×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Черноморец" загуби от "Локо" Пловдив след драматична среща на стадион "Лазур"


"Черноморец" загуби от "Локо" Пловдив след драматична среща на стадион "Лазур"
Акулите играха като равни съперника си от Първа лига и по нищо не личеше, кой отбор е в елита
28 Октомври 2024, Понеделник, 16:40 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Черноморец

Вижте как протече мачът

Черноморец загуби след драма и изпълнение на дузпи мача с  Локомотив(Пловдив) от 1/16 – финалите от Турнира за Купата на България. Срещата се игра на стадион Лазур, като въпреки необичайния час и ден, имаше доста  хора и отлична атмосфера. Акулите играха като равни съперника си от Първа лига и по нищо не личеше, кой отбор е в елита, и кой в родния елит.

Срещата започна динамично.

В 18-ата минута Хуан Санчес не успя  да се разпише във вратата на Черноморец след перфектно подаване на Медвед. Нападателят на Локомотив пое топката в наказателното поле, но заложи на силата и съответно точността му изневери.

В 22-рата минута Живко Петков отправи далечен изстрел, който беше насочен право в обсега на стража Кристиан Томов и той лесно парира топката. В 36-ата минута Марсилио се измъкна от втора позиция, финтира защитник и нанесе удар, който беше лесно уловен от стража Димитър Тодоров.

В началото на второто полувреме феновете на домакините създадоха страхотна атмосфера и димки и факли.

В 51-вата минута Локомотив поведе с дебютно попадение на Хуан Санчес. Той беше изпуснат от защитата на Черноморец след извеждащо подаване по въздух и останал сам срещу вратаря Тодоров не допусна грешка.

В 65-ата минута акулите  бяха много близо до това да изравнят резултата чрез най-опитния футболист в техните редици. Станислав Маламов шутира силно към близкия ъгъл, но Томов успя да избие в корнер. Секунди по-късно бургазлии имаха претенции за дузпа, които бяха подминати от главния съдия Кузев. Те искаха игра с ръка на Хуан Санчес и въпреки че имаше такава, бе преценено, че  ръцете на нападателя са били  прибрани плътно към тялото му.

По-активните действия на Черноморец се отплатиха с изравнителен гол в 78-ата минута, който зарадва публиката. Прекрасно центриране на Тодор Чаворски беше засечено с глава от Живко Петков. Голмайсторът на „акулите“ обърна топката към далечния ъгъл на вратата и изравни.

До края на редовното време играта беше равностойна. Така мачът влезе в продължения.

Битката продължи, като и двата отбора търсеха път към вратата на противника. През първото продължение нямаше чисто положение.

В 114-минута Димо Бакалов пропусна уникален шанс да изведе Черноморец напред. Той получи страхотен пас от Маламов, но изтърва от непосредствена близост. Така се стигна до рулетката на дузпите.

В тях Локомотив бе по-ефективен и се класира за следващия етап от турнира. Футболистите на Черноморец обаче заслужават аплодисменти за представянето си.  Те показаха, че могат да играят като равни с отбор от елита и определено доказаха, че имат потенциал и качества за професионалния футбол.




Флагман.БГ Дженифър Анистън с нова любов Дженифър Анистън с нова любов 28/10/2024, Понеделник 19:00 1
Флагман.БГ Пиян баща накара 16-годишния си син да шофира. Пиян баща накара 16-годишния си син да шофира. 28/10/2024, Понеделник 17:40 0
Флагман.БГ Страхотна есенна торта без печене - ядеж и ревеш Страхотна есенна торта без печене - ядеж и ревеш 28/10/2024, Понеделник 17:00 4
12
Коментара по темата
12.
Черноморец-Бургас
28.10.2024 18:46:45
0
0
Do 1919-ха-ха,смешко,а ти къф си точно че да ти се предтавям,че не стана ясно...нещо някакъв го раздаваш ли....паляк
Да ми покажеш твоя снимка от мача Витоша-Черноморец 1-3 в Хасково и ще ти се преставя,анонимна мишко клавиатурна
11.
1919
28.10.2024 18:35:22
2
0
Заповядай следващият мач, представи се, аз съм там, на гостуване също, нещо, което ти не си правил.
10.
Черноморец-Бургас
28.10.2024 18:18:49
2
5
Ха-ха,верно ли съм мазут,е припознавачеи...Сектор на Черноморец-Бургас на стадион Нефтохимик ли бе...верно ли...Черноморец играе на 9ти септември,публиката му не мята бомби и димки,това днешното менте е същото менте както 6 тия Нефтокомик и същите зомбита като тяхната агитка с ракетите...Никой нормален фен на футбола в Буграс не мрази Черноморец или Нефтохимик като вас сега,същите помии станахте като майните дето се трeпят по улиците си или като говедата и ловешките припсове...Ваш Мики Маус
9.
розови жалкари
28.10.2024 17:50:36
3
5
зИлените момиченца са толкова жалки че само тука са активни, по селските им мачове ходят 5 човека
8.
До Черноморец-Бургас
28.10.2024 17:48:20
3
4
Поредния мазут решил да гледа мача на живо, и стоял в сектора на Черноморец със свито сърчице. Що не се показа на стадиона, ами сега много смел пред клавиатурата. Мазен мазут.
7.
1919
28.10.2024 17:47:30
3
9
Един и същи Мики Маус пише тук. Покажи се кой си ти следващия мач, за да те попитам, защо пишеш лъжи тука. А мачът - браво на момчетата, браво и на публиката! Черноморец е Бургас!
6.
агитка ?
28.10.2024 17:45:42
5
5
Ква агитка е маняци ? Та те могат да се съберат в асансьора
5.
Черноморец-Бургас
28.10.2024 17:31:50
6
3
Събрал пияндето Велико подопечните си
20окри,Бузата и подобни биоотпадъци и аре агитка-бомби,димки....А бе шматко замаена кога си бил на сектор А на ст 9ти септември някога,теб там не те пускаха,и мангалите от другата страна не те искаха и беше под таблото винаги....Сега Добринката тарторка на агитката в сянка-смях
4.
x
28.10.2024 17:23:28
1
14
Преди година заведох сина си на мач. Ясно беше,че футбола ще е дъно,но не очаквах публиката да е чак толкова ниско ниво. Ходил съм на стотици мачове като дете. Винаги е имало подмятания,закачки,но всичко до допустимото. Сега освен да псуват като хамали,да заплашват с побоища и убийства , друго не правят "феновете" . Никога повече няма да закарам детето си на мач от нашето "първенство",както и много други бащи.
3.
МАЙНА ТАУН
28.10.2024 17:19:58
9
2
Само БОТЕВ-Пловдив....!!!
2.
Черноморец-Бургас
28.10.2024 17:07:48
7
5
Нелепо е некви клошари,водещи се акиткада са настанени по средата на сектор В,а неква тьотка Добринка даим раздава пиротехника бомби.При 10лева билет следва тия мърши да са под таблото.щото те са авантаджии и за билети не плащат на тьотката Добринка.Водим деца на мачове да гледат футбол,а не да сана 5 м от бомбите и димките
1.
Акулата
28.10.2024 17:05:14
6
6
В Бургас сме само ние, Черноморец е Бургас!!! КАЗАХ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Побъркаха ни с тази прогноза, вторник вечер започва с... Побъркаха ни с тази прогноза, вторник вечер започва с... Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток и с него ще започне да прониква студен въздух Голяма драма с „Величие“, печели 3,999 процента от гласовете и не прескача бариерата за парламента Голяма драма с „Величие“, печели 3,999 процента от гласовете и не прескача бариерата за парламента 8 партии влизат в Народното събрание Намерената мъртва жена в столицата била убита и ограбена Намерената мъртва жена в столицата била убита и ограбена Жертвата е на 77 г. Недялко смазал от бой айтозлията Живко заради сърцето на фатална жена Недялко смазал от бой айтозлията Живко заради сърцето на фатална жена Сливналията нанесъл множество крошета в лицето на 64-годишния си опонент Искат ударни хонорари от по 15 бона, собственици на заведения им обявиха бойкот Искат ударни хонорари от по 15 бона, собственици на заведения им обявиха бойкот Решението на певиците да вдигнат мизата, бърка сериозно в джоба както на кръчмите, така и на феновете Пиян баща накара 16-годишния си син да шофира. Пиян баща накара 16-годишния си син да шофира. Непълнолетният водач не се подчинил и продължил да шофира по бул. "Цариградско шосе“ и бул. "Освобождение“ в града. Разкриха колко често трябва да се къпем Разкриха колко често трябва да се къпем Международно известни експерти пресметнаха през какъв интервал трябва да мием косата с шампоан Пътят на "Величие" към парламента минава през монтанското с. Медковец Пътят на "Величие" към парламента минава през монтанското с. Медковец Според кандидат-депутатът от партията Красимира Катинчарова, резултатите от преброяването умишлено се бавят Страхотна есенна торта без печене - ядеж и ревеш Страхотна есенна торта без печене - ядеж и ревеш Тортата е букет от всички аромати на есента Мъж загинал при катастрофа на пътя София - Варна, затвориха пътя Мъж загинал при катастрофа на пътя София - Варна, затвориха пътя Леките автомобили се пренасочват по обходен маршрут през Павликени и Вишовград
14 души са в болница след отравяне с въглероден окис в гръцки хотел 14 души са в болница след отравяне с въглероден окис в гръцки хотел Собствениците са получили две глоби на обща стойност над 10 000 евро 4-дневната работна седмица в тази държава се отразява добре на икономиката й 4-дневната работна седмица в тази държава се отразява добре на икономиката й Ниският процент безработица също е ключов фактор Медсестра бъркала мляко на новородени със спирт Медсестра бъркала мляко на новородени със спирт Едно кърмаче починало, а други шест са в тежко състояние Официално! Манчестър Ю уволни Тен Хаг Официално! Манчестър Ю уволни Тен Хаг Ръководството на Юнайтед е назначило бившия нападател Рууд ван Нистелрой, също нидерландец, който бе привлечен за работа с Тен Хаг, за временен мениджър Иван Ангелов “Професора” срещу Егор Гуляев на MAX FIGHT NIGHT Иван Ангелов “Професора” срещу Егор Гуляев на MAX FIGHT NIGHT Ангелов е многократен призьор от участия в републикански първенства и международни турнири по аматьорския правилник, а в своята професионална визитка има натрупан сериозен опит на ринга на MAX FIGHT Арестуваха звезда от сапунка за педофилия Арестуваха звезда от сапунка за педофилия Актьорът е обвинен, че е посегнал на пет непълнолетни момчета Приятни изненади за Телеца, а Близнаците да пазят от измамници! Приятни изненади за Телеца, а Близнаците да пазят от измамници! Хороскоп за деня – 28 октомври 2024, понеделник ПП-ДБ продължава да губи избиратели, ето накъде мигрираха ПП-ДБ продължава да губи избиратели, ето накъде мигрираха Поне 12 % от електората е загубен Ето кой залюби сексимвола на 90-те Ето кой залюби сексимвола на 90-те Актьорът Лиъм Нийсън прекарва все повече време с Памела Андерсън Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Новото правителство въвежда най-строгите антимигрантски мерки, приемани някога
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори