×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разкриха голяма измама с Биг Брадър


11 Октомври 2024, Петък, 15:07 ч.
Автор: Флагман.бг

За пръв път премиерният епизод е на запис

Зрители се чудят кога всъщност започнало риалити шоуто "Биг Брадър“, пише Plovdiv24.bg. В социалните мрежи останаха озадачени след вчерашния епизод, когато секси съквартирантката Анджела сподели, че в същия ден (8 октомври) покойният й баща имал рожден ден.

Това е денят в който би трябвало да е прекрачила прага на къщата, а обвеният час бе 18:04, доста преди да е започнал премиерният епизод. Наблюдателни зрители забелязаха също така, че при самия старт на предаването, когато бяха представяни новите обитатели на къщата, до логото на NOVA не пишеше LIVE като при живи предавания, а ПРЕМИЕРА. Това според някои означава, че епизод номер едно също е бил на запис за първи път в историята на сеирджийското шоу.


В категории: Лайфстайл


Коментари
Флагман.БГ Избяга от политиката, за да прави пици Избяга от политиката, за да прави пици 11/10/2024, Петък 16:50 0
Рачков води болен
Рачков води болен 11/10/2024, Петък 16:30 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избяга от политиката, за да прави пици Избяга от политиката, за да прави пици Искра Фидосова вече 10 години се крие успешно от интереса на медиите Известният в Холивуд актьор Димитър Маринов идва за предпремиерата на филма „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Известният в Холивуд актьор Димитър Маринов идва за предпремиерата на филма „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Пълнометражният игрален филм е от 19:00 ч. в Културен дом НХК  Рачков води болен Рачков води болен Актьорът обаче е професионалист и не си позволява да отсъства Парите през октомври идват при тези 3 зодии Парите през октомври идват при тези 3 зодии Вие сред тях ли сте  Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме Рядко глупави сме, каза още Борисов Дъщерята на Румен Радев цъфна на премиерата на филма за Гунди с тоалет за 10 хилядарки Дъщерята на Румен Радев цъфна на премиерата на филма за Гунди с тоалет за 10 хилядарки Президентската щерка с епизодична роля, но с тоалет като на холивудска звезда Драма: Млад студент се обеси на орех Драма: Млад студент се обеси на орех 19-годишният младеж е от София и е живеел в общежитието на  Американския университет Ето защо изгониха Иван и Андрей от Би Ти Ви Ето защо изгониха Иван и Андрей от Би Ти Ви Ябълката на раздора вероятно е филмът им за Гунди, който ще се разпространява от Нова тв ИТН откри кампанията си в Бургас, Тошко Йорданов посочи кой е виновникът пак да сме на избори ИТН откри кампанията си в Бургас, Тошко Йорданов посочи кой е виновникът пак да сме на избори През 90-те години, при 90% избирателна активност, ДПС имаше 300 000 гласа или 4%. Сега пак има 300 000 гласа, но са втора политическа сила - сами си правете изводите, каза Йорданов Европрокуратурата обвини четирима за измама с несъществуващо пристанище у нас Европрокуратурата обвини четирима за измама с несъществуващо пристанище у нас Сред тях са бивш областен управител и бивш кмет на Варна
Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Огласява се списък на продукти с нередности в съдържанието Разкриха голяма измама с Биг Брадър Разкриха голяма измама с Биг Брадър За пръв път премиерният епизод е на запис Омерзена е Омерзена е Аз съм омерзена! През последния ми мандат спечелихме 260 медала, 105 златни. Имаме 239 треньори, близо 7000 деца се занимават с гимнастика, 82 клуба са вече, каза Илияна Раева Този мечок почина Този мечок почина 27-годишният мечок беше последната танцуваща мечка в България Спипаха кокаин за 2 млн. лева Спипаха кокаин за 2 млн. лева 13-те кг са отрити в шофьор Не иска да е майка Не иска да е майка По думите на брадатия милионер жена му нито е заченала, нито има намерение да забремеява Този милиардер ли е най-големият сексуален престъпник в света Този милиардер ли е най-големият сексуален престъпник в света Над 200 жени са съобщили, че са жертви на покойния богаташ Евакуираха 6400 жители и три болници заради обезвреждане на бомба в Кьолн Евакуираха 6400 жители и три болници заради обезвреждане на бомба в Кьолн Предвижда се обезвреждането на бомбата от Втората световна война да приключи преди настъпването на нощта Фабрики фалират, крах за този бизнес Фабрики фалират, крах за този бизнес Затварят пелетни фабрики Обсъждат с колко да увеличат заплатите Обсъждат с колко да увеличат заплатите Ще заседава Тристранния съвет
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня - Какви са бъдещите ти планове?
- Ше обедвам.
- И'ам предвид по-дългосрочните!?
- Епа сигурно и ше вечерям!
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, обичам те! За теб бих отишъл и в ада!
- Ето, искаш да отидеш там, където е пълно с прелюбодейки
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На Адам никога не му се е налагало да слуша от Ева разкази за всички мъже, за които е можела да се омъжи.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори