×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Да гласуваш или не – това е въпросът


Да гласуваш или не – това е въпросът
Но има една причина да гласуваш - колкото по-висока е избирателната активност, толкова по-малък е манипулираният вот
21 Октомври 2024, Понеделник, 15:02 ч.
Автор: Иван СТАМБОЛОВ-СУЛА

Съществува легенда, че има честни, смели, доблестни политици, ама никой от нас нито ги е виждал, нито ги е чувал...

Изглежда заради наближаващите и аз вече не знам кои по ред извънредни избори, хората все по-често се връщат на един от първите демократични въпроси – да гласувам ли, длъжен ли съм, редно ли е и има ли смисъл. Преди няколко дни се оказах замесен в една твърде показателна дискусия, която накратко протече при следната аргументация:

– Като представител на най-многобройната партия – тази на негласуващите, към която само след седмица ще бъдат отправени обичайните нападки, че те са виновни за всичко, тъй като отказват да гласуват, само искам да кажа следното: негласуващите отказват да гласуват, не защото ги мързи да идат до урните, а защото няма за кого да гласуват и защото отказват да участват в тази порочна система. Имаме 30-годишен опит като гласоподаватели и нито един повод за оптимизъм. Съществува легенда, че има честни, смели, доблестни политици, ама никой от нас нито ги е виждал, нито ги е чувал. Не е възможно да има такива политици, защото такава е човешката природа – порочна. Както казва д-р Николай Михайлов, за болшинството от българите политиците ни са нещо непоправимо, което бива търпяно по неизбежност.

– Мотивът на много негласуващи е отказът да изберат злото, защото това, което се предлага, не е избор между добро и зло, а избор между две или повече от многото лица на злото. От една определена висота на погледа разликата между тоталитаризма и либералната демокрация е само в нюансите. А същественото е общо и то е едно – дръзновението на човека единствено със своите „неограничени“ интелектуални сили да построи рая тук, на земята. Пък как ще го нарече – Вавилонска кула, комунизъм или глобален либерализъм (при чието постигане историята щяла да свърши), трансхуманизъм, ерата на Водолея или извънземните – това са детайли.

– Да, съгласна съм, че няма политическа партия, която да поражда оптимизъм. Но нека си представим за момент, че всички решат да не гласуват като вас. Какво следва? Или анархия, или диктатура. По-вероятно второто. Ако всички чакаме достойни и качествени политици, за да гласуваме, никога няма да гласуваме. Трябва да избираме от това, с което разполагаме. Според мен, тази, както казвате, най-многобройна партия на негласуващите, като че ли се гордее с неутралитета си и си позволява лукса да не изневерява на принципите си, защото егоистично разчита на останалите да свършат неприятната работа. Все едно да гласуваш „въздържал се“ – най-безсмислената опция при взимане на решения, която според мен трябва да отпадне. Не го приемайте лично. Говоря по принцип.

– Не от желание за спор, а от чисто човешка любознателност ми се прииска да ви попитам: Какво се промени за Вас към по-добро, пряко свързано с това, че гласувате? Аз също години наред гласувах, а след като престанах, нищо не се променило.

– За Вас нищо не се е променило, защото все още такива като мен гласуват. А тези като мен го правят, защото какъвто и да е ред, е по-добър от безредието. И не е речено, че всяка промяна трябва да е към по-добро. Минаването през изпитания също е част от пътя.

– Ако знаете от кога си мечтая никой да не отиде да гласува да водим какво ще стане – само това не сме пробвали! С гласуване пробвахме – не става.

– Ама моля ви се! Само в Северна Корея никой не гласува!

– Напротив, в Северна Корея всички гласуват. Под строй.

– Спомних си, че Хитлер е дошъл на власт с избори, а законно избрани правителства в Гърция, Турция, Чили и Южна Корея са свалени чрез преврат и взех решението си. Приятни почивни дни!

– Специално в Чили няма от какво да се оплакват!

– Тихо! Сега говорим за друго.

– Разбира се, че като не гласуваме, промяната ще се случи от само себе си – внезапно и без никой да е очаквал, една сутрин ще се събудим и всичко ще е цветя и рози. Ха-ха!

– Ама сега, като ви кажа, че ако гласувах, щях да гласувам за някои като „Величие“ и „Възраждане“, май ще ви се стори, че е по-добре да не гласувам, а?

– Като ви слушам, все повече се убеждавам, че май е по-добре да не гласувате!

– Няма! Обещавам!

– Простете че се намесвам, но вашата логика е такава: понеже няма за кого да гласуваме, оставяме идиотите да избират идиоти. Ерго, негласуващите са още по-големи идиоти.

– Тоест искате да кажете, че има и неидиоти, които всички ги знаем кои са, но негласуващите от гол инат отказват да идат и да ги изберат? Радвам се на оптимизма ви, но моят за съжаление много отдавна умря…

Ето така в общи линии протече спорът. Аз не се обадих, но през цялото време си мислех, че има една причина над всички останали. А тя е над всички останали, защото е валидна за всеки – за привърженика на всякаква партия – и лява, и дясна, и либерална, и консервативна, и глобалистка, и националистическа. Тази причина е, че колкото по-висока е избирателната активност, толкова по-малък е процентният дял на манипулирания вот (купен, насилствен, фалшифициран и т.н.), откъдето по-неусетно е и влиянието му върху крайния изборен резултат. Освен това през цялото време си мислех, че Картаген трябва да бъде разрушен.

В текста са използвани цитати от социалните мрежи.


В категории: Политика


Флагман.БГ Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор 21/10/2024, Понеделник 22:00 0
Милиони жени ѝ завиждат
Милиони жени ѝ завиждат 21/10/2024, Понеделник 21:21 0
Флагман.БГ Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано 21/10/2024, Понеделник 20:04 2
Три години без Владимир Каролев
Три години без Владимир Каролев 21/10/2024, Понеделник 19:00 0
29
Коментара по темата
29.
28
21.10.2024 21:17:49
0
0
Величие или Атака ! Всичко друго е пробито и купено за боклука са !
28.
ВЕЛИЧИЕ
21.10.2024 20:15:30
2
1
4
27.
22
21.10.2024 20:14:02
1
0
22-ри номер е правен от лайна . Неодачник . Пълен .
26.
До 25
21.10.2024 20:06:41
0
1
БРАВО!!!
25.
Който гласува е съучастник
21.10.2024 20:04:53
2
4
Само глупакът се спъва в един и същ камък, а ние като нация, вече 35г. се спъваме и пребиваме в един и същ камък, а сега гласуващи съучастници с празни джобове (прелъстени и изоставени) кажете какви сме, трябва тотален бойкот на тая прогнила система, защото може да похаби още няколко поколения.
И само не ми казвайте че, който не гласува, не трябва да има претенции, напротив, не гласуващите също са данъкоплатци, данъкоплатци на една отречена от тях система.
24.
До 22
21.10.2024 19:54:49
0
1
Добавете и "9 милиона мишлета"...
Текстът е актуален и в момента, когато сме има- няма 5 млн. Натресените "бежанци" от север и юг не ги броя.
Аз също НЕ гласувам, както и мнооооооого други с критично мислене.
Ламята е една. Имената на главите й са с различни имена. Толкова по въпроса за "избора" ни.
23.
Не гласуващ ,отноео
21.10.2024 19:45:50
0
2
Така,че драги ми Авторе - "И ние пушим цигари „Кент“ и ядем бонбонки Тик-Так!“ .....p.s. и не гласуващ означава точно това - не припарвам до урните,а тези с не подкрепям никого =пуснали бюлетина ,после гласовете им се разпределят пропорционално между класиралите се партии според това ,коя колко процента е взела и по този начин си добавят гласове = кинти към партийните субсидии.Затова мерси - няма да наливам вода в мелницата на нито един шарлатанин,това че не съм си упражнил правото говори много красноречиво ,какво и защо мисля
..
22.
Не гласуващ
21.10.2024 19:37:42
1
3
до Автора. ---Виж сега пич,гласуването е право и аз,а и всеки друг сам решава дали да го упражни или не. Малко абстракция да ти вкарам : представи си ,че имаш право на безплатен обяд,отиваш в ресторанта и ти сервират ..... лайна с кюфтета,лайна с пържоли ,лайна с задушени зеленчуци и ......все в тоя род ,всяко ястие ,което ти се предлага е комбинирано с лайна.Съответно ти казваш ,а не мерси смятам да пропусна обяда,обаче собственикът веднага те подхваща -как така,знаеш ли ,колко хора са се трудили да ви осигурят този обяд и бла-бля-бла....прочие глупости от този род. ( може би примерът ,който давам не е удачен) .Въпросът с правата обаче си е ясен,другото за ,което говориш ти е задължение.---p.s. Наскоро си отиде един ГОЛЯМ музикант,негова е песента - " Моя свят" ,за мен тя олицетворява много точно положението в България от началото на прехода до момента и в момента.Пее човекът " И отново стоя на брега на реката и загледал водата замислен мълча,тишина и мъгла бавно скапват душата младостта отминава ,като всяка мечта" ,реката =България ,отново всички сме там откъдето тръгнахме,загледал водата мълча = гледам политическите шарлатани и не им вярвам ,НЕ ГЛАСУВАМ !!! ,тишина и мъгла бавно скапват душата =положението създадено от същите тези шарлатани бавно ,но сигурно убива народа,младостта отминава,като всяка мечта = свързано е с предходното =шарлатаните откраднаха и продължават да крадат,мечтите и бъдещото ни.----НО следва най - силната част " Как искам да живея в един различен свят......Моят свят не е твоя, искам сам да вървя! Но преди да пропадна, поне за миг да полетя! " .- --Това е пич всеки има право да живее и мечтае и всеки си е избрал пътя,дали ще гласува или не си е негова работа - НЕ ГО ДЪРПАЙ НАЗАД .---R.I.P. и поклон на маестрото !!! Другата песен олицетворяваща прехода и положението в Бг към момента е на Ъпсурт - " Колега " няма време и място за ретроспекция,но в общи линии нещата ,които казват в нея показват същото - нищо не се е променило !!!
21.
Пепа от Меден Рудник
21.10.2024 19:28:55
2
2
Аз от 3 години съм в Англия, но на всички избори в Бургас по книжата излиза, че съм гласувала. За кой не знам, но ясно е описано, че съм го направила. Сега ще гласувам в Англия, но сигурно ще излезе, че пак съм пуснала за някой и в даскалото в Меден Рудник. Така че не се притеснявайте и да стигнете до урните, те гласовете ви си стоят един за ГЕРБ, един за Ново начало и т н
20.
До 16
21.10.2024 19:24:33
2
2
Не гласувай тогава .
Американците ще гласуват и те ще определят как ще върви нашия живот с нашите полезни изкопаеми ! Ако разбираш за какво иде реч .
На не гласуващите се наричат безотговорни хора които живеят на принципа: " днеска да съм добре утре ще мислим ". Едни платени малоумницо ви промиха мозъците да не гласувате да може началниците им да са на власт постоянно и да смучат от твоите пари !
Нали искате да сте евро атлантици а пък не решавате кои да ви води ??
19.
Наказателна Акция
21.10.2024 19:21:03
2
1
Аз и преди не съм гласувал но тоя път взех съдбоносно решение да не гласувам отново. Все пак сме демокрация и ще ида за гъби. Докато сме колониа на Америка никво гласуване.
18.
Хахаха
21.10.2024 19:01:44
0
1
Моля простаците да не гласуват !
Ние от пп. ГЕРБ си имаме гласове !
17.
До 10
21.10.2024 18:51:55
0
2
А как ще обясниш на хората това явление, че КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА ДЕМОКРАЦИЯТА? И сега пак КОМУНИСТИТЕ управляват(извинявам се по ново му ДЕМОКРАТИ).
Как така добрите комунисти които пазеха мира, сигурността и емиграцията от селата към града, сега правят точно обратното????
Давай, ти си!
16.
Даа
21.10.2024 18:51:50
2
6
НЕГЛАСУВАНЕТО също е избор!

Когато влезеш в магазин и нищо не ти хареса, то просто си излизаш!

Никой не ти казва, "щом си влязал, ще купиш нещо, въпреки, че не ти харесва", нали?
15.
Ханко Брат
21.10.2024 18:42:48
0
0
Активността ще е много слаба....!)
14.
Ааааа
21.10.2024 18:41:24
0
3
Гласувай те че няма пари от субсидиите за глас на партиите
13.
Ах...Ах..Ах..до 12...
21.10.2024 18:22:37
0
0
Въртиш,ама СМУЧЕШ!!..Щото си продажник!!...И сигурно гълташ не само пари от мафията...Ами и бял крем!!! И това те кефи...и не искаш промяна на статуквото... Заради такива б...ци,като теб.... БЪЛГАРИЯ е на дъното...не само в Eu...
12.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.10.2024 17:56:40
1
1
ДО №10 " върти суче"""""""""""""""""Да единствената съпротива е възможна само от граждански движения ПОДКРЕПЕНИ С ПАРИ ОТ МАФИЯТА ТЪЙ КАТО САМО ТЯ ИМА ПАРИ ЗА ТАКИВА ЦЕЛИ И ИЗБОРИ ХАХА
11.
Хахаха
21.10.2024 17:53:42
1
2
Абдали хич не гласувайте. Плащайте данъци такси и глоби друго не се иска от вас . Вие нямате право на глас !
10.
Трябва да се гласува...дори с ,,х"
21.10.2024 16:54:12
5
4
Две поколения живеем заедно,едните израсли по времето на комунизма и сега ,и другите само сега!! Първите правят ретроспекция на живота си....моделиран (спокоен ,не бъркаш в казаните,със сдобити жилища подпомогнати от ДСК без лихви,осигурена работа...без ненаказуема престъпност...убиеца е убит според закона....нямаше дънки,нямаше уиски,селата бяха живи....а ве хората бяха щастливи)....Нямало грамофонни плочи на Beatles,Pink Floyd...Спирам!!
Сега....,, псевдодемокрацията "...Готино вече,нали.... Защо отивате да работите в чужбина?...Защо??.... Годините на комунизма и псевдодемокрацията са почти равни.... Защо не работите тук?.... Защото сте обикновени създатели на материални блага...а тук сте роби...на маф$ията и купената медиална отпадъчност...,която ви промива мозъците....ама те го правят за 15К÷20К на месец...БО....ЦИ!! Наскоро в едно интервю на национална медия се изкефих....Една очилата,безгръда помиярка се опита да спори с един ГОЛЯМ ЕРУДИТ....,накрая бе като насрана...Та този ерудит бе признат и от ББ....ЗА ДА БЪДЕ БЪЛГАРИЯ....ГЛАСУВАЙТЕ!!!....ЗА УМНИТЕ ХОРА!!...СЪЗДАВАЙТЕ ГРАЖДАНСКИ ДВИЖЕНИЯ....И МИРЕН ОТПОР,СРЕЩУ МАФИЯТА!!
9.
Bg
21.10.2024 16:49:03
13
3
За МЕЧ на Радостин Василев или за Възраждане. Другите Герб, Промяната, Дпс, Бсп ги видяхме.
За Величие не бих гласувал, защото Михайлов навремето е бил шофьор и пазач на компаньонки, той сам си го призна в ефир.
8.
Ko kaза ко
21.10.2024 16:41:39
2
6
НЕ НЕ И НЕ..... ВИЕ НИ ВЗЕХТЕ ЗА МАЛУМНИЦИ ЦЕЛИЯ НАРОД ЗА 4 ГОДИНИ ИЗБОРИ КАЛКОТО ЗА 40 . САМО КРАДЕТЕ ЕДНИ МИЛИОНИ ЗА ИЗБОРИТЕ И СУБСИДИИ ЗА ТЕЯ ПАРТИИ . А КЕРВАНА С ПРОСТИТУТКИ В ПАРЛАМЕНТА СИ ВЪРВИ С ПЪЛТА СИЛА . ДЖОНСЪН НЕМОГАТ ВИРСВАРЯТ НА ПРОЙЗВОДСТВО НА БЕБЕШКО ОЛИО
7.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.10.2024 16:36:27
0
8
ПИНОЧЕТОВСКА ДИКТАТУРА ЩЕ "ДИСЦИПЛИНИРА " ОНЕЗИ 80% ОТ ИНДИВИДИТЕ ЗА КОИТО ПРОФЕСОР Христов ТВЪРДИ ЧЕ СТРАДАТ ОТ "Д–ефекта " открит от Д.Дънинг и Дж.Крюгер /вижте в уикипедия и си ПОСТАВЕТЕ САМИ ДИАГНОЗАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ Професора ви нарича ДЕБИЛИ! Царя УСТАНОВИ че да се преоснове държавата БЪЛГАРИЯ е нужно да се мени """"ЧИПА"""" на тези ДЕБИЛИ !!!!!!!!!!!!!!! Промяната на """ЧИПА""може да се случи само чрез бай Ставри е СТРОГ но СПРАВЕДЛИВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!В съседна Румъния две жени М.Моковей промени ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО а Кьовеши чрез ПРОКУРАТУРАТА вкара корумпираните държавници и кметове в пандиза !!!!!!!И къде е сега Румъния и къде сме ние ААААААААААААА бе ДЕБИЛИ ???????????
6.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.10.2024 16:22:56
0
8
Сула е абсолютно прав за ПРЕХОДНИЯ ОБЩЕСТВЕНИЯ СТРОЙ през която е било нужно да преминат индивидите населяващи България за да се ПОДГОТВЯТ ЗА НЕО ЛИБЕРАЛИЗМА ! ПРЕХОДНИЯ СТРОЙ Е ПИНОЧЕТОВСКА ДИКТАТУРА възпитаваща ДИСЦИПЛИНА в индивидите от типа БАЙ Ставри е СТРОГ но СПРАВЕДЛИВ ! Вмомента всеки се чувства за СВОБОДЕН ДА ПРАВИ БЕЗНАКАЗАНО ТОВА КОЕТО МУ Е ИЗГОДНО В УЩЪРБ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ ИНДИВИДИ ПОД ФОРМАТА НА ГРУПОВИ "СХЕМИ " ОТ МРЕЖИ ОВЛАДЯВАЙКИ ИНСТИТУЦИИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!
5.
До 2
21.10.2024 16:07:05
8
5
Рязана подлого и като гласуваме да не би да се промени нещо? Свинята ще има малко по-малко проценти....АПС така или иначе е на кантара дали ще влезе, но да не мислиш, че ГЕРБ няма да са първи, а Възраждане втори? Дори любимите ти ПП-ДБ може да не са 3-ти при повече от 50% избирателна активност!
4.
T
21.10.2024 16:02:40
16
2
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПП. ВЕЛИЧИЕ С НОМЕР 4 .
ЩОМ ИМ ПАЛЯТ ОФИСА В ЦЕНТЪРА НА ВАРНА И НИТО ЕДНА МЕДИЯ НЕ ОТРАЗЯВА ТОВА В ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЗНАЧИ ТОВА СА ХОРАТА . ПП. ВЕЛИЧИЕ НОМЕР 4 .
3.
хи хи
21.10.2024 15:43:25
0
10
Тарикати взимат парички от различни продавачи за гласа си. Никога няма да са ВАЛАТ.
2.
Да 1
21.10.2024 15:28:08
8
14
Свинска подлого!
7 избора, 1 милиард за избори!
Мръсни крадци!
Гласувайте!
1.
анонимен
21.10.2024 15:16:42
9
9
да гласувам,ами просто няма за кого,изборите в варна показаха,че е налице наказателен вот,очаквам това и на 27.10.2024г.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Саша живее в Бургас, опитва се да говори български език, не й се получава, но пък дава оценка на нашите мъже Направете си портокалопита, ето как Направете си портокалопита, ето как Традиционен гръцки сладкиш Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Много от отлежалите и качествени ромове с такъв етикет сега са в ръцете на колекционери, които ще вдигнат рязко цените им България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона, проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа Според статистиките този вреден навик може да бъде опасен Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Актрисата засенчи всички останали на премиера на филм Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Вижте как изглеждат метне банкнотите  Най-много сигнали за купуване на гласове в Бургас и Варна Най-много сигнали за купуване на гласове в Бургас и Варна В Бургас са постъпили са 48 сигнала за нарушаване на изборното законодателство и политическите права на гражданите МВР разясни как може да се гласува без документ за самоличност МВР разясни как може да се гласува без документ за самоличност Ускорява се издаването на нови лични карти заради изборите
Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон"
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори