×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Босът на канабиса от с. Винарско Димо бил прострелян от сина си в момент на абстиненция


Босът на канабиса от с. Винарско Димо бил прострелян от сина си в момент на абстиненция
Това е къщата на сем. Минев - днес е превърната оранжерия, а дворът от 1 дка е почти засят само с марихуана
03 Октомври 2024, Четвъртък, 22:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Мирослав бил зависим, лежал е в Комуна, направил баща си на решето, защото му отказал пари, говорят местните жители

61-годишният Димо Минев от село Винарско, община Камено, който превърна къщата си в нарко оранжерия, е бил прострелян многократно от сина си Мирослав. Случката е от преди близо десет години, но местните жители все още я помнят. Навремето Димо се занимавал с горива, семейството било финансово осигурено и с добро положение. Синът Мирослав се сприятелил с неподходящи хора и тръгнал по "лошия път".

Съселяни още помнят, че когато Мирослав бил зависим от наркотични вещества, в къщата постоянно имало скандали, а викове от панаирите се чували по цялата ул. "Народен юмрук". Една вечер синът поискал пари от баща си, за да се снабди с поредната доза тежка дрога. Родителят обаче отказал. Последвала невиждана свада, при която Мирослав грабнал законния пистолет на баща си и го прострелял няколко пъти. Хората си припомнят потресаващата гледка и разказват, че Димо Минев бил "на решето", целият в кръв. Въпреки множеството огнестрелни рани обаче, оцелял. 

250 кг канабис за 7,5 млн. лв. открити във Винарско, подготвяли ги за износ

След този инцидент момчето било пратено в Комуна, за да се лекува. По думите на съседи, Мирослав бил настанен и в Психото за известно време. Към днешна дата хората казват, че бил е в по-добро физическо и психично здраве. Бил учтив и поздравявал на улицата.

"Майка му е в чужбина някъде. Отдавна не сме я виждали. Мирослав преди дни отиде в София при баба си, след това къде е заминал, никой не знае", казва жител от съседната къща на ул. "Народен юмрук" в село Винарско. 

Къщата се обитавала предимно от Мирослав. Към момента той не е задържан за намереното днес количество канабис. По данни на МВР се издирва трето лице, което било съпричастно към отглеждането на тревата. 

Ето го Димо Минев - земеделеца, отгледал 250 кг канабис във Винарско

За Димо Минев пък казват, че бил скаран с почти цялото село. Обичал историята и политиката. Винаги бил недоволен от местното управление и влизал в ролята на опозиция по въпроси, които не одобрял. 

Припомняме, че 61-годишният мъж бе задържан след мащабна акция на служителите на ОДМВР-Бургас тази сутрин. При нея в къщата на семейство Миневи бяха открити 250 кг суха тревна маса, на стойност за около 7,5 млн.лв. Изсушеният канабис бил готов за наркопазара, като се предполага, че само малка част от него е за местните дилъри, а останалото - за износ. Не е ясно дали вече е имало осъществени сделки и къде. 

Освен това в двора на Димо от 1 дка криминалисти намериха канабисови растения, засадени на близо 600-700 кв.м. от парцела. Флагман.бг тази сутрин ви показа оранжерията във Винарско - 30 реда по 40 метра растения или приблизително 100 хил. стръка марихуана. По груби изчисления само от "градината" Димо щял да изкара над 30 милиона лева. 

Димо Минев е криминално проявен, но не е осъждан. Очаква се да му бъде повдигнато обвинение и да бъде изправен пред Районния съд. 


В категории: Камено


Флагман.БГ 10 урока, които двойките научават твърде късно 10 урока, които двойките научават твърде късно 03/10/2024, Четвъртък 22:00 0
9
Коментара по темата
9.
Дебелото нищо от банкя
04.10.2024 00:02:07
3
1
Флегми, започвам да садя в Банкя! Ще ви продавам на половин цена от вашето ценообразуване, та да може после вие да удвоите парите и да правите яката печалба! Вие ми изкупувайте на 50%, повече от доволен ще съм…
Големи филмаджии сте, журналистиката не е за вас!
8.
Истината
03.10.2024 23:59:18
0
2
https://www.facebook.com/share/r/TJrtnziHNefue3pa/
7.
*********
03.10.2024 22:59:12
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
Той
03.10.2024 22:57:16
1
1
Вълчев се на***л в Първо районно и звънял на полицията в полицията.Заплашвал , който не трябва и викал за помощ.
5.
Аз
03.10.2024 22:51:48
1
3
Само да не му е адвокат Вълчев,че само любовни обещания ще има и нищо.
4.
Къде са милионите.
03.10.2024 22:31:20
0
7
Едва ли го прави за първи път, ама що ли не ми изглежда и на милионер.
3.
Панчо
03.10.2024 22:31:05
2
11
Флегмите са тежки филмари 7 млн, 20 млн 30млн направо ако питате мен около милиард лева е щял да изкара, ай стига предизборна реклама на нещожествата от мвр никой не им вярва, стават само да пазят интересите на оная грозна свиня пеевски. На свички е ясно кои правят милиони от нарко разпространение ама тях никой не ги бара... А сори те куките бачкат за тях верно
2.
Usvidoven glarus
03.10.2024 22:19:44
2
7
Za kuv iznos e bila podgotvena produkciata pri poljenie che navsiakade izvun bulgaristan e po eFtina i po Kacistvena … sigurno za EL ChaPu e bila v zatvora sa shteli da mu ia vkarvat da pafka bulgaristanchi
1.
Иба
03.10.2024 22:17:56
0
20
Кви са тия сметки 30 млн. тук 7,5 млн. там маняка с една градина стана най-богатия български гражданин
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 урока, които двойките научават твърде късно 10 урока, които двойките научават твърде късно Вижте кои са те  Босът на канабиса от с. Винарско Димо бил прострелян от сина си в момент на абстиненция Босът на канабиса от с. Винарско Димо бил прострелян от сина си в момент на абстиненция Мирослав бил зависим, лежал е в Комуна, направил баща си на решето, защото му отказал пари, говорят местните жители 5 фрази, които една жена никога няма да каже, ако е в здрава връзка 5 фрази, които една жена никога няма да каже, ако е в здрава връзка Ето кои са те  Как да се наспим добре, ако партньорът ни хърка? Как да се наспим добре, ако партньорът ни хърка? Лекар дава 5 съвета за спиране на хъркането 3 зодии, които никога няма да харесат половинката ви 3 зодии, които никога няма да харесат половинката ви Винаги гледат под лупа и с недоверие Трагедия! Рухнал тухлен зид уби жена в Камено Трагедия! Рухнал тухлен зид уби жена в Камено Наложила се и намесата на пожарникарите от Камено, които да разчистят рухналите върху жената стари тухли Напрегната сесия в Поморие заради "Кораба". Кой чува шума на парите и защо една кръчма разпали политическите страсти Напрегната сесия в Поморие заради "Кораба". Кой чува шума на парите и защо една кръчма разпали политическите страсти Не се превръщайте в слуги, моля Ви, бъдете си общински съветници, за каквито сте избрани от поморийци, обърна се към парламентаристите от новото мнозинство кметът Иван Алексиев Филиалът на Софийския университет откри учебната година с нови  програми и удвоен брой приети студенти Филиалът на Софийския университет откри учебната година с нови програми и удвоен брой приети студенти Вижте към кои нови програми могат да се насочат кандидат-студентите Проф. Сотир Сотиров със световно признание в сферата на технологиите Проф. Сотир Сотиров със световно признание в сферата на технологиите Това признание е чест и отражение на значителния принос, който съм направил в професията, каза университетският преподавател от "Проф.д-р Асен Златаров" СЗО предлага ограничаване на продажбата и притежанието на смартфони СЗО предлага ограничаване на продажбата и притежанието на смартфони Изполването на смартфони е толкова вредно, колкото пушенето, предупредиха от организацията
Куфар на пътник избухна на летището във Варшава Куфар на пътник избухна на летището във Варшава Безопасността на пътниците не е застрашена след инцидента Двама белгийски журналисти са ранени в Бейрут Двама белгийски журналисти са ранени в Бейрут На този етап все още не са известни точните обстоятелства на инцидента И тя била "за" абортите И тя била "за" абортите Мнението ѝ подкопава тезата на Тръмп Подари кучето си на свой фен, той кръсти лагер в "Гривните" на чалгаджийката Подари кучето си на свой фен, той кръсти лагер в "Гривните" на чалгаджийката Глория се раздели с домашния си любимец Украински садисти изнасилиха агрономка и ѝ отрязаха главата (+18) Украински садисти изнасилиха агрономка и ѝ отрязаха главата (+18) След злокобната новини от Суджи за убийството на цивилната рускиня, започна безмилостна сеч в Пльохово, кадрите не се препоръчват за хора с болни сърца Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен Лекар, обвинен за смъртта на Матю Пери, се призна за виновен Помагал за набавянето на кетамин за актьора Ще вдигне ли Израел до небесата цените на петрола с удари по петролните кладенци на Иран? Ще вдигне ли Израел до небесата цените на петрола с удари по петролните кладенци на Иран? Иранските ракети удариха само военни обекти, но в Техеран да не си мислят, че съперникът им ще бъде възпрян и че ще отговори със същото, каза Поптодорова Голям пожар в Русия, задържаха пияни мигранти Голям пожар в Русия, задържаха пияни мигранти Изгорелият музикален театър в Хабаровск ще бъде възстановен Хиляди наблюдаваха слънчево затъмнение Хиляди наблюдаваха слънчево затъмнение Природното явление, познато като "огнения пръстен", е ежегодно "Смърт на САЩ" и "Смърт на Израел" крещяха в парламента в Иран "Смърт на САЩ" и "Смърт на Израел" крещяха в парламента в Иран Днес върховният лидер на Иран Али Хаменей направи изказване по повод нападението от 1 октомври
Владимир ЧУКОВ, арабист Владимир ЧУКОВ, арабист Бенямин Нетаняху е човек с 9 живота Виц на деня Виц на деня - Какво е общото между жената и мотокара?
- Ако и двете ги няма разтоварваш на ръка!
Виц на деня Виц на деня - Защо мазохистът си признава всичко по време на мъчения?
- От благодарност!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добър съпруг е този, който винаги се старае жена му да не остава без сол, захар и олио...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори