×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ямболски Додж показа как се паркира в центъра на Бургас


Ямболски Додж показа как се паркира в центъра на Бургас
По този особен начин е спрял водачът на Доджа
04 Февруари 2014, Вторник, 16:57 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Георги ДИМИТРОВ

Автомобилът необезпокоявано е спрял вече час зад Старата поща
Додж Калибър с ямболска регистрация е спрял почти по средата на платното за движение на уличката зад Стара поща, видя репортер на Флагман.бг.

Шофьорът на автомобила изобщо не си е направил труда, за да го паркира в клетката на синята зона и е вкарал там само предницата. Колата е на това място близо час.

Не е ясно дали е водачът е изпратил смс, но според шофьори Доджът пречи на движението и трябва да бъде репатриран.

В категории: Пътна обстановка


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
иван Черния
10.02.2014 19:33:37
0
1
КУКЕРИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СЕЛЯЦИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
8.
Тяната
04.02.2014 21:06:18
0
2
Жалкото в Бургас е че този шофьор не е единичен случай,а това е масова практика в Бургас,всеки си спира,където и когато пожелае.Пускат се едни аварийни светлини и готово,проблема със спирането е решен,дори и по най-натоварените пътни артерии на града.За жалост,простотията процъфтява...
7.
бургас
04.02.2014 20:45:07
0
0
Ямболски Боч паркирал по средата на улицата !
6.
do 1
04.02.2014 18:50:47
1
4
karai to im otiva da go pishat po toq nachin Doch poneje sa dosta tup sait koito se chudi veche kva novina da napishe.. ta po4va da si snima ot ofisa im koi kak spira..praznqri
5.
paqk
04.02.2014 17:52:12
0
3
ami to e mnogo lesno zvanite na paqka i idva i gi vdiga nezavisimo koi kade e parkiral te ne otbirat
4.
бургас
04.02.2014 17:25:29
1
13
Не знам кой ги пише тези статии, но съм потресена.Първо, това ако е някаква новина аз ще се гръмна.Второ, статийката е пълна с грешки. Доч- това не съм го чувала. За Додж да ама Доч -не.Нататък - "шофьорът на автомобилЪТ"- алоооо пълен член не се пише на допълнение в изречението, а тук даже е и непряко допълнение. От второто изречение въобще не става ясно за чия предница става въпрос- на водача или на автомобила. Даже по- скоро излиза, че е на водача.Айде ако обичате проверявайте си ги нещата, а ако не можете -върнете се в училище!!!
3.
гггггг
04.02.2014 17:18:27
1
22
Пълно е със селяни от Ямбол и Сливен който се вживяват в роли и се мислят за много велики . Вижте ги как карат само из града и как паркират . Да си ходят на село там може да паркират както си искат .
2.
net
04.02.2014 17:16:24
0
5
po pravilno e qmbolski ko4 slamarin si nqkoi
1.
Мъдрият Бай Хой
04.02.2014 17:13:09
1
17
Защо му криете номера? Той е бил достатъчно нагъл да спре като албански тираджия, а вие му криете номера! Също така мисля че е по-правилно да се напише Додж, а не Доч!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Плаща сметките на новия си мъж Плаща сметките на новия си мъж Аферата на Радина Кърджилова с Пламен Димов не е просто забежка за развлечение Ще се разцепи ли на две и гей общността у нас? Ще се разцепи ли на две и гей общността у нас? С тази кандидатура новата обединена левица би могла да привлече гласовете на консервативните ЛГБТ, които не ходят на паради и не се афишират Как да се предпазим от строителната мафия Как да се предпазим от строителната мафия Много често купувачите се сблъскват с проблеми, като некачествено строителство или неспазени срокове Ударно начало за Театрален колеж „Любен Гройс“ в Бургас, започна приемът на студенти Ударно начало за Театрален колеж „Любен Гройс“ в Бургас, започна приемът на студенти На сайта на академията вече започна приемът на студенти за експерименталния клас по актьорско майсторство за кино и театър, който стартира още тази година Националната Спартакиада на СФСМВР стартира в Слънчев бряг Националната Спартакиада на СФСМВР стартира в Слънчев бряг Тридневното спортно мероприятие събира всички победители от регионални благотворителни турнири, проведени през годината, като част от традиционната кампания „С обич за децата, в памет на бащите – герои !“ Декатлон изтегли опасен продукт от пазара у нас Декатлон изтегли опасен продукт от пазара у нас Пластмасовата част в задната част на каската, която държи каишката, е дефектна и може да се счупи Димитър Николов ще е начело на листата на ГЕРБ в Бургас Димитър Николов ще е начело на листата на ГЕРБ в Бургас Очаква се той да вдигне броят на депутатите за ГЕРБ-СДС с още двама и така да докаже, че може да увлече избиратели извън ядрото на своята партия Събраха се след 20 години Събраха се след 20 години Събирането им роди нещо хубаво, което даже Мира е сънувала Почина тв легенда Почина тв легенда Издъхна на 99-годишна възраст Малки и големи бегачи се включиха в шестия лекоатлетически пробег „Поморие Рън“ Малки и големи бегачи се включиха в шестия лекоатлетически пробег „Поморие Рън“ Общо 37 опитни лекоатлети от различни клубове в страната се включиха в надпреварата на дългата дистанция
Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Поставят взривни устройства в куриерски пратки в Германия Разследват възможен руски саботаж Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Мениджърът на джендър-боксьорката Имане Халиф : Момиче е, има аномалия Ето откъде тръгват споровете за нейния пол Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Създадоха изкуствен интелект, предсказващ престъпления Технологията анализира поведението на хората на обществени места, сравнявайки го с поведението на престъпниците
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори