×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От днес започва изплащането на пенсиите чрез пощенските станции и ще завърши на 21 октомври
  • Акция срещу купуването на гласове се провежда в столичния кв. "Христо Ботев", има задържани
  • Израелската армия съобщи, че е атакувала команден център на „Хамас“
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства


Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства
Джулиан Асандж е убеден, че Израел използва изкуственият интелект за геноцид. През последните часове въздушни удари са били нанесени по Бейрут
07 Октомври 2024, Понеделник, 07:12 ч.
Автор: Флагман.Бг

Повечето цели в ивицата Газа се бомбардират с помощта му, тръби основателят на WikiLeaks

Изкуственият интелект се използва за масови убийства в ивицата Газа. Това твърди основателят на WikiLeaks Джулиан Асандж, цитиран от бившият американски разузнавач Скот Ритер. 

Асандж е убеден, че Израел с помощта на оръжия и технологии от САЩ, Великобритания и ЕС, се стреми към геноцид над човечеството с използването на Изкуствен интелект, пише US офицерът в своя Телеграм канал. 

 

Междувременно израелската полиция, цитирана от Ройтерс и БТА, съобщи, че ракети, изстреляни от ливанската групировка „Хизбула“, са ударили третия по големина израелски град Хайфа. 

 

Според израелски медии десет души са били ранени в северната част на страната.

В съобщение на „Хизбула“ се казва, че цел на атаката е била военна база южно от Хайфа, срещу която е бил изстрелян залп от ракети „Фади 1“. Според публикации две ракети са ударили Хайфа.

 

Полицията съобщи, че са повредени няколко сгради и други имоти. Има съобщения за леки наранявания и хора, които са били откарани в близка болница.

 

От своя страна израелската армия обяви, че нейни самолети са нанесли удари по цели на разузнаването на „Хизбула“ в Бейрут, включително средства за събиране на разузнавателна информация, командни центрове и други инфраструктурни цели.

 

През последните часове въздушни удари са били нанесени срещу складове за оръжия на „Хизбула“ в района на Бейрут, съобщи израелската армия, която отбелязва, че са регистрирани вторични експлозии, които потвърждават наличието на въоръжение в обектите.

 

Израел обвинява „Хизбула“, че умишлено разполага командните си центрове и въоръжението си под жилищни сгради в Бейрут и застрашава цивилното население.

 


В категории: Животът


Слънчево по морето
Слънчево по морето 07/10/2024, Понеделник 08:50 0
Флагман.БГ Почина братът на Мадона Почина братът на Мадона 06/10/2024, Неделя 21:20 0
14
Коментара по темата
14.
Якоб цицията с метър брада
07.10.2024 10:17:23
0
0
Изкуствения интелект са използва от Флагман да пише статии щот на тях им липсва естествения
13.
ТБС
07.10.2024 10:06:47
0
2
Уродлива сган сте вие с дефицитите, които не правите разлика между деца и жени и военни. Сравнявате християни с хлебарки!?! Чудесно, малоумието ви доказва, защо и вас ви третират като такива?
12.
БРАВО
07.10.2024 09:38:32
2
2
до Бай Цоло и Чичо Сам
Евала за коментарите.....
И 11-и много добре го каза за фурнаджиите.....хахахаха
11.
3 do xx 9
07.10.2024 09:32:08
5
2
Точно това имах предвид, .със споменаването на хлебарките,щото чалмите се множат като хлебарки и трябва да бъдат мачкани като такива ама ми писаха минусите....
Това доказва,за кой ли път вече,че българина е един долен лицемер и измекяр и се извърта,като фурнажджийска лопата,понякога ей така напук,само и само да си угоди на простотията,ината и тъпото его....нейсе...
Напълно си прав,на 100 %-та с коментара си...!!!..
10.
ПедеруССССчооооо
07.10.2024 08:59:55
12
1
Стига вееее, хватить!
Почему убиваете мои родственики-педофили и мародерьlй?

https://youtu.be/wNWgTxEi8ig?si=cba9pwylOBbGwyBN
Я руский, я помазок, я вафлер!
9.
XX
07.10.2024 08:44:36
17
11
Израел скоро ще покаже че беше доста търпелив относно терористи които са превзели цели държави и се крият зад деца. Нали тази война за терористите беше свещена, защо така се изпокриха. И разби гейчета веднага реват за цивилните, а колко цивилни избиха в Израел и Европа. Всеки ден тия маймуни са по границите ни и в държавите и убиват, крадат и изнасилват ама много ни е жал по телевизията, а като дойдат обръщаме палачинката
8.
До мда
07.10.2024 08:44:04
18
1
Прошу прощенние! Я Руzzчо долбанутий петух и вафлер!
https://youtu.be/5vjNJKQhg7U?si=wLrL9DLHJQXzI2wx
Моя мамочка приехала здесь ради хорошая и спокойная жизнь, однако, у моя мамочка синок оказался петух и подонок, ето я.
Русчо съм убито псе и пидирастия с нежни ръце и тяло, ама иначе съм анти емиганти анти ЛГБТ хахаха
Аве Русчо потомствен пидирастия, ше ви плющя тебе и твоя мамочка-рабсийская шармута.
Русчо ща иба кат пияна руссссдкиняяя с вирнати баджуни. Майка ти шо дойде у Болгария, а ти плюеш Болгария?
Русчччччоооооо пидирасчееее шлякано изчезвай от Болгария, мършо пидирасиийййййская.
7.
Чичо Сам от Тексас
07.10.2024 08:40:33
18
9
Най се кефя като почнат русофилчета да реват за братчета мюсюлмани. Ама в 22 ч лягат щото утре са първа смяна на училище :)))
6.
Бай Цоло
07.10.2024 08:39:02
22
10
Е нали Хизбула искаха война с Израел? Ето еврейската армия им идва на крака в Ливан а те се крият в тунелите. Мюсюлманска лицемерност. Иначе хвърлят някви умрели бомби до последно към Израел. Край на чалмосаното лицемерие, всички на небето за девици. Тука много християни ги защитават - марш в Ливан за жив щит. Всяка страна има право на отговор и защита когато я обстрелват.
5.
мда
07.10.2024 08:30:49
19
5
Русчев, ти сън не спиш ли бе? Деба, 7 часа вече вече е готова сутрешната сводка конспирации. Дай нещо за кемтрейлс и пет жи, поливай напоително полираните мозъци на последователите си.
4.
Зрител
07.10.2024 08:09:20
9
42
Путин, убиецо избил си над 45 000 деца и жени в Газа !!

А не бил Путин а Натаняхо ли ?
Няма санкции !
Няма палестински знамена на Общината !
Няма бойкот на спортистите им !

ЗАПАДНИ ЛИЦЕМЕРИ !
3.
NO MERCY
07.10.2024 07:59:07
26
7
Mачкайте хлебарките.....!!!
2.
MT
07.10.2024 07:54:43
3
28
Да, дотолкова им се разпростира шизофренията.
1.
ТБС
07.10.2024 07:34:36
8
33
Тези, които избиха над 40 000 хиляди души в последните месеци, включително деца, обвиняват в застрашаването на цивилно население???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Председателят на УС на ФК "Черноморец 1919" д-р Спасимир Иванов скочи срещу съдийството Председателят на УС на ФК "Черноморец 1919" д-р Спасимир Иванов скочи срещу съдийството Работим с амбицията да развием един сериозен  проект и да върнем позициите на клуба в българския футбол. Заради това няма да търпим трудът и усилията на всички да бъдат ощетявани по такъв безобразен начин, подчерта д-р Спасимир Иванов Голяма изненада в „Гласът на България“! Момиче от публиката запали война между треньорите Голяма изненада в „Гласът на България“! Момиче от публиката запали война между треньорите Бях в публиката с Лидия Ганева и беше неочаквано да ме извикат на сцената, споделя Яна Димитрова, която обърна всички треньори Снощи някой в този български град забогатя с над 4 млн. лева Снощи някой в този български град забогатя с над 4 млн. лева В тираж 80 на играта "6 от 49" има улучена шестица (13, 17, 23, 30, 34, 48), като печалбата е 4 374 037,50 лв. Мигранти крадат храната на старци в Бръшлян, а полицаите затягат контрола заради страх от терор Мигранти крадат храната на старци в Бръшлян, а полицаите затягат контрола заради страх от терор Освен нелегалната миграция, която очакваме да бъде засилена, не оставяме на заден план и терористичните заплахи, каза комисар Марин Димитров Митко Президента вади 700-800 долара на ден, пеейки „Моме Калино“ в Нюйоркското метро Митко Президента вади 700-800 долара на ден, пеейки „Моме Калино“ в Нюйоркското метро Димитър Белчев има над 79 000 последователи в социалките и се представя за „Най-богатия българин в света“ „БСП Обединена Левица“ ще покаже, че може да има реална алтернатива за управлението на България „БСП Обединена Левица“ ще покаже, че може да има реална алтернатива за управлението на България Залагаме на ключови и реално постижими политики в образованието, здравеопазването и социалните аспекти, заяви пред Флагман Кристиан Вигенин Сняг заваля на Мусала Сняг заваля на Мусала Според прогнозата на НИМХ над планините облачността ще бъде променлива, по-значителна над Родопите и над централните и източни дялове на Стара планина Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Ф-Студио: Тодор Байчев от „БСП Обединена Левица“ обясни защо трябва да се гласува Негласувайки, хората стимулират производството на следващи извънредни избори, казва вторият в листата на коалицията Тодор Байчев Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Лекар съветва кога е най-подходящо да се ваксинираме Октомври е месецът, в който трябва да подсилим имунитета си за есенно-зимния сезон Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Глиган албинос е отстрелян от ловна дружинка (СНИМКА) Местни авджии обясняват, че не помнят досега глигански трофей в бяло
Надежда Нейнски: Нетаняху иска нова реалност и се стреми да унищожи ядрената програма на Иран Надежда Нейнски: Нетаняху иска нова реалност и се стреми да унищожи ядрената програма на Иран Мъчително очакване за отговора на Израел витае във въздуха, блокирало е целия свят, коментира тя Иран в очакване на израелския удар Иран в очакване на израелския удар Високопоставен ирански генерал е в неизвестност след израелски удари в Бейрут Ще изселят ли мигранти заради детски секс в двор? (+18) Ще изселят ли мигранти заради детски секс в двор? (+18) Многодетното киргизко семейство наело апартамент в пететажна сграда наблизо Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства Асандж със зловещо разкритие за изкуственият интелект, използват го за масови убийства Повечето цели в ивицата Газа се бомбардират с помощта му, тръби основателят на WikiLeaks Овенът да се довери на интуицията си, може да стане дори телепат Овенът да се довери на интуицията си, може да стане дори телепат Хороскоп за деня – 7 октомври 2024, понеделник  Началникът на кабинета на британския премиер подаде оставка Началникът на кабинета на британския премиер подаде оставка Mестни медии разкриха, че нейната заплата е по-висока от тази на самия Стармър Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Ревнивец с нож уби културист с 10 удара в гърдите Мария открива трупа на любимия си, потънал в кръв Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит Тръмп се завръща на мястото, където едва не бе убит На митинга ще присъства и милиардерът Илон Мъск „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ „Тойота“ прекратява спонсорството за прояви на ЛГБТ Това се случи след разкрития, че тя финансира кампании за смяна пола на децата Загърбиха ли враждата си Загърбиха ли враждата си За момента публично известната среща между тях е само една - през 2019 г
Румен Радев, президент Румен Радев, президент Няма пряка заплаха за България от конфликта в Близкия изток, но рискът от терористични атаки се повишава Виц на деня Виц на деня - Мамо, тука мирише на парфюма на тати! - възкликна малкият Иванчо, докато с майка му минаваха покрай кръчмата... Виц на деня Виц на деня - Докторе, с разстройство мога ли да пия ракия?
- Аз с вода я пия, ама щом така ти харесва...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Гостите разбраха намека, че е време да си ходят, едва когато станах да отвържа кучето.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори