×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БСП потегли с тромби, свирки и сандвичи с три автобуса от Бургас за митинга в София


БСП потегли с тромби, свирки и сандвичи с три автобуса от Бургас за митинга в София
6 часа, спирката на Дома на нефтохимика: Общинският лидер на БСП Евгений Мосинов провери организацията на партийния превоз, след което отпътува с кола за столицата
16 Ноември 2013, Събота, 06:48 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Организираните два рейса, отпътували от центъра на града, останаха полупразни

БСП потегли с три организирани автобуса от Бургас за митинга в подкрепа на правителството в София, но те останаха полупразни. В замяна на това обаче от местната структура се бяха постарали да осигурят стабилно количество плакати, знамена, свирки и тромби. Сборните пунктове, откъдето отпътуваха социалистите от морския град, бяха от спирката на Дома на нефтохимика и до хотел "Мираж".  Три полицейски коли охраняваха района.

В ранния сутрешен час обаче бяха неколцина мераклиите да ползват партийния превоз в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски. Ще имаме спирки в Карнобат и Айтос, откъдето очакваме още наши съмишленици, казаха активисти. В автобусите се качиха общинските съветници Чанко Мирчев и Тодор Ненов. Лично организацията проследи и общинският лидер Евгений Мосинов, който след това отпътува с колата си за столицата.

„Нямаме дадени никакви предварителни указания. Ще отидем, ще си изразим подкрепата и ще се върнем обратно”, казаха социалистите.

Млад активист от Малко Търново пък беше побрал червен анцуг с емблемата на ЦСКА. „Избрах го заради цвета, а не заради мача на ЦСКА днес в София. Отивам да подкрепя правителството, участвам във всички изяви на БСП, редовно ходя и на Бузлуджа”, каза младежът, носейки със себе си партийни знамена.

За пътниците бяха осигурени сандвичи и минерална вода, тяхната бройка обаче не беше повече от 30 души.

Голямото партийно пътуване днес започна от 3 часа тази нощ, когато от гарата потегли влака на ДПС, в 6 часа тръгнаха автобусите на БСП. В 8,30 часа пък ще потеглят автобусите на ГЕРБ, които ще се отправят към техния национален митинг, който ще се проведе в Пловдив.




В категории: Политика


20
Коментара по темата
20.
petko
17.11.2013 09:31:03
1
2
ранобудните пияници не са ли от отбора на бсп...
19.
..,.,
17.11.2013 00:44:45
1
3
няма само ГЕРб да плаща за раноббудни студенти
18.
мосФилм
17.11.2013 00:17:51
1
1
Другарю ти защо не пътува с нас простосмъртните с автобуса?
Видяхме те само как стовари знаменцата и избяга с лъскавото возило. Колко стилно. Тромби и зрелища за тълпите…
17.
пропаганда
16.11.2013 23:28:30
0
1
до 15, аз пък се радвам, че има свободна медиа, има снимки, явно са били на място, а не статистики от партийни централи. А се радвам, че не ви чакат да си пуснете партийните "опорни точки"
16.
Е.Г.
16.11.2013 22:09:57
0
1
Лидерът на БСП в Бургас има да връща ресто…какво се е захилил с тия тромби и плакати.
15.
пак дрън-дрън
16.11.2013 21:06:27
1
1
Ало, Флагмана, пак избърза с писанието - колко били, как били, какво носили и яли. Е, видяхме. Бяха повече от колкото очаквахте. Време е да се ориентирате на къде духа вятъра и да спрете с тази псевдо журналистика.
14.
оня
16.11.2013 20:13:16
5
3
Тук поне ще хапната нещо, а герберите ако могат и лайното си ще изядат . На електората нищо- само излагацията им остава! Така, така, Мосинов! Браво!
13.
оня
16.11.2013 20:13:16
5
3
Тук поне ще хапната нещо, а герберите ако могат и лайното си ще изядат . На електората нищо- само излагацията им остава! Така, така, Мосинов! Браво!
12.
AZ
16.11.2013 19:56:17
0
3
Abe horata chakat kebapcheta,te sandvichi im nosqt!Pone s lukanka li bqha?
11.
shans
16.11.2013 19:05:20
0
5
Айде 5 плаката подарък от Мосинов за сватбата между БСП и ДПС.
10.
moskat
16.11.2013 17:51:24
2
6
Мосинов, Мосинов…защо си сложи и ти розовия нос и хукна да гониш михаля. Малко ли ти бяха предателствата от Арнаудов, та сега ги браниш по площадите, такива като него ретро политици. От позицията на старостта ти казвам, не заслужават да си толкова предан към тях.
9.
питане
16.11.2013 17:03:47
2
4
Колко циганина осигури ,чернилката -Кмета от Карнобат ,защото други няма в града??
8.
питане
16.11.2013 17:03:46
1
4
Колко циганина осигури ,чернилката -Кмета от Карнобат ,защото други няма в града??
7.
petrov peter
16.11.2013 16:05:27
2
6
да беше взел със себе си шефа на пристанището или пък някой друг кариерист.огледай се на юг и там е пълно с лекета, които да мъкнеш насам-натам.
бсп пак се срути.
6.
bajvaso
16.11.2013 15:53:00
1
9
Срам, не срам, и той отиде в общия казан - поне ги преброихме кои са на митинга в софия, безпесрпективни лелки и цигани. Мосинов един кадърен другар ли нямаш из Бургас да стои до тебе ?
5.
БайМиле
16.11.2013 15:30:51
1
8
Мосинов не те ли е срам събра всички Айтоски и Карнобатски цигани голям електорат няма що ....
4.
moskat
16.11.2013 10:33:20
1
7
Бенев ще дойде ли с бентлито ?
Мосинов и тебе те вкараха в цирка...
3.
Фантагиро
16.11.2013 09:57:11
2
9
Нямали дадени указания? хахаххахааха....а на Мосинов ще му припари под задника, като не изпълни дадената квота. С три автобуса покрива едва една трета от поръчаната бройка.

ЖАЛКИ ЛУМПЕНИ. Със свирки, без свирки, червени, лилави, комунисти, гербераси - всички са педераси, както е казал народа.
2.
цацата
16.11.2013 09:26:12
1
11
с наши пари се организира митинг... кой ще плаща разноските, пак данъкоплатците, за да може политическия елит да си изчеткат имиджа
1.
hm
16.11.2013 09:10:49
5
18
Червено турската измет трябва да бъде избесена за да се оправи държавата България !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен Кризата в ДПС блокира ОбС-Руен 22-мата съветници на ДПС не присъстваха на днешното редовно заседание Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Станишев продава лукс апартамент в най-баровската сграда в Созопол? Тя е кацнала на скала над морето и е проектирана от брат му Георгий Станишев Слави затваря телевизията? Слави затваря телевизията? Два негови проекта вече тръгнаха по Би Ти Ви Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово Българската следа в терора с пейджърите била димка, но проф. Чуков намери връзка с атентата в Сарафово  Във вестника на „Хизбула“ пишело, че ливанецът, който е наредил терористичния акт на бургаското летище, е изчезнал безследно  Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Проговори за отношенията си с Мария Игнатова Всяка неделя Рачков ще посреща популярни български изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме Колкото по-стари ставаме, толкова по-малка пенсия ще получаваме При използване на „швейцарското правило“ за вдигане на пенсиите се взема предвид не само ръстът на доходите, а и инфлацията в страната Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Бизнесменът Йоско Алипиев застана начело на ДПС-Ново начало в Бургас Той е ново име за политиката, но има богат опит в реализирането на редица обществени каузи Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Предизвиква мъжете със знойното си тяло, провокира с него и завистливите си колежки Определено знае как да провокира  Направи голямо шоу в новото предаване на бТВ Направи голямо шоу в новото предаване на бТВ Докато с Ути Бъчваров опитваха да познаят възрастта на чаровен готвач на име Мартин, Лара не само остана впечатлена от външния му вид, но и направи шеговита закана Диетологът д-р Георева съветва: Ако искате десерт, изяжте го с удоволствие и без чувство за вина Диетологът д-р Георева съветва: Ако искате десерт, изяжте го с удоволствие и без чувство за вина При гладуване тялото ви „похапва“ от собствената ви мускулна тъкан, не от мазнините
Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Зеленски ще се срещне с Байдън, Харис и Тръмп Президентът на Украйна ще говори и от трибуната на Общото събрание на ООН за войната с Русия Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Убиха грузинска ЛГБТ инфлуенсърка в дома ѝ Известната транссексуална актриса и модел Кесария Абрамидзе е ликвидирана след приемането на закона за хората с различна сексуална ориентация Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Израел атакува Ливан след ударите с пейджърите бомби Експлозивите били вградени във взривилите се устройства преди те да пристигнат в Ливан Жена беше нападната от питон в дома си Жена беше нападната от питон в дома си В убийствена прегръдка на змията жената прекарала около два часа В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели В това село е най-голямата избирателна секция в Европа - с 14 932 избиратели Детайл е, че тя се намира в благоевградското село Бело поле, където в действителност живеят 600 души Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Сам ли си е виновен Доналд Тръмп за атентатите срещу него? Това е новата ситуационна мантра на американските демократически говорители в предизборната кампания Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Да вдигнем ли червен картон на Скопие за ЕС? Северна Македония била марионетка на Сърбия Доц. Спас Ташев намекна, че вицепремиерът Александър Николоски нарекъл българите мизерни под влияние на господарите му от Белград 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби 17-годишна подкара влак на метрото в Ню Йорк и го разби Тийнейджърката е арестувана, издирват неин съучастник Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ад в Ливан! Най-малко 20 убити и над 450 ранени при нова вълна експлозии на уоки-токита Ще ескалира ли напрежението в Близкия изток? Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" Зарязан бивш Playboy модел стана "най-секси таксиметров шофьор в света" "Работя за Uber с кола под наем, за да свързвам двата края.", сподели Нанет Хамънд Лоскиаво
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори