×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лоша новина за наркоземеделеца Димо Минев


Лоша новина за наркоземеделеца Димо Минев
В дома на 61-годишния мъж е намерена впечатляваща реколта
10 Октомври 2024, Четвъртък, 18:05 ч.
Автор: Флагман.бг

И Апелативният съд го остави в ареста

Димо Минев, който беше задържан за разкритата наркоферма в каменовското село Винарско, остава за постоянно в ареста. Това реши Апелативният съд в Бургас, след като обвинеямият обжалва мярката, определена от Окръжния съд и поиска да бъде пуснат под домашен арест, съобщава БНР. Като мотив за жалбата си посочи, че не той отглеждал  канабисовите растения, открити при спецоперацията на ОДМВР-Бургас.

Общата стойност на откритото количество е над 7 млн.лева по цени на съдопроизводството. Домът, който обитава 61-годишният Димо Минев, е в обща съсобственост с още едно лице, което неговият защитник посочи като Антоний Лефтеров.

„Това лице е установено от МВР напълно. Според моя подзащитен, вечерта, когато са отишли да го задържат, Антоний е бил в сградата, но е успял да избяга. До този момент мислех, че се издирва. Между Минев и Антоний няма връзка, имотът е съсобствен като сгради и пристройки. Моят подзащитен живее в една от пристройките, а в цялата сграда, където е сушен конопът се разпорежда Антоний. Дворното място, където се е отглеждал конопът е на друго лице, а не на Антоний. Пристройката, в която е живял обвиняемият със своя, син е строена от тях. Тук може да се разсъждава за това, че Минев като съсобственик е можел да съобщи за това какво става там", каза адвокат Камен Кънев.

Ето го Димо Минев - земеделеца, отгледал 250 кг канабис във Винарско

Има вероятност синът на обвиняемия - 40-годишният Мирослав да е свързан с намерените наркотични вещества, както и другото лице, Антоний Лефтеров. Адв. Кънев посочи и че синът, който в момента е с диагноза шизофрения, в миналото е бил наркозависим, както и че е стрелял срещу баща си.

Босът на канабиса от с. Винарско Димо бил прострелян от сина си в момент на абстиненция

В сградата, в която беше задържан 61-годишният Минев са намерени около 250 килограма суха тревна маса, готова за разпространение. Продукцията е била сушена в две отделни помещения на къщата.

В съдебната зала днес обвиняемият сподели, че иска да бъде изменена мярката му за неотклонение - от задържане под стража в домашен арест. Освен че отхвърли вероятността той да е гледал дрогата, посочи, че години е работел като шофьор в Германия. Синът му е бил в психиатричната болница в Курило до януари. След това се е наложило да остане в България, за да го гледа. Съдът обаче не уважи искането му.


В категории: Темида , Камено


Автор
1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Маняка
11.10.2024 03:14:03
0
3
Е как 7 милиона лева - 250кг трева ?
Ще ви дам жокер , в България едно кило е 4000 лв ;) . Едва ли , ще го продава на 10ки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Майка на кърмаче изчезна безследно, издирват я Майка на кърмаче изчезна безследно, издирват я Последно е видяна в района на централи хали Справедливостта е неизбежна, има ад дори за боговете Справедливостта е неизбежна, има ад дори за боговете Те или пият кръвта на избитите по тяхна воля, или се къпят в нея, омесена с потта и сълзите на поробените народи, казва езотерикът  Това ли е най-шантавата сграда у нас - къщата "Охлюв" в кв. Симеоново Това ли е най-шантавата сграда у нас - къщата "Охлюв" в кв. Симеоново За строежа й не е използвана нито една тухла, с идеята да се превърне в училище за надарени деца или детска градина Прост трик предпазва кашкавала от мухлясване в хладилника Прост трик предпазва кашкавала от мухлясване в хладилника Кашкавалът ще запази текстурата и вкуса си с един лесен трик До 1000 евро за кв. метър струват имотите в Слънчев бряг До 1000 евро за кв. метър струват имотите в Слънчев бряг Купувачите на имоти край морето са основно българи Двама младежи с нож се качиха в такси и стана страшно Двама младежи с нож се качиха в такси и стана страшно Те са отказали да платят за услугата Левски или Ботев? Кого избираме по-често Левски или Ботев? Кого избираме по-често Вижте колко училища, читалища, библиотеки, спортни клубове и улици носят имената им Бой в училище: Зам.-директор пострада, докато се опитва да разтърве ученици Бой в училище: Зам.-директор пострада, докато се опитва да разтърве ученици Тя е с охлузване на крака Отстраниха важен шеф в МВР Отстраниха важен шеф в МВР Освободен е ст. комисар Лазар Христов Подари апартамент на сестра си Демет Доган Подари апартамент на сестра си Демет Доган Така 29-годишната наследничка на Сокола, която отдавна се е еманципирала от фамилията, също е уредена със собствен дом
Пиете ли това сутрин, килограмите се топят светкавично Пиете ли това сутрин, килограмите се топят светкавично Експерти обясниха кои са най-полезните напитки за старт на деня Ужасяващо: Глава и ръце на момиче, видяно последно през 2005 г., бяха намерени във фризер Ужасяващо: Глава и ръце на момиче, видяно последно през 2005 г., бяха намерени във фризер Властите продължават да проучват обстоятелствата около изчезването Дубай изпревари Лондон и Париж Дубай изпревари Лондон и Париж Превърна се във водещ пазар на луксозни имоти Там, където е забранено да се разведеш Там, където е забранено да се разведеш За повечето жители на Филипините разводът продължава да е забранен 14-годишен уби майка си 14-годишен уби майка си Обвинителният акт гласи, че макар непълнолетен, той е разбирал свойството и значението на извършеното и е могъл да ръководи постъпките си Такъв резил не се е случвал в българско училище Такъв резил не се е случвал в българско училище Зам.-директорка пострада при опит да разтърве ученици Намушкаха футболист в центъра на голям български град Намушкаха футболист в центъра на голям български град Стефан Трайков е със съмнения за засегнал бял дроб Този мъж уби съпруга си Този мъж уби съпруга си Финландските медии разкриват, че двамата са прекратили връзката си преди няколко седмици по инициатива на хокеиста, но явно Нордмо не го е приел добре Няма да повярвате как изглежда днес емблемата на "От местопрестъплението" Хорейшио Кейн Няма да повярвате как изглежда днес емблемата на "От местопрестъплението" Хорейшио Кейн Актьорът Дейдвид Карузо вече почти не прилича на героя си от 2002 г., който будеше страхопочитание сред всеки закоравял престъпник на екрана Милиарди потребители стават обект на хакерска атака в Gmail Милиарди потребители стават обект на хакерска атака в Gmail Изкуствен интелект изпраща мейли и гласови съобщения
Боряна ДИМИТРОВА, социолог Боряна ДИМИТРОВА, социолог Царството на олигархията се гради върху отломките на безучастен народ Виц на деня Виц на деня - Какво е пернишко спа?
- Да те мият с маркуча в изтрезвителното.
Виц на деня Виц на деня Иванчо се прибира от училище:
- Мамо! Днес бях похвален от учителят!
- Браво моето момче! Какво ти каза?
- Каза, че всички са тъпаци, а аз съм най-големият!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Семеен ресторант - заведение, в което на всяка маса има скандал.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори