×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Недялко смазал от бой айтозлията Живко заради сърцето на фатална жена


Недялко смазал от бой айтозлията Живко заради сърцето на фатална жена
Драмата се разиграла в двора на къща на ул. "Рила", Живко издъхнал от раните си
28 Октомври 2024, Понеделник, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Архив на Флагман.бг

Сливналията нанесъл множество крошета в лицето на 64-годишния си опонент

Любовна драма стои в ядрото на междуличностния конфликт, който се разиграл в четвъртък вечер в Айтос между местен жител и 45-годишен сливналия. Както Флагман.бг писа по-рано, малко след  23 часа, в Районно управление – Айтос е било получено съобщение за открит в безпомощно състояние мъж, лежащ на айтоската улица "Рила пред дом № 15. 

Оказало се, че мъжът с малко име Живко, е бил жестоко пребит от опонента си - Недялко Тодоров, от сливенското село Сотиря. Двамата мъже се скарали заради сърцето на фатална жена. Изборът й да остане с айтозлията Живко вбесил Недялко. Решен да се бори за сърцето на любимата си, той пристигнал в Айтос и започнал люта разпра с 64-годишния си опонент. 

Скандалът между двамата мъже ескалирал в двора на къщата на ул. "Рилска". Недялко започнал да налага с крошета Живко, което довело до смъртта на по-възрастния мъж. Причина за смъртта му са множеството юмручни удари, нанесени в главата на пострадалия.

Айтозлия почина след спречкване с 45-годишен сливналия

Живко е бил откаран за лечение в отделение "Реанимация" на болница "Дева Мария", с опасност за живота, където по-късно починал.
По искане на Окръжната прокуратура в Бургас днес бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на Недялко Тодоров. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 64-годишен мъж, като за това престъпление го грози затвор от 10 до 20 години. 


В категории: Айтос


Флагман.БГ Абсурд това да е Ванеса от „Биг Брадър“ Абсурд това да е Ванеса от „Биг Брадър“ 28/10/2024, Понеделник 20:20 0
Флагман.БГ Дженифър Анистън с нова любов Дженифър Анистън с нова любов 28/10/2024, Понеделник 19:00 1
Флагман.БГ Пиян баща накара 16-годишния си син да шофира. Пиян баща накара 16-годишния си син да шофира. 28/10/2024, Понеделник 17:40 0
9
Коментара по темата
9.
Какво
28.10.2024 20:33:31
0
1
Какво прави този 64 годишен при млади булки. Другият е на 45 години. И жената сигурно е на близо 45 години. Така му се пада, като се закача с млади хора.
8.
До Стар Вълк
28.10.2024 19:26:53
3
4
Нищожен живот водят само нищожество като теб. Вината че си беден, неук и прост си е само твоя. Демокрацията не ти е виновна, че си селско-работническа мишка.
7.
do 4
28.10.2024 19:26:04
1
9
Демокрацията не ти е виновна друже....материала е кофти,схващаш ли...човешкия материал......там е проблема
6.
Айтозлия
28.10.2024 19:19:00
0
8
Снимката не показва мястото а градската тоалетна на центъра срещу Пощенска банка. Улица Рила е в посока Трите братя. Жалко за човека, никой не заслужава такава смърт.
5.
БГ територията
28.10.2024 19:10:18
0
12
Убиеца ще е на свобода след 6 или 7 години... за убития няма нито справедливост, нито живот. Реалност. Пфу!
4.
Стар Вълк
28.10.2024 19:07:08
5
12
Ех Белене, Белене....такива типове си умираха там в чукане на камъни. Сега е демокрация, убийства без чет и присъда. Да ви плюя на демокрацията и нищожния живот който водим.
3.
*********
28.10.2024 18:30:13
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
бясното куче Рашков
28.10.2024 18:25:29
1
12
А жената на колко гидини е? Ромка ли е?
1.
Ало, Враца?
28.10.2024 18:13:20
1
17
този е непоправим, трябва ли да го храним?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха извършителя на убийството в квартал „Младост“ в София Задържаха извършителя на убийството в квартал „Младост“ в София Арестът е извършен няколко часа след престъплението Произведение, създадено от изкуствен интелект, бе на крачка да спечели литературен конкурс у нас Произведение, създадено от изкуствен интелект, бе на крачка да спечели литературен конкурс у нас Организаторите и журито на конкурса оттеглят поощрението на въпросната творба Денят след избора - злият сценарий Денят след избора - злият сценарий По-малко от 30 гласа не стигнаха на "Величие"  да влязат в парламента, това показват данните при пълно, 100% преброяване Лудогорец с шанс да дръпне с още точки на върха при победа над ЦСКА 1948 Лудогорец с шанс да дръпне с още точки на върха при победа над ЦСКА 1948 Мачът е последен от 13-и кръг и започва в 18:00 часа Как се разпределят депутатските мандади във Втори МИР Бургас след отпадането на "Величие" Как се разпределят депутатските мандади във Втори МИР Бургас след отпадането на "Величие" Мандатът на Димитър Найденов от ПП-ДБ все още не е загубен  Платежоспособни българи на средна възраст, около 35-40 години, са традиционните купувачи на имоти Платежоспособни българи на средна възраст, около 35-40 години, са традиционните купувачи на имоти Изключение са големите градове, където има ръст на броя на сделките. Дженифър Анистън с нова любов Дженифър Анистън с нова любов Звездата буквално цъфти напоследък, което обаче не се дължи на скалпела, а на чувства, каквито не е проявявала вече 6 години. Побъркаха ни с тази прогноза, вторник вечер започва с... Побъркаха ни с тази прогноза, вторник вечер започва с... Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток и с него ще започне да прониква студен въздух Голяма драма с „Величие“, печели 3,999 процента от гласовете и не прескача бариерата за парламента Голяма драма с „Величие“, печели 3,999 процента от гласовете и не прескача бариерата за парламента 8 партии влизат в Народното събрание Намерената мъртва жена в столицата била убита и ограбена Намерената мъртва жена в столицата била убита и ограбена Жертвата е на 77 г.
14 души са в болница след отравяне с въглероден окис в гръцки хотел 14 души са в болница след отравяне с въглероден окис в гръцки хотел Собствениците са получили две глоби на обща стойност над 10 000 евро 4-дневната работна седмица в тази държава се отразява добре на икономиката й 4-дневната работна седмица в тази държава се отразява добре на икономиката й Ниският процент безработица също е ключов фактор Медсестра бъркала мляко на новородени със спирт Медсестра бъркала мляко на новородени със спирт Едно кърмаче починало, а други шест са в тежко състояние Официално! Манчестър Ю уволни Тен Хаг Официално! Манчестър Ю уволни Тен Хаг Ръководството на Юнайтед е назначило бившия нападател Рууд ван Нистелрой, също нидерландец, който бе привлечен за работа с Тен Хаг, за временен мениджър Иван Ангелов “Професора” срещу Егор Гуляев на MAX FIGHT NIGHT Иван Ангелов “Професора” срещу Егор Гуляев на MAX FIGHT NIGHT Ангелов е многократен призьор от участия в републикански първенства и международни турнири по аматьорския правилник, а в своята професионална визитка има натрупан сериозен опит на ринга на MAX FIGHT Арестуваха звезда от сапунка за педофилия Арестуваха звезда от сапунка за педофилия Актьорът е обвинен, че е посегнал на пет непълнолетни момчета Приятни изненади за Телеца, а Близнаците да пазят от измамници! Приятни изненади за Телеца, а Близнаците да пазят от измамници! Хороскоп за деня – 28 октомври 2024, понеделник ПП-ДБ продължава да губи избиратели, ето накъде мигрираха ПП-ДБ продължава да губи избиратели, ето накъде мигрираха Поне 12 % от електората е загубен Ето кой залюби сексимвола на 90-те Ето кой залюби сексимвола на 90-те Актьорът Лиъм Нийсън прекарва все повече време с Памела Андерсън Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Новото правителство въвежда най-строгите антимигрантски мерки, приемани някога
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори