×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От днес започва изплащането на пенсиите чрез пощенските станции и ще завърши на 21 октомври
  • Акция срещу купуването на гласове се провежда в столичния кв. "Христо Ботев", има задържани
  • Израелската армия съобщи, че е атакувала команден център на „Хамас“
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

10 причини да привличате неподходящи партньори в любовта


07 Октомври 2024, Понеделник, 21:17 ч.
Автор: Флагман.бг

Къде може да грешите в избора на партньор

Ако нямате късмет в любовта и все попадате на неподходящи партньори, вероятно допускате някои грешки в търсенето на любов. Има някои причини да не ви се получава в откриването на точния за вас човек и те се крият именно във вас. Причините да не ви върви в любовта и все да попадате на неподходящи партньори е, че вие самите привличате това без да го осъзнавате. За да успеете да привлечете подходящ партньор в любовта е важно да промените собствените си нагласи и подходи. Само така ще успеете да намерите любовта с точния за вас партньор.

Кои са причините да привличате неподходящи партньори в любовта?

1.   Имате неподходяща снимка в профилите си. 

Без значение дали използвате профил в сайт за запознанства или в профил в която и да е от социалните мрежи, снимката е важна. Не знаете къде може да срещнете любовта, затова всяка снимка в социалните мрежи е от значение. Подбирайте възможно най-добрата и описваща ви с точност снимка, за да привлечете точния за вас партньор.

2.   Имате негативно излъчване. 

Една от причините да не можете да привлечете подходящ партньор е излъчването ви. Ако през повечето време сте негативно настроени и излъчвате отрицателна енергия и нагласа към живота, това ще отблъсне хората около вас. Вероятността да привлечете подходящ партньор с такава нагласа е малка.

3.   Живеете на неподходящо място за срещи. 

Ако живеете на откъснато място, където трудно ще срещнете някого, няма да ви е лесно да привлечете подходящ партньор. Животът на комуникативно място, пълно с разнообразни личности и ситуации е по-обещаващо за намиране на любовта.

4.   Профилът ви е бедно описан. 

Ако имате профил в сайтове за запознанства, където да откриете любовта, той трябва да е по-описателно попълнен. Не лъжете в описанието на профила си и не се представяйте за такива, каквито не сте. Бъдете по-откровени в описанието, за да привлечете по-точни и подходящи партньори за вас. Недостатъчно добре попълненият профил е грешка, която може да ви пречи да подберете подходящ потенциален партньор.

5.   Прекалено сте придирчиви. 

Страхът от провал и болка често ни кара да сме придирчиви в изборите, които правим в любовта. Така обаче може сами да си пречим в откриването на подходящ партньор. Ако постоянно се вглеждате в негативните черти на хората около вас и се настройвате, че те не стават за партньори, няма да откриете любовта. Трябва да приемете, че хората не са перфектни и не трябва да сте толкова осъдителни към несъвършенствата им.

6.   Опитвате се прекалено много да сте забавни и интересни. 

Когато се напъвате да сте по-интересни, това си личи. Изкуственото поведение не привлича, а отблъсква. Вероятността да привлечете неподходящи хора към себе си с това поведение е голяма. Много по-важно е да сте максимално естествени, защото така ще привлечете по-подходящи партньори за себе си, които ще ви харесат такива, каквито сте. А това е един от най-важните фактори за щастливата връзка.

7.   Прекалено политически или религиозно настроени сте. 

Ако единственото, за което говорите разгорещено е политиката или религията, това може да ви пречи в любовта. Такива сериозни теми са предпоставка за разделение между хората, ако са налице различия и несъгласия. Ако вашите гледни точки по тези теми са твърде важни за вас и във всеки разговор завивате в посока на разискването им, ще отблъснете много хора, които иначе биха били подходящи партньори в любовта.

8.   Имате нереалистични очаквания. 

Една от причините да не привличате подходящи партньори в любовта са нереалистичните очаквания. Време е да свалите розовите очила, да направите по-точна преценка на ситуациите и хората в тях. Така ще се настроите по начин, който да ви помогне да подберете правилните хора в обкръжението си, които биха били подходящи партньори в любовта.

9.   Говорите за пари прекалено рано. 

Една от грешките, които отблъскват потенциалните подходящи партньори за вас са разговорите за пари. Те са важни, разбира се, но не и в началото на срещите или връзката. Ако фокусът ви осезаемо е в посока на парите, това ще отблъсне партньора ви, защото ще ви направи да изглеждате материалист или златотърсачка, а това е сериозен червен флаг за всички мъже.

10.   Говорите за бившия си. 

Голяма грешка е да говорите за бившия си или за децата си, ако имате такива. Не бързайте с тези теми. Ще се стигне и до тях. Те просто не са подходящи по време на срещите или в началото на връзката, когато е важно да се опознаете и да се сближите максимално. Ако постоянно говорите за бившия си, това ще отблъсне много подходящи партньори за вас. Така ще пропуснете шансовете си за щастлива връзка.

източник: az-jenata.bg


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Флагман.БГ Усмивките им замръзнаха, изритаха ги от бТВ Усмивките им замръзнаха, изритаха ги от бТВ 07/10/2024, Понеделник 19:52 2
Флагман.БГ Сунгурларе вече има обществена тоалетна Сунгурларе вече има обществена тоалетна 07/10/2024, Понеделник 19:40 5
Флагман.БГ Дъщеря й си пусна брада Дъщеря й си пусна брада 07/10/2024, Понеделник 19:36 5
1
Коментара по темата
1.
Заобиколен си от хиени!
07.10.2024 21:27:18
0
0
Хиената не ти дава свобода ,въздух,нека си мисли к,че е желана ,бясна съм ,безсилна съм ,айде само война ще ни спаси от тези нахални цк!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Драго Шопа разбил офиса на брокерска къща в Бургас, после офейкал с БМВ-то си Драго Шопа разбил офиса на брокерска къща в Бургас, после офейкал с БМВ-то си Някогашният хероинов бос май пак ще търка наровете дълго време в сградата на лишените от свобода Тийнейджър се прави на дилър в Руен, разнася марихуана из селото, но сериозно загази Тийнейджър се прави на дилър в Руен, разнася марихуана из селото, но сериозно загази 16-годишният младеж е спипан с около 90 грама суха тревна маса 11 хиляди напирали за Биг Брадър, а накрая продуцентите се спряха на този девствен шемет 11 хиляди напирали за Биг Брадър, а накрая продуцентите се спряха на този девствен шемет Моделът Бо предизвика огромен интерес в интернет пространството с искреността си и с безапелационното си желание да бъде себе си, без да изпитва страх какво мислят останалите за него Сунгурларе вече има обществена тоалетна Сунгурларе вече има обществена тоалетна Санитарното помещение вече е факт, продължаваме активно да работим за подобряване качеството на живот в града ни, каза кметът инж. Димитър Гавазов Милионер ли е бащата й Милионер ли е бащата й Банда Банда проговаря по темата Бургаски младеж шашна английска баба в Слънчев бряг, открадна златния й синджир за секунди Бургаски младеж шашна английска баба в Слънчев бряг, открадна златния й синджир за секунди 19-годишният отмъкнал синджир за 150 лв. Ето какво се случва, когато шофьор от Сливен отиде в София Ето какво се случва, когато шофьор от Сливен отиде в София Сандвичът се превърна в хит в социалните мрежи Искате да сте член на СИК на изборите? Не се колебайте, заплащането е примамливо Искате да сте член на СИК на изборите? Не се колебайте, заплащането е примамливо Има и допълнителни бонуси Само 1/2 от обявените места за училищни директори са заети Само 1/2 от обявените места за училищни директори са заети 227 училища остават с временни ръководители или такива в пенсионна възраст 39-годишен превърна изоставен отводнителен канал в наркооранжерия 39-годишен превърна изоставен отводнителен канал в наркооранжерия Мъжът е задържан при спецакция
Усмивките им замръзнаха, изритаха ги от бТВ Усмивките им замръзнаха, изритаха ги от бТВ Двамата заявиха, че не искат да коментират в подробности актуалните предавания по телевизиите, защото приемат хората, които ги правят, като колеги и не искат да си развалят отношенията с тях Преди три години напусна Google, а днес компанията плати 2,7 млрд. долара, за да го върне Преди три години напусна Google, а днес компанията плати 2,7 млрд. долара, за да го върне Ноам Шазир е геният на изкуствения интелект Дъщеря й си пусна брада Дъщеря й си пусна брада В момента Чаз трябва да приема силни хормонални лекарства, които влияят на теглото му, но той е готов на такива жертви Извънземни ли са писали сценария на този сериал Извънземни ли са писали сценария на този сериал Съвпаденията са шокиращи Купи си джип БМВ и си скубе 4 години косите Купи си джип БМВ и си скубе 4 години косите Плати 20 хил. лева за ремонт Скандалът, който разтърси Холивуд: Пъф Деди с обвинения за режисиране на оргии Скандалът, който разтърси Холивуд: Пъф Деди с обвинения за режисиране на оргии Делата срещу него са над 130 Брутално: 2-годишно момиче почина в Турция след сексуално насилие Брутално: 2-годишно момиче почина в Турция след сексуално насилие По скандалния случай с малката Съла бяха задържани петима души, включително майка ѝ, доведеният ѝ баща, трима съседи, включително тийнеджъри на възраст около 14 години Отличия за борците от СКБ"Черноморец Бургас" и СУ"Ю.Гагарин" от Балканиада Отличия за борците от СКБ"Черноморец Бургас" и СУ"Ю.Гагарин" от Балканиада Ердал Галип триумфира със златния медал в категория до 65 кг. при юношите до 20 години Застреля го 14-годишен наемен убиец Застреля го 14-годишен наемен убиец Той работи и като шофьор, за да може да изхранва семейството и четирите си деца Колко струва Колко струва По данни от кухнята на шоуто Димитър Рачков прибира „скромните“ 250 000 лв. за един сезон
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мойта ме напусна и ме остави без стотинка!
- Тя и мойта ме остави без стотинка, ама не ме напуска!
Виц на деня Виц на деня - Оффф, ти изобщо не ме разбираш!
- Как да те разбера, ма. Преди малко си оскуба веждите, а сега седиш и ги рисуваш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Основният проблем на човечеството е, че хората се раждат от най-бързия сперм*тозоид, а не от най-интелигентния...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори