×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • На този ден: Отбелязваме Международен ден на мира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ-Приморско предлага да отпаднат таксите за снабдителите на търговски обекти в общината


ГЕРБ-Приморско предлага да отпаднат таксите за снабдителите на търговски обекти в общината
Ако предложението ни бъде прието, ще отпадне и издаването на задължителен стикер, с който се посочва регистрационен номер, марка на МПС и период на плащане, заяви Захарина Неделчева
06 Ноември 2013, Сряда, 13:35 ч.
Автор: Флагман.БГ

Към този момент се заплаща 25 лв. на месец за едно превозно средство, а за година сумата е 200 лв.

Да отпадне заплащането за издаване на разрешително за зареждане на търговски обекти в община Приморско през летния сезон. Това предлагат групата общински съветници от ГЕРБ, които вече са входирали своето предложение в ОбС-Приморско.

„През изминалия летен сезон се създаде известно напрежение при зареждането на търговските обекти със стоки в община Приморско. За да избегнем неприятната ситуация, която беше най-осезаема в Китен и Приморско, предлагаме промяна в Наредбата за определяне и администриране на местни такси и цени на услуги на територията на общината. Проблемът може да бъде решен, като отпадне издаването на разрешителни за зареждане на търговски обекти със стоки. Към този момент се заплаща 25 лв. на месец за едно превозно средство, а за година сумата е 200 лв. Ако предложението ни бъде прието, ще отпадне и издаването на задължителен стикер, с който се посочва регистрационен номер, марка на МПС и период на плащане”, заяви общинският съветник от ГЕРБ-Приморско Захарина Неделчева.

Тя коментира, че с промяната в Наредбата се цели облекчаване на режима през лятото и въвеждане на свободна зона за всички, които зареждат търговски обекти. Докладната ще бъде разгледана на предстоящото редовно заседание на Общинския съвет в края на месеца.


В категории: Приморско


Флагман.БГ 3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж 21/09/2024, Събота 22:00 0
С какви имоти разполага
С какви имоти разполага 21/09/2024, Събота 20:10 0
Флагман.БГ Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години 21/09/2024, Събота 19:53 0
43
Коментара по темата
43.
мнение
22.11.2013 16:12:18
0
0
Ха така братчед !!!
42.
ДО 41
22.11.2013 13:42:19
0
0
D;АМИ ВЯРВАМЕ СИ БЕ БРАТО.ТОВА Е РЕАЛНОСТА.СЕГА ,ЧЕ НА ТЕБЕ НЕ ТИ ХАРЕСВА СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ.НИЕ СМЕ ЗА ГЕРБ.ПОДЪРЖАМ №40. И НИЕ МИСЛИМ КАТО НЕГО.ГЕРБ СИ Е ГЕРБ. ВЕЛИК И НЕПОВТОРИМ.ПАК ЩЕ СИ ГИ ИЗБЕРЕМ.
41.
до 40
22.11.2013 10:00:48
0
0
Вярвай си!
40.
до нирванецът
22.11.2013 09:39:49
0
0
аве пич , сигурно много ти се иска ама не е така.герб са на върхът и там ще си останат ,без значение такива тъпанари като тебе искат или не.тва е действителност пич.няма друга.
39.
Нирвана
21.11.2013 22:26:03
0
0
ГЕРБ си изпяха вече надгробната песен, колкото и да се пънеш, това е - чака ги съдбата на НДСВ, СДС и ДСБ, тоест небитието.
38.
до 37
19.11.2013 20:04:03
0
0
къде го видя тва ве пич .нещо не моа да те разбера.тук има само ена партия и тва е герб.дека са останалите.
37.
Думи немам
19.11.2013 19:49:58
0
0
Ебах ти селото! Пет човека на кръст и всеки си направил партия и имитират междупартийни конфликти!
36.
до 33,34,35
17.11.2013 16:54:35
0
0
ха , пичове , нещо много се кахърите.дреме им на гербаджиите че бойко не е на власт.нали местната власт е тяхна бе скапаняци.софия си е софия , пловдив си е пловдив ама важното е кой е в приморско.а в приморско са те-герб.всичко друго е мираж.а колкото до автобусите ,сутринта на герб автобуса беше пълен а бесепето пълна трагедия.тръгнаха за софия трима души с една кола.голям смях.пълни смешници.
35.
primorski 4ovek
17.11.2013 09:49:57
0
0
na kaka Zara maj ne6to ne i e veselo ve4e.kato bexa GERB na vlast ,be6e v stixiqta si...
34.
от Приморско
16.11.2013 17:44:00
0
0
Кака Зара ще има възможност да си цъкне нова снимка с Бат Бойко , че старата овехтя .
33.
Димо
15.11.2013 21:49:31
0
0
Утре задължително под строй Гербаджии трябва да хукват с рейса за Пловдив на митинг подкрепа .Баси и ...
32.
до 31
14.11.2013 08:23:01
1
1
Иска ти се , ха дано ма надали.Ти гледаш едно а аз друго.Като мен мислят много хора и не слагай всички в администрация и общински съвет под един общ знаменател.Там има хора които работят съвестно.
31.
до 27 и 28
13.11.2013 19:58:23
1
1
И двата коментара са написани от теб.Ето на това му казвам неистина,пишеш коментар и после си го харесваш.Живей си в твоя свят.Никога в тоя град не е съществувала такава несправедливост.Иска ти се да е друго,но не е.Преглътни този горчив хап.По-голямата част от приморци псуват местното управление,и с право.Общината и общински съвет работят на парче и се занимават с дребни селски тарикатлъци,и крадване на дребни пари.А за статията-пълен популизъм.
30.
Из "Записките на българския учител"
13.11.2013 18:07:35
0
0
ЕЛКА БОГДАНОВА - чистачка
Директорът бил принуден да крие връзката си с нея, за да не се компрометира, още повече че мъжът на Елка бил циганин. Много пъти Налбантов е трябвало да лъже, че нямал нищо общо с нея - било го гнус от нея само като си представел, че тя е правела секс с циганин. Но за повечето хора връзката им е публична тайна. Всъщност Елка е леко малоумна и има някакъв дефект в говора, поради което много хора я мислят за циганка, защото говори с акцент и трудно комуникира на български.
Обикновено за да правят секс Налбантов я вика при себе си под предлог, че трябвало да почиства дирекцията. Другите чистачки са свикнали с тези техни срещи и имат негласната уговорка дирекцията да се почиства от Елка. След подобни срещи обикновено й се подиграват, че много се била забавила - какво толкова са правили там, защо била зачервена, а дрехите й раздърпани и т. н. Много пъти са били заварвани в дирекцията в интимни пози, прегърнати или в момент когато Налбантов я опипва по тялото. Веднъж, когато вратата на дирекцията е била заключена и двамата вътре интимничели, на вратата се почукало много силно. Елка се изплашила, скочила и побързала да излезе. Тогава Налбантов се скарал на влизащия, защото ги бил прекъснал. Казал, че точно тогава Елка го била опипвала по половите органи и вече се канела да му разкопчава панталона, но колегата ги бил прекъснал.
Мъжът на Елка подозира за връзката й с директора - много хора са му донасяли, че тя е любовница на Налбантов. Затова той често я биел и й забранявал да ходи на работа за дълги периоди от време.
Преди да дойде на работа в училището Елка се е занимавала и с проституция. Споделяла е, че е имала тежко детство и че поради бедност е била продадена на сутеньори, които са я принуждавали да проституира.
Елка е известна и с това , че е клептоманка. Най-редовно я привикват в полицията за кражбите, които стават в града и училището. Била е и следствена заедно с мъжа си за извършена съвместно с него кражба от някакъв турист.
Откакто е на работа в училището много пъти е крадяла различни вещи от дирекцията включително и пари от касата на директора. Всички са свикнали с това и знаят, че ако нещо изчезне, то е неизменно свързано с клептоманията на Елка. Налбантов знае за всичко това, но е принуден да я търпи и прикрива.
..................
КРАСИМИРА ДОБРЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов не споменава подробности за тази връзка. Казва, че Добрева му се оплаквала от съпруга си - не бил добър в леглото и затова тя била принудена да ходи с него. Това карало Налбантов да се възмущава от нея, как не я било срам да говори против мъжа си и т. н.
----------------------
МАРА ПЕТРОВА (Приморско) - начална учителка
Връзката на Налбантов с Петрова била много стара. Налбантов е запазил хубави спомени от онова време - тогава Петрова била млада и много по-привлекателна. Сега вече и дума не можело да става за някаква връзка, защото Петрова била претърпиала операция от рак на гърдата.
----------------------
ЦВЕТА ЗАРЕВА - нач. учителка
Първата й връзка с Налбантов е станала по време на ексурзия в София през 1996 или 1997 г. Тогава той й направил някои интимни намеци. Казал й че я харесвал, че желаел да й каже нещо повече насаме и т. н., след което директно й предложил да се срещнат в хотел "Принцес" (бившият новотел "Европа"). Тя останала изненадана и не му отговорила нищо. Той отишъл веднага в хотела и я чакал във фоайето около един час. Накрая, когато решил да си тръгва видял, че Зарева влиза в хотела. Веднага ангажирал стая и двамата се качили в хотела. След секса тя влязла в банята да си вземе душ и излязла наметната с една голяма хавлия. Налбантов я накарал да легне на леглото и се опитал да продължи с любовната игра. Започнал да й разкрива краката, да ги разтваря и се опитал да я целува по половите органи. Но тя категорично отказала, затворила си краката и го отблъснала. Въобще според Налбантов тя била много подтисната и нерешителна. Впоследствие разбрал, че това преживяване за нея е било много стресиращо, защото за пръв път през живота си изневерявала на мъжа си и й е коствало много усилия за да се реши на тази стъпка. Пак според Налбантов тя за пръв път в живота си стигала до оргазъм по време на полов акт.
Другото, което му направило впечатление било, че Зарева имала белези от операция на половите органи (вероятно тук става въпрос за белези от раждане с Цезарево сечение). Случай като този е показателен за това, как чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си - тази имала бемки еди къде си по тялото, другата имала белези от операция на гърдата, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу и т. н.
Накрая Зарева била останала много доволна от секса с Налбантов, че решила да му направи подарък. Завела го в някакъв скъп магазин и го накарала да си избере някаква дреха. Той си избрал едно яке кафяво на цвят от едната страна кожено ... и т. н. Пред жена си Налбантов развива версията, че якето много му било харесало, но нямал пари да си го купи и затова Зарева му била услужила.
----------------------
ЙОРДАНКА СИВЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов я свалил просто така като поредната бройка и нямал намерение да задълбочава връзката си с нея. Но в последствие тя започнала да го търси все по често. Веднъж му предложила да му стане официална любовница, но му поставила едно условие - той да не й изневерява. Налбантов не се съгласил и много се възмущавал, казвал че това било нахалство от нейна страна, как не я било срам да го подценява толкова, за толкова ли закъсал го мислела при положение, че той разполагал с толкова много жени.
Съпругът на Сивева подозирал за връзката на жена му с Налбантов и много често й правел проверки в училището, интересувал се за това какви часове има жена му и ако не я намерел отивал да я търси право в дирекцията. Досега не е успял да открие нищо, тъй като Налбантов и Сивева се срещат сравнително рядко.
----------------------
РАЙНА СТОЯНОВА (Приморско) - музика
Имала е връзка с директора два или три пъти. Налбантов не останал доволен от секса с нея - в леглото била като дърво, била много вързана и нямала никакво въображение. Независимо от това тя правила опити да продължи връзката си с него, но той не й обръщал внимание. Веднъж Стоянова го причакала пред дирекцията рано сутринта като правила намеци че иска да влезе и да поговорят насаме, но той не я пуснал и даже бил много възмутен от поведението й. После Налбантов коментирал пред други колеги:"Бе тая не е в ред бе! Дошла рано-рано да я еба. Направо акъл няма." Според него тя била като цапната в главата с мокър парцал и постоянно говорела глупости също като малките деца. Въобще на нея не можело да се разчита и за това Налбантов я отбягвал.
Впоследствие, когато се разчува за връзката им, той много се страхувал да не научи мъжът й, защото бил много ревнив и щял да го бие. По всяка вероятност мъжът й все още не знае нищо.
----------------------
ДОЧКА МИНЧЕВА - биология
Първата й връзка с Налбантов е била преди много години, когато тя е била помощник директор. Понастоящем тя има проблеми с наднорменото си тегло и затова Налбантов се оправдава как някога била по-слаба и по-привлекателна и затова я свалил, иначе сега нямало да й обърне внимание. Когато става въпрос за нея Налбантов обикновено прави коментарии за килограмите й: "За какво да я еба, по-добре да наеба някои слон вместо нея."
Преди известно време те пак подновили връзката си за кратко и е явно, че в случая това е станало по инициатива на Минчева.
Обикновено Налбантов отбягва да говори с подробности за секса с Минчева, защото се срамува от тази връзка.
Пак по това време Налбантов се хвали, че Минчева освен сексуалните услуги му правела много подаръци - предимно алкохолни напитки, бонбони, сладкиши и т. н. Явно е че тя му се е подмазвала или му е благодаряла за някаква услуга.
В случая Минчева му се отблагодарявала, защото Налбантов я бил повишил и я назначил като редовен учител по биология. Преди това тя е била само възпитател в прогимназиалните kласове.
В случая с нейното преназначаване за учител по биология Налбантов постига една от основните си цели. Жена му, Христина Налбантова, дотогава е работела като възпитател с ученици от началния курс и е получавала ниска заплата, защото е нямала квалификация за начален учител. След преназначаването на Д. Минчева, Налбантов назначава на нейното място жена си и по този начин й повишава и заплатата. За да постигне целта си той е трябвало да принуди титулярния учител по биология Недялка Милева да напусне работа, за да назначи на нейното място Дочка Минчева. За целта той в продължение на три години притеснявал Милева и се мъчил да я принуди да се пенсионира, за да освободи мястото. Но Милева не се съгласявала и тогава Налбантов започнал да й отнема част от часовете по биология, като вместо тях й давал часове по труд и техника. В крайна сметка на Милева постепенно й били отнети и всички часове в средния курс. Така тя се принудила да се пенсионира, но е явно, че това е станало почти принудително и то под силното давление на Налбантов.

РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.

КАЛИНА ФАНЕВА
- учител по бълг. език и литература
Налбантов е правел секс с нея няколко години преди тя започне работа като учител. След като тя става учителка през 1998 те подновяват връзката си. Правел е с нея секс, макар и не толкова често колкото с Д. Прокопова и Кр. Петкова. Фанева много бойна и дащна в леглото, нямала никакви скрупули и въобще не се притеснявала, че изневерява на мъжа си. Самият Налбантов е бил учуден, че при такъв представителен и външно симпатичен мъж тя ходела с него,който бил много грозен... Двамата (Налбантов и Фанева) се разбирали с погледи и от половин дума. Само като я погледнел и тя разбирала какво се иска от нея. Влизала в дирекцията и нататък секса вървял като по план.
29.
до@
13.11.2013 18:02:51
1
3
и всички мърли които пътуват от бургас и работят в общината да оставят по някой лев в кутийката на бчк в дясно от вратата.и без това взеха хляба на приморци ,получават по две заплати с пътните ,да ги дадат за благотворителност.нали са големите капацитети.
28.
до 27
13.11.2013 15:52:43
1
1
Браво 27-ми.харесва ми.
27.
до 25
13.11.2013 08:50:04
2
2
Какво значи ,,В Община Приморско това понятие не важи.Тук справедливост няма.
Не те разбирам.Нима не е справедливост да говориш истината.За това става въпрос.Да не казваме на черното бяло а да говорим истината.За тази справедливост говоря аз.
26.
Кухи тикви
12.11.2013 22:11:23
1
1
щом ебаните учителки ги е страх да протестират срещу директора, значи нищо не се прави по въпроса и всичко в общината е оставено на самотек
25.
@@@
12.11.2013 20:28:22
1
2
24-ти,извинявай,но ти е сгрешена каузата,а за справедливост не говори.В Община Приморско това понятие не важи.Тук справедливост няма.
24.
до 20 и 22
12.11.2013 09:29:49
0
2
не си осведомен .кажи ми нужни ли са на павлин сергии.на толкова магазини и ресторанти.ха сега кажи вми кои бяха неговите сертии. че нещо там не ги видях.а колкото до 22-ри -защитавам каузата на справедливоста.за неверни неща няма да премълчавам.този е лъжец и то голям лъжеч като лайното бареков.
23.
до 19
12.11.2013 09:21:30
1
5
А къде забравихте и сергийте за сладолед на Германовата бълдъза
22.
до 19-ти
11.11.2013 20:24:12
1
4
Сигурен ли си че бяха на приморци.От сладоледите на Милев и Яна Жекова нямаше място по тротоарите.Толкова много сладолед не се продавало от време оноооо.Чия кауза защитяваш?Естествено на силните на деня.Временно силни.
21.
до 17
11.11.2013 20:20:50
0
2
Много си прост човече,много си прост.Изписал си четири реда простотии и си сложил само една запетая.Марш в първи клас.
20.
до 19 - честния
11.11.2013 19:20:53
1
1
И къде са на Павлин сергиите тогава?
19.
ДО 18 ЛЪЖЕЦА
11.11.2013 18:12:06
1
2
НА БАБА ТИ ЧОВКАТА.НА ПАВЛИН ДРУГ ПЪТ.ВСИЧКИ БЯХА НА ХОРА ОТ ПРИМОРСКО.ТЪП ЛЪЖЕЦ.
18.
До ибрикчията нап
11.11.2013 13:53:12
1
2
Що лъжеш ве? тия сергии пред пощата са на Павлин
17.
ДО 15
11.11.2013 09:51:23
3
2
ПО ПРИНЦИП НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ПРЕКАЛЕНО ПРОСТИ ХОРА АМА ДЪРЖА ДА ТИ ОБЯСНЯ ЧЕ ДОСЕГА ТЪРГОВЦИТЕ ОТКАЗВАХА ДА ВЛИЗАТ В ПРИМОРСКО ДА ЗАРЕЖДАТ А ОТ СЕГА НА ТАТЪК ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДАВАТ СВОБОДНА ЗОНА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ПРИМОРСКО.ДАНО СИ МЕ РАЗБРАЛ ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ УМСТВЕНИЯ ТИ КАПАЦИТЕТ А КОЛКОТО ДО СЕРГИИТЕ ПРЕД ПОЩАТА ,ПАВЛИН ТАМ НЯМА СЕРГИИ И ТОВА НЕ СЕ ПРАВИ ЗА ПАВЛИН А ЗА ВСИЧКИ ТЪРГОВЦИ КОИТО СА И ИДВАТ В ПРИМОРСКО.НО ЯВНО ИМА ХОРА ДЕТО ТАКА ИМ ОТЪРВА.
16.
търговец
11.11.2013 08:56:24
1
2
А сергиите на Павлин пред Пощата кой ще махне, или плаща наем през зимата.
15.
кой е
10.11.2013 20:46:20
0
1
кой е този Павлин,някой познава ли го?откога тези момчета ще бъдат фактори?нали се сещате,че ако една седмица не влезнат колите за зареждане търговците в Приморско и Китен ще увиснат ще трябва да отиват като в онова време до Бургас за зареждане.измислете нещо по-умно общ.съветници,че да ви запомним с нещо полезно,а ...всъщност знаем кой е Павлинчо и др....
14.
до 13
10.11.2013 19:13:52
0
3
Спокойно бе човек,ти си по-зле и от Станишев.Герб нищо не направи и с такива дребни финтове се опитва да изкупи вината от обещанията които даваше преди изборите.Слез на земята.Или си много тъп,или си от онези 11 нещастника в общинския съвет.Който и да си,да знаеш ГЕРБ излъга хората в общината.Всичките тези фирми които няма да плащат,няма да ги изберат на власт следващия мандат.Ще ги избираме ние,остава впечатлението че всичко се прави заради Павлин.
13.
до 9 И 11
10.11.2013 16:10:24
1
1
ВАЗЕЛИН ЩЕ ИМА АМА ЗА ТЕБЕ.БРАВО НО ГЕРБ.ПРЕМАХВАТ ЕДНА СРАМНА ТАКСА НО В ЗАМЯНА ЩЕ ВКАРАТ РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ.А КОЛКОТО ДО АНОНИМНАТА, ХУБАВО Е МАЛКО ДА ПОЧЕТЕШ НАРЕДБАТА ЗА МЕСТНИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ,АКО ИМАШ И ГРАМ МОЗЪК ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.
12.
До 11 анонимната
08.11.2013 19:03:36
2
1
Нещо май не ти е ясно данъчното законодателство.Плащат всички ,които правят търговийка в Приморско-Няма как да не си платят тротоара,смет реклама в Приморската хазна. Хотелите също плащат такса смет ,брой нощувки и др. по местната наредба.и т.н
11.
анонимна
08.11.2013 17:46:51
2
5
Защо да се маха таксата?Да се освободят местните фирми,но защо всички?Местните фирми си плащат данъците в Приморско,а външните къде плащат данъци?И какво се получава-идват зареждат си обектите,пласират си стоката,и се изнасят за Бургас.Каква е изгодата за Общината? Герб как ще напълни касата на Общината ?И сега непрекъснато реват че нямат пари.Това е популизъм,гол популизъм.
10.
анонимен
07.11.2013 23:57:32
0
0
Според мен, таксата може да се махне при условие, че се въведе режим на снабдяване на търговските обекти от 02.00 - 06.00 през месеците юли и август. Всички сме свидетели на трудностите за движението които снабдителните коли създават. Вярно е, ще има вой от търговците, че при тези условия ще трябва да плащат нощен труд на работниците си, но идеално на този свят няма.
9.
ГОЛЯМ СМЯХ
07.11.2013 20:09:25
1
2
АБЕ РАЗБРАХМЕ АМА ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЩОТО СЕ САМОНАЕ...ХТЕ ОТ ГОЛЯМ ТАРИКАТЛЪК.ДРАГИ МИ СЪГРАЖДАНИ.МАЙСТОРЛЪК СЕ ИСКА ЗА ТОВА.ГОТВЕТЕ СИ ВАЗЕЛИНА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.ПРОШКА НЯМА ..
8.
провал
07.11.2013 19:17:05
1
5
до сега не разбрахте ли ,че всичко до тук е провал и унищожаване на ОБЩИНАТА КАТО ТАКАВА!няма кой да застане зад проблемите на града !в тази община само чужди какво да очакваш от тях?да решават проблеми и да помагат на безработните абсурд!сами си го направихме!сега ще трябва да дочакаме още 2015г.а и да има работа там нямаме шанс!СРАМОТА И ПОЗОР!
7.
primrоsko
07.11.2013 14:47:20
0
5
Искам и мен да освободите от данък ,с решение на Общинския съвет ,щом може за Павлин ,искам и АЗ...
6.
eeee
07.11.2013 11:39:22
2
2
......Грешка ще е да се маха тази сума.Все пак те извършват търговска дейност на територията на общината....

Ми не е така. Търговска дейност има между обекта, който се зарежда и търговецът или производител, от който се купува. Бусовете и камионите, осъществяват транспорт на договорените стоки, и до там. На Спиди и Еконт взимате ли такса? Ако стоките се карат с куриерски фирми? По справедливо ще е да се сложи бариера на входа до светофарите и да се плаща такса за вход и използване на вътрешните пътища, които не се с винетка и да се плаща от всички. По-логично ще е, от тази измислена такса.
5.
Йорданов
07.11.2013 11:07:27
2
6
Грешка ще е да се маха тази сума.Все пак те извършват търговска дейност на територията на общината.Достатъчно са им високи цените,за да могат да си избият тази смешна сума-25лв.Това някакъв герберски популизъм ли е,или наистина заради един човек,ще променим наредбата?Ами тогава махнете такса смет,защото от нея страдаме всички.Ние плащаме,вие не чистите.Така ще се харесате на всички,не само на Павлин.
4.
Христo
07.11.2013 10:14:08
1
1
На крива ракета и космоса и пречи!АЗ МИСЛЯ , ЧЕ ТОВА Е ЦИРК. ВСЕ ПАК СМЕ ПОКАЧИЛИ НИВО. ВЕЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СМЕЯТ ДА НАГЛЕЯТ ТОЛКОВА ЯВНО , КАКТО ПРЕЗ 2003 НАПРИМЕР.
3.
...
06.11.2013 19:04:49
1
6
Dwesta lewa lı sa mu we"e problema na ozabenıja Pawlıncho? IZMEKJAR! BOKLUK
2.
до Зара
06.11.2013 18:00:34
2
12
Защо?Защото Павлин не иска да плаща.Тази такса я има от доста години,толкова ли е богата общината,че да се лиши и от тези пари.Герб Приморско ще се запомни с трите светещи знака които сложи и това че докара някакви депутати да режат лентички и да правят първи дупки.
1.
***
06.11.2013 14:25:39
1
5
Да преразгледат цялата наредба и оптимизират персонала в общината
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" На Митко от Камено май му се седи в ареста, пак обра монетниците на клатушките в жк. "Славейков" Общо 8 вендинг машинки за играчки вече са разбити от криминално проявения мъж    3 неща, които прави сериозният мъж 3 неща, които прави сериозният мъж Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Баскетболният шампион "Черноморец" се разпада Според информацията близо 2 седмици преди старта на новия сезон в Sesame НБЛ тимът от Бургас все още не е започнал подготовка за новия сезон "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" "Черноморец 1919" е без спирка, отнесе и "Гигант" По този начин възпитаниците на Ангел Стойков продължават да са лидери в класирането с пълен актив от 24 точки 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла 5 признака, че сте готови за нова връзка след раздяла След раздяла жената често се обръща навътре в себе си и открива огромна „дупка“ на мястото, където преди е имало партньор Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Зодиите, които се поддават лесно на изкушението Ето кои са те  Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Фънки видя на живо бургаското Барби и се шокира, Константин: Супер си Двамата музиканти са част от новото шоу "Колко ми даваш", където нашата Андреа се появи Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Рецепта за пapти пилeшки хaпки пo мъжки Ето как да ги приготвите 7 храни и напитки съсипват червата 7 храни и напитки съсипват червата Тези храни са определени от диетолозите са най-големите врагове на чревното здраве Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Да не забравяме, че сме на Балканите, никой не може да я забрани Глория подкрепи Камелия
Спортна журналистка показа голямото си деколте Спортна журналистка показа голямото си деколте Кадрите, които се появиха в профила й в социалната мрежа акцентират върху огромното й деколте на бялата й рокля С какви имоти разполага С какви имоти разполага Суперзвездата има къщи на много места - от родния си град Белград, Сърбия, през Монте Карло до Маями, Ню Йорк и Марбея Кралят на ужаса стана на 77 години Кралят на ужаса стана на 77 години Стивън Кинг е не просто популярен писател, а един от най-големите автори в жанра научна фантастика и хорър Покупката на този плод е покана за свалка Покупката на този плод е покана за свалка В контекста на новата испанска тенденция, когато поставите ананас в пазарската количка, сигнализирате желание за нова връзка Певецът на мафията благодари на мутрите Певецът на мафията благодари на мутрите Стана инфлация, взех 30 000 лева и върнах 1 700 000 и ми помогнаха мутрите, призна Радо Шишарката Започна гласуването за изборите в САЩ Започна гласуването за изборите в САЩ Гласоподавателите се наредиха на опашка, за да гласуват в Минесота, Южна Дакота и Вирджиния Трафикът е кошмарен на този пункт Трафикът е кошмарен на този пункт Движението непрекъснато се засилва Беше тв звезда, а днес едва крета Беше тв звезда, а днес едва крета На 23 септември Братанова навършва 74 години Станала е още по-красива Станала е още по-красива Актрисата разпръсна османския си сексапил в италианската столица на модата в края на миналата седмица Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Държавният департамент на САЩ одобри продажбата на противотанкови ракети на България Българското правителство е поискало да закупи 281 ракети "Джевелин" и 107 командни пускови установки
Лена БОРИСЛАВОВА Лена БОРИСЛАВОВА Антон Славчев опъва чадър там, където трябва, а когато е необходимо го свива
Виц на деня Виц на деня - Мило, да отидем на някое романтично място. Само двамата, да се гушкаме.
- Я не се скатавай, а почвай лютеницата.
Виц на деня Виц на деня Парадоксът във фотографията - колкото са по-стари снимките, толкова си по-млад на тях... Статус във фейсбук Статус във фейсбук Всеки може да бъде поет... стига да се намери жена, която да го поеме!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори