×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цветан Цветанов дава 1000 лева на децата с аутизъм


Цветан Цветанов дава 1000 лева на децата с аутизъм
Аз ще направя дарение 1000 лв. Колегите също ще се присъединят, каза Цветан Цветанов.
25 Август 2014, Понеделник, 14:29 ч.

След като се заля с ледена вода в подкрепа на каузата, зам.-председателят на ГЕРБ обеща да накара и колегите си да се присъединят към благотворителната кампания

Цветан Цветанов обеща да дари 1000 лева на децата с аутизъм.
„Аз съм участвал и друг път в подобни кампании. Всеки трябва да допринесе с нещо. Аз ще направя дарение 1000 лв. Колегите също ще се присъединят”, каза зам.-председателят на ГЕРБ в „Тази сутрин“ по бТВ. Той обаче не отговори на въпроса дали ще стане отново министър на вътрешните работи, ако партията му спечели изборите и състави правителство.
„ГЕРБ ще направи втори управленски мандат с премиер Бойко Борисов. Когато е ясна управленската програма, няма значение кой е съответният министър, важен е капитанът на отбора. Лидерът ще реши кои ще бъдат министрите му“, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ. Според него, след 5 октомври ГЕРБ ще има повече от 121 депутати и въпреки острият тон на реформаторите Бойко Борисов щял да седне на една маса с тях.
Цветанов увери, че инфраструктурните проекти са на първо място в бъдещата управленска програма. Той припомни, че вчера е станала тежка катастрофа по автомагистрала „Тракия“ заради интензивния поток. Затова, според него, строителството на магистрали трябва да продължи.
„Точно в управлението на ГЕРБ традиционните 1000-1100 жертви на пътя бяха намалени на 600 към 2012 г., което е с нива от 1963 г.  Когато бях вицепремиер и министър, отвличанията спряха, имахме въоръжени групи за поръчкови убийства, заловихме тонове наркотици. Това, което остава като наследство в МВР, е трагично – имаме убийство, побои, въоръжени грабежи, министерството е абдикирало съвсем от проблема с купуването на гласове“, каза още Цветанов.

В категории: Политика


6 грешки по време на душ
6 грешки по време на душ 20/09/2024, Петък 21:20 0
Рецепта за паниран праз
Рецепта за паниран праз 20/09/2024, Петък 21:00 0
Бременна е
Бременна е 20/09/2024, Петък 17:40 2
10
Коментара по темата
10.
Гог
25.08.2014 21:43:51
3
2
За разлика от предишните 9 коментара аз вярвам на този човек. По време на управлението на ГЕРБ той сложи престъпността на колене, много бързо забравихте черните хроники! Браво Цветанов, напред!
9.
ax
25.08.2014 20:56:01
1
3
boklyk dolen ot kade sa ti parte kopele
8.
КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ
25.08.2014 19:45:47
1
4
За ГЕРБ ще гласуват преди всичко аутсайдерите и некадърниците...

Логиката е проста : Озлобения, неук и тъп Пешо, мрази Валентин, защото Валентин е сравнително умен и работлив, и е дръпнал малко напред - има фирмичка, работи усилено и изкарва прилични парички, има сравнително хубава кола и готино гадже. Да, ама всички знаят, че ГЕРБ съсипва малкия и среден безнес, ерго, Пешо ще гласува за ГЕРБ, с надеждата бизнеса на Валентин да бъде смачкан, и мръсната, долна душица на Пешо да бъде удовлетворена...

Това е логиката на Пешо - ще дойде ГЕРБ, и ще изравни резултата... Ама няма да издърпа глупака Пешо до нивото на Валентин, а напротив - ще срине Валентин до нивото на некадърника Пешо. Затова Пешо боготвори ББ...
7.
компания aлтруисти
25.08.2014 18:16:03
1
6
от пандизчия пари не щем
6.
КOЯNдьо
25.08.2014 12:31:34
2
15
Присвоил милиони, дарил хилядарка... бляд!
5.
Някой
25.08.2014 12:09:31
2
14
Абе той тоя подсъдим кандидат пандизчия,хептен полуде!!! С 1000 кинта ще купува благоволението на народа!!! Толкова ли изпаднахме,че да се радваме на 1000 лв от доказани престъпници???
4.
жеко
25.08.2014 12:02:39
2
10
все едно средностатистически българин да изкара от джоба си 5 стотинки и да ги дари ... точно това е съотношението на парите на цецо
боклук си е и не ще се промени
3.
жеко
25.08.2014 12:02:38
2
8
все едно средностатистически българин да изкара от джоба си 5 стотинки и да ги дари ... точно това е съотношението на парите на цецо
боклук си е и не ще се промени
2.
дядо
25.08.2014 11:58:42
2
17
Не за "аутизъм",а според неговите думи аЛТРУизъм и понеже по-тъп цървул никога не е бил министър ще спомена и думите му,че "е участвал и в много други КОМПАНИИ",напълно завършен идиот,както и останалата измет от хунтата герб!
1.
спомен мил
25.08.2014 11:52:36
2
5
Нещо не виждам коментари - "страхува" ли ви....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е водач на "БСП-Обединена левица" във Втори МИР-Бургас, вижте цялата листа Инж. Петър Кънев е безспорен авторитет и обединителна фигура за актива в региона, а този път социалистите имат силен отбор, с който ще се борят за значително по-добър резултат Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Диян Камбаната насъскал питбула си към ченгета от Четвърто РУ: Да ви е*а майката боклуци, педе*асти! Ще ви избия всичките Бургаският рецидивист Диян Тончев-Камбаната разбил устата на единия полицай, а после центрирал в лицето и медик от УМБАЛ-Бургас Рецепта за паниран праз Рецепта за паниран праз Просто и вкусно есенно-зимно предястие 3 зодии, за които октомври ще бъде любов 3 зодии, за които октомври ще бъде любов Забавления за Козирозите Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Ще спре ли трета лента на АМ „Тракия” войната по пътищата? Ха-ха!!! Недейте, че някой ще си помисли, че ползваната за синоним на „магистрала” дума „аутобан” вече е буквална  Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените Започва същинската част по етажните паркинги в бургаския жк „Възраждане”, променят ПУП на терените В края на месеца става ясно дали Общинският съвет ще даде зелена светлина за проекта Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Ужас! Това са новите очила-чудовища на "Прада" Дизайнерите Миуча Прада и Раф Симънс откриха ревюто, наречено "Безкрайно настояще", с рокля с презрамки с флорални мотиви Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Помните ли как в късния соц бездомните кучета в „Меден рудник“ изчезнаха? Понеже не бяхме виждали на живо азиатци, решихме, че новите съседи няма как да не владеят кунгфу, докато не бяха ошамарени на автобусна спирка „Бадемите“ Бременна е Бременна е Ирина Карабаджак, която във втория сезон на "Ергенът" достигна почти до финала, се омъжи през август Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо Забравете за Биг Брадър, ако не искате да гледате това нещо В този сезон в къщата ще живее 16 квартиранти, като ще има изненади относно техния състав по време на шоуто
Остави майка си и сестра си да гният в моргата Остави майка си и сестра си да гният в моргата Певицата замина на почивка, вместо да погребе роднините си  Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток?
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори