×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Бъдещето на Илиан Илиев в националния отбор ще се реши в следващите два мача
  • Днес и утре президентът Румен Радев ще бъде на официално посещение в Босна и Херцеговина
  • 4 858 кандидат-депутати влизат в битката за парламента
  • Си Цзинпин: Китай иска да е приятел на САЩ
  • Руските войски са напреднали южно от Суджа
  • МС: Скърбим за загубата на големия режисьор Николай Волев
  • Температурите започват да падат, усеща се есен
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проговори мъжът на изчезналата родилка


16 Октомври 2024, Сряда, 08:00 ч.
Автор: Флагман.бг

"Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се обади на 112", допълва Мартин Венев и акцентира, че тя е най-всеотдайната майка на света

Продължава издирването на младата майка Биляна Юлианова Петрова, която изчезна вчера в района на Ценралните хали в София. Цяла нощ близки и приятели на жената, както и доброволци, са я издирвали на места, за които свидетели твърдят, че са я видели. Постът с призив за помощ вече е споделен над 16 000 пъти. Според последната актуализация до 4 часа на 16 октомври жената все още я няма, пише Блиц.

Трупат се и коментарите на потребителите. Според някои от тях, жена с подобно описание е била забелязана на Владая да върви до мантинелата посока София около 19-20 часа. По думите на очевидеца тя е била дезориентирана, но за съжаление той не е успял да спре, а и не е знаел тогава за издирването ѝ.

Майка на кърмаче изчезна безследно, издирват я

"Получихме много сигнали за изчезналата ми съпруга. Много съм благодарен за това. Подадохме сигнал към МВР. Работим заедно", заяви Мартин Венев, съпругът на изчезналата Биляна Юлианова Петрова в ефира на БНТ. Тя е висока около 170 см, облечена с черни дрехи, тъмносиньо яке с бежова пухкава яка, косата е вързана на опашка. Последно е забелязана в района на Централни хали в София.

"Искам да помоля, ако някой има някаква информация, да се обади на 112", допълва Мартин Венев и акцентира, че тя е най-всеотдайната майка на света.

"Но може би някаква следродилна депресия се е превърнала в по-силна тревога и несигурност в себе си, и просто може би малко неадекватна да е била. Може би нещо да е "прегоряла" и това да е причината за нейното изчезване, допълни съпругът на Биляна.

Следродилната депресия е вид афективно разстройство, което може да засегне и двата пола след раждане, но най-често се среща при жените. Симптомите обикновено включват силна тъга, ниска енергия, тревожност, епизоди на плач, раздразнимост и промяна в режима на хранене и спане. Това състояние може да засегне отрицателно и новороденото бебе.

Точните причини за настъпването на следродилна депресия не са изяснени, но се счита, че е отговорна определена комбинация от физически, емоционални, генетични и социални фактори. Такива са например хормоналните промени и лишаването от сън.

Рискови фактори са предходни епизоди на биполярно разстройство, фамилна предразположеност към голяма депресия, психологически стрес, усложнения при раждане, липса на подкрепа или злоупотреба с лекарства/наркотици. Диагнозата се поставя на база изпитваните симптоми.

 Докато повечето жени изживяват кратък период на тревога и тъга след раждане, следродилна депресия може да е налице, когато симптомите са тежки и продължават повече от две седмици.

Много от потребителите в социалните мрежи правят предположения и дават съвети къде да се търси жената. Според някои от хората добре е да се проверят църквите и камерите в района, в който е забелязана за последно.

Има обаче известно противоречие как точно е изчезнала жената. Според едната информация тя е излязла от дома си сама по пижама и чехли, според друга е избягала от психиатрична клиника, където е трябвало да бъде настанена.

Имаше и информация, че жената е при приятелка, но близки на семейството, отхвърлиха тази версия.

Други пък се притесняват, че районът на Халите е доста криминален и е възможно някои да е посегнал на жената.

Според коментари във фейсбук жената последно е забелязана тази сутрин към 5 часа в района на Драгичево. Била е силно дезориентирана. 


В категории: Животът


5
Коментара
Снощи едва не умря
Снощи едва не умря 16/10/2024, Сряда 13:21 0
Флагман.БГ Съдът отмени уволнението на Морфов Съдът отмени уволнението на Морфов 16/10/2024, Сряда 12:35 1
Очаква ли ни такава зима
Очаква ли ни такава зима 16/10/2024, Сряда 12:00 0
Имате ли тази банкнота
Имате ли тази банкнота 16/10/2024, Сряда 11:41 3
5
Коментара по темата
5.
Dani
16.10.2024 12:44:06
0
0
Дано не е това, което първо ми идва на ум!!!!!Кои са тези свидетели, дето все някъде са я видяли!!!Имат ли лица, имена!!! Всичко е на принципа __една жена ми каза!!! Щом съпруга и твърди, че последно е била около халите с техен познат (???) това го чух по телевизията от него да се прегледат камерите!!!!Че тази година доста жени ги """издирваха""" тези дето знаеха къде са!!!!
4.
Скъпи Ганьвоци
16.10.2024 10:42:23
0
2
Оглеждайте се за жената и помагайте по възможност. Не забравяйте, че благодарение на интернета, доскоро дебилните ви изказвания станаха достояние до градинката пред блока, а сега се излагат пред широката публика. В заключение...добитъка квичи кви кви
3.
Флагман
16.10.2024 09:29:39
0
10
Няма никакви противоречия за изчезването на жената. Никой не е казал,че е изчезнала от дома си, а е изчезнала от лечебно заведение,където е трябвало да бъде настанена за лечение. Не правете сензация от трагедията на семейството.
2.
СОФИЯ
16.10.2024 09:24:17
2
13
Е залята с мигрантска сволоч,пази Боже,да не са я отвлекли и нещо лошо да и се е случило.....
Пък и крайно време е агитките на Левски и ЦСКА ,да ги понатупат,а не само да чупят и рушат обществено имущество и да се бият помежду си....
1.
бургазлия
16.10.2024 09:14:02
1
9
Като са я забелязали защо не са я спрели и задържали по някакъв начин ,да я заговорят ,да я успокоят докато дойде мъжът и
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Новият Биг Брадър удари дъното заради такива участници Новият Биг Брадър удари дъното заради такива участници Досега в риалитито влизаха основно ексцентрици, скандалджии и жени с леко поведение, а сега там се подвизава бръмчалка, която е по-скоро за затвора, отколкото за телевизията Нападат жестоко Рачков за шега с Халваджиян Нападат жестоко Рачков за шега с Халваджиян Широко ви е около врата с големите заплати, затова се лигавите, негодува последовател на актьора Имало договорка за цените на горивата по регионите Имало договорка за цените на горивата по регионите Това каза Димитър Хаджидимитров - председател на Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива Съдът отмени уволнението на Морфов Съдът отмени уволнението на Морфов Народният театър трябва да плати и две глоби Румен Радев: Творческият размах на Николай Волев личеше във всяка сцена и кадър Румен Радев: Творческият размах на Николай Волев личеше във всяка сцена и кадър Държавният глава изразява съболезнования на семейството и близките на видния режисьор и сценарист Тази българка се прави на лекар в Англия Тази българка се прави на лекар в Англия Измисля си дори работен псевдоним и се кръщава "Д-р Кристина" Имате ли тази банкнота Имате ли тази банкнота БНБ още ги приема Смъртта на великия режисьор Николай Волев не е инцидент, самоубил се е! Смъртта на великия режисьор Николай Волев не е инцидент, самоубил се е! Лекарите го предупредили, че му остават "не повече от 2 месеца живот" и му предстои "много тежка битка" Издирваната Биляна от София получила паник атака малко преди да изчезне Издирваната Биляна от София получила паник атака малко преди да изчезне Продължава търсенето ѝ Истинската причина за кончината на Кирил Маричков Истинската причина за кончината на Кирил Маричков Преди няколко месеца претърпял инцидент, бил със счупени ребра и не трябвало да пътува и се натоварва, но легендата не послушал лекарите
Най-сексапилният мъж на планетата стана клошар Най-сексапилният мъж на планетата стана клошар За близо час той събра едва 2 долара и малко храна Очаква ли ни такава зима Очаква ли ни такава зима Може да се очаква зимата на 2024-2025 г. да е по-студена и с повече валежи от зимата на 2023-2024 г., казват от НИМХ Истинското му име всъщност не е Хари Истинското му име всъщност не е Хари Оказва се, че е нещо като кралски прецедент Хари да се нарича така, вместо да му казват Хенри Голям проблем с тази компания Голям проблем с тази компания Вижте какъв е проблемът Направи голямо признание Направи голямо признание Благотворителната фондация на Меган и Хари – Archewell, заедно с още няколко организации обявиха партньорство точно в Международния ден на момичето, който е на 11 октомври Никой не знае дали ще доживее до 70 години Никой не знае дали ще доживее до 70 години Семейството на Брус Уилис се моли за него Почина голямо име от академичните среди Почина голямо име от академичните среди Напусна ни проф. Хранова Почина Михаела - жената, която обедини хиляди българи Почина Михаела - жената, която обедини хиляди българи Средствата, които й бяха нужни за животоспасяващо лечение в Турция, бяха събрани за отрицателно време, но са съжаление Михаела си отиде преждевременно Работодателите губят, ако не направят това Работодателите губят, ако не направят това Повече от половината (57%) от служителите заявяват, че е по-вероятно да "напуснат тихомълком“, ако имат ръководител, който ги кара да се чувстват недооценени, да ги контролира или да не им осигурява гъвкавост, за да работят от място, което най-добре отговаря на техните нужди Вижте как тази тв водеща стана за смях Вижте как тази тв водеща стана за смях Столът й се счупи в ефир
Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Явор БОЖАНКОВ, депутат от ПП-ДБ Заплашваха, бутаха, правеха черни списъци - тези нещастни копейчици трябва да бъдат натикани в миша дупка Виц на деня Виц на деня Докато една жена ядяла кифла, мъжът и спира такси.
- До Обеля може ли?
- Може, но без кифлата.
- Чули, не дават да се качваш.
Виц на деня Виц на деня - Скъпи като бях на пазар, един ми каза, че съм лека жена.
- Що ходиш там, дето те познават?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Винаги си избирай по-голям враг. По-лесно се улучва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори