×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Маричков в последното си интервю: На 80 години станах фаталист. Май дръпнах много силно дявола за опашката


11 Октомври 2024, Петък, 20:57 ч.
Автор: Флагман.бг

Рокаджията почина 20 дни преди да навърши 80 години 

Кирил Маричков сякаш е предчувствал трагичния си край. В интервю, което е трябвало да бъде излъчено тази неделя по Би Ти Ви, рокаджията-легенда заявява:

"На 80 години станах фаталист. Май дръпнах много силно дявола за опашката", споделя той. На уточняващ въпрос той казва: "Дони беше написал - случи се инцидент и се наложи турнето, което правихме в Щатите, аз да замина за България обратно", разказва Маричков. 

Преди минути от "Фондацията" потвърдиха новината за кончината на певеца, като публикуваха черна снимка в профила си във Фейсбук.


В категории: Животът


Флагман.БГ Как точно е починал Кирил Маричков? Как точно е починал Кирил Маричков? 11/10/2024, Петък 20:50 0
1
Коментара по темата
1.
До Флагман
11.10.2024 21:23:26
2
2
Заключете коментарите , мазохисти ли сте?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ислямски учен: Девиците в Рая нямат цикъл, слуз, урина и екскременти (ВИДЕО) Ислямски учен: Девиците в Рая нямат цикъл, слуз, урина и екскременти (ВИДЕО) Наред с тях, всеки попаднал горе ще получи от Аллах сексуалната мощ на 100 земни мъже, твърди д-р Ахмад Хадура от Газа Ах, тази ревност: 5 сигурни начина да съсипете връзката си Ах, тази ревност: 5 сигурни начина да съсипете връзката си Ревността се ражда от желанието да притежаваш напълно другия човек, от страха да не го загубиш, от съмнения относно собствената му привлекателност и преданост. Що е то любовен бърнаут: Изкуството да казваш "Не" Що е то любовен бърнаут: Изкуството да казваш "Не" Имате право на личен живот и възможност да бъдете със себе си. Това е най-доброто нещо, което можете да направите, ако сте уморени от любов Най-безсърдечните зодии според астрологията Най-безсърдечните зодии според астрологията Вие сред тях ли сте  Новото мнозинство в ОбС-Поморие раздели земята под „Кораба”, започва ли заграбване на апетитни имоти? Новото мнозинство в ОбС-Поморие раздели земята под „Кораба”, започва ли заграбване на апетитни имоти? Случаят не касае само подялбата на този терен, а сочи много по-дълбоки проблеми в морския град, които ще се отприщят оттук-нататък Българският рок осиротя след кончината на Маричков, Слави Трифонов и Орлин Горанов плачат за него Българският рок осиротя след кончината на Маричков, Слави Трифонов и Орлин Горанов плачат за него Един абсолютен диамант, който ни кара да настръхваме всеки път, когато чуем неговия глас, неговата музика, написа Орлин Горанов  Уникални домашни шоколадови сладки без печене Уникални домашни шоколадови сладки без печене Вижте рецептата Маричков в последното си интервю: На 80 години станах фаталист. Май дръпнах много силно дявола за опашката Маричков в последното си интервю: На 80 години станах фаталист. Май дръпнах много силно дявола за опашката Рокаджията почина 20 дни преди да навърши 80 години  Как точно е починал Кирил Маричков? Как точно е починал Кирил Маричков? Линейката е дошла само след 7 минути, рокаджията издъхнал по време на "реанимационните мероприятия" Личен спомен от Николай Слатински: Урокът по доблест, който ми даде Кирил Маричков Личен спомен от Николай Слатински: Урокът по доблест, който ми даде Кирил Маричков Каза ми: никога не забравяй, че Жената е първо Жена и не бива да бъде обиждана от нас
Мъж уби 16-годишна българка във Виена Мъж уби 16-годишна българка във Виена Предполага се, че тя е работила като момиче на повикване Атанас Илков: Всеки един сигнал за купуване на гласове се проверява, без значение кой е адресат Атанас Илков: Всеки един сигнал за купуване на гласове се проверява, без значение кой е адресат Списъкът с имена на купувачи на гласове разпределен към областните дирекции и се извършват проверки Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Огласява се списък на продукти с нередности в съдържанието Разкриха голяма измама с Биг Брадър Разкриха голяма измама с Биг Брадър За пръв път премиерният епизод е на запис Омерзена е Омерзена е Аз съм омерзена! През последния ми мандат спечелихме 260 медала, 105 златни. Имаме 239 треньори, близо 7000 деца се занимават с гимнастика, 82 клуба са вече, каза Илияна Раева Този мечок почина Този мечок почина 27-годишният мечок беше последната танцуваща мечка в България Спипаха кокаин за 2 млн. лева Спипаха кокаин за 2 млн. лева 13-те кг са отрити в шофьор Не иска да е майка Не иска да е майка По думите на брадатия милионер жена му нито е заченала, нито има намерение да забремеява Този милиардер ли е най-големият сексуален престъпник в света Този милиардер ли е най-големият сексуален престъпник в света Над 200 жени са съобщили, че са жертви на покойния богаташ Евакуираха 6400 жители и три болници заради обезвреждане на бомба в Кьолн Евакуираха 6400 жители и три болници заради обезвреждане на бомба в Кьолн Предвижда се обезвреждането на бомбата от Втората световна война да приключи преди настъпването на нощта
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня - Какви са бъдещите ти планове?
- Ше обедвам.
- И'ам предвид по-дългосрочните!?
- Епа сигурно и ше вечерям!
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, обичам те! За теб бих отишъл и в ада!
- Ето, искаш да отидеш там, където е пълно с прелюбодейки
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На Адам никога не му се е налагало да слуша от Ева разкази за всички мъже, за които е можела да се омъжи.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори