×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хороскопа си за деня вижте тук
  • Над 2 млн. българи имат свръхтегло
  • 82-ма американски нобелисти подкрепиха Камала Харис
  • Тийнейджър уби полицай и рани друг в Босна и Херцеговина
  • Двама задържани при спецакция срещу купения вот в Бургас, у други трима са открити списъци с имена
  • 25 адвокатски колегии на протест срещу избора на нов главен прокурор
  • Прогнозата за времето четете тук
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Мащабна полицейска акция в Бургас, двама арестувани


Извънредно! Мащабна полицейска акция в Бургас, двама арестувани
Установено е голямо количество наркотици на претърсените адреси. Едната от арестуваните е жена
25 Октомври 2024, Петък, 08:29 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Сред задържаните е жена, разпространявала друсан чай

Двама души са задържани при мащабна полицейска акция, започнала в 6 часа сутринта на територията на цялата област Бургас. В нея участва и жандармерията.

Двамата са задържани на различни адреси, поясни кореспондентът на бТВ Лора Стаматис. Единият е в квартал „Победа“, а другият – в „Акациите“. И двамата са от активният наркоконтингент, уточниха от полицията. 

На двете места е установено голямо количество наркотици. Преди минути полицаите изведоха жена, която се занимавала с разпространението на т.нар. друсан чай. 

За момента няма данни тя да е участвала и в изборна търговия, но акцията продължава на територията на цялата област. 

Преди дни МВР обяви, че областта е с най-много сигнали за купуване на гласове. 89 са подадени до момента, а на предните избори бяха 84. Образувани са 18 досъдебни производства. 
 


В категории: Крими , Бургас


Флагман.БГ Слънчево по морето Слънчево по морето 25/10/2024, Петък 08:37 0
8
Коментара по темата
8.
45 godina stigat
25.10.2024 10:58:31
0
1
Maznata svinq nahrani arabite s parite na komunistite
Po interesnoto e kak gi prefarli tea miliardi
7.
Братя
25.10.2024 10:43:21
0
1
Пеевски е духнал в Катар,всички медии мълчат нещата са доста напечени. Стягайте пушките.
6.
Пор
25.10.2024 10:20:58
0
4
Смешните бургаски полицайчета кого да хванат двама мангала .За нищо не ставате ейййй на заплата и пенсия.За това България умира. Защо не пишете за Пеевски ,че е духнал от България. Флегмиии корумпирани журналя.
5.
До 3 Dw
25.10.2024 09:21:35
0
9
Това, че е мащабна не означава, че е резултатна :D
4.
Hf
25.10.2024 09:19:26
1
8
-2 glasa za kmeta
3.
Dw
25.10.2024 09:15:43
0
12
Мащабна с двама арестувани, бреййййй.
Муахахаха
2.
ТТ
25.10.2024 08:54:51
0
9
Ама те мангали, ма!
1.
Възраждане
25.10.2024 08:51:43
0
6
Кога?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акад. Гранитски и проф. Христов от Бургас: Кого наказваме и какво плащаме, когато не гласуваме? Акад. Гранитски и проф. Христов от Бургас: Кого наказваме и какво плащаме, когато не гласуваме? Среща разговор в светлината на „Иронията на историята“, която провокира мислещите и съзнателни хора, препълни залата на драматичния театър в Бургас Цяла България я позна, само в "Пееш или лъжеш" - не Цяла България я позна, само в "Пееш или лъжеш" - не Възможно ли е никой от панелистите да не познаят популярна певица, питат зрители Продава легендарен хотел, свързван с мутри, и изчезва с бясна скорост от България Продава легендарен хотел, свързван с мутри, и изчезва с бясна скорост от България Пол Белогур продава хотела в град Рила АПИ отговори на кмета на Маринка АПИ отговори на кмета на Маринка Искането на кмета на село Маринка за допълнителни пешеходни пътеки, изграждане на пешеходен светофар с бутон и уширения на пътното платно (джобове) за кратковременно паркиране около търговските обекти е в разрез със ЗДвП, обявиха от АПИ Невиждано! Хиляди се събраха в Руен, за да заявят подкрепа към ДПС-Ново начало Невиждано! Хиляди се събраха в Руен, за да заявят подкрепа към ДПС-Ново начало  Няма да предадем доверието ви. България трябва да има редовно правителство, обявиха от формацията  Ще се превърнат ли язовирите „Ясна поляна“ и „Камчия“ в локви заради сушата? Ще се превърнат ли язовирите „Ясна поляна“ и „Камчия“ в локви заради сушата? В тях има вода за само около пет месеца напред, коментира климатологът проф. Георги Рачев Голям удар по наркодилърите в Бургас, разкриха как търгуват с QR кодове и Телеграм Голям удар по наркодилърите в Бургас, разкриха как търгуват с QR кодове и Телеграм Задържаните при полицайската акция вече са четирима Извънредно! Мащабна полицейска акция в Бургас, двама арестувани Извънредно! Мащабна полицейска акция в Бургас, двама арестувани Сред задържаните е жена, разпространявала друсан чай Екшън в София! Автокрадец блъсна полицай до НДК и избяга Екшън в София! Автокрадец блъсна полицай до НДК и избяга Сред ударените МПС-та при гонката е и луксозният бус на Цеца Величкович 25 адвокатски колегии на протест срещу избора на нов главен прокурор 25 адвокатски колегии на протест срещу избора на нов главен прокурор  Пловдивската колегия първа се разбунтува срещу Борислав Сарафов
Гутериш разгневи Киев, след прегръдки с Лукашенко призова за мир в Украйна Гутериш разгневи Киев, след прегръдки с Лукашенко призова за мир в Украйна  Лидерите на режима в Киев не искат преговори, защото ще трябва да премахнат военното положение и да проведат избори, каза руският президент Владимир Путин Голям пожар в иранска АЕЦ? Голям пожар в иранска АЕЦ? Властите в Техеран загадъчно мълчат, но на снимка, публикувана в The Times of India, се виждат черни облаци над централата, а експерти твърдят, че там такава няма Закопчаха крадец от Камено, разбил два монетника в Бургас Закопчаха крадец от Камено, разбил два монетника в Бургас Задигнал е 164 лева Задържаха дрогиран шофьор в созополско село Задържаха дрогиран шофьор в созополско село Иззет е автомобилът му Футболен турнир за пети път помага на най-малките бебета в Бургас Футболен турнир за пети път помага на най-малките бебета в Бургас Благотворителната инициатива събра средства за покупка на 4 перфузора и 2 неонатални пулсоксиметра В това село всички до един са комарджии В това село всички до един са комарджии През 2023 г. са похарчили на калпак по 12 749 евро, за да участват в организиран при това само от държавата хазарт - посредством онлайн залагания, чрез фишове за тото игри, с лотарийни билети и т. н. Заплатите в този сектор стигат 22 хил.лева Заплатите в този сектор стигат 22 хил.лева ИТ специалистите са най-добре платени Шокираща новина за пенсионерите Шокираща новина за пенсионерите Всеки втори е на ръба на бедността  На 94 години има ново гадже На 94 години има ново гадже Актьорът на любовна вълна само месеци след смъртта на партньорката му Почина на 115 години Почина на 115 години Тя бе най-възрастният човек в САЩ
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори