петров след експеримент, направен в ефира на ТВ7. Според него е нормално в този продукт да има мазнини и част от теглото да се стопи, но се оказва, че

„Нормално е местните продукти да загубят до 40% от теглото си, защото в тях има мазнини. Кебапчетата олекват значително. А кренвиршите, които използвах за експеримента, са сякаш пластмасови. Как е възможно да сложим нещо, което знаем, че е мазнина и месо на скарата и то да не загуби нищо?“, заяви кулинарят.
В категории:
Животът








Много е влюбен
23/04/2025, Сряда 21:41
3

Сваля млада красавица
23/04/2025, Сряда 21:20
0

Влезе по спешност в болница
23/04/2025, Сряда 21:00
0

Снайперисти застреляха над 700 коали
23/04/2025, Сряда 20:40
7

Путин демонстрира отлични отношения към съседка на България
23/04/2025, Сряда 20:18
0

Атака с брадва разтърси родно село
23/04/2025, Сряда 20:00
2

Сподели за деликатен проблем
23/04/2025, Сряда 19:20
0

Фрапантен побой в България
23/04/2025, Сряда 19:00
0

Рядко срещан инцидент в страната
23/04/2025, Сряда 18:49
2

Притеснителна информация за Варна
23/04/2025, Сряда 18:47
1

Искат закриване на две училища в...
23/04/2025, Сряда 18:33
0