×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Галъп: 28,5 на сто от избирателите гласуваха до 17 ч.
  • 75 сигнала за нарушения на изборното законодателство са получени в МВР
  • Какво време ни очаква в изборния ден и през новата седмица
  • Десетки ранени при удар на камион в автобусна спиркa до Тел Авив
  • Росица Матева, ЦИК: Имаме сигнали, че не са стартирали машини
  • Слаба избирателна активност в началото на изборния ден в Турция
  • Масова смяна на членове на секционни комисии, много от тях не се явиха
  • България гласува: Избираме 51-ия парламент
  • Запалиха партиен клуб в Кубрат
  • Бургазлия забрави за смяната на времето, чака един час пред изборната секция
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С този пълнен бут ще впечатлите всички вкъщи


27 Октомври 2024, Неделя, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Много подходяща за празнична трапеза

Тази рецепта за пълнен бут с кашкавал и чесън е много подходяща за празнична трапеза. Но може да си го приготвите и за вечеря. 

Необходими продукти
1-2 кг свински бут
1 кг картофи
250 г кашкавал
7-8 скилидки чесън
2 чушки
200 г гъби
1 ч.ч. бяло вино
1 ч.ч. олио
2-3 зърна бахар
1 ч.л. черен пипер
сол

Начин на приготвяне
Разрязваме свинския бут на много места. Настъргваме кашкавала и към него прибавяме чесъна, черния пипер и бахара. Разбъркваме и слагаме получената плънка в оформените джобове. Допълваме с резен чушка и гъби. Намазваме бута с олио и го поръсваме с черния пипер и сол на вкус. Обелваме и нарязваме картофите. Сипваме останалото олио в тава и доливаме бялото вино. Добавяме свинския бут и картофите. Печем ястието 60 мин във фурна, загрята на 190º.


В категории: Вкусно


Коментари
Флагман.БГ Ето кой залюби сексимвола на 90-те Ето кой залюби сексимвола на 90-те 27/10/2024, Неделя 20:20 0
Флагман.БГ И тя е пред развод И тя е пред развод 27/10/2024, Неделя 19:40 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сглобката (не)възможна, кризата продължава Сглобката (не)възможна, кризата продължава ПП-ДБ готови да борят корупцията с ГЕРБ, но не искат Борисов за премиер Тиква с ябълки и мед на фурна от бабиния тефтер Тиква с ябълки и мед на фурна от бабиния тефтер Ето я тайната рецептата на баба  Имате стар и мухлясал хляб, ето къде може да го използвате Имате стар и мухлясал хляб, ето къде може да го използвате Хлябът може да се използва като стръв за вредители като охлюви, които вредят на растенията На живо във Флагман.бг: Анализ на вота в Бургаско На живо във Флагман.бг: Анализ на вота в Бургаско Флагман.бг предава на живо от зала „Арена Бургас“, РИК започва да приема изборните книжа Хвърлихме 718 млн. лева за изборите, за колко семейства биха стигнали? Хвърлихме 718 млн. лева за изборите, за колко семейства биха стигнали? Нужният месечен доход за човек е 1454 лева Първо във Флагман.бг: Как се разпределят 14-те мандата в Бургаска област Първо във Флагман.бг: Как се разпределят 14-те мандата в Бургаска област Заради "Меч" и "Величие" се очертава "Възраждане" да загубят един от мандатите си И тя е пред развод И тя е пред развод Синоптичката на Нова тв Деница е модел, инфлуенсър, жена на футболист и майка на две дъщери Емисията на Флагман.бг: Как гласуваха в Кумлука и всичко по-интересно от изборния ден Емисията на Флагман.бг: Как гласуваха в Кумлука и всичко по-интересно от изборния ден Избирателната активност на този вот е по-висока от предходния Разпитаха 203-ма души от трите списъка, които се появиха във фейсбук Разпитаха 203-ма души от трите списъка, които се появиха във фейсбук Има 849 сигнала срещу купуването на гласове,ръстът е със 70 % спрямо миналите избори  Калин Стоянов: Гласувах за справедливост и отговорност Калин Стоянов: Гласувах за справедливост и отговорност Той е тясно профилиран по темите, свързани с обществения ред и сигурност
Ето кой залюби сексимвола на 90-те Ето кой залюби сексимвола на 90-те Актьорът Лиъм Нийсън прекарва все повече време с Памела Андерсън Хванаха полицаи на калъп по време на служба Хванаха полицаи на калъп по време на служба Минувач чул "особени" звуци от патрулката Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Новото правителство въвежда най-строгите антимигрантски мерки, приемани някога Колко избиратели са гласували към 16 ч. в Бургаска област Колко избиратели са гласували към 16 ч. в Бургаска област В Малко Търново отчитат ръст на активността спрямо вота през юни т.г. Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г. Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г. Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света" Промяната на часа: "Лондонското око" се завъртя наобратно Промяната на часа: "Лондонското око" се завъртя наобратно Обикновено то се движи по посока на часовниковата стрелка Мъж с малък пенис намери щастието си Мъж с малък пенис намери щастието си Най-добрия му секс бил с бъдещата му съпруга Бой заради мъж с женски дрехи Бой заради мъж с женски дрехи Съществото с неясния пол било радушно посрещнато в Мароко от местните жители Израелските удари по Иран били договорени, но има жертви Израелските удари по Иран били договорени, но има жертви Руски военен анализатор коментира, че едва ли Техеран ще отговори с дъжда от ракети, защото никой няма интерес от война Памела Андерсън без грим Памела Андерсън без грим Звездата от легендарния сериал "Спасители на плажа" присъства на Международния филмов фестивал в Сан Себастиан
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори