×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От днес БНБ сваля основния лихвен процент на 3,43 на сто
  • 1 октомври – Световен ден на музиката, архитектурата и възрастните хора
  • Клане в Шанхай: 37-годишен мъж уби трима и рани 15 при атака с нож
  • С две премиери стартира новият театрален сезон в Сатирата
  • Чуждестранен кораб напада виетнамски рибари край Параселските острови
  • The Economist: Украйна губи войната, Зеленски пренебрегва реалността
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Две зверски ислямистки убийства разтърсиха Франция само за седмица


Две зверски ислямистки убийства разтърсиха Франция само за седмица
Филипин се оказа поредната бяла французойка жертва на низките страсти на мигрантите мюсюлмани.
01 Октомври 2024, Вторник, 16:40 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Тялото на 19-годишно бяло момиче бе открито заровено в Булонския лес, шампион по бокс бе заклан в Субле

Черният списък на французи убити от араби мигранти се попълни с нови две имена само за седмица. Тялото на 19-годишната френска студентка Филипин бе намерено заровено до половина в Булонския лес на 21 септември. Преди това момичето е било изнасилено и пребито до смърт. За последно са я видели предния ден по обяд, когато е напускала кампуса на университета си „Парѝ-Дофѝн“.

Денят е бил сравнително топъл и полицията предполага, че тя е решила да излезе след занятия на разходка сред природата, преди да се прибере при семейството си в гр. Ивлин, Северна Франция. Състудентите ѝ я описват като „слънчева“ и „изключително мила“.

Предполагаемото място в Булонския лес, където мароканският насилник е нападнал жертвата си

Според полицейското разследване е била засечена от мароканския мигрант Таха О., който я е завлякъл в гората, удовлетворил е потребностите си и я удушил. Убиецът е задържан сравнително бързо - във вторник чак в Женева. Досието му е пълно догоре с престъпления, но въпреки това е продължавал да стои във Франция, обгрижван от всякакви неправителствени организации, финансирани от фирми и дружества, близки до застаряващите милиардери от Давос, застъпващи се за неспирна миграция на хора от Третия свят.

Арабинът е бил освободен в началото на септември от затвора, където е излежавал присъда отново за изнасилване. През 2019 година срещнал на горска пътека в парижкото предградие Тавернѝ 23-годишната студентка Фредерик Луз.

Разкриват го по ДНК, намерена на местопрестъплението. При ясни доказателства и напълно изяснен случай на тромавата съдебна система ѝ трябват цели две години, за да го осъди. Мароканският насилник получава 7 години решетки. Вкаран е в затвора чак през октомври 2021 г. Но съдът решава да разгледа отново случая му и насилникът е освободен предсрочно по-малко от година след произнасянето на присъдата. Трябвало му е около месец, за да намери новата си жертва, разказва в. „Льо фигаро“.

Арабинът е пристигнал във Франция от Испания на 13 юни 2019 г., когато е бил на 17 години, с туристическа виза. Тя изтичала на 27 юли. Веднага след това е взет под грижите на службите за закрила на детето. След предсрочното му освобождаване сега е имал издадена заповед за екстрадиране обратно в Мароко, която обаче в либерал-глобалистка Франция така и остава неизпълнена.

В неделя 29 септември друг арабин пък закла 17-годишния французин Килиан Бинар. Момчето е нападнато на излизане от нощен клуб в гр. Субле, департамент Калвадос, от 24-годишния алжирец Насер Бекадур. Арабинът го намушкал два пъти – първо в гърба, а след това му прерязал гърлото. Управителят на клуба разказва пред френското списание „Фронтиер“, че Насер и Килиан били последните клиенти. „Докато вървяха към колите си, избухна свада. Преди това не забелязах никакви скандали или насилие. Всичко се случи буквално за секунди“, обяснява той.

17-годишният Килиан Бинар е последната засега жертва на арабското мигрантско насилие във Франция

Охранителят на заведението веднага заловил убиеца и го задържал до пристигането на полицията. Опитали се да помогнат и на момчето, но напразно. Килиан, който е бил шампион на Нормандия по бокс, посещавал клуба за първи път в живота си.

Няколко часа преди смъртта му в цяла Франция протекоха масови прояви на съпричастност с жертвите на мигрантското и арабско насилие. Те бяха свикани по повод убийството на Филипин. Много от присъствалите на тях също са имали подобни ужасяващи случки в живота си. Списание „Фронтиер“ разказва за някои от тях.

Кристин, чиято снаха е убита от мигрант рецидивист, сподели трогателното си свидетелство: „Гърлото й беше прерязано. Тя остави опечалено семейство от 4 деца и 9 внуци. Правосъдието не прави нищо“.

Бруталното убийство на Филипин изведе по улиците на Франция и други жертви на мигранти насилници

Клер Жеронимѝ е изнасилена от мигрант, който също е имал заповед за екстрадиране, но тя не е била изпълнена: „Филипин е убита на място, където хората се разхождат и се радват на природата, точно като мен, когато бях нападната. Той ме удряше в червата“.

Дъщерята на Катрин - Марион, е убита от арабски мигрант рецидивист: „Тя беше убита от алжирец. След като го пуснат от затвора, трябва да го качат на самолет и да го екстрадират. Такива като него трябва да бъдат качвани на самолет и изпращани далеч от Франция“, настоява тя. Думите ѝ са приветствани с бурни аплодисменти.

„Никой не е в безопасност във Франция. Идвам от малък град в Лимузен, където положението с мигрантите е катастрофално”, свидетелства друга жена, потвърждавайки чувството на изоставеност от държавната власт, споделяно от много семейства.

Лола, Томас, Матис, Филипин и Килиан - общото между тях е, че са бели коренни жители на Франция, убити от мигранти, които страната им посреща в огромни количества и с отворени обятия всеки ден

Във Франция в момента се намират около 8,7 милиона мигранти, като повече от 5 милиона от тях са араби. За последните години мюсюлмански арабски насилници отнеха живота и на 12-годишната Лола, убита на 14 октомври 2022 г., 16-годишният Томас, убит на 19 ноември 2023 г., 15-годишният Матис, убит на 27 април 2024 г.


В категории: Крими


Автор
24
Коментара
24
Коментара по темата
24.
чифутиOFF
01.10.2024 19:13:44
1
0
поклонниците на чифутите, МАРШ В ИЗСРАИЛ ВЕ ШМАТКИ! там всичко е рози, шаНпаМско и сАлзи
23.
MT
01.10.2024 19:11:45
1
8
Евробите със своите ценности. Мароканвсичкоебите и нигериебите.
Еврастите не протестират, харесва им.
22.
Е на тва е!
01.10.2024 19:11:19
7
2
По мръсно племе от арабите няма. Това не е установено сега. Проблема идва от мързела на европейците защото забогатяха и не им се върши мръсната работа. Проблема няма да е само във Франция. Скоро в почети всяка европейска страна изборите ще се печелят от десните националистически партии.
21.
Ха ха
01.10.2024 19:10:43
1
13
Цахал няма нищо общо с белият човек от Европа,
Господарите на цАхал докараха кафевите , черните и зелените в Европа ....
И настана хаос това което Господарите на цАхал искат..
Пожелавам на цАхал, срещнат редовна армия с танкове и самолети и без Американско разузнаване от космоса и социалните мрежи.....
20.
Капитан Морган
01.10.2024 18:43:08
11
5
Явно ЦАХАЛ трябва да разшири антитерористичната операция от Ливан до Франция, ама със сигурност на Биби Нетаняху няма да му се занимава с тежко комунизираната Франция. Това в кръга на шегата, макар че Франция наистина е отровена от социализъм. Светла им памет на жертвите, но арабско-циганската мюсюлманска, мигрантска инвазия в Европа /първо на запад от желязната завеса, а впоследствие и по на изток/ е резултат на споразумения от 60 - те години на социалистическите партии, които тогава дълго са управлявали на Запад с арабските правителства и особено богатите петролни монархии. Това е причината страни като Франция, Италия, Испания, Ирландия, Норвегия, Швеция и др. самоубийствено и тъпо да подкрепят арабските терористи, не само от ООП, "Хамас" и "Хизбула". Същите тези западни социалисти приемаха не само арабските пари, но и мръсните пари на комунистическите престъпници и се договаряха с тях. Прочетет книгите на Ориана Фалачи, бивша комунистка, описваща подробно комунистическо-мюсюлманския заговор срещу Европа. Книгите й "Силата на разума" и "Корените на омразата" са най-силната илюстрация за това с неоспорима доказателствена сила.
Наричайте нещата с истинските им имена, за да знаете кой е истинският враг и истинската причина. Не става въпрос за никакви измислени либерали и някакви си Калусшвабове и т.н. алабализми на плиткоумни конспираторчета, изгледали две клипчета в ютюб: става дума за стар, още от времето на Маркс и обоснован от него идеологически план за съсипване и буквално унищожаване на Европа - културно, расово и етнически и унищожаването й икономически - чрез подриване на капиталистическата система и свободния пазар и индивидуалните свободи. Става дума за огромен крайно ляв, комунистически по своя характер политически комплот! При това не от сега, а от поне сто години.
19.
Хо хо хо
01.10.2024 18:00:06
1
3
ХХ -292 е Траверса който се върти около старата поща и си търси в сайта някой да му го тури отзад.
Дон Хуан от Таджикистан, пусни слънце да ти влезе отзад.
18.
111
01.10.2024 17:56:36
1
5
До 12. Ако трябва ще излезем-Няма да се първите които го направиха!Като гледам Унгария е в Е.С. ,но не ги базари за нищо!
17.
XX
01.10.2024 17:51:23
2
12
До 15

западноевропейците.
16.
До двата хикса
01.10.2024 17:49:08
6
6
Чалма, аре бегай от тук смотан педал , няма обяснение да ти давам какво съм написал . Под всяка статия, все глупотевици ръсиш, ходи да си пиеш хапа , че нещо не си добре с главата.
15.
Българина
01.10.2024 17:47:41
0
2
До 14. XX

Кои тях?..
14.
XX
01.10.2024 17:44:22
3
1
ДО 2

"Едно време спират мюслитата при Поатие и Виена, НО днес си веят байряка в Париж, Център на Европа." - какъв "център на Европа" е париж бе, ц'рвул?
1974 година в Ница западноевропейсците поемат ангажимент да подпомагат разпространението на арабската култура в Европа.
Нали искаш да си като тях, какво ревеш?
13.
XX
01.10.2024 17:41:59
3
9
До 7

"Защо не бягат в богатите арабски държави Кувейт, ОАЕ и там не ги искат тези изроди?" - а каквпо шправеха европейските из-роди в техните държави?
холандските убийци, въпреки предупрежденията от САЩ, с два удара убиха 70+ цивилни в Ирак. Факт.
ПП. Искаш същото и за теб, нали?!
12.
XX
01.10.2024 17:39:54
1
4
До 8

"Трябва да се прекара закон -Щом преминаваш границата нелегално-да се водиш терорист и да се застре_ват на границата!" - ЕС, прегърнал съглашението от Маракеш изисква равно третиране на нелегалните, легалните имигранти и гражданите на страните в ЕС.
Като искаш такъв закон - гласувай срещу ЕС.
11.
XX
01.10.2024 17:38:01
0
7
До 9

Корените на правителствената "некадърност" се крепят на НПО-тата... които правителствата, движени от същите тези НПО-та, подкрепят.
Примерите със Сий Уотч 3 (Карла Ракете) и ислямският терорист Ахмет Чатаев го подкрепят.
10.
XX
01.10.2024 17:34:16
2
4
Е па едно 50% от населението на франция си е за изчистване. Като се почне от либералмакронистите и се мине на 3 те леви партии от коалицията спечелила изборите.
дано студентката да е била от тях.
9.
оффф...
01.10.2024 17:25:14
14
5
1.ПЪРВО:
- Убиецът е убиец без значение дали е арабин или французин.
- Жертвата е жертва без значение дали е бяла, черна, зелена.
- Всяко последващо разделение на този какъв бил, другият какъв бил и какво значение имало това са внушения.

2.ВТОРО:
Никоя "неправителствена организация" не може да те спаси от арест. НИКОЯ! От арест може да те спаси само ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА некадърност.

Не знам защо стана така модерно да се хвърлят обвинения върху свободни обединения на граждани, само защото не са подчинени на политиците.

И с тях да се оправдава некадърността и следователно ненужността на хранениците на правителствата
8.
111
01.10.2024 17:22:06
1
21
Трябва да се прекара закон -Щом преминаваш границата нелегално-да се водиш терорист и да се застре_ват на границата!
7.
Модела КОЙ
01.10.2024 17:15:49
2
24
Радикални ислямистки елементи извършват зверства в Европа, либералната сган ги обгрижва и съжалява, че бягали от войни.
Защо не бягат в богатите арабски държави Кувейт, ОАЕ и там не ги искат тези изроди?
Рязани чалми гнусни миризливи, боклуци долни.
Терористи и екстремисти са мюсюлманите паплач, отрепки долни.
6.
ИзР0дi!
01.10.2024 17:12:39
0
8
М¥лтик¥лтурн0 "общество" ли ни натрисат от €$...?!!!!!!!
Гледайте, бе хора! Това са бели, коренни жители, .................. от "вносни" и изобилно обгрижвани отгоре дiв@ци!
5.
*********
01.10.2024 17:03:52
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Терориста
01.10.2024 16:54:59
21
6
Всекидневно чеченци, осетинци, абхазци и тем подобни черкези онождат русите в Русия , ама тук една статия не съм видял .Убийствата и изнасилванията в Русия са минали всякакви граници
3.
Цьь
01.10.2024 16:53:24
25
11
Явно прасето се е споразумяло със сащ и да се публикуват тука анти мюсюлмански новини за да могат спокйно фда трепят хора из ливан иран палестина. Не се вързвайте на поръчковите повърни сгранция е 40 милиона сигурно и наркомани са убивали жени тези дни. О фокуса са мюсулманите
2.
Българина
01.10.2024 16:46:22
4
27
Оффффффффф.
Какво да напиша, освен: Бог да ги прости.
Едно време спират мюслитата при Поатие и Виена, НО днес си веят байряка в Париж, Център на Европа.
Боже, Боже, Боже!
1.
Сър
01.10.2024 16:45:52
1
37
Мръсни м@нгали сър
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас е на първо място у нас по прираст на населението за 2023 г., темпът на растеж изпревари Пловдив и Варна Бургас е на първо място у нас по прираст на населението за 2023 г., темпът на растеж изпревари Пловдив и Варна Трябва да се направи всичко възможно тези хора да се интегрират трайно на пазара на труда, тъй като бизнесът има дефицит на работна ръка, предупреждават специалистите по демография  НАП и „Джуниър Ачийвмънт“ повишават нивото на финансова и  данъчна грамотност сред младежите НАП и „Джуниър Ачийвмънт“ повишават нивото на финансова и данъчна грамотност сред младежите Изпълнителните директори на Агенцията – Румен Спецов и на Фондацията – Милена Стойчева подписаха споразумение за сътрудничество Прокурори от Районна прокуратура-Бургас разясниха функциите на държавното обвинение пред ученици от български училища в ирландските градове Дъблин и Тъламор Прокурори от Районна прокуратура-Бургас разясниха функциите на държавното обвинение пред ученици от български училища в ирландските градове Дъблин и Тъламор Прокурорите Гинка Чинова, Валя Диамандиева и административният ръководител на Районна прокуратура-Бургас, прокурор Мария Маркова разказаха за мястото на прокуратурата в съдебната власт Румен Радев: Заводът за бронирани автомобили в Бургас e пример как инвеститор и Община постигат нещо значимо Румен Радев: Заводът за бронирани автомобили в Бургас e пример как инвеститор и Община постигат нещо значимо Инвестицията е за над 20 милиона лева и ще осигури повече от 300 работни места Появи се гола в кухнята Появи се гола в кухнята Виктория от "Ергенът 3"  е по бельо и престилка, но всичко е на показ и не остана нищо на мъжкото въображение Мият столичните трамваи с ракия, общински съветници се възмутиха Мият столичните трамваи с ракия, общински съветници се възмутиха Слагам ракия във водата и прозорците стават уникални, обяснява чистачката  Президентът назначи Любомир Каримански в управата на БНБ Президентът назначи Любомир Каримански в управата на БНБ Изпълнението на указа Радев възлага на управителя на банката. Указът носи дата 30 септември По тези рецепти става най-вкусното мезе за ракията По тези рецепти става най-вкусното мезе за ракията Каквито и туршии да решите да правите, избирайте само качествени, здрави и не загнили зеленчуци Спипаха дрогиран шофьор на Мерцедес от Вресово Спипаха дрогиран шофьор на Мерцедес от Вресово Водачът е задържан за срок до 24 часа, а автомобила е иззет Арестуваха 17-годишен наркодилър в Бургас Арестуваха 17-годишен наркодилър в Бургас Младежът е настанен в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас
Клуб „Чанове“ празнува рожден ден с надиграване на пл. „Тройката“ Клуб „Чанове“ празнува рожден ден с надиграване на пл. „Тройката“ Събитието няма състезателен характер, а има за цел популяризиране на българския танцов фолклор и дейността на клуба в града. Клуб по български народни танци „Чанове” е създаден през 2005г. в гр. София от Милена и Костадин Господинови Льо Пен отива на съд заради злоупотреба с еврофондове Льо Пен отива на съд заради злоупотреба с еврофондове Не сме нарушили никакви правила, заяви трикратната кандидатка за президент на крайнодесния "Национален сбор" Тя е първата чалга певица Тя е първата чалга певица Тони Дачева е основоположник на този жанр, аз съм след нея, каза Глория  Най-често купуват апартаменти от 85 кв.м Най-често купуват апартаменти от 85 кв.м Младежи предпочитат едностайни за първия си дом Никога не допускайте тази грешка при шофиране Никога не допускайте тази грешка при шофиране Не карайте на изпарения  Защо го уволниха Защо го уволниха Аржентинецът пак изпуснал юздите в отбора и играчите му се качили на главата Ще се превърне ли "Тревожност" в хит Ще се превърне ли "Тревожност" в хит В България човек отива на лекар, когато вече здравословните му проблеми наистина са се влошили На 81 години е, но ще се бори за Мис Вселена На 81 години е, но ще се бори за Мис Вселена Чой Сун Хуа реши да участва в конкурса Мис Вселена Корея, след като организаторите на събитието премахнаха възрастовите ограничения, приложими за участниците След 140 години: край на въглищата във Великобритания След 140 години: край на въглищата във Великобритания Великобритания става първата индустриална нация без въглища Показа колко е красива, но нямате шанс с нея - гадже е на много богат футболист Показа колко е красива, но нямате шанс с нея - гадже е на много богат футболист 30-годишната инфлуесърка качи в профила си няколко горещи и провокативни снимки и клипчета от поредната си скъпарска почивка, като на преден план изпъкнаха сочните ѝ гърди, както и сладкото ѝ дупе
Владимир ЧУКОВ, арабист Владимир ЧУКОВ, арабист Бенямин Нетаняху е човек с 9 живота Виц на деня Виц на деня Между габровци: - Ако не ми върнеш парите, ще кажа на всички на които дължиш, че си ми ги върнал! Виц на деня Виц на деня Кой е най-тъжният човек на света? - Катаджията... който наблюдава Формула 1. Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако трети пореден ден не ти се работи, значи е сряда.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори